Results 16 to 30 of 48
Thread: Είμαι όσα κιλά αισθάνομαι?.
-
26-03-2010, 17:08 #16
το κακο ειναι οτι μαλλον ολοι το παθαινουν!
σαν πουπουλο -ομολογω- δεν εχω νιωσει ποτε! ακομα και ενα φεγγαρι της ζωης μου που ειχα σδυνατισει τρωγοντας κυριολεκτικα ομως πριν 5 χρονια εγινε αυτο...και τοτε ενω ειχα χασει μια δεκαρα...εγω πηγαινα για να ψωνισω ρουχα και ζητουσα απο τις πωλητριες το εχτρα λαρτζ ενω ειχα γινει καθαρο μιντιουμ.
Αλλα εκανα 2 ωρες τη μερα ποδηλατο..οχι σα γυμναστικη..ηταν ο μονος τροπος για να κυκλοφορω (εμενα στο εξωτερικο) και επι 6 μηνες για 1,5-2 ωρες τη μερα εκανα αναγκαστικα ποδηλατο.και ετρωγα μια nutella σε 2 μερες με ψωμι.δεν ηξερα να μαγειρευω παρα μονο να τηγανιζω κατι ψιλα και η διατροφη μου ηταν οτι πιο σιχαμερο εχω κανει ποτε στη ζωη μου.
Αλλα δες που τελικα η γυμναστικη επαιξε το ρολο της...
ειχα μεινει μιση και δεν πηρα χαμπαρι..γιατι ετρωγα!
Τωρα ομως στην Ελλαδα για να κανεις ποδηλατο πρεπει να ζεις στα Τρικαλα.Αλλιως κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα.Τωρα εχουμε ολοι αυτοκινητα και ως το περιπτερο να πας ....με το αυτοκινητο πας.(η στελνεις καποιον αλλον γιατι βαριεσαι να ντυνεσαι!)
ΑΑΑΑΑχ ολοι ελπιζουμε σε θαυματα και σε μαγικα για να αδυνατισουμε.παραπανω απεδειξα οτι αδυνατισα τρωγοντας οτι σαβουρα κυκλοφορουσε...και το οφειλα στο ποδηλατακι.
τωρα μετα απο 5 χρονια και με τη ζωη στην Ελλαδα και τα φαγητα της μαμας και με τα γλυκα που κατεβαζω τα ξαναβαλα τα 15 κιλα μου και ψαχνω παλι τον μαγικο τροπο!χααχαχ
υπομονη!
- 26-03-2010, 20:24 #17
MKEH+ bad να ειστε καλα που μου δωσατε λιγη δυναμη...δεν εχω πλεον καθολου,δεν μπορω να ελεγξω πια με τιποτα τον εαυτο μου...
Η εξωτερικη μου εμφανιση ως διαμαγειας δε με νοιαζει καθολου και το μονο που με εκνευριζει ειναι το τζιν που με στενευει στην περιφερεια και μου κανει την κοιλια να πεταει...
εχω μερες να βαφτω και να φτιαξω το μαλλι μου...δε με νοιαζει...τι φαση ειναι αυτη αραγε βρε παιδια???
το τσιγαρο οχι δεν το ξαναρχισα αλλα ετσι οπως παω ποιος ξερει...
και εχω και του κοσμου τις εκρεμμοτητες να τακτοποιησω...αλλα εχω πεσει σε ληθαργο και απλα παρακαλαω να ξυπνησω...
18-04-2010, 21:49 #18
Originally posted by MKEH78
Originally posted by absolute
καλησπερα σε ολες!!!
χαθηκα απο το φορουμ τοσες μερες και δεν ειχα χρονο ουτε καν να μπω να δω τι παιζει, εγιναν διαφορα που μου εριξαν στα ταρταρα την ψυχολογια και αφησα εντελως τη διατροφη και τη γυμναστικη και κλειστηκα ακομη πιο πολυ στον εαυτο μου..........αλλαζω και το τικερακι μιας και δυστηχως σημερα που ζυγιστικα ειμαι 53,5....
οχι οτι ειναι πολλα,απλα σχεδον τα ξαναπηρα σχεδον ολα σε 3 μονο εβδομαδες παροτι ειχα κανει πιστευω σωστη προσπαθεια και ασκηση για να τα χασω τα κιλα...
αλλα το τι ετρωγα δεν φανταζεστε...καθε πρωι με πονουσε ολο μου το σωμα,ακομη και σημερα που ξυπνησα πιο ανετα χωρις να τρεχω ακομη χωνευα τα χθεσινα....μ@λακιες μια ζωη....
Εγω δυστηχως με τετοια χαλια ψυχολογια δεν αισθανομαι για 53 αλλα για 103...οκ υπερβολες,αλλα νιωθω ενα χαλι μαυρο......
είσαι κούκλα απλά πρέπει να επικεντροθείς στο να το συνιδιτοποίσεις??
και αν θέλεις να νιώσεις 50 και όχι 103?
κάνε κάτι όμορφο για τον εαυτό σου
Φάε ένα σωστό βραδινό, ντύσου, βάψου όπως έκανε και η badgirl και
πήγαινε να απολαύσεις μια βραδινή έξοδο?
φρόντισε όμως πάνω απ όλα, να κοιταχτείς στον καθρέπτη και αντί να σε φτύσεις
να πεις ένα μπράβο, στο κοριτσάκι που παλεύει τόσο καιρό για να είναι 53 και όχι 103??.
Και μην ξεχνάς ότι όλοι σχεδόν εδώ μέσα παλεύουν για αυτό που εσύ έχεις ήδη κατακτήσειOriginally posted by absolute
MKEH+ bad να ειστε καλα που μου δωσατε λιγη δυναμη...δεν εχω πλεον καθολου,δεν μπορω να ελεγξω πια με τιποτα τον εαυτο μου...
Η εξωτερικη μου εμφανιση ως διαμαγειας δε με νοιαζει καθολου και το μονο που με εκνευριζει ειναι το τζιν που με στενευει στην περιφερεια και μου κανει την κοιλια να πεταει...
εχω μερες να βαφτω και να φτιαξω το μαλλι μου...δε με νοιαζει...τι φαση ειναι αυτη αραγε βρε παιδια???
το τσιγαρο οχι δεν το ξαναρχισα αλλα ετσι οπως παω ποιος ξερει...
και εχω και του κοσμου τις εκρεμμοτητες να τακτοποιησω...αλλα εχω πεσει σε ληθαργο και απλα παρακαλαω να ξυπνησω...
γιατί αυτά που θα άκουγες δεν θα σου άρεσαν καθόλου
Και δεν ήθελα να αισθανθείς χειρότερα?.
Αλλά τώρα θα σου προτείνω να πας για αρχή σε κάποιο ιδικό και απλά να πεις πως νοιώθεις
και να ρωτήσεις αν όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή μήπως σου συμβαίνει κάτι??.
Όχι απαραίτητα διατροφική διαταραχή μπορεί να είναι και κάποια πολύ ελαφριά κατάθλιψη?..
Από ότι κατάλαβα σε απασχολούν και άλλα θέματα??
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά βλέπω πως η άσχημη ψυχολογία σου συνεχίζεται??
Ίσως το να χάσεις κιλά και το να μιλάς μόνο στο διαδίκτυο να μην βοηθάει?.
Σου εύχομαι να λυθούν όλα όσα σε απασχολούν και πολύ σύντομα
να μην έχεις ανάγκη ούτε από τα 2 ούτε από τα 5 κιλά που θα χάνεις για να νοιώθεις καλά?..
18-04-2010, 22:00 #19
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.70 ΜΕ 83 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 100 ΚΙΛΑ...
ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ..ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!
τι ειπα τωρα ??οεο?
Δεν έχω καταλάβει τι είπες ακριβώς αλλά εγώ με 1,74 αναπολώ την εποχή που ήμουν 83 και όχι 93 που είμαι τώρα. Κ όσο για συναισθήματα δεν βγάζεις άκρη Παίζουν πολλά ρολο. Οι σχέσεις, τα καθημερινά προβλήματα, το άγχος και το πιο σημαντικό η αξία που εχει δώσει η κοινωνία μας στην εξωτερική εμφάνιση. Αυτο το τελεύταίο πρέπει να προσπάθήσουμε όλοι εμείς να το αλλάξουμε
18-04-2010, 22:05 #20
γεια σου MKEH!δε με πειραζει καλα κανεις και επεμβαινεις και ισως εχεις δικιο σε πολλα σημεια!οκ δεν ειμαι και τοσο χαλια ομως!μου αρεσει η ανοιξη,λατρευω τις βολτες και τη θαλασσα,περιμενω πως και πως το καλοκαιρι!αλλα ολα αυτα θελω να τα ζησω οπως η ιδια με φανταζομαι μεσα σε ολα αυτα!!δεν ξερω αν με καταλαβαινεις τι θελω να πω!!
Δυστυχως ειναι καποια επιπλεον θεματα τα οποια δεν μπορω να λυσω αμεσα και με ταλαιπωρουν,και ενα θεμα υγειας που εχω "παγωσει" και ξερω οτι ειναι μαλακια γιατι ειναι γυναικολογικης φυσεως...
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως και αλλωστε ολοι το γνωριζουμε,δεν ειναι παντα ολα μονο ασπρα ή μονο μαυρα...υπαρχει και το γκρι,τετοιο χρωμα θα εδινα στην ψυχολογια μου αυτη την περιοδο...ανοιχτο γκρι!
18-04-2010, 22:19 #21
Παιδια καλα ειναι να ειμαστε συμβιβασμενες με τα κιλα μας αλλα να ειμαστε και λιγο λογικοι. Απο καποια κιλα και πανω δεν εισαι καλα οπως και να αισθανεσαι!
18-04-2010, 22:45 #22
αλλα ολα αυτα θελω να τα ζησω οπως η ιδια με φανταζομαι μεσα σε ολα αυτα!!δεν ξερω αν με καταλαβαινεις τι θελω να πω!!
μια στο εκατομμύριο σου λέω εγώ, δεν καταφέρεις να είσαι όπως σε φαντάζεσαι...
θέλω να υποσχεθείς στον εαυτό σου αλλά και εδώ σε όλες εμάς,
πως θα τα χαρείς όλα αυτά όπως κι αν είσαι.....
Δυστυχως ειναι καποια επιπλεον θεματα τα οποια δεν μπορω να λυσω αμεσα και με ταλαιπωρουν,και ενα θεμα υγειας που εχω "παγωσει" και ξερω οτι ειναι μαλακια γιατι ειναι γυναικολογικης φυσεως...
Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως και αλλωστε ολοι το γνωριζουμε,δεν ειναι παντα ολα μονο ασπρα ή μονο μαυρα...υπαρχει και το γκρι,τετοιο χρωμα θα εδινα στην ψυχολογια μου αυτη την περιοδο...ανοιχτο γκρι!
18-04-2010, 22:50 #23
Originally posted by penelope1985
Παιδια καλα ειναι να ειμαστε συμβιβασμενες με τα κιλα μας αλλα να ειμαστε και λιγο λογικοι. Απο καποια κιλα και πανω δεν εισαι καλα οπως και να αισθανεσαι!
ʼνοιξα το τοπικ για όλους όσους είναι σε 1 φυσιολογικό βάρος αλλά δεν χαίρονται την ζωή τους και όχι για αυτούς που πραγματικά χρίζουν άμεσης βοήθειας για να χάσουν το παραπανίσιο βάρος τους
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ
Originally posted by scorpio
Αν είσαι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με αγάπη για τον εαυτό σου και για τους γύρο σου, περιποιημένη, αισθησιακή, sexy και και και ??
Τότε θα είσαι όσα κιλά αισθάνεσαι
Αν εγώ την έχω δει Μπράντ Πιτ μπροστά στον καθρέφτη μου και πάω σε ένα μπαρ,την πέσω σε 10 γυναίκες και φάω ισάριθμες μούντζες,τότε μάλλον δε θα μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι ακαταμάχητος...
Το έχω ξαναγράψει σε ανάλογο θέμα.Η τακτική "...τα πάχη μου-τα κάλλη μου..." είναι τελείως αυτοκαταστροφική.
Προσπάθεια συνεχής χρειάζεται...
Δεν θα μείνω καθόλου στο αισθητικό μέρος,αλλά καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ότι η παχυσαρκία ευθύνεται για πληθώρα προβλημάτων υγείας.
Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.
Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν...
Μπορεί να μην σου κάτσει κάποια από της δέκα αλλά στο τέλος κάποια θα σου κάτσει?
Το θέμα είναι όμως και το τι έχεις εσύ να δώσεις εκτός από το (αυτός είμαι και αν σου αρέσω)
Μπορεί να μην είσαι ότι καλύτερο εξωτερικά, αλλά να έχεις κρυφά χαρίσματα, ταλέντα, χάρες?
Και πάνω από όλα να ξέρεις να αγαπάς και να κάνεις τον άλλον να νοιώθει καλά δίπλα σου..
Δεν είναι το παν τα κιλά?. Και εννοείται ότι για τα κιλά μπορείς να κάνεις κάτι και να αλλάξεις την εξωτερική σου εικόνα.
όλοι μπορούν, με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο, άλλος πιο αργά άλλος πιο γρήγορα?
αρκεί να το παλεύεις?
και φυσικά να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με το:
Originally posted by scorpio
Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.
ακριβώς γιατί δεν μπαίνουν σε 1-2 νούμερα πιο κάτω από ότι θα ήθελαν?.Originally posted by MKEH78
Ζήστε τη ζωή σας??
Κάντε ότι θέλετε με το σώμα που έχετε αυτή τη στιγμή
Και μην προσπαθείτε να αλλάξετε το σώμα σας πριν επιτρέψετε, στην χαρά να σας χτυπήσει την πόρτα?.
Λυπόμουν τον εαυτό μου στα 53 55 ή 60 ή 65 κιλά
Ντρεπόμουν πάντα για το σώμα μου? αλλά τελικά είναι πολύ χαζό αυτό?
Πρέπει απλά να αγαπήσουμε τον εαυτό μας?. Και να του προσφέρουμε μεγαλόψυχα όλα όσα έχει ανάγκη
Και μιλάω για τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου όπως η τροφή και η αγάπη?.
Πρέπει να τρεφόμαστε, αλλά να το κάνουμε σωστά
όπως πρέπει και να αγαπιόμαστε σωστά και όχι να αναλωνόμαστε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις?
19-04-2010, 14:07 #24
Κοριτσάκια τα κιλα δεν πρεπει να μας γινουν εμμονη, γιατι τοτε θα χασουμε την ουσια της ζωής,
και διαιτα που κανουμε θα πρεπει να την κανουμε χωρις αγχος αν θα χασουμε η οχι και χωρίς να πιεζόμαστε
Τα λεω για να τα ακουω κι εγω :P
19-04-2010, 15:38 #25
Εγω δεν συμφωνω απολυτως με αυτο. Ας βαζουμε εφικτους στοχους και ας προσυλωνομαστε σε αυτους. Θελει προσοχη και φροντιδα για να πετυχειςτο στοχο που εχεις θεσει - οχι εμμονη. Το αγχος ειναι κατι που υπαρχει στη ζωη. Σε ολες της τις εκφανσεις. Ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου...
19-04-2010, 15:53 #26
Να παραθέσω κι εγώ την άποψή μου, παρόλο που μπερδεύτηκα λίγο με τα πολλά ποστ...
Το θέμα του πόσα κιλά αισθανόμαστε είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας... Τα χριστουγεννα νόμιζα οτι αδυνατίζω, έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αισθανόμουν γαμάτη, αλλά είδα μετά πως τελικά όχι μόνο δεν ήμουν αδυνατισμένη αλλά είχα βάλει και 5 κιλά! Κουλό δεν είναι? Και κατευθείαν η αυτοπεποίθησή μου έπιασε πάτο, μέσα σε μία μέρα!!!!
Τώρα, που έχασα αυτά τα 5 κιλά, νιώθω χειρότερα από τότε...
Και για την κοπέλα που έγραψε πως δεν έχει όρεξη για τίποτα... We've all been there! Μου συμβαίνει αρκετά συχνά! Αλλά αν δεν κάνεις κάτι για αυτό, δεν πρόκειται να σταματήσει. Σήκω μια μέρα, ντύσου, περιποιήσου, προσπάθησε να βγεις από αυτό το λούκι, και πιστεύω πως με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα καταφέρεις! Δεν μπορούμε άλλωστε πάντα να είμαστε ευδιάθετοι!
19-04-2010, 16:11 #27
εγω νοιωθω χαλια αυτες τις μερες.μονο εδω καταφερνω να ξεχαστω απ ολα και προσπαθω να ασχολουμαι με τα κιλα μου για να ξεχναω τα αλλα προβληματα.για τα οποια δεν ευθυνομαι κιολας..τεσπα..αυτες τις μερες ενω αδυνατιζω κ παω καλα το πρωι οταν ξυπναω νοιωθω ομορφα αλλα οσο περναει η μερα νοιωθω η πιο ασχημη κοπελα που υπαρχει..ελπιζω καποτε να μην σκεφτομαι καθολου το πως ειμαι κ το ποσα κιλα ειμαι κ απλα να ζω τη ζωη μου..
19-04-2010, 16:20 #28
Originally posted by semie
εγω νοιωθω χαλια αυτες τις μερες.μονο εδω καταφερνω να ξεχαστω απ ολα και προσπαθω να ασχολουμαι με τα κιλα μου για να ξεχναω τα αλλα προβληματα.για τα οποια δεν ευθυνομαι κιολας..τεσπα..αυτες τις μερες ενω αδυνατιζω κ παω καλα το πρωι οταν ξυπναω νοιωθω ομορφα αλλα οσο περναει η μερα νοιωθω η πιο ασχημη κοπελα που υπαρχει..ελπιζω καποτε να μην σκεφτομαι καθολου το πως ειμαι κ το ποσα κιλα ειμαι κ απλα να ζω τη ζωη μου..
Εσυ (και με αυτες τις ματαρες), η πιο ασχημη κοπελα
που υπαρχει??????
Θα σε μαλωσω ε!
19-04-2010, 16:21 #29
αυτο που ειπε η καραμελα ειναι το σωστο... να μη μας γινουν εμμονη τα κιλα... εγω εχω παθει ψυχωση μαλλον με την ολη φαση και ψαχνομαι συνεχεια και δε νομιζω οτι ειναι κ τοοοοσο καλο...
ελπιζω τωρα με τη διαιτολογο να βρω το σωστο δρομο και ετσι να χαλαρωσω λιγο...
εγω πραγματικα καλα θα νιωσω μολις μου κουμπωσει το τζιν μου που φοραγα πριν 3 χρονια..... τοτε ημουν....65 κιλα ή 70 δε θυμαμαι.... εκει θελω να φτασω.. να μου κανει το τζινακι μου, για να ξερω πως ειμαι οπως πριν.....
19-04-2010, 16:23 #30
Originally posted by TETH
Originally posted by semie
Εσυ (και με αυτες τις ματαρες), η πιο ασχημη κοπελα
που υπαρχει??????
Θα σε μαλωσω ε!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση