sleeve & διατροφή - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 218 FirstFirst ... 50909899100101102110150200 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 3264
    Senior Member
    μακαρι να μπορουσα να φαω ενα λαπαδακι αλινα.το στομαχι μου δεν αντεχει το ρυζι και τα ζυμαρικα οποτε αποκλειω και το φιδε.εφαγα κριτσινακι για βραδυνο τουλαχιστον.

Καλησπέρα σε όλους και να που σαν εχθές, πριν 4 μήνες ήμουν στο Ιπποκράτειο, απώλεια σε αυτόν τον μήνα ? - 5,700!!!!! νομίζω πολύ καλή και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού μου, όχι πάνω απο 6 κιλά το μήνα,λοιπόν για σήμερα
    πρ. 1 καφέ ελληνικός σκέτος
    δεκ.1 φρυγανιά
    μεσ. ζουμί σούπα 1 κουτάλα, ι/4 πατάτα, 1/2 καρότο μικρό και ένα σπιρτόκουτο μοσχαράκι
    απο. 1 καφέ σκέτο, μισό αποξηραμένο βερίκοκο με λίγη κουβερτούρα
    βρ. 1 γιαούρτι 1% με φρούτα,

και επειδή έφαγα νωρίς, ίσως πιο αργά πιώ μισό ποτ. γάλα με βρώμη και λίγο μέλι,

Πήγα και ρώτησα και για γυμναστήριο αυτές τις μέρες, 95 ευρώ το τρίμηνο και ο γυμναστής ( παλιός γνωστός) μου είπε το ταχύτερο δυνατό να ξεκινήσω, γιατί ήδη έχουν ατροφήσει πολύ οι μύες μου, μάλλον θα ξεκινήσω σε καμιά 10 μέρες, τα καλύτερα εεεεεέρχονται!

Senior Member
    Μπράβο Χριστίνα τα πας περίφημα. Είναι στο χέρι σου να κάνεις τα καλύτερα να έρθουν κι απ'ότι φαίνεται τα καταφέρνεις μια χαρά. Και εις κατώτερα.:starhit:

Senior Member
    ελενη μου φαινεται τοσο περιεργο να μην μπορεις το ρυζακι κ τα ζυμαρικα,εμενα αυτα πανε μια χαρα κατω.υπομονη κ θα περασει η ιωσουλα.
    XristinaNikolas μπραβο! καλη συνεχεια! περασαν κιολας 4 μηνες! σαν χτες μου φαινεται που συνατηθηκαμε οταν ειχα ερθει να μιλησω στο γιατρο.ευχομαι να ξανασυναντηθουμε κ να μην γνωρισουμε η μια την αλλη!

Senior Member
    Καλημερα
    Εχτες
    Πρ: ------------
    Δε: 1 κομματι αρτο
    Με:κοτοπουλο με 2κτσ πουρε πατατας & 2κτσ σαλατα
    Απ:2 αμυγδαλα βραζηλιας
    Βρ: Μισο ποτηρακι κρασι, μισο τζιν με τονικ, ξηροκαπια και μιση μπανανα. Αυτα απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 7 το πρωι που συμαζευτικα σπιτι. Δεν περπατησα πολυ σημερα αλλα το εριξα στο χορο. επισης ειπια 3 με 3,5 λιτρα νερο.
    ΥΓ. Χριστινα συνχαρητηρια για την απωλεια και καλη αρχη για το γυμναστηριο να μας κρατας ενημερους σχετικα με τις ασκησεις που θα κανεις πιστευω να ξεκινησεις με αεροβικη ε?

Senior Member
    καλημερα! σημερα ζυγιστηκα κ ειχα ευχαριστη εκλπηξη! 95,400!!! το χτεσινο γλυκακι που τελικα εφαγα 2 φορες χτες (κ το βραδυ λιγο ακομα) δε σταματησε τη κατηφορα.

Senior Member
    Συγχαρητήρια Αλίνα! Τα πας περίφημα! Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Να αλλάξεις το τικεράκι σου!
    Και εγώ μέσα στην ατασθαλία είμαι τις τελευταίες μέρες, παρόλα αυτά χάνω ελαφρώς!

Senior Member
    ευχαριστω γιωτα μου,βλεπω οτι χανω αργα αλλα σταθερα! κ με ικανοποιει αυτο .για το τικερακι θα το πω στη πωλινα μας γιατι αυτη μου το φτιαχνει.χιχιχ βλεπεις μπαινω απο δικο της λογαριασμο

Senior Member
    Μπράβο Αλίνα. Πολύ ευχάριστα νέα που πιστεύω να σου ανεβάσουν λίγο την ψυχολογία. Είδες που και λίγο γλυκάκι να φας δεν έγινε τίποτα; Πιο πολύ είναι το άγχος σου για το γλυκό που τρως παρά οι θερμίδες που παίρνεις! Καλή κατάβαση.

Senior Member
    τζινα η αληθεια εινα οτι χαρηκα αλλα οχι αρκετα ωστε να φτιαξει η ψυχολογια μου.θελω να ειμαι μεσα, ακομα κ τον αντρα μου τον εστειλα να παει για καφε για να μην το εχω σπιτι.γενικα θελω να ειμαι μονη! κ να μην κανω τιποτα!

Senior Member
    Δυστυχώς βοηθάει και ο κρύος καιρός στην άσχημη ψυχολογία. Αν ήταν μία ηλιόλουστη μέρα και έκανε ζέστη μπορεί και να ξεγελιόσουνα να πας μία βόλτα και να ξεχαστείς.

Senior Member
    αλινακι χιλια μπραβο.ασχετο το θυροειδη σου τον εχεις κοιταξει τελευταια?πολλες φορες προκαλει τετοιου ειδους θεματα αν δεν λειτουργει σωστα.επισης εμενα με βοηθησε και ενα ηπιο αντικαταθληπτικο ομως ισως δεν θες να μπεις σε τετοια διαδικασια.ρωτα και το γιατρο σου μηπως προτεινει κατι.

Senior Member
    το θυροειδη εχω ενα χρονο περιπου να τον κοιταξω αλλα ηταν ολα καλα τοτε. για αντικαταθληπτικο δε το σκεφτομαι ακομα,θελω να πιστευω οτι θα περασει παλι.αν συνεχιστει θα το κοιταξω σιγουρα.

Senior Member
    μεσα σε ενα χρονο αλλαζουν πολλα κανε μια εξεταση οταν πας για τον επανελεγχο.εμενα οι εξετασεις του θυροειδη ειναι μεσα στις εξετασεις που κανω καθε τριμηνο

Senior Member
    ναι θα κανω,εξαλου εχω σκοπο να κανω εξετασει μολις περασουν οι γιορτες γιατι απο τον αλλο μηνα δε θα εχψ ασφαλεια κ λεω να το εκμεταλευτω οσο μπορω τωρα