sleeve & διατροφή - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 218 FirstFirst ... 35393101102103104105113153203 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 3264
    Senior Member
    καλημερα!!! ελενη να να προσεχεις τις υπογλυκαιμιες ειναι υπουλο πραγμα... η απωλεια σου τελειααα! σκεφτομαι οτι αν συνεχισω κ εγω ετσι στο εξαμηνο θα εχω χασει περιπου 40! μου φαινεται αιστευτο να συμβει κ ετσι εχω βαλει για στοχο τα 30. σε 2,5 μηνες περιπου εχασα 21 κιλα σημερα ημουν 95! γενικα τρωω μεγαλη ποσσοτητα σχετικα κ χωρις να με ενοχλει.εκτος απο τις μερες που δε πηρα το λαπραζολ κ δε μπορουσα να φαω τιποτα! νιωθω οτι εχω χασει λιγο περισσοτερο κ αν καταφερω να παω για πιπι να δειξει ακομα πιο κατω η ζυγαρια.χτες εβαλα ρουχα που φοραγα στα 82 κιλα κ ηταν κ φαρδια τα πατελονια,οι μπλουζες ηταν καλες αλλα τονιζαν λιγο την κοιλιτσα. μου ειχε πει η διαιτολογος πριν την επεμβαση οτι θα δειχνω 15 κιλα λιγοτερα απο οσο θα ειμαι κ μου φαινοταν απιστευτο! να που συμβαινει ομως!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by monahoiot
    κορίτσια και αγόρια, ελπίζω να νιώθετε όλοι καλά, να μη ζαλίσεστε, να μην κρυώνετε και κυρίως να μην πεινάτε! :lol::lol:
    όπως λέω συγκεκριμένα στον άνδρα μου ....κάνει μπούζιιιιιιιιιιιιι,σε λίγο θα είμαι ένα ωραιότατο παγάκι

Senior Member
    χιχιχιχ αστα να πανε με το κρυο! επεσε κ η κριση μαζι κ δε ξερουμε πως να ζεσταθουμε. ο αντρας μου με πειραζει κ εμενα,αλλες χρονιες ημουν με κοντομανικα κ τωρα με 3 μπλουζες κ παλι τρεμω! με πειραζει οτι γερασα κ γιαυτο κρυωνω! γιατι ετσι ελεγα στη πεθερα μου παλια :P

Senior Member
    ακομα περνεις λαπραζολ αλινα?αφηστε το κρυο ειναι απαισιο και αισχρο.χανουμε πολυ λιπος για αυτο χωραμε σε ρουχα που χωραγαμε οταν ημασταν λιγοτερα κιλα.με κοιταγα χτες στον καθρεφτη στο ασανσερ του οδοντιατρου και επαθα πλακα.με 20 ακομα κιλα θα ειμαι σχεδον αδυνατη εμφανισιακα τουλαχιστον.η κοιλιτσα η βλαμμενη εχει μεινει ακομα και μου χαλαει το προφιλ γαμωτο σαν σαμαρακι ειναι το μονο που πεταει αλλιως θα φαινομουν ακομα πιο αδυνατη:grind:

Senior Member
    η κοιλια ειναι δυσκολο σημειο! ειδικα σε οσες εχουν κανουν κ παιδακι.παντως τους πιο πολους ποντους απο εκει τους εχασα! κ παλι δειχνει! απο την κοιλια εχασα 19 ποντους μεχρι τωρα ενω απο το υπολοιπο σωμα περιπου 11.ναι περνω ακομα λαπραζολ εκανα να τα σταματησω κ ζοριστικα ασχημα,καουρες πολλες ,εμετους κ καθολου φαι.ευχομαι τον αλλο μηνα να μην τα χρειαζομαι.εσυ ποσο καιρο τα πηρες?

Senior Member
    3 μηνες ομως εγω δεν το αντεχα μου εκανε αναγουλα

Senior Member
    ελπιζω να το κοψω κ εγω στους 3 μηνες,ειναι κ ακριβουτσικο το ατιμο... περιεργο που σου εφερνε αναγουλες.οταν το επερνες ησουν νηστικη? εμενα μου φερνει αναγουλες η πολυβιταμινη κ δε την περνω καθημερινα πια,μερα παρα μερα δεν την αντεχω καθε μερα.

Senior Member
    ειναι αναβραζουσα η πολυβιταμινη?

Senior Member
    οχι ειναι σε καψουλα

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ μισο φλυτζανι καφε
    μεσ 5 γαριδες
    απογ ενα μπισκοτο βρωμης και εναν ελληνικο
    βρ ενα κομματακι χοιρινο ενα καροτο σαλατα το μισο εφαγα το υπολοιπο ο σκυλος που παραμονευε ποτε θα σταματησω να τρωω

Senior Member
    καταφερα να περπατησω παλι ενα 2ωρο κ το χαρηκα!
    μιση κουπα γαλα
    μισο κουπα χημο πορτοκαλι
    2 κυβακια κοτοπουλο σουβλακι ,μισο κομματακι πατατα φουρνου
    ενα καφε
    ενα τσαι κ ενα μικρο μπισκοτακι
    κρασοποτηρο γαλα κ 1 παξομαδακι

Senior Member
    Εχτες
    Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ μουσλι,1κτγ μελι & 2μεζουρες πρωτεινη
    Δε:1 μανταρινι και εναν καφε
    Με:2κτσ σαλατα και ενα αβγο βραστο
    Απ:1συκο αποξηραμενο
    Βρ:2κτσ σαλατα και λιγο τονο

Senior Member
    σημερα
    πρ εναν ελληνικο μετριο με λιγο γαλα
    δεκ μισο τοστ
    μεσ ψαρι 80γρ περιπου μια πηρουνια χορτα χωρις λαδι
    απογ ενα μπισκοτο βρωμης
    βρ ενα κομματι πρασοπιτα

Kαλησπέρα, προσπαθώ να γράφω κάθε μέρα αλλά δεν τα καταφέρνω, τελικά για σήμερα...
    πρ. ........
    δεκ. 1 καφέ ελληνικό σκέτο και 1 κουλουράκι με σουσάμι
    μεσ. 1 κόκκαλο απο χοιρινή μπριζόλα και σαλάτα λάχανο με σέλινο και κρεμμύδι,
    μετά απο λίγο έφαγα και 3 μπουκιές ψαχνό κρέας
    απο. 1 καφέ γαλλικό και 1/2 φέτα κέικ
    βρ. λίγο γάλα

Υπολόγισα για πρώτη φορά τις θερμίδες μου και για σήμερα είναι στο σύνολο 710, κάνει πολύ κρύο και δεν πάω πουθενά, αλλά και αυτό δεν είναι και άσχημο...... αλλά για λίγο γιατι θέλω να βγώ να περπατήσω!!!

Senior Member
    γεια σας! σημερα το παρακανα! πηγαμε σε κατι γενεθλια κ ξεφυγα καπως σε ποσσοτητα αλλα παραδοξως νιωθω καλα! δε νιωθω καν οτι γεμισε το στομαχακι
    μισο κρασοποτηρο γαλα κ 3 μπισκοτακια με μελι(τα εφτιαξα εγω κ εχουν 62 θερμιδες το ενα
    2 φασολακια,5 κουκια,μισο κοματακι πατατα κοκινιστα,1 κουταλια αθοτυρο
    2 μπισκοτακια (τι ηθελα κ τα εφτιαξα!,ονειρο τα ατιμα)
    σαλατα με λαχανο,πορτοκαλι,μηλο,καρο� �ο,κουνουπιδι,ενα κυβακι χοιρινο με σελινο.ενα καλτσουνι χορταρινο
    μισο κοματι τσουρεκι! κ μια κουταλια τουρτα
    ντροπη μου ηταν η σημερινη μερα ,ουφ να τελειωσουν αυτες οι γιορτες! οσο παει βλεπω κ αυξανω τις ποσοτητες κ δε μου αρεσει.