sleeve & διατροφή - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 218 FirstFirst ... 45494102103104105106114154204 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 3264
    Senior Member
    Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.
    Εχτες
    Πρ:1/2γιαουρτι,2κτσ μουσλι,1κτγ μελι & 2 μεζουρες πρωτεινη
    Δε:2καρυδια
    Με:Ψαροσουπα(μπακαλιαρακι,� �ατατα,καροτο) & 2κτσ σαλατα
    Αργοτερα μισο ποτηρι κρασι
    Απ:1 καφε & λιγους ξηρους καρπους
    Βρ:Το ιδιο με το πρωι

Senior Member
    σημερα εκανα αλλη μια φορα προσπαθεια να φαω σκετο κρεατακι,σχεδον σκετο δηλαδη με μια μπουκια ψωμακι αλλα παλι τζιφος... κανω εμετους τωρα μιση ωρα απορω πως μπορειτε κ τρωτε τοσο σωστα! εμενα το στομαχακι μονο σαλατες κ αμυλο δεχεται. νομιζω δε το ξαναπροσπαθησω αρκετα! θα τρωω αυτα που μπορω κ ασ μην ειναι ιδανικα για την απωλεια των κιλων. τρομαζω με την ιδεα μηπως δε τρεφομαι σωστα κ ξαναπαρω τα κιλα,η αλλα δε μπορω κ αυτη την κατασταση

Senior Member
    αλινα δοκιμασε να φας κιμα με λιγο κριθαρακι.πιο πολυ κριθαρακι μεχρι να μπορεις να ανεχτεις το κρεας.τσιγαρισε τον κιμα σε μια κουταλια λαδακι ριξε λιγο ζωμο κρεατος(καλυτερα να φτιαξεις μονη σου οι ετοιμοι εχουν αλατι και συντηρητικα) αστο να βρασει ριξε το κριθαρακι και ετοιμη.επισης μπορεις να κανεις κοτοπουλο με γιαουρτι ή κρεμα τυρι στο μπλεντερ σαν αλοιφη και να το τρως με κανενα κριτσινακι ή παξιμαδακι σαν ντιπ και τρωγε οσο μπορεις γαλακτοκομικα και αυγο αν το αντεχεις.

Senior Member
    Alina με το κρέας έχω κι εγώ θέμα. Μοσχάρι και κοτόπουλο μου πέφτει πολύ βαρύ και το χοιρινό το ανέχομαι κάπως καλύτερα. Τρώω κρέας μόνο σε μορφή κιμά που με ψιλοενοχλεί και πάλι αλλά το ανέχομαι καλύτερα. Ενώ άλλα που δεν με πειράζουν μπορώ και τα τρώω γρήγορα, το κρέας και τον κιμά τα τρώω πολύ αργά. Έχω παρατηρήσει δε ότι με ενοχλούν λιγότερο όταν τα συνοδεύω με σαλάτα, ρύζι ή μακαρόνια. Π.χ. τρώω μία μπουκιά σαλάτα πρώτα και μετά ένα κομματάκι κρέας, περιμένω λίγο και ξανά το ίδιο. Και με βοηθάει πολύ όταν νοιώθω βαρύ το στομάχι μου να ξαπλώνω. Ευτυχώς δεν κάνω εμετό αλλά και μερικές φορές που ένοιωσα έντονη αναγούλα ξαπλώνοντας και πέρνοντας βαθιές ανάσες ηρέμησε το στομάχι μου. Προσπάθησε όσο μπορείς να τρως γαλακτοκομικά προϊόντα και τυριά για να αντικαθιστάς κάπως την πρωτεϊνη του κρέατος. Μην ανησυχείς γιατί για να ξαναπάρεις τα κιλά πρέπει να τρως πολλές θερμίδες που συνήθως τις βρίσκουμε στα γλυκά.

Senior Member
    αλινα ξεχασα να σε ρωτησω αν τρως ψαρι?αν το ανεχεσαι τρωγε συχνα αντι για κρεας.

Senior Member
    ανεχομαι το ψαρι κ το ψιλοτρωω αν κ το μισω σαν γευση... τα τυροκομικα τα εχω ταραξει κ τα αυγα τα τρωω αρκετα.βραστο γευστικα δε το μπορω, ποτε δε το ετρωγα αλλα σταπατσαδα στο αντικολητικο μου αρεσει πολυ! αυτο με τη σαλατα μαλλον οντως βοηθαει γιατι στο τραπεζι προχτες εφαγα λιγο χοιρινο με μπολικη σαλατα σιγα σιγα κ το κρατησα. βεβαια ετρωγα μια μπουκια 2 ωρες τελευταια εφυγα απο το τραπεζι χιχιχ θα δοκιμασω να το κανω ινες κ ανακατεμενο σε σαλατα την αλλη φορα.το μεσημερι δε ξερω με επιασε απογοητευση! αλλα που θα παει! θα προσπαθω τουλαχιστον θερμιδικα να μη ξεφευγω πολυ αν κ με αμυλο στη διατροφη

Senior Member
    Αλινα μπορεις να κανεις μπιφτεκια τονου(γιαμι γιαμι) για να μην σε ενοχλει η ψαριλα ή να το μαγειρεψεις με μυρωδικα αν σε ενοχλει μονο η μυρωδια.το αυγο καντο ομελετα φουρνου με λαχανικα.

Senior Member
    μμμ καλη ιδεα τα μιφτεκια τονου! θα τα κανω!

Senior Member
    Οσπρια τρως?εχουν και αυτα πρωτεινες.

Senior Member
    Σημερα
    πρ μισο κομματι πρασοπιτα
    δεκ εναν καφε με λιγο γαλα
    μεσ 80γρ περιπου αρνι
    απογ ενα μπισκοτο βρωμης και μια κουπα ζουμι απο ραδικια πικρα
    βρ 3/4 κουπας τραχανα

Senior Member
    ελενη ναι κ οσπρια τρωω απλα ολα αυτα θερμιδικα ειναι νομιζω πιο πανω απο το απλο κρεατακι. τελος παντων το ξεχνω το σημερινο ξεσπασμα.
    σημερα
    καφε με λιγο γαλα,ενα μπισκοτακι με μελι
    μπισκοτακι
    μισο ξυλακι κοτοπουλο με λιγο ψωμακι
    2 μπισκοτακια
    τσαι λεμονι.
    1/3 κουπα φιδε με γιαουρτι

Senior Member
    Με τοσο μικρες ποσοτητες που τρωμε μην καθεσαι να υπολογιζεις αν οι φακες εχουν πιο πολλες θερμιδες απο το κρεας.τα οσπρια ειναι αναγκαια.δεν λεω να φας καμια σακουλα γαριδακια αλλα μην μετρας θερμιδες στις φακες ή τη σουπα ας πουμε.

Senior Member
    μαλλον εχειςδικιο ελενη μου,δε ξερω γιατι με εχει πιασει τετοιο αγχος τελευταια με τη διατροφη κ τα κιλα. σημερα θα προσπαθησω να φαω ψαρακι ηταν απο τα λιγα εφοδια που εχουν μεινει στο καταψυκτη. με αυτη τη κριση ισως κ να βοηθησει τελικα που το στομαχακι αντεχει τα οσπρια κ τα ζυμαρικα. χιχιχ τουλαχιστον δε θα μενω τελειως νηστικη :P ουφ ασ το διακομοδησουμε λιγο γιατι αλλιως θα τα παιξουμε ολοι!

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσια.

Εγω πια αρχισα να φοβαμαι ότι μπορω να φάω αρκετα μεγαλες ποσότητες και αυτο μου δημιουργει ανχος και για το ποσα κιλα θα παρω τωρα, αλλα και για το μετα.....

Πολινάκι μου, χαίρομαι που είσαι εδώ και παρακολουθείς, σε είχαμε χάσει για λίγο, εύχομαι η εγκυμοσύνη σου να είναι "θαύμα", πές μας τι τρώς τώρα και πώς σου έχει πει ο/η διατροφολόγος σου να το χειρηστείς?

Αλινάκι μου γλυκό, πόσα απο αυτά τα μπισκότα θα φάς ακόμη!!! χιχιχιχι φαντάζομαι πόσο νόστημα θα ε'ιναι, παρακαλώ συνταγή για τα μπισκότα και για ψαροτονομπίφτεκα!!
    Λοιπόν σήμερα
    πρ. τίποτα ( δεν το κάνω επίτιδες, αλλά είχα γιατρούς)
    δεκ. τιποτα
    μεσ. 2 κούπες μανιταρόσουπα
    απο. 1 τσάι μίξ ( ιπποφαές, τσουκνίδα, φασκόμηλο, βουνού) και 2 κριτσίνια ολικής, παιδια φανταστικά απο το λιντλ και μόνο 52 θερ. το ένα.
    βρ. σίγουρα 1 κουτάλα φασολάδα που την τελείωσα τώρα.