sleeve & διατροφή - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 218 FirstFirst ... 85898106107108109110118158208 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 3264
    Senior Member
    *Katie μου ειχε μιλησει για αυτο η διαιτολογος πριν την επεμβαση κ για ενα μηνα πριν που ειχε πει να περνω τα γιαουρτακια με προβιοτικα μεχρι να κανω την επεμβαση κ ειχε πει αν χρειαστω οτι υπαρχουν κ σε χαπακια αλλα ημουν οκ με τα γιαουρτακια.απλα τωρα με το οικονομικο το σκεφτομαι κ αυτο κ δε τα εχω παρει.θα κνω μια δοκιμη με το συροπακι ,εβαλα κ ποιο πολλες φυτικες ινες στη διατροφη μου να δουμε.

Senior Member
    αλινα εννοεις οτι εχεις αιμορραγια οταν πας τουαλετα οχι οτι εχεις περιοδο?σε καταλαβαινω απολυτα για το οικονομικο και εγω που περνω ιπποφαες και κανει 25 ευρω τα 50 χαπακια αν δεν επεμεναν τοσο πολυ οι γονεις μου δεν θα τα αγοραζα ομως οπως λενε καλυτερα να μην εχουμε βρακι στον ... παρα να μην παρεις το συμπληρωμα σου.

Senior Member
    ελενη μου περιοδο εχω κ με ταραξε αυτο το μηνα. ισως να εχουν δικιο οι γονεις σου απλα εγω τωρα σκεφτομαι πρωτα το παιδακι μου.να εχει αυτο τα απαραιτητα κ μετα εγω.

Senior Member
    αστα εγω χωρις δουλεια η μαμα μου περιμενει μηνες τωρα να παρει συνταξη οποτε καταλαβαινεις οτι μονο με το εισοδημα του πατερα μου ειμαστε για κλαματα.ευχομαι γρηγορα να βρειτε δουλεια.καμια πολυβιταμινη περνεις?φαε τιποτα ανακουφιστικι τωρα που εχει περιοδο καμια σουπιτσα κανενα τραχανα λιγο σοκολατιτσα για λιγη ενεργεια.

Senior Member
    ναι πολιβιταμονη περνω αλλα τελειωνουν κ αυτες.για 2 μερες εχω ακομα.σημερα νιωθω πολυ καλυτερα παντως πιο δυνατη το μονο πουεγινε κ με εριξε ειναι οτι αρχησαν παλι να πεφτουν τα μαλλακια μου. με την πρωτη ευκαιρια θα παω να τα κοψω.

Originally posted by *Katie
    σημειοτέον με τα πρεβιοτικά μην περιμένεις αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα , αλλά το πολύ σε μια εβδομάδα φτιάχνεις το σύστημα ρολοι.
    Κατια μου, ίσως τα χρειαστώ αυτα τα πρεβιοτικά, στειλε μου την εταιρεία και την ονομασία αν θυμάσαι σε παρακαλώ σε υ2υ, ευχαριστώ σφ'οδρα.

Senior Member
    καλα με τα μαλλια την επαθα και εγω ομως μπορω να σου πω με το χερι στην καρδια οτι θα μειωθει η πτωση μεχρι να φτασεις στο 6μηνο και αν τα κοψεις κιολας θα ειναι ακομα καλυτερα.εγω τωρα βγαζω καινουργια μαλλακια ευτυχως οποτε μην σκας.τωρα οσον αφορα την πολυβιταμινη ρωτα το φαρμακοποιο μηπως υπαρχει καποια που να μπορεις να συνταγογραφησεις.ποτε κανεις εξετασεις ξανα?

Senior Member
    σημειοτέον με τα πρεβιοτικά μην περιμένεις αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα , αλλά το πολύ σε μια εβδομάδα φτιάχνεις το σύστημα ρολοι.
    Κατερινα εχεις απολυτο δικαιο και εγω τα περνω εδω και ενα μηνα και η εντερικη λειτουργια δουλευη μια χαρα.

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ εναν γαλλικο με γαλα
    μεσ 2 κεφτεδακια περιπου 90γρ μια κουταλια γιαουρτι και δυο πηρουνιες σαλατα
    απογ σε δυο φασεις ενα τετραγωνακι μαυρη σοκολατα και ενα μπισκοτο βρωμης
    βρ εναμιση κεφτε

Senior Member
    Σήμερα
    π- γάλα με δημητριακά
    δ- 1/4 τοστ με τυρί
    m- λίγα lays δημητριακών, λίγο παστέλι
    α- έναν κουραμπιέ
    β- ένα σουτζουκάκι, λίγο τυρί flair

Από όλα αυτά που ζούμε οι μανικωμένοι, βιώνω καούρες και πτώση μαλλιών. Δεν έχω πρόβλημα με τουαλέτα, αντέχω το κρέας μια χαρά και πίνω μονοκοπανιά αρκετά μεγάλη ποσότητα νερού σε σχέση με αυτά που ακούω από άλλους.

Senior Member
    Γιώτα καούρες γιατί έχεις; Μετά από φαγητό ή και νηστική;

Senior Member
    καουρες κ σαλια εχω κ εγω πολυ αν δε παρω τα λαπραζολ,οταν τα περνω ομως ειμαι μια χαρα! σημερα ηρθα σχετικα στα ισια μου,η πεινα παει πια...
    μπισκοτοκρεμα!3 μπισκοτα χωρις ζαχαρη στο μουλτι με λιγο γαλα! υπεροχα!
    καφε με λιγο γαλα
    μιση κουπα γαλα με βρωμη κ σταφιδες
    τσαι
    2 μπισκοτα

Originally posted by bigjason
    Κατερινα εχεις απολυτο δικαιο και εγω τα περνω εδω και ενα μηνα και η εντερικη λειτουργια δουλευη μια χαρα.
    Aγαπητέ Ιάσονα μόλις τα παρείγγειλα, σε ένα άλλο pharmacy τα βρήκα 11.89!!!! ευχαριστώ πολύ

Λίγο αργά σας θυμήθηκα αλλά σήμερα έφαγα διάφορα,
    πρ. 1 φλυτσάνι γάλα και 2 μπουκιές τσουρέκι
    δεκ. 3 γουλιές φυσικό χυμό πορτοκάλι
    με. 4-5 πιρουνιές σουπιά με σπανάκι
    απο. 1 καφέ κουπάτο σκέτο ελληνικό...... και τώρα αρχίζει το θρίλερ!!!!
    βρ. 1 λαχανοντολμα
    1/2 ντολμαδάκι
    1 κανελόνι με κοτόπουλο
    3 πιρουνιές λάχανο σαλάτα
    1 δαχτυλάκι κοκκινο κρασί
    1 χουρμα
    1 χούφτα καρύδια , αμύγδαλα και σταφύδες, απ΄οτι καταλάβατε ήμουν σε τραπέζι και προσπάθησα να τα φάω σε 3 ώρες όλο μασούλαγα, μην κοιτάτε άλλο ΚΑΚΟ παράδειγμα κακό!
    α

Senior Member
    σιγα το κακο παραδηγμα! μια χαρα τα πηγες σε τραπεζι κ τα προβιοτικα τα βρηκες σε καλη τιμη! ευχομαι να αξιοθω να τα παρω κ εγω καπια στιγμη. εγω εκανα βλακιουλα πριν λιγο.αν κ δε πεινουσα θεωρησα οτι εφαγα λιγο κ ειπα να φαω ενα κοματακι ψευτοτυροπιτα(χωρις φυλλο κ με αθοτυρο) μου επεσε βαρυ κ κανω εμετους μμμ λογικο τετοια ωρα που το θυμηθηκα! χιχχι καποια στιγμη θα μαθω που θα παει να προσεχω...