Results 1,726 to 1,740 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
26-01-2012, 10:32 #1726
Originally posted by bigjason
Σημερα
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2μεζουρες πρωτεινη
Δε:---------
Με:1κουταλα φακες 1αβγο βραστο & 2κτσ σαλατα
Απ:2 συκα αποξυραμενα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
Χριστινα μην ανχωνεσαι και εγω ζυγιστηκα σημερα μετα απο 14 μερες και εχασα μονο μισο κιλο ειχαμε καλομαθη στην αρχη τα κιλα να φευγουν σαν νερο και τωρα μας κακοφενεται.
Αυτες τις μερες δεν περπαταω καθολου μου εχει πιαστη δεξια ο γοφος απο παλια κρυοματα και ενεσεις που εκανα και με το κρυο με πιανη καθε χρονο απο σημερα πηρα νορζεσικ χαλαρομηοτικα μπας και με αφηση.
- 26-01-2012, 10:42 #1727
Originally posted by Alina
ευχαριστω τζινα για τα νεα απο τη γιωτα! την ειχα στο μυαλο μουαπο το πρωι.
χριστινα τυχερη με τον κουβαλητη σου χιχιχ κ εγω τα εχω πεθυμησει τα θαλασσινα αλλα δε τολμω να αγορασω,προσπαθω να τη βγαλω με οτι εχει ο καταψυκτης κ θαλασσινα τιποτα.η πεθερουλα μας εχει εφοδιασει με κρεατακι που δυστυχως δεν αγαπω... κ τυρακι που λατρευω! αλλα με μπολικα λιπαρα κ ετσι δε το ακουμπαω.μιαμ τι το θυμηθηκα το κανει υπεροχο!τα κιλακια θα φυγουν μαζεμενα μετα την περιοδο χριστινα κ εγω την προηγουμενη βδομαδα μουμουριζαΑλινάκι μου καλό, μπράβο σου για τα κιλάκια τα τελευταία, πάντως όλοι εμείς που ζούμε στην πόλη θα θέλαμε μια τέτοια πεθερούλα να μας εφοδιάζει κάθε τόσο, όχι όχι Αλινάλι μου να εκτημάμε την πεθερούλα και το τυράκι με τα λιπαρά, όσο για τα ψαράκια μην στεναχωριέσαι αν κατέβουμε Κρήτη για καλοκαίρι ο αντρούλης μου θα αδειάσει όλο το Κρητικό πέλαγος να στο βάλει στον καταψύκτη, ψάρια, χταπόδια, καλαμάρια όλα τα καλούδια!
bigjason περαστικα ειναι ασχημοι αυτοι οι πονοι αλλα το κρυο εχει κανει πολλα ατομα να υποφερουν κ ο αντρας μου σημερα υπεφερε πολυ
26-01-2012, 10:47 #1728
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Σχετικά με τους διάφορους πόνους που νιώθουμε ειδικά στην πλάτη,μου είπε ο ορθοπεδικός πως είναι λόγω της μεγάλης απώλειας βάρους,και τόνισε όσο περισσότερη άσκηση κάνουμε τόσο λιγότερο θα πονάμε
καλά Χριστίνα ο κόσμος είναι "παράξενος" εμένα με βλέπουν πια φίλοι των γονιών μου που με ξέρουν από την ώρα που γεννήθηκα και αρχίζουν τα "α!μην χάσεις άλλο!πάνω από όλα η υγεία!προσπάθησε να τρώς τώρα!"
26-01-2012, 10:49 #1729
Originally posted by OSANAMA
ειπα να αρχισω να γραφω και εγω....
πρωι γαλα με καφε
δεκατιανο τιποτα
μεσημερι δυο μπουκιες χοιρινο με λαχανικα
απογευμα 5 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ μια κουταλα κοτοσουπα
καλο βραδυ ...και γενικά λίγη πρωτείνη,έχεις μετρήσει και σου βγαίνουν 150γρ πρωτείνης καθημερινά?Σε άφησε να τρως ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα) γιατί εμένα στο τρίμηνο μου το είχε απαγορέψει
26-01-2012, 10:51 #1730
http://www.cornellweightlosssurgery....astrectomy.pdf
για το αλινακι μου(και οχι μονο) που την εχει βρει με τις κρεμουλες και ξεχναει την πρωτεινουλα της η κακουργα.
26-01-2012, 10:56 #1731
γενικά νομίζω πως όλες αυτές οι κρέμες που φαίνονται "εύκολες" σαν φαγητό δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς τους χειρουργημένους,περιέχουν κυρίως άμυλο και υδατάνθρακες και καθόλου πρωτείνη,και ο οργανισμός μας για να συντηρηθεί χρειάζεται πρωτείνη!!!
26-01-2012, 11:04 #1732
αγγελουδακι συμφωνω απολυτα τον καιρο που δεν μπορουσα να φαω απο τους πολλους εμετους ετρωγα μονο λιγο πουρε ή κρεμα ή γαλα σογιας και κατεληξα να παθω μυικη ατροφια σε συνδιασμο με το οτι ημουν στο κρεβατι απο την αφυδατωση.
26-01-2012, 13:09 #1733
χριστινα μου ναι εκτιμω πολυ τι πεθερουλα μου κ τον εφοδιασμο της αν κ ειναι μακρια κ αυτη, κ τα εφοδια τα προμηθευομαστε καθε φορα που ερχομαστε πανω. χιχιχιχ ευχαριστω κ μονο με τη σκεψη να βαλεις τον αντρουλη σου να αδειασει το κρητικο πελαγος για εμας
κοριτσακια μου με το θεμα πρωτεινη οσο κ αν δε με πιστευεται κανω οτι μπορω! εξαλου η διαιτολογος του γιατρου κ ο γιατρος ηξεραν απο πριν οτι δε μπορω το κρεατακι.ελπιζω να τα καταφερω κ να μην εχω προβλημα. τις κρεμουλες τι κανω εγω κ τα φρουτακια ναι μεν εχουν θερμιδες αλλα ουτε αμυλο ουτε υδατανθρακες.τα μπισκοτακια προσεχω κ τα βαζω με μετρο αρα δε νομιζω οτι δεν ειναι καλη επιλογη αυτη τη στιγμη. προς το παρον νιωθω καλα! εκτος απο το θεμα με το νερακι που ειναι το μονο που με ανησυχει πραγματικα..(νιωθω αφυδατωμενη)αλλα κ τις βιταμινουλες μου τις περνω κ πιστευω οτι δε θα εχω προβλημα που δεν αγαπω το κρεατακι. εξαλου ηταν κ ο λογος που αρχισα βιταμηνες απο την αρχη.ελειψη σε Β12 ειναι συχνο φαινομενο σε εμενα κ το ειχαμε συζητησει πριν την επεμβαση.
26-01-2012, 13:19 #1734
Alinaki μια ακόμη πλούσια τροφή σε πρωτείνη είναι ο τραχανας . Αν σου αρέσει με λίγο τυράκι και κανένα παξιμαδάκι είναι ένα πλήρες γεύμα. Ακόμη το αυγό, τα όσπρια, το ψαρι, το τυρι, το γαλα. δεν είναι ανάγκη να τρως κρέας αν δεν το μπορείς. ακόμη μπορείς να πάρεις ( κατόπιν συζήτηση με τον γιατρό ή τον διαιτολόγο σου) σπιρουλίνα είναι φυτική πρωτείνη, ή κάποιο άλλο συμπλήρωμα ,εγώ πχ παίρνω γλουταμίνη ( δεν λέω την εταιρία για να μην κάνω διαφήμιση) σε σκόνη μαζί με χυμό. Αυτό κάνει επανόρθωση μυών, οστων και βοηθά στο γαστρεντερολογικό. Εχω ακούσει ότι γλουταμίνη παίρνουν και πολλοί καρκινοπαθείς λόγω των επανορθωτικών ιδιοτήτων που έχει. Ακόμη για να διατηρήσεις και ενδυναμώσεις του μυς σου σημαντικό είναι να κάνεις και ήπια καθημερινή άσκηση ή κάποια δραστηριότητα μερικές φορές την εβδομάδα ότι σου κάνει κέφι. Μην σκας λοιπόν υπάρχουν λύσεις. Απλά ψάξου.
26-01-2012, 13:27 #1735
Originally posted by aggeloydaki
Originally posted by OSANAMA
ειπα να αρχισω να γραφω και εγω....
πρωι γαλα με καφε
δεκατιανο τιποτα
μεσημερι δυο μπουκιες χοιρινο με λαχανικα
απογευμα 5 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ μια κουταλα κοτοσουπα
καλο βραδυ ...και γενικά λίγη πρωτείνη,έχεις μετρήσει και σου βγαίνουν 150γρ πρωτείνης καθημερινά?Σε άφησε να τρως ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα) γιατί εμένα στο τρίμηνο μου το είχε απαγορέψει
οσον αφορα τους ξηρους καρπους αρχισα αμεσως μετα το τριμηνο.....μου αρεσουν πολυ.
γιαυτο αρχισα να τα γραφω να συγκρινω και να βλεπω με τα δικα σας. υπαρχουν μερες που τροω αρκετα και αλλες που δεν πειναω καθολου και ξεχναω το φαγητο. ξερω οτι πρεπει να ακολουθουμε ενα προγραμμα και προσπαθω.
εσυ παντως εχεις λαμψει....δε το συζητω....εισαι αστερι.:starhit:
26-01-2012, 13:52 #1736
*Katie ναι μου αρεσει κ ο τραχανας κ αν δεις πριν καμια βδομαδα τον ειχα τσακισει μαζι με αθοτυρο κ προσπαθω κ με τα οσπρια που κ αυτα λατρευω. θα ρωτησω το πασχα που θα παω στο γιατρο για καποιο αλλο συμπληρωμα.τωρα δε θελω να μπω σε διαδικασια να ψαχτω κ για το οικονομικο αλλα κ γιατι νιωθω καλα! πριν την επεμβαση ημουν πολυ πιο χαλια. κ νομιζω οτι οι πολυβιταμινες κανουν την δουλεια τους προς το παρον.περπαταω πολυ! οχι καθε μερα αλλα 3 φορες τη βδομαδα τουλαχιστον κ κανω πολλα χιλιομετρα περιπου 3 ωρες γεματες τις περπαταω,χιχιχ γυρναω ολα τα χανια.ακομα κ με βροχη κ κρυο.πραγματικα δε με ανυσηχει αυτο.το μονο που με κανει κ θυμωνω με τον εαυτο μου ειναι οτι εχω αρχισω κ ζηλευω βλακιουλες! αυτο θα ηθελα να εξαφανισω! οπως μαγικα ειχε εξαφανιστει στην αρχη της επεμβασης
26-01-2012, 14:00 #1737
Αλινα σημασία έχει πως νιώθεις. Αφού νιώθεις καλά και κάνεις και όλα τα παραπάνω μην ανησυχείς, ξέρεις πόσος κόσμος είναι φυτοφάγος και δεν έχει κανένα πρόβλημα? ουουουου!!!! Καλά τα Χανιά είναι όνειρο να τα περπατάς ότι καιρό και να έχει. Υπάρχει μια περίπτωση να έρθουμε μέσα στο Μάρτη να δούμε τους πολυαγαπημένους μας κουμπάρους. Μακάρι....
26-01-2012, 14:06 #1738
χιχιχ ναι ειναι υπεροχα τα χανια! καθε φορα που πεπαταω στο λιμανι νιωθω οτι παω διακοπες! ποτε δε θα το βαρεθω.ευχομαι να ερθεται κ θα χαρω πολυ να συναντηθουμε κ απο κοντα αν θες κ εσυ
26-01-2012, 16:45 #1739
Μανικάκια, είμαι πάλι εδώ, έφυγε και η χολή, τώρα αρχίζει η διατροφή άνευ λιπαρών! Σας ευχαριστώ για την καλή σας σκέψη!
26-01-2012, 17:54 #1740
Γιωτα σιδερενια και καλη αναροση. Τι σου ειπαν να προσεχεις εκτος απο την διατροφη?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση