sleeve & διατροφή - Page 119
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 119 of 218 FirstFirst ... 1969109117118119120121129169 ... LastLast
Results 1,771 to 1,785 of 3264
    Senior Member
    ιασονα προσπαθησε αντι για γιαουρτι να φας γαλα το πρωι επειδη ειναι υγρο σιγουρα θα μπορεις να πιεις περιπου μια κουπα πια.επισης βλεπω οτι δεν τρως υδατανθρακες σε πειραζουν ή δεν θελεις να φας?αν μετρησεις θερμιδες θα δεις οτι εισαι πολυ χαμηλα.η διατροφολογος μου λεει οτι δεν πρεπει να πεφτουμε κατω απο τις 800 φαντασου εσυ που εισαι αντρας και γυμναζεσαι κιολας.ας πουμε λες συκωτι ποσο συκωτι?εμενα ο σιδηρος ειναι 148 και δεν περνω συμπληρωμα σιδηρου.

Senior Member
    σήμερα

π -- 2 παξιμαδακια κριθινα και 40γρ γραβιερα , 1/3 μπανανα
    δεκ-1/3 μπανανα και 1 μπισκοτο βρωμης
    ενδ- 1 κρακερ ολικης αλεσης και 1 μανταρινι
    ενδ- 1 φ.τυρι τοστ, 1/2 ζαμπον και 1 μικρο παξιμαδακι
    μεσ στις 5,30μμ- 1/2 μπιφτεκι απο κοτοπουλο , και 3 μπουκιες πεννες, λίγο ντοματα
    βρ- το ιδιο με μεσημερι

Senior Member
    γεια σας κ απο εμενα κ εγω κολλησα ιωσουλα κ ειμαι χαλια! αλλα μου ειπε ο γιατρος μονο με ντεπον να την βγαλω. για να δουμε. διατροφικα παλι χαλια.οτι προσπαθεια κανω για κρεατακι το κανω εμετο.σημερα κρατησα
    γιαουρτακι
    μπισκοτο χωρις ζαχαρη
    3 πιρουνιες μακαρονια
    δοκιμασα παλι κοτοπουλακι κ τιποτα αν κ λεω να μην με πιεσω αλλο μεχρι να συνερθω απο την ιωσουλα.

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    ιασονα προσπαθησε αντι για γιαουρτι να φας γαλα το πρωι επειδη ειναι υγρο σιγουρα θα μπορεις να πιεις περιπου μια κουπα πια.επισης βλεπω οτι δεν τρως υδατανθρακες σε πειραζουν ή δεν θελεις να φας?αν μετρησεις θερμιδες θα δεις οτι εισαι πολυ χαμηλα.η διατροφολογος μου λεει οτι δεν πρεπει να πεφτουμε κατω απο τις 800 φαντασου εσυ που εισαι αντρας και γυμναζεσαι κιολας.ας πουμε λες συκωτι ποσο συκωτι?εμενα ο σιδηρος ειναι 148 και δεν περνω συμπληρωμα σιδηρου.
    Επινα γαλα αρκετο καιρο το πρωι αλλα εχω ενα θεμα οταν τροω υγρα μαζι με στερεα γιαυτο τον εελευταιο καιρο προτιμο το γιαουρτι.
    Οι υδατανθρακες δεν με πειραζουν εκτος απο το ψωμι που δεν μου κατεβαινη ευκολα οστοσο στην πολυσαλατα που κανω το μεσημερι ψηνο μια αραβικη πιτα και ριχνω η κρουτον οσο για τα ζυμαρικα δεν τα εχω βαλη στο μενου μου νομιζοντας οτι παχαινουν ισος το μυαλο εχει μεινη ακομη στην προ επεμβασης εποχη το μονο που εχω παρει απο ενα μαγαζι με ρωσικα προιοντα κατι τορτεληνια που τα λενε πινημινι και ειναι με γεμιση κρεατος πλουσια σε πρωτεινη μου τα συστησε ενας σληβατος φιλος, πηγη υδατανθρακα ειναι και η μπανανα και τα λαχανικα.
    Παντος στο τριμηνο η διατροφολογος μου ειχε βαλη τις φωνες οτι τροω λιγο να τροω περισοτερο αλλα φοβαμαι.

Senior Member
    ιασονα μια πηρουνια μακαρονια δεν θα σε παχυνουν μην υπερβαλεις.απο περιεργεια μετρα τις θερμιδες σου να δεις ποσο πολυ λιγες ειναι.δοκιμασε λιγο τραχανα αν τον τρως.κανε περισσοτερα γευματα μεσα στη μερα ακομα και αν ειναι για να φας μια μπουκια μπανανα.αλινα τον κιμα σογιας τον τρως?

Senior Member
    οσο για το ψωμι αν το φρυγανισεις κατεβαινει πιο ευκολα

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    ιασονα μια πηρουνια μακαρονια δεν θα σε παχυνουν μην υπερβαλεις.απο περιεργεια μετρα τις θερμιδες σου να δεις ποσο πολυ λιγες ειναι.δοκιμασε λιγο τραχανα αν τον τρως.κανε περισσοτερα γευματα μεσα στη μερα ακομα και αν ειναι για να φας μια μπουκια μπανανα.αλινα τον κιμα σογιας τον τρως?
    Ελενη σε ευχαριστω θα προσπαθησω σιγα σιγα να κανω περισσοτερα γευματα και να βαλω και περοισσοτερους υδατανθρακες στην διατροφη μου. Για την ποσοτητα που με ρωτησες πχ απο το συκοτι δεν ξεπερναει τα 35-40 γρ. οσο για τις θερμιδες πως μπορω να τις μετρησω? Γιατι στους θερμιδομετρητες γραφει νομιζω για μεριδες εστιατοριου.

Senior Member
    συνηθως η μεριδα εστιατοριου ειναι περιπου 300γρ για σουπες φασολαδες κτλ και απο 90 εως 140γρ για κρεας η ψαρι στους θερμιδομετρητες οποτε υπολογισε ποσο ειναι στα δικα σου γραμμαρια.
    http://caloriecount.about.com/
    αυτος ο θερμιδομετρητης ειναι πολυ βοηθητικος και μπορεις να παιξεις και τα γραμμαρια σε καποιες τροφες

Senior Member
    καλησπέρα μανικάκια μου,
    σήμερα το πανομοιότυπο μενού μου είχε:

π- μισό μπωλάκι κρέμα
    δ- δυο κρίθινα μίνι παξιμαδάκια με φέτα
    μ- κοτόπουλο βραστό, ρύζι και μια ιδέα βραστό καρότο
    α- γάλα με δημητριακά
    β-δυο κρίθινα μίνι παξιμαδάκια με φέτα

Κατερίνα, τα παξιμαδάκια είναι μούρλια και όπως βλέπεις τα τιμάω δις την ημέρα!

Περαστικά σε όλους τους ασθενείς μας~!

Senior Member
    Να γραψω και τι εφαγα σημερα.
    Πρ:1/2 γιαουτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι και δυο καρυδια
    Δε: 2δαμασκηνα αποξυραμενα
    Με:Αρακα με πατατα,καροτο και κοτοπουλο & 2κτσ μαρουλι
    Απ:1φετα γαλοπουλας με ενα κρακερ
    Βρ:το ιδιο με το μεσημερι αλλα αντι για μαρουλι λιγο ανθοτυρο.

Senior Member
    σημερα.....
    πρωι ενα γαλλικο με γαλα
    δεκατιανο ενα αυγουλακι
    μεσημερι μια κουταλα τραχανα
    απογευμα 10 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
    βραδυ το ιδιο με το μεσημερι

περαστικα και απο εμενα στους αρρω:fake sniffle:στους μας και ευχες για γρηγορη αναρωση.....:fake sniffle:

Senior Member
    bigjason στις ποσότητες που καταναλώνουμε πια την τροφή δεν υπάρχει τίποτε να σου ανακόψει ή καθυστερήσει την πορεία καθόδου. Αντιθέτως αν συνοδεψεις τα γεύματα σου με καλό υδατάνθρακα θα έχεις και περισσότερη ενέργεια. Θα σου πρότεινα 2 κσ ρύζι κανονικό ή αν θες και καστανό με περισσότερες φυτικές ίνες ή 3-4 πηρουνιες ζυμαρικά ολικής άλεσης που είναι πολύ νόστιμα. Προτίμησε ζυμαρικό που δεν είναι σπαγγετι γιατί το σπαγγετι είναι λίγο δύσκολο στο μάσημα και τεμάχισμα ενω πχ οι πεννες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.

Senior Member
    Γιωτάκι χαίρομαι που σου αρέσουν. Να ξέρεις ότι τα παξιμαδάκια αυτα είναι πολυ πλούσια σε φυτικές ινες και κάνουν και καλό στο έντερο. Ασε που δεν μπορείς να φας πολλά γιατί λόγω των φυτικών ινών σε χορταίνουν περισσότερο και σε κρατάνε. :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    bigjason στις ποσότητες που καταναλώνουμε πια την τροφή δεν υπάρχει τίποτε να σου ανακόψει ή καθυστερήσει την πορεία καθόδου. Αντιθέτως αν συνοδεψεις τα γεύματα σου με καλό υδατάνθρακα θα έχεις και περισσότερη ενέργεια. Θα σου πρότεινα 2 κσ ρύζι κανονικό ή αν θες και καστανό με περισσότερες φυτικές ίνες ή 3-4 πηρουνιες ζυμαρικά ολικής άλεσης που είναι πολύ νόστιμα. Προτίμησε ζυμαρικό που δεν είναι σπαγγετι γιατί το σπαγγετι είναι λίγο δύσκολο στο μάσημα και τεμάχισμα ενω πχ οι πεννες είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.
    Σε ευχαριστω κατερινα θα προσπαθησω να ενταξω στο μενου μου υδατανθρακες γιατι τους ειχα αμελιση.
    Εχτες εστυλα imail στην διατροφολογο να την ρωτησω τι πρεπει να κανω γιατι τις τελευταιες 15 ημερες εχασα 400γρ πρωτη φορα που κολησε η ζυγαρια βεβαια δοξα το θεο 51 κιλα που εχασα σε 4 μηνες ειναι πολλα και δεν ανχονομαι αν κολησω 15 ημερες η και ενα μηνα το μονο που ανχοθηκα ειναι μηπως και κανω καπιο λαθος εγω με την διατροφη μου.

Senior Member
    bijay προβλέψω η διαιτολόγος να σε ξεχέσει με το συμπαθιο. Αυτο που μου έλεγε η δική μου διαιτολόγος όταν κόλαγε η ζυγαριά είναι οτι όταν συμβαίνει αυτό ( με την προυπόθεση ότι δεν τρωω γλυκα και βλακειες και εσυ δεν εχεις να ανυσηχεις γιαυτο καθοτι είσαι προτυπο) θα πρέπει να χορεύω από την χαρά μου γιατι σημαίνει ότι χάνεις καθαρό λίπος. Θα φανεί αλλά συνήθως αργεί λίγο και μετά σου κάνει κιντερ εκπληξη η ζυγαρια.