sleeve & διατροφή - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 218 FirstFirst ... 210111213142262112 ... LastLast
Results 166 to 180 of 3264
    Senior Member
    καλησπερα παιδια να σας ρωτησω κατι εσας τους παλιους σεελβεραδες τις πρωτες μερες τον αλεσμενων πινατε νερακι η μπα και πως?? γουλια γουλια??

Senior Member
    αχ ιωαννα μου το νερο θελει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυ υπομονη, δυστηχως , το θεωρω το πιο δυσκολο κομματι της σληβ....
    σε καμια περιπτωση δεν θα το πινεις κοντα στα γευματα ουτε πριν ουτε μετα, για καμια ωρα -απ οτι θυμαμαι-
    παρε μπουκαλακια με πιπιλα βαζε τα να παγωνουν πολυ και γουλια γουλια πινε, εχε το μπουκαλακι κολλημενο στο χερι σου οσο μπορεις, ειναι πολυ βασικο, ειδικα τωρα με τις ζεστες να μην αφυδατοθουμε! πολυ πολυ προσοχη!
    εγω περυσι επαθα 2 φορες αφυδατωση και δεν ηταν και τοσο ευχαριστη , προσοχη λοιπον σταλια σταλια και υπομονη!

Senior Member
    Originally posted by iwanna 24
    καλησπερα παιδια να σας ρωτησω κατι εσας τους παλιους σεελβεραδες τις πρωτες μερες τον αλεσμενων πινατε νερακι η μπα και πως?? γουλια γουλια??
    εγω επινα λιγο γουλιτσα γουλιτσα, με καλαμακι και δροσερο. περιπου 2 ποτηρια την ημερα.αλλα ηταν χειμωνας

Senior Member
    για το νερο παιδια που λετε... εγω χθες ειχα πολλες δουλειες και ξεχασα να πιω νερο. ωσπου με πιανουν κατι ζαλαδες..... και αμεσως μολις ηπια ενα ποτηρι συνηλθα. δικιο εχει το μιτσοκολο ολοι να προσεχουμε για να εχουμε...

Senior Member
    εγω ρε παιδια να σας πω την αληθεια πινω αρκετο νερο προτιμω να μην φαω αλλα το νερο δεν μπορω να το στερηθω τι θα κανω μαλλον βρηκα το λογο που νιωθω φουσκομα στο στομαχι αχ δεν ξερω τι θα κανω με το νερο......:sniff::sniff::sniff::sniff:

Senior Member
    για σημερα εφαγα

π: μια φρυγανια και ενα δαχτυλο γραβιερα
    δεκ: 1/2 cookie
    μ: 2 πηρουνιες μαρουλι, ενα κεφτεδακι ( μπαλακι μικρο), ενα κομματακι κρεας ( οσο ογκο εχει και το κεφτεδακι) , φετα μισο δαχτυλο
    απ: 3 κ.γ πανακοτα ,1/2 φρεντακι μετριο
    β: 5 τορτελινια τυριων
    προ υπνου 3 αμυγδαλα, 5 φυστικια.

Senior Member
    Iwanna , μεγάλο θέμα άνοιξες! ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟ, λέμε το νερό νεράκι... Και εγώ είμαι λάτρις του νερού, και νευριάζω απίστευτα που δεν μπορώ να το απολαύσω ενδιάμεσα των γευμάτων(ο θεός να τα κάνει γεύματα). Όμως είμαι διαρκώς με ένα μπουκάλι δροσερό νερό στο χέρι και πίνω κάθε δυο λεπτά από 2-3 γουλιές. Το βράδυ διαρκώς ξεραίνεται το στόμα μου και πίνω περίπου 500 ml ανά βράδυ. Στις πρώτες δυο βδομάδες ήθελα να σκοτώσω άνθρωπο με το θέμα του νερού γιατί ένιωθα και μια αφορητη δίψα που ΄τωρα έχει καταλαγιάσει ελαφρώς. Πάντως τηρώ το 20 λεπτά πριν και μετά φαγητού χωρίς νερό γιατί μια φορά που δεν το τήρησα , πόνεσα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αααα εμείς με την παράκαμψη είμαστε πολύ τυχεροί,πίνουμε όσο νεράκι θέλουμε:P (τηρώντας το κενό 20λεπτο πριν και μετά τα γεύματα )αλλά μπορώ να πιω μέχρι και 500 μλ νερό μέσα σε 45 λεπτάκια χωρίς να πιεστώ απλά μετά κατουριέμαι ασύστολα

Senior Member
    αχ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟ εγω δεν ξερω τα εχω παιξει πραγματικα με το νερο ενα βραδυ με επιασε ο αντρας μου να κλαιω αληθεια και εκεινος επειδη δεν πινει καθολου νερο εκεινος γελουσε με τον πονο μου.....αχ αν το ηξερααααααα θα εκανα παρακαμψη αλλα βλεπεις ολη για το φαι σου λενε οχι για το νερο χιχιχιχιχιχ αχ αχ αχ νερακιιιιι:no::no:

Senior Member
    Aggeloudaki, χαίρομαι που καταφέρνεις το μισόλιτρο σε 45', τον ίδιο χρόνο ακριβώς είχα κι εγώ - μια φορά το πήγα στο 35' και πονούσα! Θυμάμαι πως είχα αποκτήσει κόλλημα με το ρολόι, καθώς ήταν και πολλά τα γεύματα (γιαουρτάκι, αλεσμένα, γαλατάκι) που ο περιορισμός μισή ώρα πριν μία ώρα μετά (ή τα θυμάμαι ανάποδα; ) με έκανε να μην προλαβαίνω να κοιμηθώ πριν τις 11.30 το βράδυ! Δεν ξέρω αν είμαστε "τυχεροί", με την έννοια ότι τελικά πρέπει υποχρεωτικά να πιούμε 1,5 λίτρο τη μέρα και αυτό σε δύσκολες συνθήκες! Ευτυχώς, έρχεται η ώρα που καταφέρνουμε να πιούμε το μισόλιτρο μονοκοπανιάς - δεν ξέρω αν έρχεται ποτέ αυτή η ώρα στους σληβάτους.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ʼννα μου η ο Καλφαρέντζος και η Νάνσυ μου είπαν 20 πριν από το φαγητό είναι οκ και κανένα μισάωρο για το μετά,γενικά με το ρολόι έτρεχα τις πρώτες μέρες και αυτό κυρίως επειδή όταν πρωτοήπια νερό στο νοσοκομείο ένιωθα ένα βάρος-πόνο από τις επαναλαμβανόμενες γουλιές.Τώρα μπορώ να πιω μισό ποτήρι νερό σχεδόν μονορούφι,το μόνο πουμε δυσκολεύει είναι το γεγονός πως ποτέ δεν διψάω και απλά το πίνω υποχρεωτικά!

Senior Member
    αληθεια θα ερθει ποτε αυτη η ωρα και για εμας να κατεβασουμε μονοκοπανια εστο ενα ποτιρακι νερο βρε αδερφε μουυυυυυυυ εχω επι το νερο νερακι....αυτο που με εκνευριζει ειναι η γουλια γουλια καθηκε ο κοσμος εστο και μετα μια ωρα φαγητου να πιω μονοκοπανια εστο μισο ποτιρακι νερο.......... αχ συγνωμη κοριτσια σας ζαλισα αλλα νιωθω οτι εσεις με καταλαβαινετε καλυτερα απο τον καθενα.....

Senior Member
    Ιωάννα μου εγώ τώρα μπορώ και πίνω μισό ποτήρι νερό περίπου αμέσως, άρα κάνε λίγη υπομονή!

Senior Member
    αχ polinaki μου σε ευχαριστω θα βαλω στοχο τον σεπτεμβριο τι να πω.............

Senior Member
    καλημερα κορασιδες! Πωλινα πινεις μισο ποτηρι νερο?! μου κανει φοβερη εντυπωση! :shoked: