sleeve & διατροφή - Page 134
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 134 of 218 FirstFirst ... 3484124132133134135136144184 ... LastLast
Results 1,996 to 2,010 of 3264
    Senior Member
    Αχ Κατερινάκι μου, βλέπω το τικεράκι σου, βλέπω την διατροφή σου, θυμάμαι την φώτο σου του πριν και σκέφτομαι πως είσαι πολύ πολύ δυνατή μέσα σου!!!

Συγχαριτήρια κοριτσάρα μου!!!!

Senior Member
    καλημερα! πωλινα μου κ εσυ εισαι δυνατη μεσα σου κ η διατροφη σου σουπερ κ με το ζουζουνακι σου παρεα!

Senior Member
    Αλινάκι μου γλυκό!!!! Θέλει αλλαγή το τικεράκι σου?

Senior Member
    ευχαριστώ Πωλινάκι μου, προσπαθώ να ανεβάζω τις ποσότητες μου σιγά σιγά και έχω μπει σε φάση συντήρησης. προσπαθώ να τρωω υγειινά και να κάνω τα γεύματα μου για να μπορέσω να κρατήσω το αποτέλεσμα. Συνεχίζω βέβαια να χάνω πόντους κυρίως λόγω γυμναστηρίου και παρόλο που δεν χάνω σε κιλά μαζεύει το σώμα μου με αποτέλεσμα να μου λέει ο κόσμος ότι αδυνάτησα κι άλλο, απλα γινεται όλο αυτο πολυ σιγά πλεον και δεν το πολυκαταλαβαίνω. πάλι προχθες η ζώνη μπήκε μια τρυπα πιο μέσα και χάρηκα πολύ. Τωρα ζυγίζομαι μια φορά στις 15 και αυτό το κάνει ο διαιτολόγος μου , η δική μου έχει πιασει αράχνες.

Senior Member
    Και πολύ καλά κάνεις Κατερινάκι μου. Κατά ένα παράξενο λόγω και εγώ χάνω αρκετά πόντους σε σχέση με τα κιλά, κι ας είμαι έγκυος!!!

Με βλέπω να πιάνω πρώτο στόχο με το που γεννήσω (85 αν θυμάσε) :roll::roll::roll::roll:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Και πολύ καλά κάνεις Κατερινάκι μου. Κατά ένα παράξενο λόγω και εγώ χάνω αρκετά πόντους σε σχέση με τα κιλά, κι ας είμαι έγκυος!!!

Με βλέπω να πιάνω πρώτο στόχο με το που γεννήσω (85 αν θυμάσε) :roll::roll::roll::roll:
    :thumbup::thumbup::wink2:

Senior Member
    πωλινα μου το τικερακι αν θες να το αλαξεις παιζω ενα κιλακι αυτες τις μερες. χτες 91,5 σημερα παλι 90,5 γενικα εχω κολλησει κ στεναχωριεμαι λιγο αλλα ποντους χανωκ εγω κ περνω λιγο κουραγιο. σημερα η ζυγαρια εκανε κ τη τιμη να με δειξει 89,9 αλλα οταν ξανανεβηκα εδειξε κλασικα το 90,500
    μολις πηρα τις εξετασεις μου κ ειναι σουπερ! ακομα κ αιματοκριτη 40 εχω χιχιχι.ολες οι βιταμινες καλες κ το σιδηρο αυτη φορα , κ η πρωτεινη τελεια κ χωρις το κρεατακι το μονο κακο ειναι η χοληστερινη κ τα τριγλυκεριδια που ειναι λιγο ανεβασμενα. θα τις παω στο παθολογο να τις δει για σιγουρια αλλα πιστευω οτι ολα ειναι καλα! καλυτερα απο ποτε...

Senior Member
    Μπράβο Αλίνα. Είναι ευχάριστο που οι εξετάσεις σου είναι εντάξει γιατί σημαίνει ότι τρέφεσαι σωστά. Ρώτα και τον παθολόγο και θα σου πει τι πρέπει να προσέξεις αν και νομίζω ότι σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.

Senior Member
    ναι τζινα μου πιστευω θα φτιαξουν κ αυτα.ολοι στην οικογενια μου εχου χοληστερινη κ ειναι ολοι τσιλιβιθρες! 50 με 60 κιλα ανθρωποι. εγω ημουν μονη χοντρουλα κ δεν ειχα θεμα χοληστερινης μεχρι το καλοκαιρι. τωρα δε ξερω λιγο οτι γερναω κ μπαινει το κληρονομικο,λιγο κ το αγχος αυτο πιστευω οτι θα φταιει κ οχι η διατροφη.

Senior Member
    σημερα τρεξιμο φουλ ανεβηκα και κατεβηκα αθηνα αυθημερων οποτε εφαγα λιγο χαλια
    πρ 2 digestive(66 θερμιδες το ενα)
    δεκ αλλο ενα digestive
    μεσ λιγο λιγοτερο απο μισο τοστ
    απογ ενα digestive
    βρ μιση κουπα τραχανα ενα λαιμο κοτοπουλο

Senior Member
    καλησπερα
    μισο τοστ
    καπουτσινο
    3 κουταλιες σουπα με μανιταρια κ κολοκυθακια.ηταν υπεροχη αλλα το μανιταρι μου επεσε βαρυ κ ετσι σταματησα στα 3 κουταλακια μη καταληξω σε εμετο.
    6 κουκια κοκκινιστα
    60γρμ γιαουρτι με δημητριακα
    μιση κουπα γαλα με δημητριακα
    μια κουταλια γιαουρτι κ 2 κουταλιες τις σουπας ρυζι

Senior Member
    Καλημέρα!!!!

Χτες

Πρ. 1 φλυτζάνι γαλα
    Δεκ. 1 κομματάκι ταχυνόπιτα
    Μεσ. ακόμα 1 κομματάκι ταχυνόπιτα
    Απογ. 1 μήλο
    Βρ. 1 κεφτεδακι
    πιο μετά 3 πορτοκάλια στιμμένα

είχα αγοράσει 1 ταχυνόπιτα και τελικά όλη μέρα είχα καταφέρει το 1/3 της. το υπόλοιπο κατέλειξε στο στομάχι του άντρα μου!!!

Senior Member
    πωλινα μου εφυγες απο το 9!!!! τελειαααααα χιχιχιχιχιχ τιποτα δε σε σταματαει
    ευχαριστω κ για το τικερακι

Senior Member
    θενκς κούκλα μου!!!!!! Νομίζω το τικεράκι για τα κιλά της εγκυμοσύνης πρέπει να το αλλάξω και αντί για 5 κιλά πάνω να το βάλω 5 κιλά κάτω:P:P:P:P:dork::dork:

Senior Member
    χιχιχιχιχ οχι αστο εκει να σου θυμιζει πως περιμενες να ειναι τα πραγματα κ τελικα πως ειναι!