sleeve & διατροφή - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 218 FirstFirst ... 412131415162464114 ... LastLast
Results 196 to 210 of 3264
    Senior Member
    Γιώτα μου έτσι κάνω και εγώ με φαγητά που μου αρέσουν και δεν πειράζουν. ενώ τα φτιάχνω για όλη μου την οικογένεια, πάντα 2-3 ταπεράκια με δικές μου μεριδούλες πάνε στην κατάψυξη για μέρες που θα φτιάξω κάτι για τους άλλους που εγώ δέν τρώω πχ μπάμιες, πατάτες τηγανητές και διάφορα άλλα.

Ιωάννα μου μην με κάνεις και ντρέπομαι!!!! Εγώ το έχω δηλώσει και στη Αλίνα, η οποία είναι σχεδιάστρια ρούχων και νυφικών (και κάνει απίστευτα σχέδια) (Ναι Αλίνα μου, σου κάνω διαφήμιση!!!) ότι μόνο αν μου σχεδιάσει ένα νυφικό πραγματικά μοναδικό θα κάνω πασαρέλα, γιατί το έχω καημό να βάλω νυφικό αδυνατισμένη!!!! αν και το νυφικό μου ήταν πολύ ωραίο για τα κιλά μου τότε που παντρέφτηκα!!!!

Senior Member
    Α επίσεις εγώ ήμουνα 15 μέρες υγρά, 15 μέρες αλεσμένα και μετά τον μήνα μαλακές τροφές καλά μασημένες.

Senior Member
    εεεε μια χαρα πωλινακι μου πασαρελα σε νυφικα....εγω παλι εψω μεγαλυτερες προσδοκιες ειπα στον αντρα μου οτι θελω να με ξανα παντρευτη αδυνατη να δω πως θα ειμαι αν και να σου πω την αληθεια και εμενα το νυφικο μου ηταν πολυ γλυκουτσικο και οπως θα το ονειρευομουν και αδυνατη χιχιιχχχι:lol::lol::lol::lol:

εμενα ο γιατρος με ειχε 15 μερες υγρα και 45 μερες αλεσμενα μου ειπε και πρωτη αυγουστου σταματαω και θα μου πει τι κανουμε μετα αυταααα........

Senior Member
    Πρώτη φορά ακούω 45 μέρες αλεσμένα. Και ιδικά χωρίς να σου δώσει έστω μια λίστα βρε παιδί μου με το τί να τρώς, ή με πια σειρά να τα δοκιμάσεις.

Senior Member
    τι να πω.....ξερω και εγω και να φανταστεις πως ειναι ο καλυτερος χειρουργος στην θεσσαλονικη το εχω ψαξει τρελα 2 χρονια τωρα..........θα δειξει ελπιζω να πανε ολα καλα......

Senior Member
    Δεν ξέρω καλή μου, ίσως είναι και λόγω των κιλών σου? τί να πω. Πάντος σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός!

Senior Member
    Ιωάννα μου άσχετο αλλά τι ύψος έχεις??

Εγώ πάντος αν είχα την ευκαιρία να ξαναπαντρεφτώ, δεν ξέρω αν θα παντρεβόμουνα τον ίδιο άντρα και τρίτη φορα!!! χαχαχαχαχαχα (Κάναμε πολιτικό γάμο 22 Ιουνίου 2007 και θρησκευτικό 25 Οκτοβρίου 2009)

Senior Member
    Ωχ αμάν!!!! Εχω επέτειο αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    χιχιχιχιχιχ αχ βρε πωλινακι δεν υπαρχεις εισαι φοβερη....χιχιχιιχ κοιτα και εγω αυτο σκεφτηκα ισως να ειναι τα κιλα που εχω αλλες οδηγιες...υψος εχω 1,78 οσο για τον ιδιο αντρα θα το ξανα παντρευομουν χιχιιχιχιχ ετσι και αλλιως 6 μηνες ειμαστε παντρεμενοι μετα απο 5 χρονια σχεση στα οποια τα 3 μενουμε μαζι...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    xaxaxaxaxa πολινάκι ,μου φαίνεται σαν να θέλεις να το ξεχάσεις πως είσαι παντρεμενη κ για αυτό ξέχασες κ την επέτειό σας :roll:

Ιωάννα μου ιδιωτικά δεν χειρουργήθηκες? (άσχετο είχα ακούσει κ για κάποιον άλλον εκτός του γιατρού σου πως είναι πολύ καλός στην Θεσσαλονίκη)

Πάντως μου κάνει εντύπώση από το Σάββατο που έφαγες να πονάς τελικά δεν πήγες σημερα να τον δεις ε?πες του τουλάχιστον να σου δώσει μία λίστα με τα επιτρεππόμενα,δεν μπορεί κάθε λίγο κ λιγάκι να τον παίρνεις τηλ και όχι τίποτα άλλο είναι πολλέεεεςςςς μέρες μέχρι 1 αυγούστου!

Senior Member
    1.78!!!!!!!!!! Αχ και να είχα και εγώ τόσο ύψος!!!!!!! τι καλά που θα ήτανε!!!! Για να το λες αυτό θα παιρνάς καλά και αυτό είναι πολύ θετικό και χαίρομαι για σένα. αντε λοιπόν με το καλό να τελειώσε η "αποστολή" της απώλειας κιλών και να ξεκινήσει η "αποστολή" της κατασκευής μωρού!!!!!! Ξεκίνα το πρακτις από τώρα!!!! Πρακτις μεϊκς περφεκτ δεν λένε? χαχαχαχαχα

Λοιπόν πρέπει να φτιάξω μια τούρτα για αύριο!!!!!!!! Τώρα το θυμίθηκα!!!!! Θα φτιάξω μάλλον με κέικ σοκολάτας που είναι απλό και νόστημο!!!! Ευτυχώς αύριο είμαι με άδια και έτσι μετά τον γιατρό μπορώ να την φτιάξω.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Ιωάννα μου δεν νομίζω πως παίζουν ρόλο τα κιλα για τις οδηγίες,εγώ γνώρισα κόσμο πολύ περισσότερα κιλά από εμένα και όλοι τις ίδιες οδηγίες είχαμε,ίσως ειναι η τακτική του γιατρού σου αυτή!αν και εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να άντεχα 45 μερες αλεσμένα απαπαπαπα

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    xaxaxaxaxa πολινάκι ,μου φαίνεται σαν να θέλεις να το ξεχάσεις πως είσαι παντρεμενη κ για αυτό ξέχασες κ την επέτειό σας :roll:
    Θυμάμαι αυτή που έχω γραμμένη μέσα στην βέρα καλή μου, 25/10 !!!!

Senior Member
    ναι ιδιωτικα χειρουργηθηκα αγγελουδακι...εγω να σας πω δεν ξερω αν θα φρικαρω με τα αλεσμενα αυτο που θελω εινναι να σταθω στα ποδια μου να παω διακοπουλες και να πλατσουρισω και δεν με νοιαζει τι θα φαω αλλωστε δεν πειναω καθολου και με υγρα να τη εβγαζα δεν θα ειχα προβλημα αρκη να μην ηταν το νερο γουλια γουλια...χιχιχιχιχ(παλι ο καιμος μου)οσο για το υψος πωλινακι ευτυχως που ειναι και αυτο και δεν μου φαινονται τα κιλα ευτυχως με σωζει...χιχιιχχιχιι καλη επιτυχια και για την τουρτιτσα και ευχομαι να τα 1000σετε και να ειστε ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!

Senior Member
    1000??????? καλέ πολλά είναι!!!! Θα τον αντέξω τόσα χρόνια? χαχαχαχαχα

Κοίτα, πρέπει να ξεκινήσεις να τρως, μην μείνεις μόνο στα υγρά και καραδοκεί η ανορεξία σε αυτή την επέμβαση, επειδή υπάρχει το σκεφτικό του αφού δεν πεινάω γιατί να φάω. Πρόσεξε πολύ.