sleeve & διατροφή - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 218 FirstFirst ... 4090130138139140141142150190 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 3264
    Senior Member
    να σου πώ αυτα για μένα ειναι τα καλύτερα ρεφενές όλοι μαζί ,αλλός φαγητό άλλος ποτα ενα απο κάτι ,γίνονται τα καλύτερα τσιμπούσια , άσε που στο σπίτι είτε είναι δικό σου είτε φιλικό αισθάνεσαι και πιο ανετε , στο τσακίρ κέφι ρίχνεις και κανα χορό μια χαρα τέλεια.....

Senior Member
    καλημερα.εχτες το βραδυ καταφερα κ εφαγα λιωμενα με το πηρουνι,λιγο πατατα,λιγο καροτο κ λιγο κοτοπουλο το οποιο το αλεθα πολλη ωρα στο στομα μεχρι να το καταπιω.μια χαρα ηταν απο το κρεμωιδες του μεσημεριου.σημερα ηπια γαλα το πρωι κ για δεκ. εφαγα 1 λαβας λαιτ με λιγο τριμμενη φρυγανιτσα.

Senior Member
    monadiki πολύ ωραία και πιο ελαφρια απο την φρυγανια ειναι τα elite crackers , είναι πολύ λεπτά και δεν χρειάζεται να τα τρίψεις οπως τις φρυγανιές εγω αλειφω πάνω το λαβας και το τρώω πολυ πολύ μικρές μπουκιτσες που λιώνω στο στόμα μου το έχω καθιερωσει για δεκατιανό. πάντως οσον αφορα το κοτόπουλο το τρωω ευχάριστα απλά το αφήνω να βράσει πολύ καλά σχεδόν ανα λιώσει ενώ το μοσχαράκι δεν μπορέσα καθόλου να το φάω λιωμένο με ενοχλησε ... δεν ξερω αν ειδες τι σου εγραψα για τους καφέδες

Senior Member
    βλέπω ότι τα καινούργια μας μανικάκια τιμάνε ιδιαίτερα το τυποποιημένο λαβας τυρι, έχω μια αντιπρόταση να κάνω, επειδή είναι πολύ επεξεργασμένο το λαβας και στην ουσία ελάχιστη θρεπτικη ουσία θα μπορούσατε να το αντικαταστήσετε με κατικι δομοκου που είναι ελαφρυ κρεμώδες τυρι με ελάχιστα λιπαρα και θρεπτικό , ή μυζηθρα ή ανθοτυρο. Τρώτε που τρώτε ελάχιστα να πέρνετε τουλάχιστον όσο το δυνατό περισσότερα θρεπτικά συσταστικά . Επίσης τα ελιτ έχουν πολύ αλατι και ζαχαρη μεσα, να προτιμάτε τα παξιμάδια ολικής αλεσης, κριθινα κλπ τα οποία αν τα βρεχετε λίγο και τα μασατε πολτοποιούνται γρήγορα και εύκολα και παιρνετε και φυτικές ίνες ενω με το την φρυγανια και το ελιτ δυστυχως καμια φυτική ινα της προκοπης. Τα "μαννα" είναι καλά από το σουπερ μαρκετ αλλά αν έχετε και κανενα κριτηκο ή βιολογικο μαγαζι κοντά σας δοκιμαστε τα παξιμάδια τους και θα εκπλαγείτε από την νοστιμιά τους. Με τα κρακερακια τυπου ελιτ και παπαδοπουλου μπορείτε εύκολα να πέσετε σε υπερφαγικά ( στο μετρο που μπορείτε φυσικα αλλά όλη μερα να τρωτε αυτα) με πολλες κενες θερμίδες

Senior Member
    katie πολύ ωραίες οι συμβουλές σου ,να σου πώ την αλήθεια δεν είχα σκέφτει καθόλου την μυζήθρα μ'αρέσει δεν μπορώ να πω αλλα για κατίκι τρελαίνομαι και το πιασα στα χερια μου στο σουπερ μάρκετ και λέω αστο να ρωτήσω το γιατρό.

Senior Member
    το λαβας εμενα δεν μου αρεσει καθολου,πολυ ψευτικη γευση.οντως το κατικι ειναι πολυ ωραιο και οποιοι ειστε πλεον στα μαλακα μπορειτε να φατε μαλακο κιτρινο τυρι με λιγα λιπαρα.μια λεπτη φετουλα την τρως ανετα σε αυτο το σημειο.

Senior Member
    τιποτα την καταβρηκα με το κατικι θα παω μολις σχολάσω να πάρω.............

Senior Member
    εγω ειμαι στα αλεσμενα ακομη παιδια οχι στα μαλακα.εχτες μπηκα μαλιστα.

Senior Member
    αυτα που εγραψε η Katie ηταν για τα πολτοποιημένα ......

Η eleni ειπε όταν μποuμε στα μαλακα να τρωμε κιτρινο τυρι για τοστ με χαμηλα λιπαρα

Senior Member
    Monadiki για όσο είσαι στα αλεσμένα προτίμησε να τρως φρυγανιά τριμμένη και όταν μπεις στη μαλακή τροφή μπορείς να δοκιμάσεις και βρεγμένο παξιμαδάκι.

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!

Σάββατο

Πρ. 2 φρυγανιές και 2 φέττες τυράκι ένταμ
    Δεκ. 1 μαντορίνι
    Μες. τίποτα
    Απογ. 4 πατατάκια lays στον φούρνο
    βρ. 2 κουταλιές πουργούρι και 1 κουταλιά γιαούρτι

Κυριακή

Πρ. 1 φλ γάλα
    Δεκ. 1 μήλο
    Μες. 1/4 μπιφτέκι κοτόπουλο (καλά ήταν θεικό!!!), 2 πατατούλες τηγανιτές, 1/2 κγλ ταχίνι, 2 κομματάκια ντοματούλα, 1/4 κομμάτι κυπριακή πίττα (όλα αυτά σε 1μιση ώρα περίπου)
    Απογ. 1 μπουκίτσα φρεσκοψημένη μπουγάτσα
    Βρ. 1 μπάλα παγωτό βανίλια (πήγαμε για καφέ με την μαμά μου)

Δευτέρα

Πρ. 1 φέτα ψωμί του τόστ με μία κουταλίτσα ταχίνι
    Δεκ. τίποτα
    Μες. Μισή μίνι τσιπούρα (περίπου 80γρ καθαρό ψάρι), 1/4 πατάτα ψητή, 1 κγλ ταχίνι, 2 μπουκίτσες λαγάνα
    Απογ. 1 μήλο
    Βρ. 1 αχλάδι
    πιο αργά γάλα και 4 μίνι μπισκοτάκια

καλημέρα
    είμαι στα αλεσμένα για 2 εβδομάδες και δεν τρώω τίποτα αλλο από κοτα-πατάτα-κολοκύθι. Δυστυχώς με πονάει το γιαούρτι και για δεκατιανο τρώω κρέμα καραμελέ. Καμμια καλύτερη ιδέα? φρυγανια τριμμένη δεν έχω βάλει καθόλου. κάνει?
    το κατίκι μου ακόυγετε εξαιρετική ιδέα. Το μέλι κάνει?

Senior Member
    polivia εγω τρωω μια κουταλια μελι την ημέρα 1/2 με το γάλα μου + 1/2 με το γιαούρτι μου .
    κρεμα καραμελε δεν εχω φαει τρωω όμως λιγο ζελε αν θελήσω κατι με πιο γλυκια γεύση , φρυγανια τριμμενη κανει βεβαια με λίγο τυράκι και εγω σημερα θα τιμησω το κατίκι , Μην τρωσ καθε μερα τα ίδια θα βαρεθείς , φτιαξε λιγη ψαρόσουπα , εγω χθες εφτιαξα γιουβαρλακια με πολύ λιγο ρύζι όμως , τα αφησα και παραεβρασαν και εφαγα λιγο ζουμακι με 1/2 γουβαρλάκι ,. εχθες ήπια ζουμί απο φασολάδα με λίγο καροτάκι τελειο ήταν , ακόμα στον ζωμο απο την κότα μπορεις να κανεις σουπίτσες με το πολυ μικρό ζυμαρικό εγω βάζω αστεράκι με μπολικο λεμονάκι και ειναι σούπερ

Senior Member
    πολυβια η κρεμα καραμελε εχει θερμιδες καλο θα ηταν φανταζομαι να μην την τρως.καλυτερα ζελε λαιτ η το τυρι φιλαδελφια αν διαβασες με φρυγανιτσα τριμμενη.ειναι πολυ νοστιμο κ αλλαζεις γευση.εγω σημερα για μεσημερι εβρασα μια ετοιμη σουπα την μοσχαροσουπα που ειχε τα γραμματακια μεσα..την πολτοποιησα κ εβαλα κ ζωμο κ εφαγα μια χαρα..μονο που ηταν λιγο αλμυρουτσικη..αλλα μια χαρα ηταν.

κοριτσια ευχαριστώ, δεν είμαι καλά ενημερωμένη. ο γιατρός μου έδωσε ένα χαρτί με πολύ λίγα πράγματα τα οποία ακολουθώ πιστά γιατί φοβάμαι. το αστεράκι ας πούμε το είχα σκεφτεί αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν το αλέθεις ή όχι.
    την καραμελέ -125 θερμίδες η danete-την έτγωγα γιατί δεν έβρισκα τίποτα άλλο για την δουλειά.
    αύριο θα πάρω κατίκι με φρυγανιά.
    να είστε καλά.