sleeve & διατροφή - Page 154
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 154 of 218 FirstFirst ... 54104144152153154155156164204 ... LastLast
Results 2,296 to 2,310 of 3264
    Senior Member
    Rozeta το γλυκαντικό canderel που χρησιμοποιείς είναι μια χαρά και μπορείς να βάλεις λίγο μέσα στη γρανίτα αν τη θέλεις πιο γλυκιά. Δοκίμασε το μείγμα όταν το ετοιμάζεις κι αναλόγως προσθέτεις ή όχι canderel. Μερικά φρούτα είναι γλυκά από μόνα τους και δε χρειάζεται. Τους πρώτους μήνες ούτε εγώ ένοιωθα επιθυμία για γλυκό, ούτε καν πριν αδιαθετήσω που πριν κάνω το sleeve ήθελα οπωσδήποτε γλυκό λίγες μέρες πριν. Και τώρα όμως δε νοιώθω όπως παλιά, καταλαβαίνω ότι θέλω γλυκό από συνήθεια και όχι επειδή το ζητάει ο οργανισμός μου, γι'αυτό και μπορώ ακόμα να έχω αυτοσυγκράτηση και να τα αποφεύγω.

Senior Member
    τζινακι εσυ ποτε χειρουργηθηκες;ρωταω για να δω σε ποσο χρονικο διαστημα εχασες τα 42 κιλα.αν θες απντα στο τοπικ σλιβ επιμηκης γαστρεκτομη, αφου ειναι ασχετη η ερωτηση με αυτο το τοπικ

Senior Member
    weldah o γιατρος μας ( εμενα , της τζινας, της Αλινας κλπ) μας είχε ενημερωσει κανονικά για τα γλυκα. Μαλιστα ειναι και κατηγορηματικος σε αυτο το θεμα. Απλα ειναι σοκ οταν το ανακαλυπτεις και μονος σου. Αυτο ειναι ολο. Μην ξεχνας οτι σε εσας το τονιζει μια περισσοτερο διοτι εχετε και κακες παρενεργειες με τα γλυκα, ενω οι σληβατοι δεν εχουν τετοια προβληματα,απλα ειναι θεμα απωλειας. Εμας μας απαγορευει κάθε ειδους γλυκου ακομη και τις s&b σοκολατες που βλεπω ότι τρωτε καμια φορα εσεις που εχετε κανει παρακαμψεις, ειναι θεμα θερμιδων στην τελικη.
    Η δική μου άποψη πάνω στο θεμα είναι λίγο διαφορετική από αυτή του γιατρού μου, δεν είμαι της απαγόρευσης , δεν λειτουργώ έτσι. Προτιμώ να μπορώ να φάω κάτι όταν το επιθυμήσω αλλά με μέτρο και με τον σωστό τροπο.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Rozeta το γλυκαντικό canderel που χρησιμοποιείς είναι μια χαρά και μπορείς να βάλεις λίγο μέσα στη γρανίτα αν τη θέλεις πιο γλυκιά. Δοκίμασε το μείγμα όταν το ετοιμάζεις κι αναλόγως προσθέτεις ή όχι canderel. Μερικά φρούτα είναι γλυκά από μόνα τους και δε χρειάζεται. Τους πρώτους μήνες ούτε εγώ ένοιωθα επιθυμία για γλυκό, ούτε καν πριν αδιαθετήσω που πριν κάνω το sleeve ήθελα οπωσδήποτε γλυκό λίγες μέρες πριν. Και τώρα όμως δε νοιώθω όπως παλιά, καταλαβαίνω ότι θέλω γλυκό από συνήθεια και όχι επειδή το ζητάει ο οργανισμός μου, γι'αυτό και μπορώ ακόμα να έχω αυτοσυγκράτηση και να τα αποφεύγω.
    Καλημερα στο παρελθον χρησιμοποιουσα canderel (ασπαρταμη) για 4 χρονια στον καφε και ειχα προβληματα με το εντερο πηγα σε πολους γιατρους οσπου βρεφηκε ενας γιατρος και μολις ακουσε το ιστορικο μου με ρωτησε αν παιρνω γλυκαντικες ουσιες και μολις του ειπα οτι βαζω στον καφε ασπαρταμη μου ειπε να την κοψω και να ξαναπαω σε μια εβδομαδα, ετσι σταματισαν ολα τα προβληματα που ειχα.
    Στην αμερικη εχουν πει οτι ειναι καρκινογονα.
    Εμενα στην επανεξεταση εξαμηνου η διαιτολογος μου ειπε να βαζω στον καφε στεβια που ειναι φυτικο προιον εδω και δυο εβδομαδες δεν εχω καπιο προβημα και ετσι ρεφαρω την ζαχαρη και μπορω αν ζηλεψω να φαω και ενα γλυκακι.

Senior Member
    την δοκίμασα την στεβια και είναι λίγο μπλιαχ,αλλά αν εσυ την παλεύεις μπραβο είναι όντως το πιο αγνο γλυκαντικο αν και λίγο ακριβούτσικο.

Senior Member
    Bigjason έχεις δίκιο ότι η ασπαρτάμη δεν είναι ότι καλύτερο και σε κάποιους οργανισμούς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εγώ τη χρησιμοποιώ πολλά χρόνια αναγκαστικά αφού δεν μπορώ να φάω ζάχαρη. Δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα όμως προσέχω να μην κάνω κατάχρηση κι επειδή τελευταία έχω βολευτεί με το υγρό γλυκαντικό της natreen που δεν έχει ασπαρτάμη μέσα, βάζω 1-2 κουταλιές ασπαρτάμη μόνο όταν τρώω γιαούρτι. Θα ήθελα να μην την χρησιμοποιώ καθόλου αλλά δυστυχώς για μένα που είμαι της γλυκιάς γεύσης είναι αναγκαίο κακό.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    την δοκίμασα την στεβια και είναι λίγο μπλιαχ,αλλά αν εσυ την παλεύεις μπραβο είναι όντως το πιο αγνο γλυκαντικο αν και λίγο ακριβούτσικο.
    Για τον καφε δεν εχω προβλημα αρκει να διαλυθη καλα τωρα για την τιμη οντος ειναι ακριβη ενα κουτακι με δισκια το πηρα με 6,5ευρο.

Senior Member
    Α οκ κατάλαβα Η αλήθεια είναι πως όντας παθούσα είμαι λίγο κάθετη σε αυτά τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν γνωρίζεις από πριν τα πάντα είναι ψιλοσοκαριστικό να το ανακαλύπτεις μόνος σου.

Senior Member
    στεβια χρησιμοποιει η μαμα μου εδω και ενα χρονο της την εφερε ο αδερφος μου απο την αμερικη πριν κυκλοφορησει πολυ στην ελλαδα εμενα δεν μου αρεσει καθολου.στο βασιλοπουλο ειδα οτι η canterel εβγαλε στεβια και κανει γυρω στα 5 ευρω ομως ειναι πολυ μεγαλη συσκευασια.εγω χρησιμοποιω το γλυκαντικο που μου συστησε η τζινα και ειναι τελειο και δεν εχει καμια διαφορα στη γευση απο τη ζαχαρη.προχτες στα κουλουρακια που εφτιαξα εβαλα φρουκτοζη.

Senior Member
    καλησπερα σας εγω ευτυχως παντα επινα σκετο το καφε κ γενικα δε προτιμαω τις γλυκες γευσεις εκτος απο μερικες λιγουρες για γλυκο! που με πιανουν που κ που κ ετσι δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τα γλυκαντικα. παντως περνω απο το βασιλοπουλο με λιγοτερο απο 3 ευρω ενα γλυκαντικο που αν κ εχει μεσα λιγο ασπαρταμη κανει για ζαχαροπλαστικη. ενα κεικ που εφτιαξα βγηκε μια χαρα. το ειχα κοψει κομματια κ το εχω στη καταψηξη ακομα! εχουν περασει 3 μηνες κ δε καταφερα να το τελειωσω χιχιχ. παντως τζινα θα κανω κ τις γρανιτες που ειπες πιστευω θα ειναι καλη δροσιστικη λυση για το καλοκαιρι κ θα με βοηθησουν κ στις λιγουρες που με πιανουν γιατι θα αργουν να καταναλοθουν αρα θα με απασχολουν αρκετη ωρα!
    καθε μερα ολο κ πιο πολοι, δε με γνωριζουν στο δρομο κ πρεπει να συστηθω! εχει πολυ πλακα ολο αυτο κ το περιεργο ειναι οτι μερικα χρονια πριν ημουν μονο 2 κιλα πανω απο τωρα. προφανως ισχυει τελικα οτι χανοντας λιπος με την βοηθεια της επεμβασης δειχνουμε πιο λιγα κιλα απο οτι ειμαστε.

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ γαλλικο με γαλα μιση φετα ψωμι
    μεσ μια αγκιναρα 50γρ κρεας
    απογ μια φετα ψωμι μια κουταλια του γλυκου ταχινι αργοτερα μια φετα τυρι
    βρ μιση φετα ψωμι μια κουταλια ρεβυθι μια φετα τυρι

Senior Member
    σημερα

π- 1 ποτήρι γαλα με πρωτεινη
    δεκ- 1/2 τοστ
    μεσ- 1 ελληνικη μπαρα, 1φ.τυρι τοστ
    απ- 3 πτι μπερ ολικης και χυμο πορτοκαλι
    βρ- 1 καλαμακι, 1/3 πιτα ολικης ,ντοματα ,1 κσ γιαουρτι
    πιο μετα λιγο φρεσκο χυμο με γλουταμινη

Senior Member
    σημερα
    μισο τυροκουλουρο
    1 καλτσουνακι χορταρινο
    μισο τυροκουλουρο
    γαλλικο καφε
    100γρμ ρεβυθια κ μια φετα ψωμι του τοστ
    3 δαμασκηνα
    1 καλτουνακι χορταρινο
    μισο ποτηρι κακαο με γαλα κ ζαχαρινη.

Senior Member
    8η ΗΜΕΡΑ 2ΟΥ 1ΟΗΜΕΡΟΥ - ΑΛΕΣΜΕΝΑ

1/2 κούπα γάλα 1,5%
    100gr. γιαούρτι 2%
    5 κουταλιές της σούπας σκράμπλ με πατάτα βρασμένη
    100gr. ζελέ
    5 κουταλιές της σούπας σκράμπλ με πατάτα βρασμένη

Senior Member
    1 ποτηρι γαλα 1,5%
    1 φετα γαλοπουλα
    μισο ψαρακι με λιγο μαρουλι
    μισο γιαουρτι
    μισο ψαρι με λιγο μαρουλι

(marymary μπες σλιβ-επιμηκης γαστρεκτομη να πουμε καμια κουβεντα, να μου πεις τα νεα σου)