sleeve & διατροφή - Page 178
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 178 of 218 FirstFirst ... 78128168176177178179180188 ... LastLast
Results 2,656 to 2,670 of 3264
    Senior Member
    Αν κ δεν ειμαι σληβατη.........τουλαχιστον οχι ακομα ,mitsοkolaki τι κάνεις? η μπουμπουκα σου καλά? φανταζομαι θα εχει μεγαλωσει!

Εσυ κατα τ' άλλα όλα καλά με τη διατροφή σου?

Senior Member
    Γεια σας...να αρχίσω να γράφω κ εγώ πλεον τώρα που μπήκα στα αλεσμένα!!
    σήμερα:
    πρωί 4 κουταλιές γιαούρτι 0% με ροδάκινο
    δεκατ. 250 γρ. τσάι Nestea ροδάκινο με στέβια
    μεσημ. 5-6 κουταλιές πατάτα με κολοκύθι λιωμένα(με λάδι,λεμόνι κ αλάτι)
    150 γρ. τσάι Nestea ροδάκινο με στέβια
    απογ. 5 κουταλιές cottage cheese
    κ πριν από λίγο έβαλα στο μπλέντερ μπανάνα με μήλο (πολύ ωραίο) κ έφαγα 4 κουταλιές κ νιώθω ότι θα σκάσω!!!

το κουτάλι που τρώω είναι πάντα του γλυκού(πάντα με τέτοιο έτρωγα)

Senior Member
    καλησπερα! αντα το τσαγακι ροδακινο το ζηλεψα! χιχιχ με τη ζεστη αυτη δεν εχω τιποτα αλλο σπιτι κ εχω ταραξει παλι τους καφεδες.
    σημερα
    φρεντο καπουτσινο σκετο,3 μπισκοτακια κανελας με γλυκαντικο μιαμ μιαμ
    φρεντο σκετο
    πολυ νεροοοοο
    ενα κομματακι απο κλαμπ σαντουιτσ κ 4 πατατες
    φρεντο σκετο
    μισο παγωτο σαντουιτς
    1 τοστακι με φιλαδελφια λαιτ,ντοματα κ γαλοπουλα
    φρεντο σκετο εφτιαξα κ αλλο τρομαρα μου θα προσπαθησω να μη το πιω ολο
    σημερα κυριακη κ ειναι η μερα που παραγγελνουμε κ εφαγα πρωτη φορα κλαμπ! μετα την επμβαση.λιγες τυψεις νιωθω αλλα το απολαυσα χιχχι

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ μιση κουπα γαλα
    μεσ μιση κουπα τραχανα 50γρ μοσχαρι
    απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
    βρ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μιση πιπερια φλωρινης ψητη 1/4 αγγουρι

Senior Member
    Alina ευτυχώς που βρήκα κ το τσάι γιατί με το νερό δεν τα πάω κ πολύ καλά...μου κάθεται σαν πέτρα....εγώ πάντως ζήλεψα που τρώως....ειδικά το κλάμπ!!!!!

Senior Member
    αντα ειμαι πια 9 μηνες μετα κ τρωω κανονικοτατα! δε με πειραζει τιποτα ακομα κ το κρεατακι που με πειραζε αρχηκα τωρα το δεχομαι μαι χαρα. το μονο που καποιες μερες με τρομαζει ειναι η αισθηση οτι χοραει ακομα... κ με σταματαω. σημερα με το κλαμπ νομιζω οτι ισως χοραγε λιγο ακομα αλλα με σταματησα.γενικα νιωθω οτι ποτε δε θα ηρεμησω τελειως.πριν ενιωθα οτι ετρωγα πολυ σε σχεση με αλλους κ οτι δε θα χασω κ τωρα που τα εχασα φοβαμαι οτι τρωγοντας πια πιο νορμαλ ποσσοτητες οτι θα τα παρω πισω. απο τη μια χαιρομαι που μπορω να απολαυσω κατι κ να χαρω κ εγω κ το ματι μου κ απο την αλλη με τρομαζει μηπως δε πρεπει!. ακομα κ οτι εφτασα στο στοχο μου που αρχηκα ηταν τα 65 κιλα δε με ικανοποιει τελικα. ισως ειμαι αχαριστη τι να πω δε ξερω τι θελω! μαλλον.
    για το νερακι μην ανυσηχεις ετσι ημουν κ εγω το πρωτο καιρο μον τσαγακια μπορουσα κ τα ειχα ταραξει! με το νερο με μια γουλια πονουσα. τωρα κατεβαζω το 1/3 περιπου απο το μπουκαλακι με μιας αν δειψαω πολυ

Senior Member
    Σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ μιση κουπα γαλα
    μεσ 3 κουταλιες μπριαμ 30 γρ φετα
    βρ μισο τοστ μιση πιπερια φλωρινης ψητη

Senior Member
    Καλως την Αντα μας την φρεσκομανικιωμενη!!! Αντε κορίτσι μειον 10 και παμε!
    Αλινάκι μου τι κάνεις? έφτασες 65?

Senior Member
    που είσαι βρε Μιτσο ?? μπαίνεις σαν τον διατοντα αστέρα και βγαίνεις? πες μας είσαι καλά ? τα νεα σου κοπελία χαιντε.!!:bigsmile:

Senior Member
    Kαλώς ήρθα κ εγώ στο κλάμπ!!!!!εύχομαι κ εγώ να έχω τα δικά σας αποτελέσματα!!!!!

Senior Member
    καλησπερα! κατερινα μου το φλερταρω το 65 αλλα δε το εφτασα ακομα! 65,400 ειναι το πιο κοντινο που εχω δει. στη ζυγαρια αν κ εχω χαλαρωσει λιγο αυτη τη βδομαδα κ με δε βλεπω να το βλεπω στρογγυλο στρογγυλο! :P

Senior Member
    Originally posted by Alina
    αντα ειμαι πια 9 μηνες μετα κ τρωω κανονικοτατα! δε με πειραζει τιποτα ακομα κ το κρεατακι που με πειραζε αρχηκα τωρα το δεχομαι μαι χαρα. το μονο που καποιες μερες με τρομαζει ειναι η αισθηση οτι χοραει ακομα... κ με σταματαω. σημερα με το κλαμπ νομιζω οτι ισως χοραγε λιγο ακομα αλλα με σταματησα.γενικα νιωθω οτι ποτε δε θα ηρεμησω τελειως.πριν ενιωθα οτι ετρωγα πολυ σε σχεση με αλλους κ οτι δε θα χασω κ τωρα που τα εχασα φοβαμαι οτι τρωγοντας πια πιο νορμαλ ποσσοτητες οτι θα τα παρω πισω. απο τη μια χαιρομαι που μπορω να απολαυσω κατι κ να χαρω κ εγω κ το ματι μου κ απο την αλλη με τρομαζει μηπως δε πρεπει!. ακομα κ οτι εφτασα στο στοχο μου που αρχηκα ηταν τα 65 κιλα δε με ικανοποιει τελικα. ισως ειμαι αχαριστη τι να πω δε ξερω τι θελω! μαλλον.
    για το νερακι μην ανυσηχεις ετσι ημουν κ εγω το πρωτο καιρο μον τσαγακια μπορουσα κ τα ειχα ταραξει! με το νερο με μια γουλια πονουσα. τωρα κατεβαζω το 1/3 περιπου απο το μπουκαλακι με μιας αν δειψαω πολυ

Alina εύχομαι σε λίγο καιρό να λέω κ εγώ αυτά που λες εσύ τώρα....μια χαρά τα έχεις πάει....στο Ιπποκράτειο την έκανες??

Senior Member
    ναι αντα στο ιπποκρατειο την εκανα μετα απο πολυ κοπο που περασα περιμενοντας να τη κανω στη κρητη. γενικα δε ταλαιπωρηθηκα πολυ με την επεμβαση κ νομιζω οτι ηταν η καλυτερη αποφαση που πηρα στη ζωη μου . εκτος απο αυτο νιωθω κ πολυ τυχερη! που τελικα δε την εκανα στη κρητη κ σαν θαυμα! απο εκει που δε περιμενα οτι θα γινει πια, βρεθηκα στο ιπποκρατειο

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ μιση κουπα γαλα
    μεσ 90γρ ψαρι
    βρ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μιση βραστη πατατα

Senior Member
    φρεντο καπουτσινο σκετο
    φρεντο καπουτσινο σκετο
    μισο τοστ κ 4 πατατες τηγανιτες με κρουστα φρυγανιας
    φρεντο καπουτσινο,4 μπισκοτακια κανελας
    3 κομματακια καρπουζι,λιγη φετα
    μισο νεκταρινι
    2 κομματακια καρπουζι ,λιγη φετα
    1 φρεντο καπουτσινο σκετο
    1 νεκταρινι
    2 κουταλακια του γλυκου ρυζι με κιμα