sleeve & διατροφή - Page 197
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 197 of 218 FirstFirst ... 97147187195196197198199207 ... LastLast
Results 2,941 to 2,955 of 3264
    Senior Member
    χαχα!Μη νομίζεις...κι εγώ δοκίμασα μελομακάρονο και μια καριόκα!χαίρομαι που δεν έχω χάσει τη γεύση μου ακομη!!!

Senior Member
    Χτες για πρωτη φορα εφαγα σε φιλικο σπιτι ................Το ποσο πολυ συγκρατηθηκα δεν λεγεται .............ουτε δυσπεψιες ουτε τιποτα ........... Ειμαι πολυ περηφανη για μενα ........... Εφαγα χωρις να χρειαστει να παω στο μπανιο για εμετο ............

Senior Member
    Help me τις δυο τελευταιες μερες πειναω συνεχεια ............ και ειδικα για γλυκο ........... πιστευω να ευθυνεται ο βροχερος καιρος και η μελαγχολια του !!!!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Παιδια σημερα ημουν ολη μερα στους δρομους . Καποια στιγμη περιμενα στο σαλονακι ενος ιατρειου και μια κυρια εβγαλε μια περιεργη μαπρα που δεν ειχα ξαναδει και αρχισε να την τρωει. Εκει τη στγμη συνειδητοποιησα οτι ειμαι απο το πρωι με ενα τοστ και η ωρα ειχε παει ηδη 5 το απογευμα . Ηθελα λοιπον να ρωτησω εμεις τα σληβαρισμενα και δη προσφατα τι μπορει να εχουμε στην τσαντα σαν σνακ για να μην καθομαστε τοσες ωρες νηστικες ; Εκτος απο μπαρα κλασσικη που ειναι σκετη ζαχαρη . Δεκτες ολες οι ιδεες !!!!
    άψητους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα σε ένα μινι ταπερακι. βέβαια υπάρχουν και μπάρες χωρίς ζάχαρη . όπως πχ wish bars ( ελληνικές μπάρες) , τις βρίσκεις σε ξηροκαρπάδικα συνήθως. κανε τις google έχουν website .

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Help me τις δυο τελευταιες μερες πειναω συνεχεια ............ και ειδικα για γλυκο ........... πιστευω να ευθυνεται ο βροχερος καιρος και η μελαγχολια του !!!!
    το σώμα μας δεν πεινάει ποτέ για γλυκό . η καθαρή πείνα καλύπτετε με φαγητό. αν συνεχίσεις να πεινάς και δη για γλυκό τότε είναι εγκεφαλικό- συναισθηματικό το θέμα. προσπάθησε όταν θες γλυκό να τρως φαγητό, ή φρουτο με λίγο παξιμάδι, με το στομάχι που έχεις δεν θα μπορείς μετά να φας γλυκό.

Senior Member
    katie μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες ............παντα καλοδεχουμενες !!!!!

Senior Member
    εδω και εγω μετα απο καιρο.εκλεισα 18 μηνες πια και να τη εφαγα χτες

πρ ενα κουλουρι θεσσαλονικης
    δεκ ενα φρεντο εσπρεσσο
    μεσ μια μικρη αραβικη πιτα με κοτοπουλο και τυρι
    απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα εναν ελληνικο μετριο
    βρ 2 κουταλιες φαβα ενα αυγο μια φετα ψωμι

Senior Member
    Κι εγώ λυσσάω για γλυκό Γωγώ μου και την βγάζω με..γλυφιτζούρια!Έκανα κι εγώ ατασθαλίες αλλά ευτυχώς άρχισα δουλειά και ελπίζω να βρώ και άλλα ενδιαφέροντα για να φεύγω απο το σπίτι!

2η μερα αλεσμενων για μενα και "τσακισα"

ενα ντεκαφεινε καπουτσινο σκετο
    5 μικρα στρογγυλα "κεφτεδακια" φρεσκιας μοτσαρελλας
    2 κουταλιες σουπας κατικι
    6 κουταλιες σουπας κοτοπουλο βαραστο με μια κουταλια μικρη μαγιονεζα ejtra light (η νεα μαγιονεζα με 10 θερμιδες η κουταλια)
    νερακι του Θεου γυρω στα 700ml

3η μερα αλεσμενων
    1φρυγανια με λιγο κατικι
    1 μπανανα σε πολλες δοσεις
    4-5 πιρουνιες κοτοπουλο με μαγιονεζα εξτρα light
    3 κουταλιες του γλυκου πουρε με τσενταρ και γαλα
    2-3 μοτσαρελακια
    1λιτρο νερο
    2 ποτηρια χυμο βυσσινο (τι αλλο να πιεις σε ενα μπαρ???παλι καλα που σερβιραν και χυμο βυσσινο)

4η μερα αλεσμενων

ενα αβγο βραστο
    3 κοταλιτσες πουρε
    2 μοτσαρελακια
    5 κουταλιτσες αλεσμενο χοιρινο με σελινο
    1 μπανανα σε δοσεις

Senior Member
    Originally posted by dimitroula
    4η μερα αλεσμενων

ενα αβγο βραστο
    3 κοταλιτσες πουρε
    2 μοτσαρελακια
    5 κουταλιτσες αλεσμενο χοιρινο με σελινο
    1 μπανανα σε δοσεις

Dimitroula μου μηπως θα επρεπε να επερνες και λιγη πρωτεινη
    ή και καμια πολυβιταμινη?
    Χανεις πολυ βαρος και γρηγορα και χρειαζεσαι λιγη βοηθεια!

veronica, το αυγο και η μοτσαρελλα ειναι φουλ πρωτεινες...ο πουρες ειναι με γαλα και τυρ τσενταρ οποτε εχει πρωτεινες και το χοιρινο με σελινο εχει και αυτο σαν κρεας πρωτεινες και τα χορταρακια βοηθανε στην τουαλετα (το σελινο ειναι και αξαιρετικο διουρητικο)....νομιζω οτι απο πρωτεινες ειμαι οκ...οσο για βιταμινες ο γιατρος μου τις απαγορεψε τον πρωτο μηνα....θα παιρνω μολις κλεισω το μηνα....η μπανανα μου δινει ενεργεια κλπ οποτε ειμαι καλυμμενη

Senior Member
    Originally posted by dimitroula
    veronica, το αυγο και η μοτσαρελλα ειναι φουλ πρωτεινες...ο πουρες ειναι με γαλα και τυρ τσενταρ οποτε εχει πρωτεινες και το χοιρινο με σελινο εχει και αυτο σαν κρεας πρωτεινες και τα χορταρακια βοηθανε στην τουαλετα (το σελινο ειναι και αξαιρετικο διουρητικο)....νομιζω οτι απο πρωτεινες ειμαι οκ...οσο για βιταμινες ο γιατρος μου τις απαγορεψε τον πρωτο μηνα....θα παιρνω μολις κλεισω το μηνα....η μπανανα μου δινει ενεργεια κλπ οποτε ειμαι καλυμμενη
    Σε αυτη τη φαση πρεπει να λαμβανεις το λιγοτερο 70 γρ καθαρης πρωτεινης, για αυτο σου ειπα να προσεχεις λιγο, sorry....

καλε τι sorry??ακους εκει σορρυ...ελευθερη εισαι να μου λες οτι θελεις ...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας!!
    αυτο ομως με το 70 γρ πρωτεινη δεν το ξερω...παιρνω αμεσως το γιατρο....