sleeve & διατροφή - Page 199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 199 of 218 FirstFirst ... 99149189197198199200201209 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 3264
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    shamadalie να ξέρεις πως όσο πιο "αραιη" είναι μία τροφή τόσο πιο εύκολα πάει κάτω κ σε φουσκώνει λιγότερο,με τα αλεσμένα ίσως πάλι είναι σχετικά εύκολο αλλά θα διαπιστώσεις πως αν πχ αλεσμένο τρως 50 γρ κ δεν φουσκώνεις,τρώγοντας 50γρ στέρεο κρέας θα σκας!

Shamadalie τα μοτσαρελακια τα εχω ξεσκισει...τα μασαω παρα πολυ καλα...τα λιωνω στο στομα και μετα τσουπ...μια χαρα κατεβαινουν...προχθες δοκιμασα και καταφερα να φαω ενα μικρο μπιφτεκι και μια μικρη πατατα φουρνου που τα αλεσα πολυ καλα στο στομα μου (ο γιατρος οταν του το ειπα δεν εφερε αντιρρηση)...κατεβηκαν πολυ καλα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...εκει που τα ειδα ολα στριμοκωλα ηταν οταν εκανα την πρωτη μου γουρουνια...εφαγα 4 πατατακια...ενταξει κοριτσια...ολο το βραδυ οι καουρες με εστειλαν αδιαβαστη...τωρα τρωω φετες μοσχαρι (τυπου ζαμπον) που ειναι πολυ νοστιμο και φετες κασερι light...με μια φρυγανιτσα...και αυγα (ενα ολοκληρο αυγο και ενα ασπραδι)...ομως εμενα ο γιατρος μου απαγορεψε για ενα μηνα το γαλα και το φρεσκο χυμο πορτοκαλι...και αφου μου το ειπε, αυτο και θα κανω...επισης τρωω γιαουρτακι με φρουτα (εχει η μεβγαλ ενα με βερυκοκο που μου αρεσει πολυ και εχει και 10 πρωτεινες)...και φυσικα κοτοπουλακι βραστο που το λατρευω με τη νεα extra light μαγιονεζα (μια κουταλια=10 θερμιδες)...αυτα προς το παρον...το σαββατο που θα παω στις μαλακες τροφες, δεν εχω ιδεα τι πρεπει να τρωω...θα μου πει ο γιατρος ...

Δημητρουλα μου φαινεται θα τα αρχισω κι εγω τα μοτσαρελακια,ειμαστε και πολυυ κοντινες ημερομηνιες χειργουργειου...
    Και τρομερη η απωλεια σου μπραβο!

σ'ευχαριστω πολυ...βεβαια εδω και μερες δεν εχω χασει αλλα (ευτυχως, γιατι θα ηταν υπερβολη)...ομως εχω δει μεγαλη διαφορα στα ρουχα μου...νιωθω οτι εχω και κατακρατηση (σιγουρο το κοβω)....κι εσυ ομως μια χαρα τα πας...εγω βεβαια εχασα παραπανω γιατι ειχα πολυ περισσοτερα κιλα απο εσενα...μπραβο και στις 2 μας!!!!

aggeloydaki τωρα ειδα την απαντηση σου,ουφ ευχαριστω,ειχα ανησυχησει μηπως το sleeve μου παραηταν μεγαλο :P

Senior Member
    Dimitroula μου, δυστυχως δεν χανουμε με σταθερους ρυθμους.
    Εγω μετα την μεγαλη απωλεια του πρωτου μηνα,το δευτερο εχασα
    μονο 4 κιλα...
    Μπορει να περασουν και τρεις βδομαδες και να μην χασω γραμμαριο,
    μην στενοχωριεσαι θα φυγουν μετα ολα μαζι.
    Μη με ακους ανετη τωρα, με πιανει και εμενα πανικος, αλλα τι να κανω,
    κανω υπομονη και περιμενω.
    Οταν κανεις κατακρατηση, το αλατι ειναι .....θανατος!

Senior Member
    Shamadalie,dimitroula,veronika , γεια σας, να σας συστηθώ, είμαι η Μακ ή κατά κόσμον Γιώτα, καλώς ήρθατε στην παρέα της σληβ, έχω μήνες να συμμετέχω στα τόπικς παρόλο που παλιότερα έγραφα καθημερινά και εδώ και στη Sleeve, σας εύχομαι καλή πορεία, είναι υπέροχο το ταξίδι προς την επίτευξη του στόχου, έχει δυσκολίες αλλά η επιβράβευση που η απώλεια φέρνει ανεβάζει τόσο πολύ την ψυχολογία μας που η εμπειρία και η απόφαση να χειρουργηθούμε είναι ανυπολόγιστης αξίας.
    Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας, η πορεία έχει για τους περισσότερους σληβάτους σκαμπανεβάσματα οπότε παντα χρειαζόμαστε καλούς συνοδοιπόρους!

Γεια σου Γιωτα και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια
    Εχω ξεκοκαλισει αυτο το τοπικ και εχω παρακολουθησει την πορεια σου,διαβαζα απο τη σελιδα 1 για να μορφωθω
    Πως τα πας τοσο καιρο μετα;

Dimitroula κι εγω ενιωσα λιγο οτι εκανα κατακρατηση και σημερα εχω βαλει στο μπλεντερ ενα καροτο μισο αβοκαντο(χαριν πρωτεινων) μιση μπανανα 3-4 κατεψυγμενες φραουλες ενα στικακι σελερι και 2 κτσ γιαουρτι στραγγιστο με 3-4 σταγονες υγρο στεβιας,και τα παλευω απ το πρωι(μου βγηκε πολυ)
    οτι πιο υγειινο για τη φαση που ειμαστε μπορω να πω και δεν ειναι κακο στη γευση,περιεργως

Senior Member
    Originally posted by Shamadalie

Πως τα πας τοσο καιρο μετα;
    τα πάω μια χαρά, σταμάτησα να χάνω το Σεπτέμβρη δηλαδή στους 15 μήνες περίπου, δεν επιθυμώ να χάσω άλλα κιλά, οπότε με τις οδηγίες του χειρουργού μου προσπαθώ -χωρίς να κάνω διατροφικές κραιπάλες με λιπαρά- να αυξήσω υγιεινά τις θερμίδες μου ωστε να διατηρηθεί το βάρος μου. Καθημερινά λοιπόν ξηρούς καρπούς, παστέλια και άλλα υγιεινά σνακς εκτός από το κρέας και το τυρί που οπωσδήποτε καταναλώνω καθε μερα. Με τα φρούτα δεν τα πάω καλά, βαριέμαι να τα φαω. Γενικά δεν με πειράζει τίποτα, οι ποσότητες που τρώω είναι ικανοποιητικές, δεν έχουν αυξηθεί δραματικά αλλά δεν είναι και απειροελάχιστες όπως στην αρχή. Δυστυχώς όπως θα διαπιστώσετε και εσείς καθώς θα περνάει ο καιρός, τα γλυκά κατεβαίνουν στο σληβαρισμενο στομάχι ευκολότατα με τον καιρό οπότε πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για να μην παρασυρόμαστε και παίρνουμε τσάμπα θερμίδες. καλή συνέχεια, θα μπαίνω που και που να μαθαίνω νέα σας!

Xαιρομαι που εν τελει ολα σου πηγαν καλα,γραφε μας που και που να μας γεμιζεις κουραγιο και εμπειρια

κοριτσια καλημερτα...σας ευχαριστω μια μια ξεχωριστα για τη δυναμη που μου δινετε....veronica και mak η αληθεια ειναι πως δεν αγχωνομαι καθολου για το πλατω που εχω πεσει...αφηνω τον οργανισμο μου απο μονο του να λειτουργησει...ξερω οτι καποια μερα θα ξυπνησω και η ζυγαρια θα εχει πεσει κατω απο τα 140....mak καταλαβαινω τελευταια οτι πρεπει κι εγω να ζητησω ψυχολογικη βοηθεια για να απαλλαγω απο τις κρισεις και να καταλαβω το λογο που με ωθουσαν σε υπερφαγικα επεισοδια...θα ψαξω να βρω καποιον ανθρωπο καταρτισμενο σε υπερφαγικα για να το δουλεψουμε μαζι....shamadalie μου...μια χαρα τα πας....!!!!!!

Δημητρουλα ευχαριστω,αν και νομιζω οτι κι εγω εχω κολλησει λιγακι,αλλα δεν αγχωνομαι καθολου,ολα καλα
    Σε λιγο θα κανω το πρωτο μου "μαλακο" γευμα,και προχωραω αισιοδοξα
    Ολα καλα θα μας πανε

Καλα κοριτσια με ειχατε προειδοποιησει και δεν το πιστευα,σημερα ξεκινησα μαλακες τροφες,ειναι αδιανοητο το ποσο λιγο τρωμε...Απολογισμος ημερας
    1 κομματι κοτοπουλο σε μεγεθος μικροτερο απ τον αντιχειρα μου
    1 κομματακι πατατα μικροτερο απ το μικρο μου δαχτυλακι :P
    2 κουταλιες του γλυκου κατικι
    1 cream cracker χωρις ζαχαρη
    1/2 αγγουρακι
    ενθουσιασμενη

Senior Member
    Originally posted by Shamadalie
    Καλα κοριτσια με ειχατε προειδοποιησει και δεν το πιστευα,σημερα ξεκινησα μαλακες τροφες,ειναι αδιανοητο το ποσο λιγο τρωμε...Απολογισμος ημερας
    1 κομματι κοτοπουλο σε μεγεθος μικροτερο απ τον αντιχειρα μου
    1 κομματακι πατατα μικροτερο απ το μικρο μου δαχτυλακι :P
    2 κουταλιες του γλυκου κατικι
    1 cream cracker χωρις ζαχαρη
    1/2 αγγουρακι
    ενθουσιασμενη

Κουκλα μου, οι ποσοτητες τις πρωτες μερες που ξεκινας τα αλεσμενα
    ειναι πραγματικα παρα πολυ μικρες.
    Αργοτερα ομως αυτο αλαζει, μην φανταστεις δραματικα, αλλα τρως
    λιγο παραπανω.
    Εγω στην αρχη σκεφτομουν, ετσι οπως τρωω τωρα, σε 4μηνες θα εχω γινει η μιση....... μακαρι να ειχα δικιο!!!!!!

Senior Member
    Shamadalie enjoy it !! έτσι και εγώ στην αρχή έτρωγα σαν το πουλάκι. Μην το πιέζεις , τρώγε όσο μπορείς αρκεί να τρως αν 2-3 ώρες για να μην πέσεις κάτω. Μακριά από γλυκά και πολλά λιπαρά και θα είσαι σουπερ.

Εγώ 2 χρόνια plus πια και οι ποσότητες μου είναι ακόμη μικρές. π.χ. 1 μικρό μπιφτέκι, 2 πηρουνιές σαλάτα , 1 κσ ρύζι.
    σπανακόρυζο λεπτή στρώση που γεμιζει το εσωτερικό του μικρού πιάτου από το σερβίτσιο και φέτα ενα δάχτυλο, αντε και μια μικρή μπουκια ψωμί . Σε αντιθεση με τα junk που μπορώ να φάω πχ ολόκληρη σακούλα πατατάκια, ολόκληρη σοκολάτα, πολλά μπισκότα στην καθησιά ,ολόκληρο μεγάλο κρουασάν κλπ ...... το πιάνετε το υπονοούμενο?? αν τρεφόμουν σε βλακείες σε καθημερινή βάση ή έστω αρκετά συχνά θα μπορούσα να βάλω βάρος πολύ πολύ πολύ έυκολα!!! αν τρώω σωστά σε γενικές γραμμες και με κάποιες εξαιρέσεις τότε είμαι οκ.