sleeve & διατροφή - Page 205
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 205 of 218 FirstFirst ... 105155195203204205206207215 ... LastLast
Results 3,061 to 3,075 of 3264
    πολυ σωστα το λες αλμακι!
    να κανω ενα edit, τελικα ενα κιλο ειναι η χασουρα μεσα σε μια εβδομαδα , παρα το καταπετασμα που εφαγα :grin:
    δε πειραζει, αλλωστε δεν θα τρωω ετσι καθε βδομαδα
    εγκωμια λοιπον για τον συνδυασμο των δυο
    και σληβ και γυμναστηριο. ολα καλα

στην χειροτερη , ακομα και αν τρωει κανεις το καταπετασμα οποτε του κανει κεφι, θα χανει παλι, αλλα θα χανει λιγο
    ακομα κι ετσι σε ενα χρονο, θα γινω γεροντοπιπίνι :roll:
    αλλά δεν υπαρχει λογος να το κανει κανεις αυτο παρα μονο παροδικα, ετσι για να θυμηθει ομορφα πραγματα που ειχε στερηθει
    βεβαια στις ποσοτητες που επιτρεπει το κομμενο στομαχακι.

αλλωστε σε νορμαλ μερες, δεν σου κανει κεφι να σαβουρωσεις. σε χαλαει οταν τρως λιγο παραπανω
    και απουσια πεινας, γιατι να φας?

το καλο ειναι οτι στις 3 εβδομαδες γυμναστηριο, εχουν αρχισει (ψιλο)διαγραφονται οι μυς!
    ελαχιστα μεν, μια υποψια περισσοτερο παρα κατι αλλο.
    ομως ακομα κι ετσι, απο την μια τα κιλα που χανονται, απο την αλλη το οτι αρχιζουν εστω και ελαχιστα να φαινονται λιγοι μυωνες, αλλάζει τελειως η ψυχολογια!

οραματιζομαι, φανταζομαι τον εαυτο μου λιγους μηνες μετα και πεταωωωωωωω :bouncing:

για την ψητη σογια στο φουρνο, οι γυναικες την φτιαχνουν (μανα, συζυγος), ο πασας απολαμβανει :duh:
    οπως το κρεας νομιζω
    αφου την "ξεθερμισεις" (την αφησεις να μουλιασει με ζεστο νερο καμια ωρα και την στιψεις), κοβουν πατατουλες στο ταψι , βαζουν και κεφαλοτυρι, λαδακι, δεν ξερω τι αλλο, οπως στο ψητο στο φουρνο υποθετω, και βουαλά!
    η γυναικα μου οταν την σερβιρει στο πιατο, συνηθως βαζει απο κατω απο το φαγητο 2-3 κομματια χαρτι κουζινας να απορροφησει τα λαδια για λιγη ωρα και γινεται ετσι ελαφρυτερη

Senior Member
    Τα χθεσινα μου:
    Πρωί : 1 Γαλλικό γάλα

Ενδιαμ.: 1 κουλουράκι πολύσπορο με λίγη γραβιέρα

Ενδιαμ: φουντουκιά, βερίκοκα ,Goji berries

Γεύμα: Σπανακόρυζο με κάστανο ρύζι και τοφου τυρί

Απογ: ροδάκινο:

Βραδινό: Τακάκι μς ντοματα και ξυνομυζυθρα

Αργά το βράδυ: 35gr σοκολάτα υγείας 75 % κακάο

Senior Member
    Τα χθεσινα μου:
    Πρωί: ένα γαλλικό με γάλα

Ενδιαμ.: 1 πολύσπορο κριτσινι με γραβιέρα

Ενδιαμ.: 45gr σοκολάτα υγείας 75% κακάο

Γεύμα: Ένα κομμάτι χανιώτικο μπουρέκι

Απόγευμα: χουρμάδες και αμύγδαλα

Βραδινό: τάκο με ντοματα και τυρί τοφου.

Αργά το βράδυ : 40gr παστέλι μόνο μέλι.

χτες, περα απο βιταμινες κλπ
    πρωι: καπουτσινο με 3 κουταλιες ζαχαρη και ενα ποτηρι γαλα με μελι και 2κγ κουακερ μεσα
    δεκατιανο : καπουτσινο με ζαχαρη και μια φετουλα τυρι του τοστ
    μεσημερι κατα τη μιαμισυ: μια δοση πρωτεινης μετα το γυμναστηριο. (στο οποιο εκανα προσωπικο ρεκορ! λολ) περπατησα 65 λεπτα στο διαδρομο με ταχυτητα 5,6 χωρις σταση και μετα πλακωθηκα στα οργανα :wink2:

απογευμα κατα τις τεσεραμισυ: ενα πιατελακι μακαρονια "βιδες" με τυρι τριμενο
    βραδακι: ενα καπουτσινο με ζαχαρη
    νυχτα: βραδυνο τραπεζι εξω. ενα μικρο πα******κι με κρεμα, ενα μικρο κομματι (2 πηρουνιες) απο σαγανακι, 3-4 πατατουλες τηγανιτες, δυο πυρουνιες ρυζακι. λιγη μπυρα, και λιγο αργοτερα, ενα κοκτεηλ και ενα σφηνακι
    γκολ μετα ο νικολας! γελαγα σαν χανος

καλα τη βγαλαμε κι αποψε...

Senior Member
    Μια χαρα σε βρισκω Νικολα!!!!! Καλημερα!!!!!:bouncing::bouncing::bouncing :

καλημερα αλμακι! :thumbup:

σημερα δεν πηγα γυμναστηριο το πρωι. θα παω το απογευμα
    ετσι μεχρι τωρα εχω χτυπησει 2 καπουτσινακια με ζαχαρες, ενα ποτηρι γαλα με μελι και 4 κγ κουακερ, και μια φετα ψωμι του τοστ στην φρυγανιερα με ενα λαβας κυρι λαιτ και μια φετα γκουντα απο πανω.
    τωρα παω για ενα βερυκοκακι και ισως και λιγο πεπονι και βλεπω

οταν δεν κανω γυμναστικη, με πιανει η χαζομαρα μου και ολο ψιλοτσιμπαω

edit: τελικα εφαγα αυτα, με δυο πολυ μικρα κομματακια πεπονι το απογευμα, ενα καπουτσινο ακομα και αργοτερα, μια δοση πρωτεινης το βραδυ μετα το γυμναστηριο

κατα τις δυο ομως, χτυπησα και δυο πιρουνιτσες φασολακια πρασινα, καμουτσεδες χωρις λαδι, δηλαδη τιποτα σχεδον απο θερμιδες
    παλι καλα

Senior Member
    εγω παλι τσιμηπσα μισο κιλο και δεν ξερω απο που;;; ενω ειμαι Τύπος και υπογραμμός ............και τις τελυταιες οι μερες εχω βαλει και καθημερινο περπατημα ...............Αντε να ξεκινησω τα μπανια ...........να ξεκολησω.......

Senior Member
    Ας γραψω τα χθεσινα μου:

Πρωί(κλασσικά) καφέ γαλλικό μέχρι να ανοίξει το μάτι!!!!!

Ενδιαμ: 1 πολύσπορο κριτσινι με τοφου

Γεύμα: Σαλάτα ανάμεικτη: μαρούλι , ρόκα, λολα, Κρεμμύδι Ξερό, Πιπεριά πράσινη, ελιές, Αβοκάντο, σολωμο………..πασπαλισμενη με διατροφική μαγιά και σουσάμι

Απόγευμα: 1 ροδάκινο

Βράδυ: Μανιτάρια ψητά με ρύζι

Originally posted by Alma libre
    εγω παλι τσιμηπσα μισο κιλο και δεν ξερω απο που;;; ενω ειμαι Τύπος και υπογραμμός ............και τις τελυταιες οι μερες εχω βαλει και καθημερινο περπατημα ...............Αντε να ξεκινησω τα μπανια ...........να ξεκολησω.......
    ακριβως για αυτο!
    επειδη ξεκινησες περπατημα, ο οργανισμος σου μαλλον αυξανει τους μυες για να αντεχουν
    δεν ειναι κακο...:thumbup:

Senior Member
    Να σαι καλα γιατι φοβηθηκα οτι ειναι οι υδατανθρακες που τρωω παραπανω τωρα τελευταια ............αλλα θερμιδικα δεν εχω ξεφυγει.............

γενικα οταν ξεκιναμε γυμναστικη, το σωμα κατι "τσιμπαει" σε κιλα.
    και το κανει επειδη ειναι εξυπνο!
    σου λεει: εδω θα με ταλαιπωρησει ο τυπος, κατσε να φτιαξω λιγους μυς να τα βγαλω περα

Senior Member
    thanks Νικολα!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τι είναι η διατροφική μαγιά???Θυμάμι ένας πρώην μου που δούλευε την heineken μου έλεγε πως πολλοί συνάδελφοί του έδιναν στα παιδιά τους από την μαγιά που έβαζαν στην μπύρα για διάφορους λόγους αλλά ότι ήταν πολύ παχυντική

σε καποιο διπλανο θεμα, ή ο τασος ή ο γιωργος δελτα εχουν αναφερει για την διατροφικη μαγια αλλά δεν θυμαμαι σε ποιο
    απο ο,τι θυμαμαι ειναι πολυ καλο και ειναι διαφορετικη απο τη μαγια μπυρας

Senior Member
    Διατροφική μαγιά

Η διατροφική μαγιά είναι διαφορετικό προϊόν από τη μαγιά μπύρας και δε φουσκώνει κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Η γεύση της θυμίζει τυρί και την καθιστά μια πολύ καλή και υγιεινή επιλογή για σαλάτες ή αλμυρά σνακ, όπως τα ποπ κορν.
    Η διατροφική μαγιά είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης Β12, μιας θρεπτικής ουσίας που αυξάνει την ενέργειά μας, προστατεύει το μυαλό μας και συντελεί στο υγιές δέρμα, υγιή μαλλιά και νύχια. Είναι επίσης μια πλήρης πρωτεΐνη (μια πηγή πρωτεΐνης, όπως το κρέας, τα αυγά και το γάλα που περιέχει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα), γιʼ αυτό είναι ιδανική και για χορτοφάγους.