sleeve & διατροφή - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 218 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 3264
    Senior Member
    20/07/2011

Πρ. 1 φέτα αναρή
    Δεκ. Γάλα+1κγλ νες
    Μεσ. 65γρ φρέσκο μαυρομάτικο+15 γρ κολοκύθι+1 κγλ λάδι + λεμόνι+2 φρυγανιές
    Απογ. 1 φρυγανιά και 3 κουταλιές καραμελέ Γιώτης sweet & balance
    Βρ. 60 γρ κοτόπουλι+2 κουταλίτσες ρύζι+1 κουταλιά γιαούρτι +2 ντοματίνια

Μπορώ να πω η πιο ισοροπημένη μου μέρα ήταν αυτή. Πάμε λοιπόν για την σημερινή!

Senior Member
    αντε πωλινα και αυριο να εχουμε τα καλα νεα!!

Senior Member
    Νομίζω πως το έχω το δυψίφιο καλή μου, αλλά θα το ξέρω σίγουρα αύριο!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    τι εννοεις φυτικες ινες ακριβως? εμενα μου εχει πει παντα να το συνοδευω με κατι ακομη ποτε μονο του.
    Η Ειρήνη μου είχε πει στην τελευταία συνάντηση ότι όταν θα φάω γλυκό να το συνοδεύω με π.χ ένα κριτσίνι ή αποξηραμένα φρούτα κτλ. Όταν θα τη δω αρχές Σεπτεμβρίου, θα τη ρωτήσω!
    Πάντως ακόμη γλυκό με την κλασική έννοια δεν έχω βάλει στο στόμα μου. Μόνο την μαρμελάδα που βάζω που & που σε καμια φρυγανιά, και αυτή χωρίς ζάχαρη! Νομίζω ότι από το χειρουργείο και μετά έγινα "ζαχαροφοβική" . Δεν είναι ότι δεν επιθυμω πιθανόν να δοκιμάσω ένα γλυκό, περισσότερο είναι ότι φοβάμαι μη σταματήσω την πρόοδό μου!

Senior Member
    Γιώτα μου εγώ είχα προσέξει πως όποτε ετρωγα ένα μικρό γλυκάκι, η ζυγαριά μου ξεκολούσε αμέσως!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Γιώτα μου εγώ είχα προσέξει πως όποτε ετρωγα ένα μικρό γλυκάκι, η ζυγαριά μου ξεκολούσε αμέσως!!!!!!
    Καλά αυτό είναι θεικό! απίστευτο!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by polinaki1983
    Καλά αυτό είναι θεικό! απίστευτο!
    Μάλλον ήθελε σπρόξιμο, τί να πω!!!! τόσα χρόνια μαθημένο το σώμα μου με 3-4 γλυκά την μέρα, και ξαφνικά τίποτα, ε το πήρε κάπως στραβά μάλλον!!!! Πάντος και σήμερα έφαγα ένα μικρο σοκολατάκι γιατι έχει μέρες που θέλω σοκολάτα. Τώρα μου πέρασε, μετά από κανά 10ήμερο πάλι!

Senior Member
    Σήμερα πεινούσα! Κουφό???!!!
    π- μισή κούπα γάλα και κορνφλέικς
    δ- 1 φρυγανιά
    μ- 4-5 κ.σ. φακιές και 3 κομματάκια ντομάτα
    α- 1 χούφτα φυστίκια αιγίνης, 2 μικρά φρούτα(βανίλιες)
    β- 2 κ.σ κιμά με μυζήθρα κρητική και 3 κομματάκια ντομάτα

+ περπάτημα (35 λεπτά)+κολύμπι+ νερόοοοοοοοοοοο
    καληνύχτα...

Senior Member
    21.07.2011

Πρ. Φρυγανιά+αναρή
    Μεσ. Σαλάτα με 45 γρ κοτόπουλο + 40 γρ σαλατικά (μαρούλι, ντοματίνια, αγγουράκι) + 1 κγλ λάδι + 1 κγλ μαγιονέζα + 1 κγλ κέτσαπ + 1 φρυγανιά
    Απογ. 1 σοκολατάκι
    Βρ. 2 ντολμαδάκια χωρίς το φύλο + λίγο γιαούρτι + ένα κομματάκι ίσα με την παλάμη μου πίτα αραβική.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    τι εννοεις φυτικες ινες ακριβως? εμενα μου εχει πει παντα να το συνοδευω με κατι ακομη ποτε μονο του.
    Η Ειρήνη μου είχε πει στην τελευταία συνάντηση ότι όταν θα φάω γλυκό να το συνοδεύω με π.χ ένα κριτσίνι ή αποξηραμένα φρούτα κτλ. Όταν θα τη δω αρχές Σεπτεμβρίου, θα τη ρωτήσω!
    Πάντως ακόμη γλυκό με την κλασική έννοια δεν έχω βάλει στο στόμα μου. Μόνο την μαρμελάδα που βάζω που & που σε καμια φρυγανιά, και αυτή χωρίς ζάχαρη! Νομίζω ότι από το χειρουργείο και μετά έγινα "ζαχαροφοβική" . Δεν είναι ότι δεν επιθυμω πιθανόν να δοκιμάσω ένα γλυκό, περισσότερο είναι ότι φοβάμαι μη σταματήσω την πρόοδό μου!
    ναι καλε μου το ειχε πει . απλα εμενα μου ειχε οχι μονο με φυτικες ινες αλλα οπως ειπες και εσυ με μια φρυγανια, ενα κριτσινι, φρουτου , whatever τελοςπαντων . Ο λογος ειναι για να μην κανουμε υπερ-υπογλυκαιμιες επειδη οταν το στομαχι μας ειναι αδειο και πεφτει μονο του το γλυκο δημιουργει ανισορροπια στην γλυκοζη του αιματος. ασε που αυτο μπορει να δημιουργησει και σε υπερφαγικα μετα , επειδη οταν διαταρρασετε η ισορροπια της γλυκοζης στο αιμα δημηργει αισθημα πεινας και μας κανει να υπερκαταναλωνουμε ως επι το πλειστον "βλακειες" . Εγω παντως μια φορα την βδομαδα το τρωω το γλυκακι μου σε μικρη ποσοτητα και το ευχαριστιεμαι και κραταω ισορροπια στην ψυχολογια μου. Μαλιστα το σκεφτομαι κιολας και το σχεδιαζω , π.χ την αλλη φορα μου ειχε ερθει να φαω βαφλα με παγωτο και μερεντα. Σχεδιασα την εξοδο σε ωραιο ζαχαροπλαστειο με παρεα, ντυθηκα φτιαχτηκα και βγηκα να απολαυσω το γλυκο μου, εφαγα βεβαια 4 μπουκιες μονο , αλλα η χαρα που πηρα οτι μπορω να απολαμβανω ενα γλυκο ως ανθρωπος , με μετρο ηταν τεραστια. Ωστοσο ο γιατρος μου λεει να μην τρωω καθολου καθολου και να τα ξεχασω εντελως. Γινεται μωρε αυτο ??? να μην ξαναφαμε γλυκο ποτε ξανα στην ζωη μας??

Senior Member
    Κέιτυ μου εμένα ο γιατρός μου, μου είπε πως επιβάλετε ένα γλυκάκι κάθε 7-10 μέρες. Δεν είναι δυνατόν μου λέει να στο στερίσω τελείως γιατί μετά θα πέσεις με τα μούτρα, ενώ έτσι, προγραμματίζω και εγώ το πότε θα φάω το γλυκάκι μου.

Senior Member
    αυτο που πωλινα πριν οτι οταν τρως το γλυκακι ξεκολαει η ζυγαρια..... δεν ξερω αν ειναι τυχαιο εγω ζυγιστικα παντως σημερα και εχασα αλλο ενα κιλακι μπορει και παραπανω διοτι πηγαινε και προς 76,5 !!! ανεβηκα 5 φορες για να το χωνεψω!!! θα ξαναζυγιστω την Δευτερα τωρα που ειναι το εβδομαδιαιο μου ζυγισμα για να δω τι γινεται παντως σημερα απο ανυσυχια ανεβηκα στη ζυγαρια διοτι χθες βραδυ εφαγα κατι κακουλι..... αλλα να αναλυτικα για το χθες και μετα μπορειτε να χτυπησετε οσο θελετε

π-- ενα τοστ μονο τυρι 1/2 φρεντο
    δεκ-- μια μπανανα
    μεσ-- μσιο μπιφτεκι και 2 κ.σ. πατατοσαλατα ( ξανα δεν ειχε τελειωσει)
    απ-- 2 δαμασκηνα και καρυδια 3-4
    βραδυ-- ενα μικρο κομματι πιτσα χατ!!!! χωρις αλλαντικα

να πω κατι για τα αλλαντικα, αποφασισα να τα κοψω εντελως διοτι ειδα μια εκπομπη για το πως φτιαχνονται τα αλλαντικα, τα λουκανικα, οι κροκετες κλπ και κοντεψα να ξερασω ( με το συμπαθιο) , η αδελφη μου ειπε αν δεις και πως συμπεριφερονται και εκτρεφουν τα ζωα και τι μπαινει στο τραπεζι μας μαλλον θα γινω και χορτοφαγος, τελος παντων δεν θα δω διοτι πρεπει να τρωω κρεας για λογους ιατρικους ( προβλημα με το αιματοκριτη)

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι τυχαιο εγω ζυγιστικα παντως σημερα και εχασα αλλο ενα κιλακι μπορει και παραπανω διοτι πηγαινε και προς 76,5 !!! ανεβηκα 5 φορες για να το χωνεψω!!!
    Κατερινιώωωωωωωωωω, καλά είμαι ενθουσιασμένη μαζί σου! Τι καλά!! Κατεβαίνεις με ραγδαίους ρυθμούς! Σας είχα γράψει κάποτε ότι όταν εγώ φτάσω κάποια στιγμή τα 75 που είναι και ο στόχος μου, θα ανέβω σε ένα βουνό να αλαλάξω! Πάρε τα βουνά!!!!Είσαι φοβερή! Όσο για την ατασθαλία σου, εε καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος...

Senior Member
    Αχ Γιωτα μου ειμαι τοσο χαρουμενη! ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 77ΚΙΛΑΑΑ!!! Δεν το πιστευωωωω! Παρεπιπτοντως ξαναανεβηκα για να το δω! Θα βγαλω καμια φωτο και να ανεβασω να με δειτε διοτι η επομενη που θα βαλω πια θα ειναι στο στοχο. 9 ψωροκιλα μονο τι ειναι μπροστα στα 43 ε? τριχες.
    Εσυ καθε ποτε ζυγιζεσε? αρχισες να πετας παλαια ρουχα?? απο ποτε ειχες να δεις διψηφιο?

Senior Member
    Περιμένω με ανυπομονησία τις φωτό σου!
    Τώρα που βρίσκομαι σε διακοπές ,δεν έχω μαζί μου τη σουπερ ντουπερ ζυγαρια ακριβειας, οποτε αρκουμαι σε μια συμβατική που έχουμε εδώ και ζυγίζομαι κάθε βδομαδα.
    Φοράω ακόμη παλιά ρούχα γιατί κάποια τα έχω στενέψει και κάποια άλλα είχαν λάστιχο οπότε είναι παντός καιρού και κιλών. Στην ντουλάπα μου με περιμένουν πολλά ρούχα με μικρότερα νούμερα αλλά το απωθημένο μου θα το ικανοποιήσω το χειμωνα πιστεύω: δεν θα σταματάω να αγοράζω φούστες και φορέματα!!!
    Το διψήφιο δεν έχω πάρα πολλά χρόνια να το δω, πριν δυο καλοκαιρια ήμουν 96, πριν 4 καλοκαίρια ήμουν 74..Για να μην θυμηθώ τα ένδοξα νιάτα μου που ήμουν 51 κιλά!
    Κατερίνα, νιώθω τη χαρά σου, όπως και της Πωλίνας που έπιασε διψήφιο, όπως όλων των παιδιών εδώ που προσεγγίζουν τους στόχους τους και το μοιράζονται..Είμαι σίγουρη ότι και εγω σύντομα θα ενθουσιάζομαι με την απώλεια μου και θα το πανηγυριζω μαζί σας!