sleeve & διατροφή - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 218 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 3264
    Senior Member
    Originally posted by iwanna 24
    γλυκια μου σουρκουνα θα ερθω να διαφονισω μαζι σου γιατι τα δρακουλινα δεν εχουν καμια σχεση με τους ξηρους καρπους η διατροφολογος μου εχει σε καθημερινη βαση γιατι εχει απιστευτα θρεπτικες αξιες και μην τρελαθω να μην συγκρινουμε τα δρακουλινια με τους ξηρους καρπους αλλωστε φυσικα και δεν κα;νουμε την επεμβαση για να τρωμε οτι σαβουρα βρουμε αλλα υγειηνα και για μενα αυτο ειναι που μετραει η σωστη διατροφη αλλωστε αυτο ειναι κανονας για να χασουμε κιλα οσο για το αν χανω γρηγορα η αργα και αν χανω οντως θα φανει αργοτεραααα χιχιχιχιχ
    Nαι βρε κοπελα μου,συμφωνω με την διατροφολογο σου αλλα σαν σνακ να τα τρωμε(εννοειτε αναλατους) και οχι σαν κυριως γευμα.Αυτο δεν ειναι σωστη διατροφη.Τα δρακουλινια ετσι τα ειπα, σαφως και δεν συγκρινονται.

Senior Member
    χθες

π-- μιση κουπα γαλα και 2κ.σ. δημητριακα
    απ-- ενα τοστ με τυρι
    μεσ-- 2 κ.σ. αρακα , 1/3 βραστη πατατα μικρη, φετα 30-40 γρ
    απ-- 6 αμυγδαλα ,καρπουζι 3 κομματια μιας κανονικης φετας
    βρ-- φρυγανια με ενα δαχτυλο γραβιερα

Senior Member
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω υπάρχουν συγκεκριμένα δημητριακά που επιτρέπονται να φάμε το πρωί με το γάλα και από πότε μπορούμε να τα φάμε; (εννοώ σε πόσο χρόνο μετά την επέμβαση)

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by iwanna 24
    γλυκια μου σουρκουνα θα ερθω να διαφονισω μαζι σου γιατι τα δρακουλινα δεν εχουν καμια σχεση με τους ξηρους καρπους η διατροφολογος μου εχει σε καθημερινη βαση γιατι εχει απιστευτα θρεπτικες αξιες και μην τρελαθω να μην συγκρινουμε τα δρακουλινια με τους ξηρους καρπους αλλωστε φυσικα και δεν κα;νουμε την επεμβαση για να τρωμε οτι σαβουρα βρουμε αλλα υγειηνα και για μενα αυτο ειναι που μετραει η σωστη διατροφη αλλωστε αυτο ειναι κανονας για να χασουμε κιλα οσο για το αν χανω γρηγορα η αργα και αν χανω οντως θα φανει αργοτεραααα χιχιχιχιχ
    Nαι βρε κοπελα μου,συμφωνω με την διατροφολογο σου αλλα σαν σνακ να τα τρωμε(εννοειτε αναλατους) και οχι σαν κυριως γευμα.Αυτο δεν ειναι σωστη διατροφη.Τα δρακουλινια ετσι τα ειπα, σαφως και δεν συγκρινονται.
    εεεε ναι εχεις δικιο δεν κανει για γευμα αλλα για σνακ αλλα τι να κανω αυτο ηθελα να φαω το μεσημερι χαχαχαχα οχι οτι θα το κανω συνεχεια και βεβαια αναλατους χιχιχιχιιχ:thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω υπάρχουν συγκεκριμένα δημητριακά που επιτρέπονται να φάμε το πρωί με το γάλα και από πότε μπορούμε να τα φάμε; (εννοώ σε πόσο χρόνο μετά την επέμβαση)
    οσο για τα δημητριακα τζινακι μου εμενα στα αλεσμενα μου εδωσε βρωμη βρασμενη σε σκονη αλλα μετα μου εδωσε μουσλι στο γαλα

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Εμένα μου είπε οπιαδήποτε μη ζαχαρένα/σοκολατούχα δημητριακά, παράδειγμα rise crispies, korn flakes, special K, weetabix και βασικά να διαβάζω πάνω και να είναι κάτω από 140 θερμίδες η μερίδα.

Senior Member
    τα δημητριακα με βρωμη της quacker ειναι ολα τα λεφτα. προσοχη ομως με τα δημητριακα , διογκωνονται στο στομαχι μετα απο λιγο οποτε να τα τρωτε αργα και προσεκτικα και να παρακολουθειτε τον κορεσμο σας.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    τα δημητριακα με βρωμη της quacker ειναι ολα τα λεφτα. προσοχη ομως με τα δημητριακα , διογκωνονται στο στομαχι μετα απο λιγο οποτε να τα τρωτε αργα και προσεκτικα και να παρακολουθειτε τον κορεσμο σας.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Η να τα αφίνεις μέσα στο μπωλάκι σου να φουσκώσουν καλά και μετά να τα φας.

Εγώ ακόμη δεν τόλμησα να φάω δημητριακά, αν και με βλέπω να τρώω την άλλη βδομάδα στις διακοπές .

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλες. Είσασταν κατατοπιστικότατες.:starhit::sta rhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by polinaki1983
    Λοιπον χτες έχουμε

Βρ. μπιφτεκάκι πιπεράτο και λίγη ντομάτα και αγγουράκι και 1 κγλ γιαουρτι (μιλάμε τα μπιφτέκια πρώτη φορα τα έκανα έτσι και μου βγήκαν θεϊκά!!!! Και έχουν και τον συνδιασμό κρέατος και πατάτας που θέλει η διατροφολόγος!!!!)
    Για πες για πες! Θέλω συνταγή!
    Γιώτα μου συγνώμη, ξεχάστηκα!!!!!!

Λοιπόν

Μπιφτέκια πιπεράτα Πωλίνας (ας πάρει και κάτι το όνομά μου, σωστά?)

500 γρ μοσχαρίσιο κιμά περασμένο από το πολύ λεπτό στην μηχανή (εγώ τον ζητάω σαν κιμά για γύρο)
    3 μέτριες πατάτες βρασμένες και λιωμένες με πιρούνι
    2 αυγά
    2 φέτες ψωμί του τοστ κομμένο σε πολύ πολύ πολύ μικρά κομματάκια
    1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
    1 ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη
    λίγο από τα πιο κάτω:
    Πάπρικα, μπαχάρι, κόλιανδρο σκόνη,κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, πιπέρι άσπρο, πιπέρι καγιέν, αλάτι

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια μικρά (βγαίνουν περίπου 13-14 μπιφτέκια, και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 C.

Καλή όρεξη κορίτσια!

Senior Member
    Thanks Pwlina! Μόλις ξαναμαγειρέψω, δλδ. μόλις επιστρέψω Αθήνα, θα τη δοκιμάσω τη συνταγή και θα σου πω γνώμη!
    Σήμερα έφαγα ως εξής:

π-γάλα με κορνφλεικς +1/3 μπανάνας
    δ- λίγους ηλιόσπορους
    μ- κιμά με μυζήθρα
    α- 1 βανίλια και 2-3 κομματάκια πεπόνι
    β- δυο κουταλιές κιμά

Senior Member
    Καλήμέρα σας!!! Καλή επιτυχία στα μπιφτέκια Γιώτα μου.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

28/07/2011
    Πρ. 1 μεγάλο ποτήρι γάλα + 1 κγλ νες
    1 φρυγανιά + τυρί
    Μεσ. 40 γρ Σαλάτα (ντομάτα, μαρουλι) + 50 γρ κοτόπουλο μπιφτέκι
    Απογ. Πορτοκαλάδα Robinsons, 1 τσιμπιά από τα cup cake που έφτιαξα και 1 δαγκωνιά μπισκότο
    Βρ.1 κουταλιά πλιγούρι
    1/4 ποτηριού γάλα

Παρα μα παρα μα πάρα πολύ νερό!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα σας!

π-2 φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη+ λίγα κορνφλεικς με ελάχιστο γάλα
    δ-λίγους ηλιόσπορους
    μ- τέσσερις πηρουνιές ομελέτα και λίγη ντομάτα
    α- 1 βανίλια και 1/3 μπανάνα
    β-ένα μικρότατο ντάκο (παξιμάδι+ντομάτα+μυζήθρα)

Καληνύχτα σας!

Senior Member
    Καλησπέρες

Λοιπόν χτες:

Πρωί: 1 φρυγανιά με λίγο τυρί.
    Δεκατιανό: 1 βερύκοκο.
    Μεσημέρι: 20 γρ κοτόπουλο με 10 γρ μακαρόνια και 1 πηρουνιά σαλάτα.
    Απόγευμα: 1 αυγό με μισή φρυγανιά.
    Βράδυ: λίγο γιαούρτι με ένα βερύκοκο.

Στα ενδιάμεσα: Μπόλικο νερό, 2 φρέντο εσπρέσο σκέτα, 2 στιμμένους χυμούς πορτοκάλι.

Το ότι το στομάχι δε χωράει πάνω από 3 πηρουνιές, με χαροποιεί.
    Μπορεί να ακούγεται τραγικό, αλλά ειλικρινά προσπαθώ να ξεχάσω πως έτρωγα σαν βόδι τόσα χρόνια.

Senior Member
    ωραιος Παρη! σε λιγο θα προσπαθησεις να θυμηθεις πως ετρωγες! :P
    κατι που παθαινω πολλες φορες και σε τραπεζια σερβηρω τους αλλους λειψα... αθελα μου :lol: