sleeve & διατροφή - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 218 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 496 to 510 of 3264
    Senior Member
    Μπράβο μπράβο μπράβο! Είσαι ακριβώς στο στόχο μου! 75 κιλά, ονειρεμένα!
    Εγώ έχω κολήσει λίγο στη ζυγαριά, 96.8 εδώ και μια βδομάδα, αλλά δεν με νοιάζει και πολύ, σημασία έχει που θα ξεκολήσω , ας πηγαίνω και αργά..

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Κατερίνα μπράβο!!!άντε 7 κιλάκια μείνανε!

Γιώτα μου εμένα η ζυγαριά μου μόνιμα κολάει !για μία εβδομάδα δείχνει ας πούμε 94 ,αύριο 94,300 κλπ και μετά ξαφνικά μία ωραία πρωία ζυγίζομαι και δειχνει 93!δεν της πολυδίνω σημασία καθώς ότι και να λέει,οι πόντοι φεύγουν και μαζεύω μια χαρά (καλά όχι και μια χαρά,η χαλάρωση καραδοκεί )

Senior Member
    κοριτσια και εγω τραβαω κολληματα συνεχεια αλλα ουτε που με νοιαζει, αρκει να διατηρω το προγραμμα μου. στην αρχη αγχωνομουν , στενοχωριομουν οτι δεν θα τα χασω, θα κολλησω κλπ. 3 πραγματα ειναι , αν δεν τα κανουμε δεν ειναι στο χερι του πια ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!! και εχετε δει πως τρωω, σχετικα περισσοτερο απο ολες σας , απο αυτους που γραφουν τουλαχιστον. αλλα γλυκα, τσιμπολογηματα , αλκοολ, αναψυκτικα και ντελιβερι ανηκουν στο παρελθον!!!!

Η χαλαρωση ειναι ενα θεμα, αλλα με απασχολει στο μετρο του οτι πρεπει να εγκαταστησω μια μονιμη ρουτινα γυμναστικης και οχι σποραδικη. Το οποιο το εχω βαλει σκοπο απο Σεπτεμβρη που θα ανοιξει το κολυμβητηριο. Οσα μπορουσε να το σωσουμε, στο κατω κατω ποτε δεν περιμενα οτι οταν αδυνατιζα θα ειχα αγαλματενιο σωμα. το παν ειναι να νιωθεις καλα μεσα σου, και εγω στην φαση που περναω νιωθω καλα και αυτο ειναι που εχει σημασια.
    Α!! και κατι αλλο , χθες που πηγα θαλασσα ήταν η πρωτη φορα που μου εκαναν καμακι οντας με το μαγιο μου!! κουφο!!!! με ανεβασε παρα πολυ

Senior Member
    Οχι κατερινακι μου δεν νιωθω καουρες ουτε φουσκωμα απλα αποστροφη απο καθε τι φαγωσιμο

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Οχι κατερινακι μου δεν νιωθω καουρες ουτε φουσκωμα απλα αποστροφη απο καθε τι φαγωσιμο
    δλδ αν πιέσεις τον εαυτό σου να φας δυο μπουκιές παραπάνω από το καλομαγειρεμένο φαγακι σου φέρνει δυσφορία , αναγούλα?

Senior Member
    νιωθω οτι ηδη εχω φαει και δεν μπορω να δεχτω αλλο! αλλα σημερα προσπαθω για κατι καλητερο θα γραψω το βραδακι!

μπραβο για την πορεια σου και για το καμακι κατερινιω! τωρα το ειδα! χαχαχα ε παμε καλα τωρα? τετοια γυναικαρα και να να μην την προσεξουν μην τα παρω τωρα?????????????? :P

Senior Member
    Σήμερα μάλλον λόγω ζέστης και σκ@$%πόλης, έχω μια εξάντληση φοβερή!

π-γάλα με κορνφλέικς (κλασικό πια, με στέλνει κατευθείαν για πρωινή τουαλέτα)
    δ-λίγους ξηρούς καρπούς
    μ- μια μπουκιά χοιρινό και μια μπουκιά κουνέλι και σαλάτα ντάκος
    α- μισή μπανάνα
    β- ένα κομμάτι μοσχαράκι κοκκινιστό με ρυζι μπασμάτι

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!

Χθες

Πρ. Γάλα και μια μπουκιά λουκανικόπιτα από τον μικρό
    Μεσ. Μπιφτεκάκι και πατατα πουρέ στο ΙΚΕΑ
    Απογ. Χυμό πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη
    Βρ. 1.5 κουταλιά ρύζι και 1 κομματάκι κοτόπουλο και 0.5 κουταλιά γιαούρτι

1 κομματάκι γλυκό

Senior Member
    χθες

πρωινο και δεκ- 1/2 φρεντο και 2/3 σαντουιτσ με τυρι , γαλοπουλα , ντοματα ,μαγιο Light
    μεσ-- ενα δαχτυλο κασερι Light
    απ-- ενα μπισκοτο digestive x.ζαχαρη ( ναι Πωλίνα είναι τα Παπαδοπουλου)
    απ προς βρ- 1/2 μπολακι παπαρδελες με ασπρη σαλτσα και λαχανικα
    πιο βραδυ- 3 κομματια καρπουζι

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by *Katie

απ-- ενα μπισκοτο digestive x.ζαχαρη ( ναι Πωλίνα είναι τα
    κορίτσια τι γεύση έχουν αυτά?θυμίζουν καθόλου τα κόκκινα digestive?τα είδα χτες στο σούπερ μάρκετ και είδα πως έχουν μαλιτόλη αντί για ζάχαρη (την οποία επιτρέπεται να φάω )

Senior Member
    Αγγελουδάκι μου είναι απο τα ωραιότερα μπισκότα διαίτης που έχω φάει αγγελουδάκι μου. Και τα Βουτύματα πορτοκαλιού που έχει ο Παπαδοπουλου σε πρασινη συσκευασία είναι απλά Θεικά!!!!!!

Senior Member
    εγώ πάλι θα διαφωνήσω, τα πράσινα digestive δεν μου πολυαρέσουν, αλλά η γεύση είναι υποκειμενικό πράγμα οπότε Ιωάννα, μια δοκιμή θα λύσει την απορία σου!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by *Katie

απ-- ενα μπισκοτο digestive x.ζαχαρη ( ναι Πωλίνα είναι τα
    κορίτσια τι γεύση έχουν αυτά?θυμίζουν καθόλου τα κόκκινα digestive?τα είδα χτες στο σούπερ μάρκετ και είδα πως έχουν μαλιτόλη αντί για ζάχαρη (την οποία επιτρέπεται να φάω )
    ψιλοαδιάφορα είναι , θυμίζουν τα κανονικά αλλά χωρίς την ζάχαρη είναι πιο ουδέτερη η γεύση. Αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι που λέει και η παροιμία.
    βασικα το καλό τους είναι ότι απο τα κανονικά τα κόκκινα ενα δεν φτάνει ποτέ. Απο αυτό μπορείς να φας μονο ένα και να ικανοποιηθείς.

Senior Member
    χθες εφαγα
    π-- 1/2 τοστ με τυρι
    δεκ- 1 μπαρα δημητριακων
    μεσ-- 90γρ παπαρδελες με λευκη σαλτσα και λαχανικα
    απ--3 αναλατους ξηρους καρπους
    βρ-- 2 μπουκιες ψητο κοτοπουλο ετσι για να πω οτι εφαγα

Senior Member
    Kaτερινάκι, μια και βλέπω ότι τους τιμάς τους ξηρούς καρπούς και εσύ, μπορείς και σταματάς στους τρεις? Εγώ από τη μέρα που συνειδητοποίησα ότι στο στομαχάκι των 50 ml , κάλλιστα χωράνε περισσότεροι από τρεις, και επιπλέον επειδή είμαι τρομερά επιρρεπής στα ξηροκάρπια, τους έκοψα! Με φοβάμαι! κλαψ