Results 541 to 555 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
01-09-2011, 13:35 #541
Καλησπέρα σας!!!!
Αχ Κέιτυ μου, 5.5 κιλάκια...!!!!! Σαν ψέμα δεν ακούγετε????? Εγώ ήδη άρχισα να νιώθω ότι πρέπει να ζοριστώ πολύ... και είμαι ακόμα πολύ ψιλά... Θα δείξει τί θα γίνει..
Εχουμε και λέμε
Χτες
Πρ. Γάλα + νες
Δεκ. φρυγανιά + αναρή
Μεσ. Αυγοσαλάτα (1 αυγό+2 ντοματίνια + μισό φύλλο μαρούλι)
Απ. 1 μήλο
Βρ. 1 μπουκιά κοτόπουλο σχάρας, 1 μπουκιά ψάρι σχάρας, 1/3 πατάτα ψητή στα κάρβουνα (περίπου 2 κουταλάκια του γλυκιά δηλαδή) και 1 κουταλιά σαλάτα
Προσπαθώ να είμαι όλο και πιο κοντά στο προσεγμένο μου πρόγραμμα, μπας και ξεκολίσει η ριμάδα....
- 01-09-2011, 21:15 #542
Polinaki, υπομονή γλυκιά μου, που θα πάει θα ξεκολήσει...
katie, 5.5 κιλάκια δεν είναι τίποτα, άσε που εμένα μου φαίνεσαι τέλεια ήδη!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μια μπάρα δημητριακών με μαύρη σοκολάτα
μ-μισό μπιφτέκι
α- ένα μικρό ντάκο
β- μια φρυγανιά με λαβας κιρί και καπνιστό σολωμό (γιάμι γιάμι:tumble: )
01-09-2011, 22:09 #543
κοριτσάκια μου καλά , πωλινάκι μου και γιωτάκι....
σημερα έφαγα
π-- ενα τοστ με τυρι
δεκ- 1 ροδακινο και 4 αναλατους ξηρους καρπους
μεσ-- 4 πηρουνιες μακαρονια με κιμα
απ-- 3 μπισκοτα ( 180 θερμιδες)
βρ-- μια φετα τυρι τοστ
όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλα καλύτερα από εχθες. Ελπίζω αύριο να τα καταφέρω καλύτερα. Ρώτησα και για γυμναστηριο .... για μια μέρα γμτ έχασα της σούπερ προσφορα!!! αύριο έχω ένα γάμο και δεν μπορώ να πάω οπότε θα πάω από Δευτέρα δυνατά. Θα γραφτω για ένα μηνα σε αναμονή νέας προσφοράς. αποφάσισα να κάνω 3 φορές την εβδομάδα αερομπικ, πιλάτες, χορό κλπ πράγματα που μου αρέσουν διότι να ανεβω σε ενα διαδρομο και να τρέχω ή να σηκώνω βάρη , δεν το αντέχω.
Γιώτα τι βλέπουμε τα ματάκια μου.... μια ανάσα από το 8!!!! Τα πας καταπληκτικά χίλια μπράβο ! Αλήθεια πως είναι η ψυχολογία σου τώρα?
Πωλινάκι καρδούλα μου σαν όνειρο θυμάμαι όταν είσουν στα 105 και τρελαινοσουν για τα 90κάτι , τώρα είσαι μονο 12 κιλά από στόχο !!! Με αέρα νίκης σε θέλω και πρόγραμμα στην διατροφή σου, πάμε κορίτσια δυνατά. Σας φιλώ
01-09-2011, 22:23 #544
ʼντε Κατερινάκι, ξεκίνα πιλάτες να μου πεις και εμένα αν είναι δύσκολο! Εγώ από βδομάδα αρχίζω κολυμβητήριο, θα πάρω και ελαφριά βαρακια να κάνω σπίτι λίγο. Πήγα στον καρδιολόγο για να πάρω τη βεβαίωση που μου ζήτησε το κολυμβητηριο και ο καρδιολόγος μου ειπε όταν κλεισω εξαμηνο χειρουργημενη να παω και για εναν υπερηχο γιατί λέει η καρδιά χάνει σε μύες με την απώλεια κιλών και πρέπει να ελέγχεται συχνά, δεν το ήξερα αυτό!
Όντως το κοντεύω το 8 και ανυπομονώ! Πήγα σήμερα σχολείο και έλαβα πολύ κολακευτικά σχόλια από συναδέλφους!
Η ψυχολογία μου έχει βελτιωθεί αισθητά, δεν έχω αυτές τις παράλογες μελαγχολίες που είχα, έχω κάποια προβλήματα όπως όλοι οι άνθρωποι και το παλεύω.
ʼντε, όλες συνεχίζουμε δυναμικά!:bouncy:
02-09-2011, 08:42 #545
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! Τί μου κάνετε? Αχ Γιώτα μου να ήξερες πόσο σε ζηλεύω που είναι μόλις μια ανάσα πριν το 8!!!!!
Κατερινάκι μου, 11,3 κιλά πριν από τον πρώτο στόχο!!!!!!!! Ο τελικός στόχος όμως θα είναι το 72-75... και είμαι αρκετά μακριά από αυτόν ακόμα.
Λοιπόν έχουμε και λέμε χτες
Πρ. Γάλα + νες
Δεκ. 1 πολυ μικρό κομματάκι brownies από αυτό που έφτιαξα απλά για να το δοκιμάσω
Μεσ. 50 γρ κοτόπουλο στα κάρβουνα + 2 ντοματίνια + 1/2 φύλλο μαρούλι + 1 φρυγανιά (όλα μια σαλάτα)
Βρ. 2 κουταλιές μακαρόνια + 1 τσιμπιά κοτόπουλο + τον κρόκο ενός αυγού
Πιο αργά 1/2 φλ γάλα ΄
Νομίζω πως τα πήγα αρκετά καλά και χτες!
Πάντος κορίτσια χτες η ζυγαριά ήταν 97.6 και σήμερα 96.3!!!!!!!! Ανέβηκα 5 φορές για να βεβαιωθώ!!!!! Ελπίζω να μην είναι πλασματικό!!!!!
Α πήγα και 40 λεπτά πολύ πολύ γρήγορο περπάτημα χτες! Ημουν πτώμα μετά αλλά το απόλαυσα! (Πάω σχεδόν καθημερινά αλλά χτες το έκανα πιο γρήγορο!!)
02-09-2011, 10:07 #546
Originally posted by monahoiot
Εγώ από βδομάδα αρχίζω κολυμβητήριο, θα πάρω και ελαφριά βαρακια να κάνω σπίτι λίγο. Πήγα στον καρδιολόγο για να πάρω τη βεβαίωση που μου ζήτησε το κολυμβητηριο και ο καρδιολόγος μου ειπε όταν κλεισω εξαμηνο χειρουργημενη να παω και για εναν υπερηχο γιατί λέει η καρδιά χάνει σε μύες με την απώλεια κιλών και πρέπει να ελέγχεται συχνά, δεν το ήξερα αυτό!
bouncy:
Για την καρδιά δεν το ήξερα.... μήπως να πάρω κανένα τηλέφωνο τον γιατρό με τόσα κιλά που έχω χάσει και πάω να ξεκινήσω ενταντική γυμναστική?
Πωλίνα μπράβο κοριτσάρα!!! αχ αχ αχ το άγχος θα σε φάει εσένα. Να ξέρεις οτι το άγχος μπλοκάρει την απώλεια, οπότε ΧΑΛΑΡΑ !
02-09-2011, 22:22 #547
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή που γράφω πονάει πάρα πολύ το στομάχι μου και ενώ έχω πάρει Zantac δεν μου περνάει....
Σήμερα έφαγα:
π- γάλα με δημητριακά
δ-ένα μπισκότο digestive
μ- ένα μπιφτεκάκι
α- μια φέτα μήλο
Νομίζω το μήλο μου έκανε τη ζημιά με το στομάχι, από τις 5 μ.μ. που το έφαγα πονάω πολύ.. Μα καλά τόσο βαριά είναι τα μήλα?
02-09-2011, 23:07 #548
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ωχ Γιώτα μου ελπίζω να είναι περαστικό!ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να φάω μήλο
03-09-2011, 15:14 #549
Και εμένα μου πέφτει πολύ βαρύ το μήλο..... Ελπίζω να είσαι καλύτερα Γιώτα μου.
Εχουμε και λέμε
Χτες:
Πρ. γάλα + νες
δεκ. τιποτα
μεσ. αυγοσαλάτα (1 αυγό, 2 ντοματίνια, 1/2 φύλλο μαρούλι και 1 φρυγανιά)
Απογ. τίποτα
Βρ. 1 κομμάτι πιτσαα μαργαρίτα σπιτική (με πολύ λεπτή ζύμη, σάλτσα ντομάτας και λίγο τυρί ένταμ)
1 φλ γάλα
03-09-2011, 15:49 #550
χθες
π-- ενα τοστ με τυρι ,1/2 φρεντο
δεκ- μπαρα δημητριακων
μεσ- 4 πηρουνιες μακαρονια με κιμα
απ--1 digestive, 1/3 ροδακινο και 3 ξηρους καρπους αψητους- αναλατους
βρ- 7 πηρουνιες απο διαφορα, κοτοπουλο-μπιφτεκι-τυρι- παντζαρι-πατατα ογκραντεν και 3 κ.γ.τουρτα ( ειχα παει σε γαμο)
03-09-2011, 23:12 #551
Τελικά χτές, με την περιπέτεια με τη φετούλα μήλο, ηρέμησα στομαχικώς αφού μάσησα και ένα Simeco και ήρθα στα ίσα μου. 6 ώρες κράτησε ο στομαχόπονος!
Σήμερα λοιπόν!
π- γάλα με δημητριακά
δ-μια φρυγανιά με λαβας κιρί και καπνιστό σολωμό
μ- λίγο κοτόπουλο
α- λίγο σταφύλι
β- (σε μεζεδοπωλείο) λίγες τηγ. πατάτες, δύο κομμάτια ντομάτα, 2-3 μανιτάρια πλευρώτους και ένα δάκτυλο χοιρινό.
Επίσης σήμερα έκανα τις αιματολογικές εξετάσεις τριμήνου, θα βγουν μέσα στη βδομάδα και θα δω τη διατροφολόγο μου για το τριμηνιαιο μας ραντεβού!
04-09-2011, 13:08 #552
Χθες
Πρ. 1/2 μινι κεκακι (απο αυτα που ειναι μια μπουκιά), λίγο σοκολατούχο γάλα.
Μεσ. 1 φρυγανιά + 1 κουταλιά ταχίνι
απογ. 4-5 πατατακια LAYs στον φούρνο
Βρ. Βαζανία (κούρδικο βαγητό με μελιτζάνα και κιμά αρνίσιο με μπόλικα μπαχαρικά ψημένα στον φούρνο) περίπου 2 πηρουνιές
1/2 ποτήρι γάλα
05-09-2011, 11:57 #553
Σαββατο
π-- 1/2 φλ.γαλα με 2 κ.σ. δημητριακά και βρώμη
δεκ- μια φρυγανια και 20 γρ τυρι κίτρινο
μεσ-- 6-7 πηρουνιές πρασινη σαλατα με καπνιστο σολωμο και 1 κ.σ σως από κατικι ( κατικι, μουσταρδα, 1κ.γ λαδι, ριγανι)
απ-- 3 ξηρους καρπους
βρ- 1/2 κομματι πιτσα , μια μπουκια κοτοπουλο
Κυριακη
π-- ιδιο με πανω
δεκ- ιδιο με πανω
μεσ- 2/3 τοστ γαλοπουλα τυρι ( εξω στο Αττικο Παρκο σουπερ τελεια!!!!)
απ-- 1 digestive , 2 φετακια ροδακινο
βρ-- 50γρ ψητο χοιρινο, 2 φετακια ντοματα
05-09-2011, 12:04 #554
Katie πολυ καλά τα πας, μπράβο!κ πολυ γρηγορη απώλεια,
Από χαλάρωση πως πας???
05-09-2011, 12:06 #555
Έχουμε ίδια εκινηση κ ίδιο στόχο!! Έχω μεγάλη χαλάρωση στην κοιλιά κ λίγο στα μπουτια, εσυ??
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή