Results 571 to 585 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
05-09-2011, 12:48 #571
Εγώ έχω σκαλωμα με την κοιλια, ονειρευομαι μια κοιλιοπλαστικη εδώ κ 15 χρόνια! Αν είχα ολοκλήρωση την οικογένεια μου θα την είχα κάνει κιολλας, κ θα έκανα κ μερική λοιποαναρωφιση μαζί, αλλα τι να κάνουμε πρέπει να περιμένω, απλά μου κόστισε που δεν έβαλα μπικινι φέτος...το ήθελα τόσο πολυ!
- 05-09-2011, 12:49 #572
πωλινάκι μου εσύ πολύ καλά έκανες αφού είχες τέτοια προβληματα, αν βέβαια έκανες πρώτα σληβ και μετά το στήθος τότε θα ήταν το τελειο. Απλά για εμένα τώρα το θέμα είναι καθαρα αισθητικό, δεν έχω πόνους ή άλλα προβλημάτα ( είχα τα περισσότερα απο τα προβληματα που περιγραφεις όταν είχα τα κιλα) , οπότε θα το σκεφτώ πολύ καλά να κάνω επεμβαση . πχ το καλοκαίρι έπρεπε να προσέχω να δενω καλα το σουτιεν του μαγιου μου και να είναι στο σωστό μεγεθος για να μην φαίνεται άσχημα όχι τόσο από την πτώση αλλά από τις ζάρες που δέρματος. είδωμεν ....
05-09-2011, 12:51 #573
Κατερινάκι μου, εμένα τα μπράτσα μου είναι μια σκέττη πέτσα που κρεμμάει, πολύ χάλια φάση....
Η περιφέρεια είναι λίπος μαζί με χαλάρωση...... Οσους χειρούργους είδα, όλοι ανεξερέτως είπαν πως αυτό μόνο με πλαστική μαζεύει. Ακόμα και 2 γυμναστές που είχα ρωτήσει, μου είπαν πως μπορούμε να φτιάξουμε το πόδι πάνω από το γόνατο, αλλά την περιφέρεια δεν γίνετε απολύτως τίποτα..... Επομένως, ένα lower body Lift θα το κτιπίσω στα σίγουρα. Ασε που τώρα, η βραχιονοπλαστική θα πρέπει να φτάσει μέχρι το πλάι του στήθους, θα περάσει δηλαδή από την μασχάλη. Ο άντρας μου λέει πως θα είμαι σαν κέντημα!
05-09-2011, 12:56 #574
Πάντως βρε πολινακι μου δεν έχεις κ τόσα πολλά κιλά απλά μάλλον είχες πολυ τοπικά ε?
Κ μένα η κοιλια απο τοπικό πάχος έγινε έτσι, δεν έχω παει ποτέ σε γιατρό για το θέμα αλλα έχω δει φωτο απο πλαστικους, τα κλασσικά πριν κ μετά, κ είμαι χειρότερα απο σχεδόν όλους, αν βάλω την παλάμη μου απο κάτω κρύβω 4 δάχτυλα με την κοιλια μου...που να ξαναμεινω κ έγκυος!
05-09-2011, 12:57 #575
Αχ αυτές οι ζάρες που κάνει το δέρμα του στήθους.... Ηταν το αιώνιο μου πρόβλημα. Τώρα ευτυχώς δεν έχω, αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως αν χαλαρώσει τόσο πολύ που ζαρώσει, μια προσθετική θα την κάνω σίγουρα. Μετά την αφαίρεση στήθους, και πολλές συζητήσεις με τον πλαστικό μου, με είχε κάνει F cup και ήμουνα πανευτυχής. Τώρα είμαι στο Ε cup, και δεν το θέλω πιο μικρό, άσχετα αν ο πλαστικός που επισκεύτηκα πρόσφατα είπε πως θα πρέπει να μειωθεί κιάλλο. Για μένα αυτό που έχω τώρα το θεωρώ μικρό σε σχέση με το τί είχα πριν. Καμιά μέρα θα ψάξω να βρω φώτο του τότε, να σας ανεβάσω να με δείτε!!!! Σαν 2 καρπούζια ήταν!
05-09-2011, 12:58 #576
Originally posted by gilie-
Πάντως βρε πολινακι μου δεν έχεις κ τόσα πολλά κιλά απλά μάλλον είχες πολυ τοπικά ε?
Κ μένα η κοιλια απο τοπικό πάχος έγινε έτσι, δεν έχω παει ποτέ σε γιατρό για το θέμα αλλα έχω δει φωτο απο πλαστικους, τα κλασσικά πριν κ μετά, κ είμαι χειρότερα απο σχεδόν όλους, αν βάλω την παλάμη μου απο κάτω κρύβω 4 δάχτυλα με την κοιλια μου...που να ξαναμεινω κ έγκυος!
05-09-2011, 13:01 #577
Έχω δει ψιλοπροσφατες κ μου φενεσαι μια χαρουλα βασικά αλλα ναι ήξερα οτι έχεις θέμα με ψωμακια κτλ
Εγώ έχω λίγο ψωμακια και πολυ κοιλια, σκέψου οτι όταν είχα τα όπλα κιλά η κοιλια μου έβγαινε ποιο έξω απο το στήθος μου
05-09-2011, 13:02 #578
Originally posted by polinaki1983
εντιτ: εδώ θα με δεις με το μαγιώ... http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1144&page=27
Και εδώ προς τα κάτω θα δεις πως ήμουνα και πως έγινα, καθώς και μια σύγκριση με το ενδιάμεσο και το τώρα
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1144&page=26
05-09-2011, 13:04 #579
Έχω δει ψιλοπροσφατες κ μου φενεσαι μια χαρουλα βασικά αλλα ναι ήξερα οτι έχεις θέμα με ψωμακια κτλ
Εγώ έχω λίγο ψωμακια και πολυ κοιλια, σκέψου οτι όταν είχα τα όπλα κιλά η κοιλια μου έβγαινε ποιο έξω απο το στήθος μου
Δεν είχα θέμα πολύ με τη κοιλιά εγώ. και μέχρι πριν να κάνω δακτύλιο, το στομάχι μου ήταν πλάκα. Μετά φούσκωσε και έμεινε το φούσκωμα μέχρι και σήμερα....
05-09-2011, 13:09 #580
Ένα αισιόδοξο μύνημα που έχω να πω είναι ότι τώρα που είμαι στα τελευταία κιλά χάνω πόντους από τα δύσκολα σημεία μου , κοιλια-στηθος -πλατη και όχι τοσο απο ποδια και περιφέρεια. Είναι το τελευταιο κάστρο. Οπότε και εσυ άν χάσεις και τα τελευταία 7 κιλά και είναι αρκετά από την κοιλιά μπορεί και να μην χρειαστει επεμβατική διόρθωση ή έστω μικρότερη επεμβατική διόρθωση. που και αυτο κέρδος είναι = μικρότερη τομη , λιγότερος πονος
05-09-2011, 13:14 #581
παντως πολινακι εξακολουθω να πιστευω οτι με ασκηση θα ελλατωθει το θεμα ψωμακια...τουλαχιστον καντο οπως εγω, για μενα, για αισθανομαι εγω οτι κατι κανω για μενα και οτι διξει, βαρεθηκα ρε γμτ να μη κανω τπτ για τον εαυτο μου...
katie μακαρι να παει ετσι κ με μενα, θα τα συνεχισω γιατι οπως γραφω παραπανω κανω τι μπορω πρωτα για την ψυχολογια μου κ μετα για το look
05-09-2011, 13:17 #582
θα ανεβασω καποια στιγμη μια φωτο της κοιλιας κ γενικως του σωματος μου τωρα (αποκεφαλισμενη) για να μου πειτε καμια γνωμη, αντε σας φιλω, φευγω απο δουλεια και παω να παραλαβω το αστερακι μου τωρα
φιλακια
05-09-2011, 13:22 #583
gilie μου η μόνη άσκηση που μου επιτρέπετε μέχρι να φτάσω τα 80 κιλά είναι το περπάτημα. μου έχει απαγορευτεί οτιδήποτε άλλο και από τον καρδιολόγο και από τον χειρούργο μου. Περπάτημα πάω καθημερινά σχεδόν 40-50 λεπτάκια. Ιδικά μετά τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν που έχω συνεχώς ζαλάδες και black out σε κάθε μου σήκωμα (είτε από καρέκλα, είτε από το κρεβάτι, είτε αν σκίψω και μετά συκωθώ) και μέχρι να βρούμε σε τί οφείλονται, μου έχουν απαγορευτεί πολλά πράγματα......
05-09-2011, 13:41 #584
Αχ κορίτσια μου, φλέγον ζήτημα η πλαστική... Εγώ ένα ξέρω: το στήθος μου θα φύγει το συντομότερο! Πιστεύω το Πάσχα θα μπορέσω να κάνω τη μειωτική, να γίνει το όνειρο μου πραγματικότητα, να ξανακοιμηθώ σαν άνθρωπος και να φορέσω τα μπλουζάκια που ονειρεύομαι χωρίς να ντρέπομαι! Θέλω να με δείχνω , όχι να με κρύβω, και η μείωση του στήθους θα μου το προσφέρει αυτό!
Για τα υπόλοιπα δεν με πολυνοιάζει, χέρια μάλλον δεν έχω πρόβλημα, κοιλιά και εσωτερικό μηρών , βλέπουμε και κάνουμε στο μέλλον. Από βδομάδα αρχίζω και το κολυμβητήριο και ανυπομονώ! Μετά από πολλά χρόνια , θα περνάω τα βράδια μου αθλούμενη και χωρίς να καταναλώνω σκουπιδοτροφές..
05-09-2011, 21:52 #585
Σημερινά γεύματα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μια μπάρα δημητριακών και μια δαγκωνιά σκαλτσούνι
μ- λίγες φακιές με τυράκι αμφιλοχίας
α- ένα παξιμάδι με λαδι και τυρί
β- μια φρυγανιά με λαβας κιρι και καπνιστό σολωμό
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση