Results 616 to 630 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
07-09-2011, 13:36 #616
Καλημέρα Γιωτούλα μου!!!! Αντε, ίσως στην διατροφολόγο δεις και 89 κάτι δηλαδή!!!!!! Αχ πόσο σε ζηλεύω (με την καλή ένοια εννοείτε)!!!!!
Σου λέει αν είναι επέιγον πήγαινε ιδιωτικά να τις κάνεις και να πληρώσεις ένα σορό λεφτά... Τις προηγούμενες εξετάσεις μου τις είχα κάνει ιδιωτικά (στο τρίμηνο) αλλά ήταν μόνο 120 ευρώ, (είχα κάλυψη κάπιου ποσού από την συντεχνία). Αυτές τώρα είναι πιο εξυδικευμένες και δεν είχαν κάλυψη και ήθελε 380 ευρώ το χημείο να μου τις κάνει. Ε εγώ δεν είχα τόσα λεφτά...... Ετσι λοιπόν περιμένω..... Σε 2 βδομάδες ακριβώς θα δω τον γιατρουδάκι μου και θα δούμε και τα αποτελέσματα... Μόνο είμαι λίγο απογοητευμένη με την απώλειά μου, αλλά δεν πειράζει, αυτό μπορώ αυτό κάνω.
- 07-09-2011, 13:50 #617
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Γιώτα μου πολλά-πολλά μπράβο!!!ʼντε έλα στο 8άρακι να είμαστε παρείτσα προς τα κάτω!!!Δεν είναι τέλειο αυτό με τα ρούχα???Εγώ χτες δοκίμαζα κάποια που ούτε φανταζόμουν πριν 3 μήνες ότι θα τα φόραγα τόσο σύντομα!αφού άρχισα να σκέφτομαι ότι όλα τα χειμωνιάτικά μου θα είναι τεράστια!Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πάρει την κατηφόρα και τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να τερματίσουμε,ούτε καν τα πατατάκια
Πολινάκι στο έχω ξαναπεί ΜΗΝ απογοητεύεσαι!εφόσον κάνεις ότι πρέπει δεν είναι στο χέρι του να μην χάσεις άλλο!Απλά έχεις ψιλοκολήσει και χάνεις πιο αργά,είμαι σίγουρη πως μόλις ξεκολήσεις δεν θα σε πιάνουμε στην κατηφόρα.Και μην αγχώνεσαι με όλο αυτό ,όσο μπορείς,σε κάνει και κολάς χειρότερα!
07-09-2011, 14:11 #618
Aggeloudaki μου από την μία με ανχώνει, αλλά από την άλλη λέω στον εαυτο μου "κάτσε ρε Πωλίνα, πότε πριν ήσουνα ξανά στα 96 κιλά? Απόλαυσε κάθε σου κιλό που χάνεις και άσε την κλάψα" και κάπως μου περνάει. Και το άλλο που με κάνει να νιώθω καλά είναι πως τα Χριστούγεννα (πιστεύω) θα έχω πιάσει τον στόχο των 85 κιλών και τότε όχι μόνο θα είμαι πιο αδύνατη από ποτέ, αλλά και θα φορέσω το ωραιότερο ρούχο (κατά προτήμιση φορεματάκι) που έχω αγοράσει ποτέ μέχρι τώρα!!!!
07-09-2011, 16:33 #619
Πωλινάκι πάντως κι εμένα μου έπεσε η πίεση με το χάσιμο βάρους, νομίζω είναι και φυσιολογικό ως ένα βαθμό. Η πίεση μου ήταν τσιμπημένη πιο παλιά και τώρα είναι περίπου όπως η δική σου που μέτρησες, αφού πριν κανά δίμηνο που έπρεπε να δώσω αίμα για κάποιο χειρουργείο παραλαίγο να μη ε αφήσουν λόγω υπότασης :grin::grin:
Έχω νιώσει κι εγώ ζαλάδες κάποιες στιγμές, σε καμία περίπτωση δεν έφτασα κοντά σε λιποθυμία βέβαια. Η δική μου εξήγηση(χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός) είναι οτι ο οργανισμός τα'χει χάσει λίγο από τα κιλά που χάνει και θέλει λίγο καιρό να βρει μια ισορροπία, στη θέση σου δε θα ανησυχούσα και πάρα πολύ. Όπως και να'χει, αφού έχεις το γιατρό σου διαθέσιμο πες του το να σε καθησυχάσει κι αυτός.
07-09-2011, 16:37 #620
Σε ευχαριστώ Φίλιππε μου για το ενδιαφέρον. Του γιατρού μου όπως προείπα, του το έχω πει και κάναμε αναλύσεις για να δούμε αν τρέχει κάτι τουλάχιστον από θέμα αβιταμίνωσης, χαμηλής πρωτείνης κτλ κτλ κτλ. Τώρα αναμένω να πάω στον γιατρό να τα δούμε. Προς το παρόν δεν με αφήνουν να πάω ούτε περπάτημα και αυτό με νευριάζει.....
07-09-2011, 16:41 #621
Μπορεί να είναι εκνευριστικό αλλά... better safe than sorry, δεν έγινε τπτ αν δε κάνεις το περίπατο σου για μερικές μέρες!
Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!!
07-09-2011, 16:54 #622
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου!
07-09-2011, 21:43 #623
Καλησπέρα σας!
Γύρισα από γιατρό και διατροφολόγο, στο γιατρό είπα απλά ένα γεια μια και το βασικό μου ραντεβού ήταν η διατροφολόγος, εκείνος με βρήκε μια χαρά και η διατροφολόγος χίλιες χαρές! Μελέτησε τις εξετάσεις μου και τις βρήκε άψογες κατά βάση, ο χαλκός μου που είναι ανεβασμένος οφείλεται πιθανόν σε σκευασμα που έπαιρνα για τα μαλλιά, έχω ουρικό οξύ ανεβασμένο επίσης αλλά οφείλεται στην ίδια την επέμβαση και βελτιώνεται με τον καιρό. Κατά τα άλλα, άψογα! Δεν χρειάζεται να παίρνω πολυβιταμίνες γιατί όλα φαίνονται σούπερ, μόνο κάτι χαπάκια για ενέργεια επονομαζόμενα σπιρουλίνες.
Με ζύγισε, με βρήκε 89.6 ενω η δικιά μου ζυγαριά σήμερα το πρωί 90. Κρατάω το δικό μου!
Όσο για σήμερα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μισή μπάρα δημητριακών
μ- σαλάτα ντάκο(παξιμάδι, φέτα, ντομάτα)
α- ένα κομμάτι καρπούζι
β- 50 γρ. ηλιόσπορους
Καλό βράδυ σε όλους!:cul:
07-09-2011, 23:14 #624
Γιώταααα!!! ΜΠΡΑΒΟ !!! τι ωραία αίσθηση ,να μην χρειαζεται να παίρνεις τις χαζοβιταμίνες ! Το 89 ήρθε αλλά εσύ αρνιέσαι να το δεις, περιμένεις την ζυγαριά σου οκ. Αλλά είναι εδώωωωωωω. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑ!!!
Να πω και εγώ τι έφαγα σήμερα ( μην ξεφευγουμε και απο το θεμα χεχε)
π-- τοστ με τυρι-ζαμπον
δεκ- μπαρα δημητριακων
μεσ-- περίπου μια μικρή πατατα στο φούρνο με 1 κσ κατικι
απ-- 2 μικρα κουλουρακια κανελας ( αυριο αυτο θα γίνει φρουτο....2 μερες συνεχομενα ντροπηηη)
βρ-- 2 μπουκιες χοιρινο φουρνου (40γρ υπολογιζω) , 1 κομματακι πατατα και 20γρ φετα
08-09-2011, 08:52 #625
Καλημέρα σας!!!!!
Γιώτα μου συγχαριτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ΄
Εγώ χτες
Γάλα+νες+2 φετούλες χαλούμι
Φασολάδα (100 γρ) και 1 φρυγανιά
1 Φρυγανιά + χαλούμι + 1 φρούτο
4 κεφτεδάκια (σε διάστημα 2 ωρών. Τα έφτιαξε η μαμά και δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!! Εχει κάτι χρόνια να φάω!!!)
1 μπουκιά από το κοτοπουλο που έφτιαξα στον φούρνο για να δω γεύση!
08-09-2011, 09:12 #626
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Γιώτα μου πολλά-πολλά μπράβο!ακόμα κ αν δεν θέλεις να πιστέψεις την ζυγαριά της διατροφολόγου σου,είναι θέμα 1-2 ημερών-για να μην πω ωρών- για να δεις το 8 και στην δική σου ζυγαρια!!!Την ρωτησες για τον προβληματισμό που έχεις με τις σκουπιδοτροφές?Τι καλά που δεν χρειάζεσαι πια βιταμίνες!
08-09-2011, 11:33 #627
ιωάννα, ήμουν τόσο χαρούμενη καθώς πήγαινα να τη συναντήσω, ένιωθα αεράτη και ανάλαφρη, περπατούσα στο δρόμο και ένιωθα η πιο θελκτική γυναίκα! Εεεε, μέχρι να τη δω, είχα ξεχάσει τα μισά από όσα είχα σκοπό να τη ρωτήσω! και της το ειπα κάποια στιγμή, μου είπε να της στείλω μνμ για ό,τι θυμηθω!
Όσο για τη ζυγαριά, ναι, θα κάνω υπομονή μια δυο μέρες για να κατέβει και η δικιά μου για να αλλάζω τικεράκι με μια ζυγαριά και όχι με δυο.
Αυτό που σίγουρα μου είπε είναι να μην λέω όχι σε κάποια μικρή αμαρτία που και που, δεν τρέχει και τίποτα. Ας πούμε, αν φάω παγωτό, ας φροντίσω να βάλω και λίγους ξηρούς καρπούς μέσα.
08-09-2011, 11:47 #628
Γιώτα χαίρομαι τόσο πολύ για σένα ! Και περισσότερο για την ψυχολογία που περιγράφεις. Είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος για την επιτυχημένη πορεία ! Επίσης μου αρέσει που η διαιτολόγος μας είναι τόσο χαλαρή και όχι καταπιεστική και με χαλαρώνει απίστευτα. Με κάνει να απενοχοποιώ το φαγητό και να νιώθω όμορφα όταν τελικά καταλήγω να φάω κάποια λιχουδια.
Στην τρίμηνη εξέταση μου έγω είχα χάσει 25 κιλά! απλά στο λέω γιατί έχουμε την ίδια ακριβώς πορεία. Σκέψου λοιπόν τα όμορφα που ακολουθούν με τους ρυθμους που πάς.....ε ρε τα Χριστούγεννα!!!! Σε βλέπω να γεμίζεις φορέματα...
08-09-2011, 12:19 #629
Μπράβο Γιώτα! Θέλω κι εγώ 8αράκι μπροστά!!!!!! Είναι μεγάλος καημός!
08-09-2011, 12:31 #630
Originally posted by welldah
Μπράβο Γιώτα! Θέλω κι εγώ 8αράκι μπροστά!!!!!! Είναι μεγάλος καημός!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή