sleeve & διατροφή - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 218 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 631 to 645 of 3264
    Senior Member
    Καλημέρα σε όλες/όλους.

Χαίρομαι που βλέπω ότι τα κιλάκια μας μειώνονται και ότι πάμε καλά.

Πωλίνα μου, λιποθυμικά επεισόδια, δυστυχώς έχουν πολλές αιτιολογίες και είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσεις με το γιατρό σου και τη διατροφολόγο, μήπως πρέπει να διαφοροποιηθούν κάποιοι συνδυασμοί τροφών για καλύτερη απορρόφηση.

Παλεύω και γω να πετύχω τον ντόκτορ να πάω για επανεξέταση, αλλά τώρα που ξεκινήσαν τα χειρουργεία, είναι πνιγμένοι κανονικότατα.
    Θα τον πετύχω, πού θα πάει.

Χτες μάσησα:

Πρωί: 1/3 τοστ.
    Δεκατιανό: Μισό αυγό.
    Μεσημέρι: 2 μπουκιές κοτόπουλο, 1 μπουκιά σαλάτα, μισή μπουκιά μακαρόνι κοφτό.
    Απόγευμα: το μισό αυγό με το 1/3 του πρωινού τοστ.
    Βράδυ: Το άλλο 1/3 του πρωινού τοστ με μισό φρούτο.

Η απώλεια καλά κρατεί και χαίρομαι που γνωστοί που έχω να δω καιρό, δεν με καταλαβαίνουν με την πρώτη

Senior Member
    Πάρη μου θα το ψάξω όσο μπορώ. Περιμένω να πάω στην επίσκεψη του 6μήνου που έχω στις 21 του μήνα, και εκεί θα τα πούμε.

Τελικά νομίζω πως έχω την λιγότερη απώλεια από όλους μας

Senior Member
    Originally posted by welldah
    Μπράβο Γιώτα! Θέλω κι εγώ 8αράκι μπροστά!!!!!! Είναι μεγάλος καημός!
    Μην ανησυχεις Μαράκι, σύντομα θα έρθει και σε σένα, και στο Πωλινάκι και όλους τους χειρουργημένους, όπως έχω ξαναπεί , είμαστε στο δρόμο χωρίς επιστροφή, απλά διαφέρουμε στο ρυθμό και στην ταχύτητα. Αλλά αυτό είναι μικρό μπροστά στο μεγάλο που μας συμβαίνει, ότι θα ζούμε με το σώμα που πάντα θέλουμε!

Senior Member
    Πωλίνα μου μην απελπίζεσαι καθόλου! Έχεις χάσει 29 ολόκληρα κιλά! Το ξέρω πως κάποιοι χάνουν πιο γρήγορα αλλά πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως ο δικός μας οργανισμός είναι πιο ταλαιπωρημένος από άλλων λόγω δακτυλίου. Κι εγώ εδώ και 3 εβδομάδες έχω κολλήσει στα -13 που είναι ακόμη η αρχή κι έχω κάνει και τη φερράρι! Θα τα χάσεις κούκλα μου δεν είναι στο χέρι τους. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις πρώτα από όλα είναι να είσαι καλά στην υγεία σου.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Μπράβο Γιώτα! Θέλω κι εγώ 8αράκι μπροστά!!!!!! Είναι μεγάλος καημός!
    Μην ανησυχεις Μαράκι, σύντομα θα έρθει και σε σένα, και στο Πωλινάκι και όλους τους χειρουργημένους, όπως έχω ξαναπεί , είμαστε στο δρόμο χωρίς επιστροφή, απλά διαφέρουμε στο ρυθμό και στην ταχύτητα. Αλλά αυτό είναι μικρό μπροστά στο μεγάλο που μας συμβαίνει, ότι θα ζούμε με το σώμα που πάντα θέλουμε!
    :thumbup:

Senior Member
    Πωλίνα μου μην απελπίζεσαι καθόλου! Έχεις χάσει 29 ολόκληρα κιλά! Το ξέρω πως κάποιοι χάνουν πιο γρήγορα αλλά πρέπει πάντα να σκέφτεσαι πως ο δικός μας οργανισμός είναι πιο ταλαιπωρημένος από άλλων λόγω δακτυλίου. Κι εγώ εδώ και 3 εβδομάδες έχω κολλήσει στα -13 που είναι ακόμη η αρχή κι έχω κάνει και τη φερράρι! Θα τα χάσεις κούκλα μου δεν είναι στο χέρι τους. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις πρώτα από όλα είναι να είσαι καλά στην υγεία σου.
    Τα ξέρω κούκλα μου αυτά, αλλά και πάλι στεναχώριέμαι.....

Εν το μεταξύ δεν σας είπα, προχτες συναντήθηκα με μια κυρία η οποία έκανε χειρουργείο ίδια μέρα με μενα αλλά σε ιδιώτη γιατρό. Είχε και αυτή δακτύλιο και τον αφαίρεσε. Την είχα δει ξανά πριν 4 μήνες, και έλεγε πως πήγαινε καλά. είχε κάνει το χειρουργείο στα 120 κιλά, και στους 2 μήνες είχε χάσει 15 κιλά. Προχτές λοιπόν που την είδα, είχε γίνει πιο παχιά από πριν!!!! Τις λέω τί συμβαίνει? τί έγινε? μου λέει άσε, ξεκίνησα να πέρνω βάρος μετά τον 2 μήνα, χωρίς να τρώω κάτι παράνομο. Απλά μου λέει η ποσότητά μου δεν ήταν 80-100 γρ όπως είναι εσένα τώρα αλλά ήταν 400 γρ!!! Οταν μου λέει μίλησα τότε μαζί σου, και με άλλα άτομα κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλα. Τώρα που πήρα και όλα μου τα κιλά πίσω, ο γιατρός μου αποκάλυψε πως επειδή φοβίθηκε μήπως έχω διαφυγή λόγω δακτυλιδίου, μου έκοψε πολύ λίγο στομάχι. Καλύτερα μου λέει να μην μου έκανε το σληβ και να μου έλεγε ξέρεις βρήκα πρόβλημα με τον δακτύλιο και δεν σου έκανα το σληβ, θα το κάνουμε μετα. και πλήρωσε και 14.000 ευρώ!!! Στεναχωρέθηκα πολύ για αυτήν....

Senior Member
    Καλά τι αλμπάνηδες κυκλοφορούν... και δεν την ενημέρωσε αμέσως! Καφρίλα!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Καλά τι αλμπάνηδες κυκλοφορούν... και δεν την ενημέρωσε αμέσως! Καφρίλα!
    Οχι Γιώτα μου. Παρά μόνο τώρα της είπε ξέρεις, αν θες, έλα να σε ξανακάνω σληβ δωρεάν. Σιγά μην πάει όμως. να μπαίνει δεύτερο χειρουργείο στον ίδιο παραδόπιστο γιατρό? Της έδωσα τα στοιχία του δικού μου και θα έκλεινε ραντεβού να πάει να μιλήσουν να δει αν μπορεί να γίνει κάτι.

Senior Member
    Εν το μεταξύ δεν σας είπα, προχτες συναντήθηκα με μια κυρία η οποία έκανε χειρουργείο ίδια μέρα με μενα αλλά σε ιδιώτη γιατρό. Είχε και αυτή δακτύλιο και τον αφαίρεσε. Την είχα δει ξανά πριν 4 μήνες, και έλεγε πως πήγαινε καλά. είχε κάνει το χειρουργείο στα 120 κιλά, και στους 2 μήνες είχε χάσει 15 κιλά. Προχτές λοιπόν που την είδα, είχε γίνει πιο παχιά από πριν!!!! Τις λέω τί συμβαίνει? τί έγινε? μου λέει άσε, ξεκίνησα να πέρνω βάρος μετά τον 2 μήνα, χωρίς να τρώω κάτι παράνομο. Απλά μου λέει η ποσότητά μου δεν ήταν 80-100 γρ όπως είναι εσένα τώρα αλλά ήταν 400 γρ!!! Οταν μου λέει μίλησα τότε μαζί σου, και με άλλα άτομα κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλα. Τώρα που πήρα και όλα μου τα κιλά πίσω, ο γιατρός μου αποκάλυψε πως επειδή φοβίθηκε μήπως έχω διαφυγή λόγω δακτυλιδίου, μου έκοψε πολύ λίγο στομάχι. Καλύτερα μου λέει να μην μου έκανε το σληβ και να μου έλεγε ξέρεις βρήκα πρόβλημα με τον δακτύλιο και δεν σου έκανα το σληβ, θα το κάνουμε μετα. και πλήρωσε και 14.000 ευρώ!!! Στεναχωρέθηκα πολύ για αυτήν.... [/quote]

ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Senior Member
    κριμα η κοπελα, πολυ κριμα

Senior Member
    Απολογισμός ημέρας:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα σκαλτσούνι
    μ- δυο μπουκιές κόκορα,δυο τηγ. κολοκυθάκια, δυο τηγαν. πατάτες
    δ- μισή φρυγανιά με λαβας κιρι
    β- 30 γρ. φιστίκια αιγίνης

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!

Χτες

Πρ. 1 φέτα του τοστ με τυρί και χαλούμι
    Δεκ. Γάλα με νες
    Μεσ. 60 γρ κοτόπουλο + 40 γρ σαλάτα
    απογ. 4 μίνι ντολμαδάκια

Και η ζυγαριά σήμερα ακόμα στα 96.3.....

Senior Member
    ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου αυτό που έπαθε η κοπέλα!!!! Θα τον είχα τουφεκίσει! 14.000? και μαχαίρι τζάπμα!!!!!!!!!! καταγγελία -φυλακη!!!!!

χθες έφαγα

πρ-- τοστ ζαμπον-τυρι
    δεκ- μπαρα δημητριακων
    μεσ-- 2 κ.σ πατατα ψητη με μια μπουκια φέτα, 1 σακουλάκι ποπαπς 120θερμ
    απ-- 1 νεκταρινι
    βρ-- μισο μοσχ.μπιφτεκι μια φετα ντοματα

Παιδιά έχει κανείς νέα απο το Μιτσόκολο? έχει να εμφανιστεί καιρο και αναρωτιομουν αν κανείς επικοινωνεί μαζί της τηλεφωνικα

Senior Member
    Katie κι εγώ είχα στο μυαλό μου το mitsokolo. Ελπίζω να είναι καλά!

Senior Member
    Από όσο ξέρω μόνο η Ναντίν έχει το τηλ της Μιτσοκόλο. Πάντος αραιά και πού έτσι χάνετε η μιτσο μας. Νιώθει την ανάγκη να απομακρινθεί από το φόρουμ και το κάνει και μετά επιστρέφει ξανά. Μπορούμε όμως να ζητήσουμε από την Ναντιν να την πάρει ένα τηλέφωνο αν μπορεί, για να μας φύγει η έγνια.