sleeve & διατροφή - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 218 FirstFirst ... 3745464748495797147 ... LastLast
Results 691 to 705 of 3264
    Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑ Ναταλάκι μου!!!!!!!!!!! Με έκανες και γελάω μόνη μου και διερωτούνται εδώ στο γραφείο τί έπαθα!!!!!

Κουκλίτσα μου, τα φορμάκια και την φόρμα αγγέλου, για στίλτα από δω για να έχουν σίγουρα σωστή μεταχείρηση!!! Και σου υπόσχομαι πως θα έρθει κουριερ να σε βρει ένα ωραίο μοσχομυριστό πακετάκι!!!! Τι λες?

Γιατί ρε σύ, σκέφτεσε για 4 χειρουργείο???? :shocked2: Επειδή θα φτιάξεις κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φας κι όλας!!! Για δες εμένα που από όσα φτιάχνω, το μόνο που μπαίνει στο στόμα μου είναι 1 μπουκίτσα για απλή δοκιμή της συνταγής (αν η συνταγή είναι νέα). Αν είναι ξανά χρησιμοποιημένη, ούτε την μπουκίτσα δεν τρώω!!! Μου αρέσει να τα βλέπω έτσι στολισμένα!

Α, απόψε και αυριο φτιάχνω πεταλούδες!

Senior Member
    Μάλλον ο κούριερ θα με βρει με στραβοσουλουπωμένη συσκευασία και ενοχοποιητικά ψίχουλα επάνω του!

Πάντα απέφευγα ό,τι φάνταζε λαχταριστό για να μην παχύνω(απόλυτα πετυχημένη μέθοδος-απόδειξη τα 180 κιλά!)
    Να ζω στη Θεσσαλονίκη και να μην έχω δοκιμάσει καν τις φημησμένες λιχουδιές της,να μη γνωρίζω μέρη
    και τσαχπινιές,φυσικά να μη μαθαίνω να μαγειρεύω(παρά τα βιβλία με συνταγές που σκονίζονται στο ράφι
    της κουζίνας κι όλα τα απαραίτητα σκεύη στις συσκευασίες τους)...Τελευταία μου φωνάζουν τα cupcakes.
    Αλλά διστάζω να μάθω να κάνω ο,τιδήποτε!Νομίζω το μυαλό μου θα είναι εκεί μέχρι να τελειώσουν.
    Και καθώς μένω(έμενα...αχ)μόνη,κανένας δε θα βοηθήσει στην κατανάλωση του δημιουργικού οργασμού μου!
    Τα κουλουράκια θα τα κάνω καθώς δεσμεύτηκα.Επίσης κάπου κάποτε είχα δει πως ανάλογα εύκολα γίνονται
    και οι μπάρες δημητριακών.Κι αυτό θα ήταν καλή φάση γιατί του εμπορίου είναι τίγκα στη ζάχαρη!(Πήρα βλέπω φόρα!)

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Α, απόψε και αυριο φτιάχνω πεταλούδες!
    Mε το καλό,Πωλινάκι μου!Πολύχρωμα σου φτερουγίσματα!

Senior Member
    Ναταλάκι είσαι κορυφαία !!!! Καιρό είχα να γελάσω με την καρδιά μου, το ζελε σου είναι γκουρμέ νοστιμιά, εσύ θα το παρουσιάσεις σαν ένα μοναδικό επίτευγμα που και να θέλει άλλος να το φτιάξει μάλλον δεν μπορεί , είσαι μοναδική στο είδος ... άρα ανεκτίμητη ! Νιώθω πολύ χαρούμενη που για χάρη μου θα δοκιμάσεις να φτιάξεις τα κουλουρια μου. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις γιατί δεν μπλέκεσαι με νερά! Αντέ περιμένω φωτογραφίες!!!
    και αν καταφέρεις αυτά σου έχω και πιο γκουρμέ συνταγή εξίσου θρεπτική και άκρως επιτρεπτή για να μπορούμε να τρωμε κάθε μέρα χωρίς τύψεις.

Πωλίνα καλά εσύ ανοίκεις σε άλλη κατηγορία . Έχεις πάρει ντοκτορά. Δεν σε φτάνει καμία μας. Χαίρομαι από την μια που δεν είσαι κοντά μου γιατί αλλιώς πάει στραφι και η επέμβαση και όλα!!!!

Senior Member
    Επίσης Ναταλάκι , αχχχχχ όσο σκέφτομαι τους γλυκούς πειρασμούς που σε τρυγιρίζουν εκεί που είσαι ....μου τρέχουν τα σάλια σαν της κόρης μου που βγάζει δόντια! Ο μόνος τρόπος για να μπορείς να αντισταθείς λίγο ( και αυτό παίζει πάλι ) είναι να κάνεις ανεπανάληπτο, συνεχές .....πως να το πω τώρα μην με κόψουν....ε.... σεχ!

Senior Member
    Οχι ακριβώς τέτιες πεταλούδες Ναταλάκι μου γιατί αυτές είναι με βουτυρόκρεμα, και δυστυχώς μέσα στην ζέστη δεν αντέχει, λιώνει. Θα σας τις δείξω αύριο!!!!

Senior Member
    Γεια σας παιδάκια μου! Νιώθω καλύτερα αλλά όχι και σούπερ, κάτι φουσκώματα, κάτι απροσδιόριστες ενοχλήσεις τις έχω αλλά όχι τίποτα τρομερό.
    Πριν λίγο έφαγα το βραδυνό μου και σε μια ώρα πάω για την πρώτη μου βουτιά στο κολυμβητήριο του δήμου μας, γράφτηκα χτες και ξεκινάω αμέσως όπως διαβάζετε! Θα σας πω την εμπειρία αύριο!

π- γάλα με κορνφλεικς
    δ- 1 digestive και ένα κριτσίνι
    μ- ένα μικρό μπωλ με μαρούλι, κοτόπουλο και τυρί
    α- ένα παγωτίνι
    β- ένα παξιμάδι μίνι με λίγη ντομάτα και φέτα

Senior Member
    σήμερα

π-- 2 παξιμαδακια με 25γρ γραβιέρα
    δεκ- 1/2 κουλούρακι βρώμης και 1/2 φρεντο
    μεσ- 50γρ κοτοπουλο ψητο και 2 κ.σ. ρυζι και λίγο αγγουράκι
    απ-- 1 παξιμαδακι με 25 γρ γραβιέρα
    βρ- 3 κ.σ. ρυζι και 2 κσ γιαούρτι

Senior Member
    καλησπερα σε ολους......μιας και φρεσκομανικομενη ηθελα να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε.....εφτιαξα το αλεσμενο μου και προσθεσα το λεμονακι να νοστιμησει λιγο....
    απο το απογευμα ομως εχω μια καουρα στο λαιμο που θα το κοψω τελειως το λεμονι.
    λετε να ειναι τιποτα αλλο???
    συγνωμη αλλα δωστε μου τα φωτα σας μεχρι να παρω λιγο τον αερα ........:fake sniffle:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by monahoiot
    Γεια σας παιδάκια μου! Νιώθω καλύτερα αλλά όχι και σούπερ, κάτι φουσκώματα, κάτι απροσδιόριστες ενοχλήσεις τις έχω αλλά όχι τίποτα τρομερό.
    Πριν λίγο έφαγα το βραδυνό μου και σε μια ώρα πάω για την πρώτη μου βουτιά στο κολυμβητήριο του δήμου μας, γράφτηκα χτες και ξεκινάω αμέσως όπως διαβάζετε! Θα σας πω την εμπειρία αύριο!
    Γιωτούλα μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις έστω λίγο καλύτερα,καλό κουράγιο στο κολυμβητήριο εγώ πήγα τρεις συνεχόμενες ημέρες και οι γάμπες μου είναι τόσο απίστευτα πιασμένες και πονάω :sniff:

Senior Member
    OSANAMA, δυστυχώς οι καούρες δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, εγώ για να καταλάβεις τις έχω ακόμη και κοντεύω τέσσερις μήνες χειρουργημένη! Μην ξαπλώνεις αμέσως μετά το γεύμα, κάτσε τουλάχιστον 1 ώρα καθιστή άν όχι όρθια, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση όπως μου εξήγησε ο γιατρός. Εγώ εκεί πρεπει να την έχω πατήσει γιατί από την αρχή έκανα τη βλακεία να ξαπλώνω σχετικά σύντομα μετά το φαγητό. Ακόμη και τώρα που ξέρω τι ενοχλητική είναι η καούρα, επειδή είμαι και υπναρου και "του καναπέ" άνθρωπος, κάνω τις παρασπονδίες μου με αποτέλεσμα να παίρνω ακόμη τα Λαπραζόλ κάθε 2-3 μέρες.

Ιωάνναααααααααα, συνκολυμβήτρια μου εσύ! Λοιπόν, η πρώτη μου βραδιά στο κολυμβητήριο δεν ήταν ολυμπιακών προδιαγραφων βέβαια, κολύμπησα 6Χ 50 μέτρα, δλδ. 300 μέτρα, και πάλι καλά αφού είμαι αγύμναστη εδώ και αιώνες. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι ο γυμναστης του κολυμβητηρίου με έβαλε στον τρίτο διάδρομο δλδ όχι στους εντελώς αργούς, άλλωστε το στυλ που κολυμπάω είναι απαράμιλλο:tumble: χαχα, στην εφηβεία μου ήμουν δελφινάκι και έκανα και τότε κολύμβηση, αλλά κανονική προπόνηση.

ΝΑ πω την αλήθεια , πάνω από είκοσι λεπτά δεν πρέπει να κολύμπησα, ντρέπομαι που το λέω αλλά βαριόμουν και λίγο..
    Η διατροφική διαταραχή που είχα/έχω(?) με κρατούσε μέσα τα βράδια, καταναλώνοντας παροξυσμικά όλα τις αγαπημένες/καταραμένες αμαρτίες, τώρα στη θέση αυτού θα κολυμπάω... Υγιές μεν, αλλά μου λείπουν οι σκουπιδοτροφές, ειδικά οι αλμυρές (τα γλυκα σχεδόν καθόλου). Αχ πότε θα σιάξω αυτό τον παλιοχαρακτήρα, φτιάχνει το σώμα αλλά το μυαλό θέλει δουλειά πολλή..

Senior Member
    καλημεεεεερα ! τι κανετε αγαπημενα μανικωτακια μου?
    ειπα μιας που ηρθα να γραψω τουλαχιστον 4 μερες τι τρωω μιας που ειμαι και σληβωμενο και εγκυμονουσα, ισως βοηθησει στο μελλον για καποια αλλη κοπελα! ( το ευχομαι)

λοιπον κατ'αρχην η ορεξη μου ΔΕΝ αυξηθηκε, ομως προσπαθω να τρωω πιο φυσιολογικα -οσο γινετε-
    σε μια εβδομαδα μπαινω στον 7ο και εχω παρει 2 κιλα και γενικα στο σωμα δεν βλεπω αλλαγη εκτος κοιλιας φυσικα, ακομα φοραω τα τζιν μου και τις τζιν φουστες. αυτα τα ολιγα κααι ιδου τα σαβουριασματα μου!
    την καλημερα μου σε ολους και φιλια! :bouncing:

~πρωι. 1 τοστ & 1 ποτηρι γαλα
    ~δεκ. 1 κομματι τυρι & 1 ποτηρι χυμο
    ~μεσ. 2 σουτζουκακια λιγη πατατα και φετα
    ~απ. 1 γιαουρτι & 1 μπαρα ολικης
    ~βραδ. 1 ποτηρι γαλα

~πρωι. 2 φρυγανιες ολικης με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, 1 δαμασκηνο & 1 ποτηρι γαλα
    ~δεκ. 1 κοματι τυρι , 1 ποτηρι χυμο & λιγο φρεντακι
    ~μεσ. γαριδες κοκκινιστες
    ~απογ. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
    ~βραδ. 1 ποτηρι γαλα

~πρωι. 1 μπολακι κουακερ με γαλα και ξηρους καρπους & 2 δαμασκηνα
    ~δεκ. 1 κοματι τυρι & 1 ποτηρι χυμο
    ~μεσ. σπρινγκ ρολς σπιτικα με λαχανικα και κοτοπουλο
    ~απο. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
    ~βραδ. μια φρυγανια ολικης με 1 κγ. νουτελα (ναι ναι καλα ακουσατε) & 1 ποτηρι γαλα

~πρωι. 1 ποτηρι γαλα & 1 τοστ
    ~μεσ. 1 κομματι σπανακοπιτα
    ~απογ. 1 γιαουρτι & μια μπαρα ολικης
    ~βραδ. 1 ποτηρι γαλα και μια κουπα σταφυλι

Senior Member
    μιτσοκολάκι, το ότι δεν αυξήθηκε η όρεξή σου είναι παρήγορο! Τι καλά!

Senior Member
    πιστή στο ραντεβού μου σήμερα έφαγα
    π-- 2 παξιμαδάκια και 40γρ γραβιέρα ,λίγες ρόγες σταφύλι
    δεκ- 1/2 κουλουράκι βρώμης
    μεσ-- 30γρ κοτόπουλο ,2 κσ ρύζι και 1 κσ γιαούρτι
    απ-- 1/2 κουλουράκι βρώμης 1/2 φρεντο
    βρ- μισό τοστ γαλοπούλα τυρί

Senior Member
    Χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, διαβάστε:

π- ένα φραπέ γλυκό με πολύ γάλα και ένα τοστ(ζαμπόν, τυρί , μαγιονέζα)
    δ- ένα σάντουιτς τίγκα στα λιπαρά συστατικά, τεραστίων διαστάσεων από το κυλικείο του σχολείου
    μ- μια σοκολατόπιτα από το φούρνο της γωνίας μου με μισό κιλό Nirvana παγωτό cookies και μισό κιλό σποράκια
    α- ένα φραπέ με πολύ γάλα και ένα πακέτο oreo
    β- μια πιτσα dominos special των 10 κομματιών

Αυτό θα ήταν το διαιτολόγιο μου, αν δεν είχα χειρουργηθεί. Μελαγχολώ διπλά:
    1) που χρειαζόμουν όλα αυτά για να νιώσω πλήρης
    2) που πιθανόν τα χρειάζομαι ακόμη αλλά, επειδή δεν μπορώ να τα έχω, τα βλέπω το βράδυ στον ύπνο μου και ξυπνώντας το πρωί θυμώνω με τον εαυτό μου που ακόμη τα σκέφτομαι...:thumbdown: