sleeve & διατροφή - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 218 FirstFirst ... 242505152535462102152 ... LastLast
Results 766 to 780 of 3264
    Senior Member
    bigjason,

καμία σχέση! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν επηρεάζουν την απώλεια κιλών! Το θέμα είναι αν τα αντέχεις γευστικά. Εμένα μου είχαν δώσει ένα πρωτεινικό συμπλήρωμα σε σκόνη (Protifar της Nutricia) το οποίο το έβαζα μέσα στα αλεσμένα, στις κρεμούλες κτλ της πρώτης περιόδου, το οποίο δεν αλλοίωνε τη γέυση του φαγητού οπότε δεν επηρεαζόμουν αρνητικά. Όσοι έχουν πάρει φορτιμέλ παραπονιούνται για τη γευση. Κάτι άλλους χυμούς που μου έδωσαν , μου έφερναν εμετό και τους αφησα, τσάμπα τα λεφτά.
    Η περίοδος των αλεσμένων ευτυχώς δεν διαρκεί πολύ και γρήγορα θα περάσεις σε περισσότερη και καλύτερη τροφή και θα ησυχάσεις.

Σε έντεκα μέρες και έκανες τόσο δρόμο! Μπράβο! Εγώ σερνόμουν ακόμη! Συγχαρητήρια και για την απώλεια! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    bigjason,

καμία σχέση! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν επηρεάζουν την απώλεια κιλών! Το θέμα είναι αν τα αντέχεις γευστικά. Εμένα μου είχαν δώσει ένα πρωτεινικό συμπλήρωμα σε σκόνη (Protifar της Nutricia) το οποίο το έβαζα μέσα στα αλεσμένα, στις κρεμούλες κτλ της πρώτης περιόδου, το οποίο δεν αλλοίωνε τη γέυση του φαγητού οπότε δεν επηρεαζόμουν αρνητικά. Όσοι έχουν πάρει φορτιμέλ παραπονιούνται για τη γευση. Κάτι άλλους χυμούς που μου έδωσαν , μου έφερναν εμετό και τους αφησα, τσάμπα τα λεφτά.
    Η περίοδος των αλεσμένων ευτυχώς δεν διαρκεί πολύ και γρήγορα θα περάσεις σε περισσότερη και καλύτερη τροφή και θα ησυχάσεις.

Σε έντεκα μέρες και έκανες τόσο δρόμο! Μπράβο! Εγώ σερνόμουν ακόμη! Συγχαρητήρια και για την απώλεια! :thumbup:
    Καλημερα σε ολους.
    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια σημερα το πρωι δοκιμασα ενα μπουκαλακι με γευση σοκολατας δεν ηταν οτι καλυτερο αλλα το ειπια με το ζορι

Senior Member
    δε χρειαζεται να το πιεις με τη μια ολο. κατα τη διαρκεια της ημερας μπορεις να το πινεις λιγο λιγο.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    τζέισον η βανίλια είναι αρκετά καλύτερο σαν γεύση!

Senior Member
    bigjason,τι θηρίο,που είσαι!Εγώ για τρεις εβδομάδες πιανόμουν απ'τους τοίχους
    για να πάω από το κρεβάτι στην τουαλέτα κι εσύ αλωνίζεις ήδη την πόλη;
    Κι έχασες κι απίστευτα πολλά κιλά(σχεδόν 1,5 τη μέρα!)μέχρι τώρα!
    Χαρά στη δύναμη σου,ωστόσο να σε προσέχεις πολύ!
    Φορτιμέλ(όταν έπαιρνα εγώ)είχε-εκτός από βανίλια και σοκολάτα-
    και φράουλα και μπανάνα.Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν περισσότερο.
    Σε λίγο θα περάσεις στα αλεσμένα και τις μαλακές τροφές,
    όπου οι επιλογές είναι περισσότερες και πιο ευχάριστες.
    Καλή συνέχεια στη μεταμόρφωση σου!Φιλιά!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    bigjason,τι θηρίο,που είσαι!Εγώ για τρεις εβδομάδες πιανόμουν απ'τους τοίχους
    για να πάω από το κρεβάτι στην τουαλέτα κι εσύ αλωνίζεις ήδη την πόλη;
    Κι έχασες κι απίστευτα πολλά κιλά(σχεδόν 1,5 τη μέρα!)μέχρι τώρα!
    Χαρά στη δύναμη σου,ωστόσο να σε προσέχεις πολύ!
    Φορτιμέλ(όταν έπαιρνα εγώ)είχε-εκτός από βανίλια και σοκολάτα-
    και φράουλα και μπανάνα.Δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν περισσότερο.
    Σε λίγο θα περάσεις στα αλεσμένα και τις μαλακές τροφές,
    όπου οι επιλογές είναι περισσότερες και πιο ευχάριστες.
    Καλή συνέχεια στη μεταμόρφωση σου!Φιλιά!
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ολα πανε κατευχην απο δευτερα περναω στα αλεσμενα και σιγα σιγα στις μαλακες τροφες το πρωι ανοιξα ενα φορτιμελ και το πινω σιγα σιγα κατα την διαρκεια τις ημερας θα το πιω μπορει να μην ειναι και οτι καλυτερο αλλα τι να κανουμε εχω και 1.92 υψος και πρεπει κατι να με κρατηση .

Senior Member
    Καλησπέρα!!!!

Χτές είχαμε

Πρ. 1 ποτήρι γάλα + νες
    Δεκ. 1 τοστ με φιλαδέλφια λάιτ (το έφαγα μέσα σε 1 ώρα)
    Μεσ. Λίγο ρύζι
    Απογ. τίποτα
    Βρ. 1/2 σεφταλί + ελάχιστη πίτα

Σήμερα
    Πρ. τίποτα
    Δεκ. Λίγη αναρή
    Μεσ. Φρυγανιά + αναρή
    Απογ. τίποτα
    Βράδυ Απόψε έχω τραπέζι και θα φτιάξω μία καταπληκτική σαλάτα, κοτόπουλο ρολό στον φούρνο και ρύζι με κιμά και ξυροκάρπια,επομένως θα φάω λίγο από όλα!!!

Χτές πήγα marks and spencer για να δω για παλτό και τελικά έφυγα με 460 ευρώ ψώνια!!!! ΚΑι σήμερα έφυγα από την ντουλάπα και τα τελευταία από τα παλιά ρούχα που είχα από πριν το χειρουργείο, και την θέση τους πήραν τα νέα μου ρουχαλάκια μεγέθη small (από αυτά των μεγάλων μεγέθων) και 16 από τα καταστήματα τα συνηθησμένα!!!!!! Τα μόνα ρούχα που άφησα είναι αυτά που έπερνα κατά διαστήματα μετά το χειρουργείο!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μέχρι και το τελευταίο κομμάτι από τα παλιά μου ρούχα έχει μπει στις βαλίτσες!!!!!!! Αστε που, παλιά δεν έβρισκα μεγέθη γιατί δεν μου έκανε το μεγαλύτερο που είχαν, και χτες σε πολλά ρούχα δεν έβρησκα γιατί το 16 είχε πουληθεί!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

...σεφταλί + ελάχιστη πίτα

...Λίγη αναρή

...Φρυγανιά + ανατή
    Πωλίνα,για τη δική σου διατροφή χρειάζομαι και μεταφραστή!

Το σεφταλί στην αρχή το διάβασα Σεφερλή(που τον σιχαίνομαι)
    κι εκεί που σε δεύτερη ανάγνωση λέω θα εννοεί σεφταλιά,
    βλέπω μετά την πίτα και μου γκρεμίζεις την πεποίθηση
    πως η σεφταλιά είναι η Κυπριακή πίτα.
    Μετά την αναρή,τη διάβασα ανιαρή κι ιδέα εδώ δεν έχω
    ενώ η ανατή μετά ελπίζω να είναι η αναρή εκ παραδρομής!
    Μετά ευτυχώς πλάκωσαν γνωστές λέξεις,άγνωστα ωστόσο συνδυασμένες...
    Τέλος πάντων...Καλή σου όρεξη,χώνεψη και καλή μου τύχη που ζω μακριά σου!
    ʼδικα θα πήγαιναν τα χειρουργεία!Απορώ πώς ο σύντροφος σου διατηρεί τη φόρμα του.
    Αλλά πάλι δεν είναι σύντροφος,αλλά σύζυγος,οπότε καίει θερμίδες πολλές από το ζυγό
    που σηκώνει και λογικά δε θα συντρέφεται πολύ.Κάτι ήξερε κι επισημοποίησε τη σχέση!

Όσο για το παλτό,είπαμε των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν(κι εσύ από μαγείρεμα άλλο τίποτα!)
    αλλά δε ζεις και βόρεια Ευρώπη!Εκτός αν ζήλεψες από τις Αθηναίες που θα πήγαιναν Ερμού κι είπες να τις φας στη στροφή!

Ιάσονα,απόγονε του Αιόλου,αναθρεμένε στο Πήλιο,συν τοις άλλοις να χαίρεσαι και το μπόι σου!
    Κάποτε είχαμε τα ίδια κιλά(εγώ κάποιες δεκάδες εκατοστών κοντύτερη)και σε βλέπω να τρώω τη σκόνη σου
    πριν προλάβω να δω τι πέρασε.Στο εξής θα σε λέω Μπιπ Μπιπ!--->http://www.youtube.com/watch?v=f5EnI6GohZU

Αυτά τα σχετικά-όπως πάντα-με το τόπικ είχα να σχολιάσω,όσο προσπαθώ να χωνέψω τα γεμιστά μου...Καλό απόγευμα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Πολινάκι καλορίζικα τα ρουχαλάκια σου,αλλά βρε γιατί πήρες τόσα πράγματα???Σε λίγο θα σου είναι μεγάλα!!!Εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα τίποτα,μέχρι τώρα φόραγα όσα τόσα χρόνια δεν μου πήγαιναν και έχω και ακόμα μικρότερα νούμερα στην ντουλαπίτσα μου To μόνο σίγουρο είναι πως για χρόνου το καλοκαίρι θα έχω μείνει με δυό βρακιά και 3 μπλούζες που λέει ο λόγος χιχιχιχιχι.Πάντως και εγώ σήμερα που πήγα σούπερ μαρκετ και έχει μέσα και Marks and spencer δεν μπόρεσα να αντισταθώ και μπήκα να δοκιμάσω σε τι νούμερο παντελονιού μπαίνω τώρα,και το 16 είναι μια χαρά,ούτε στενό,ούτε τίποτα.Μια ωραία πουκαμίσα που δοκίμασα σε 16 μου ήταν μεγάλη.Όλε!Ελπίζω μέχρι τον Νοέμβριο που έχω επανεξέταση τριμήνου να είμαι στο 14!

Senior Member
    χαχαχαχα Ναταλάκι μου!!!!

Το σεφταλί καλά το κατάλαβες είναι η σεφταλιά, αλλά εμείς το λέμε 1 σεφταλί, 2 σεφταλιές και πάει!!!! Και αφού σερβίρονται με κυπριακή πίτα η οποία αποροφά όλα τα ζουμάκια του και είναι τέλια, ε δεν γινετε να μην έτρωγα λίγη!!!!

Επίσης η αναρή είναι κάτι σαν την μυζίθρα την φρέσκια ή το ανθότυρο. Κάπιοι μου λένε το ένα, καπιο το άλλο, επομένος και εγώ το λέω όπως το λέμε εμείς!!!!!!

Τί εννοείς άγνωστα συνδιασμένες λέξεις?

Και να σου διευκρινήσω πως καθόλου άδικα δεν θα πήγαιναν τα χειρουργεία, αφού το νόστιμο φαγητό δεν πάει να πει πως είναι και παχυντικό. Εγώ δεν είμαι της άποψης πως το κοτόπουλο πχ πρέπει να είναι πάντα στην σχάρα, στεγνό και άνοστο για να είναι διαιτητικό.

Αν ήσουνα κοντά μου, πιστεύω πως θα έχανες βάρος, αφού θα έτρωγες νόστημα και ταυτόχρονα σωστά. Αλλά μια δοκιμή θα μας πίσει, το δωμάτιό σου είναι έτοιμο και σε περιμένει!!!!

Οσο για τον άντρα μου, είναι ο τύπος που τρώει 10.000 θερμίδες την μέρα και τις καίει σε μία ώρα δουλιά!!!!!! Απίστευτο το πόσο τρώει και το ότι δεν αποθηκεύει τίποτα! Δεν τρώει πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού αλλά τρώει συνεχώς, και ιδικά μπισκότα, γλυκά, αναψυκτικά κτλ κτλ κτλ. Να 'ξερες πόσο τον ζηλεύω!!!

Τώρα σχετικά με το παλτό, ε δεν είναι και τόσο χοντρό παλτό που κάνει για μεγάλα κρύα καλή μου. Είναι ένα πολύ όμορφο ΦΟΥΞΙΑ (ναι φούξια!!!) παλτό μέχρι το γόνατο!!!!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Πολινάκι καλορίζικα τα ρουχαλάκια σου,αλλά βρε γιατί πήρες τόσα πράγματα???Σε λίγο θα σου είναι μεγάλα!!!Εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα τίποτα,μέχρι τώρα φόραγα όσα τόσα χρόνια δεν μου πήγαιναν και έχω και ακόμα μικρότερα νούμερα στην ντουλαπίτσα μου To μόνο σίγουρο είναι πως για χρόνου το καλοκαίρι θα έχω μείνει με δυό βρακιά και 3 μπλούζες που λέει ο λόγος χιχιχιχιχι.Πάντως και εγώ σήμερα που πήγα σούπερ μαρκετ και έχει μέσα και Marks and spencer δεν μπόρεσα να αντισταθώ και μπήκα να δοκιμάσω σε τι νούμερο παντελονιού μπαίνω τώρα,και το 16 είναι μια χαρά,ούτε στενό,ούτε τίποτα.Μια ωραία πουκαμίσα που δοκίμασα σε 16 μου ήταν μεγάλη.Όλε!Ελπίζω μέχρι τον Νοέμβριο που έχω επανεξέταση τριμήνου να είμαι στο 14!
    Αγγελουδάκι μου, δουλεύω σε γραφείο όπως θα ξέρεις, και πρέπει να είμαι όμορφα ντυμένη. Και προχτές ο άντρας μου, μου είπε να μην ξαναφορέσω αυτές τις σακούλες που φοράω, και να πάω να ξοδέψω όσα χρειάζετε για να πάρω ρούχα που να κάνουν και για την δουλιά και για καλά. Ε, να του χαλούσα χατήρι??? Αν έχεις προσέξει, δεν πέρνω παντελόνια, εκτός από αυτό που είχα φορέσει προχτές και το πήρα 8 ευρώ, και αυτό γιατί στα παντελόνια πιστεύω πως θα αλλάζω εύκολα μέγεθος. Γιαυτό παίρνω φορεματάκια, και μπλουζοφορέματα με κολάν, που μπορούν να με καλύψουν στην απώλειά μου. Με την καρταρόμπα που έχω τώρα, πιστεύω πως μέχρι τα 80 είμαι καλυμμένη. Ε και μέχρι να δω το 80 ουυυυυυυυυυυυυυ έχω πολύ καιρό μπροστά μου!!!! Τόρα που είπες βρακιά, πήρα και καινούργια βρακάκια γιατί προχτές γυρνάει και μου λέει ή θα φοράς κανονικά βρακιά ή καθόλου, αυτά τα σακουλιασμένα δεν θέλω να τα ξαναδώ!!! Φυσικά του είπα, οκ καθόλου λοιπόν, αλλά έλα που χρειάζονται να υπάρχουν!! χαχαχαχα

Α, πήρα και ένα κορσέ που είναι από το μέσο του ποδιού μέχρι κάτω από το στήθος. Ετσι με κρατάει σε όλα τα επίμαχα σημεία, και τα ρούχα μου είναι τέλια πάνω μου χωρίς προεξοχές από δω και από κει. Ξέρω, από δω και πέρα θα σας παραπλανούν οι φώτο μου, αλλά τί να κάνουμε, κάπως πρέπει να τα κρατήσω αυτά που με νευριάζουν και με ρίχνουν!!!

Σου εύχομαι και εις κατώτερα καλή μου!!!! Είναι τέλια να φοράς κενούργια ρούχα!

Senior Member
    460 ευρώ σε ρούχα; Δεν τολμώ να σκεφτώ αυτό το νούμερο, ακόμη και για ανανέωση της γκαρνταρόμπας! Πωλινάκι, είσαι ακόμη στα μισά της διαδρομής, μέχρι τα χριστούγεννα όλα αυτά τα ρούχα θα είναι για την αδελφούλα σου! Καλοφόρετα, αλλά μήπως πρέπει να κάνεις και λίγο κράτει; Είπαμε, παλιότερα αγοράζαμε ό,τι μας χωρούσε - τώρα που χωράμε σε όλο το μαγαζί, πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοί!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    460 ευρώ σε ρούχα; Δεν τολμώ να σκεφτώ αυτό το νούμερο, ακόμη και για ανανέωση της γκαρνταρόμπας! Πωλινάκι, είσαι ακόμη στα μισά της διαδρομής, μέχρι τα χριστούγεννα όλα αυτά τα ρούχα θα είναι για την αδελφούλα σου! Καλοφόρετα, αλλά μήπως πρέπει να κάνεις και λίγο κράτει; Είπαμε, παλιότερα αγοράζαμε ό,τι μας χωρούσε - τώρα που χωράμε σε όλο το μαγαζί, πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοί!
    Αννα μου, δεν πρόκειτε μέχρι τα Χριστούγεννα να μου είναι μεγάλα. Θυμάσαι τί μου λέγατε και για το φόρεμα που είχα πάρει τότε, στα 115 κιλά, το μάυρο στενό? και για τα υπόλοιπα που είχα πάρει? Αυτά όλα τα ρούχα τώρα μου είναι πολύ καλύτερα από τότε που τα πήρα. Επιλέγω ρούχα που με καλύπτουν για αρκετή απώλεια. Και ας μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, ο σωματότυπος μου είναι τέτιος που πια για να έχω μεγάλη διαφορά πρέπει να χάσω άλλα 20 κιλά.

Και δεν μπορώ στην δουλιά να είμαι με σακούλες. Τώρα είναι ο καιρός που έρχονται οι πελάτες να μας δουν, αν είμαι χάλια ντυμένη, σε κανέναν πελάτη δεν θα με στήλει το αφεντικό μου. Αν όμως είμαι ωραία ντυμένη, θα πάω. Δυστυχώς το επάγγελμά μου το έχει αυτό. Στα προηγούμενα γραφεία δεν με έστελναν σε πελάτες ακριβώς για τον λόγο ότι δεν ήμουνα κατάλληλα ντυμένη. Ε τώρα που μπορώ, θα το κάνω για να κερδίσω.

Senior Member
    Εγω πάντως έχω δώσει 80? για ρούχα μέχρι τώρα τον Ιούλιο και τα οποία ήδη δε φοριούνται, τουλάχιστον έβγαλα το καλοκαίρι... προτιμώ να δώσω ένα σχετικά σημαντικό ποσό μαζεμένο όταν με το καλό φτάσω στο στόχο παρά να τα σπαταλώ σε ρούχα "προσωρινά". Εσώρουχα χρειάστηκε να πάρω καινούρια γιατί ήταν γελοιο να μου πέφτουν τα βρακιά μέσα από τα παντελόνια, αλλά αυτά πιστεύω να κρατήσουν λόγω ελαστικότητας... :bouncy::bouncy:

Για πες Πωλίνα για τη σαλάτα που θα φτιάξεις; Πω πω με κουράζει απίστευτα να πλένω και να κόβω λαχανικά...

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Εγω πάντως έχω δώσει 80? για ρούχα μέχρι τώρα τον Ιούλιο και τα οποία ήδη δε φοριούνται, τουλάχιστον έβγαλα το καλοκαίρι... προτιμώ να δώσω ένα σχετικά σημαντικό ποσό μαζεμένο όταν με το καλό φτάσω στο στόχο παρά να τα σπαταλώ σε ρούχα "προσωρινά". Εσώρουχα χρειάστηκε να πάρω καινούρια γιατί ήταν γελοιο να μου πέφτουν τα βρακιά μέσα από τα παντελόνια, αλλά αυτά πιστεύω να κρατήσουν λόγω ελαστικότητας... :bouncy::bouncy:

Για πες Πωλίνα για τη σαλάτα που θα φτιάξεις; Πω πω με κουράζει απίστευτα να πλένω και να κόβω λαχανικά...
    Οπως προείπα, επιλέγω ρούχα που ξέρω πως θα με καλύψουν. Αμμα πήρα ρούχα στα 115 κιλά, τα οποία φοράω ακόμα και μου είναι τέλεια, τότε νομίζω μπορώ να επιλέξω ρούχα στα 95 κιλά που θα μου είναι οκ μέχρι τα 80 (αν φτάσω εκεί δηλαδή). Απλά δεν πέρνω παντελόνια!!! Μόνο ελαστικά ρουχα επιλέγω.

Η σαλάτα λοιπόν.

Μαρούλι
    αυγό
    κοτόπουλο
    τυρί τσέταρ
    ελιές μαύρες
    καρότο
    αγγουράκι
    ντομάτα
    Μουστάρδα ντιζον
    μέλι
    λάδι
    λεμόνι

Κόβεις το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι και το βάζεις στο μπωλ. Κοβεις το αυγό πολύ μικρά κομματάκια, το κοτόπουλο, το αγγουράκι σε κυβάκια, η ντομάτα σε κυβάκια, οι ελιές καθαρισμένες και ψιλοκομμένες, το τυρί σε κυβάκια, και το καρότο τριμμένο. Τα ρίχνεις όλα στο μπωλ.

Μέσα σε ένα μπωλάκι βάζεις λίγη μουστάρδα, λίγο μέλι, ελάχιστο λάδι και λεμόνι, τα ανακατεύεις καλά και τα περιχίνεις πάνω στην σαλάτα!!!!!