Results 826 to 840 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
29-09-2011, 09:51 #826
Originally posted by mariakaigiorgos
σαφως και με το χειρουργιο τα κιλα δεν φευγουν ως δια μαγειας ειμαι σιγουρη γι αυτο ..απλα αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι ισως με το sleeve ειναι λιγακι πιο ευκολο απο την αποψη οτι σου κοβεται η ορεξη διοτι χορταινεις με μικροτερες ποσοτητες και αναγκαστικα τρως λιγοτερο..(? ) ( διορθωστε με εαν κανω λαθος ) ..
Το χειρουργείο δεν είναι εύκολη υπόθεση , και όλοι εδώ την πήραμε την απόφαση έχοντας σοβαρό πρόβλημα νοσογόνου παχυσαρκίας ή και προβλήματα υγείας ( πίεση, ζαχαρο κλπ) και άφοτου είχαμε δοκιμάσει όλες τους άλλους τρόπους για απώλεια βάρους. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια σοβαρή προσπάθεια με έναν σοβαρό διαιτολόγο διότι πραγματικά πιστεύω ότι 20 κιλά μπορούν να χαθούν με σωστή καθοδήγηση και θέληση που διαφαινεται ότι έχεις. Ότι καταφέρνουμε εμείς με 2-3 χρόνια διατροφής και χειρουργείο εσύ μπορείς να τα καταφέρεις σε ένα μόνο χρόνο ( το πολύ) χωρίς να έχεις ακρωτηριάσει ένα υγειές μέλος του σώματός σου παίρνοντας τα ρίσκα που πήραμε εμείς και να έχεις διατροφικούς περιορισμούς.
Φιλικά
- 29-09-2011, 09:55 #827
χθες εφαγα
π-- 1/2 κουλουρι θεσσ/νικης
δεκ- λίγο τσουρέκι
μεσ- 2 κσ ρύζι με λαχανικα και ένα μπιφτέκι μικρό
απ- τπτ
βρ- 1 παξιμαδακι και 1 δαχτυλο γραβιέρα , μια μπουκια μπιφτέκι
29-09-2011, 14:25 #828
λοιπον μιας και πλεον τρωω ας γραψω και εγω
χτες:
πρωι ενα κριτσινι και σχεδον μιση κουπα γαλα
δεκατιανο μισο τοστ τυρι γαλοπουλα που εκανα ενα μισαωρο νατο φαω
μεσημεριανο δυο μανιταρια ψητα στην τοστιερα και μιση φετα τυρι του τοστ light
απογευμα ενα μεγαλο καροτο με λιγο αλατακι
βραδυ μισο τοστ γιατι ακομα χρειαζομαι κατι στεγνο για βραδυ αλλιως εχω καουρα
εχω δοκιμασει φακες φασολαδα χοιρινο λεμονατο και μοσχαρι κοκκινιστο χωρις να με πειραξουν.
29-09-2011, 22:56 #829
Καλησπέρα στους μανικοτρεφόμενους!
π- γάλα με δημητριακά
δ- μια δαγκωνιά σπανακοπιτάκι
μ- δυο κουταλάκια ρύζι από μια ντομάτα γεμιστή και λίγο γιαούρτι, ξηροί καρποί(αμύγδαλα, σταφίδες, κρόκερ)
α- γάλα με δημητριακά και λίγο χυμό
β- ένα babybel light με λίγα μίνι κρακεράκια
Η διάθεση μαύρα χάλια, με το ζόρι σύρθηκα μέχρι το κολυμβητήριο για να ενεργοποιήσω το μεταβολισμό μου, λίγο η γενικότερη μιζέρια λόγω οικονομικής κρίσης, λίγο η μανούλα που πονάει, λίγο στο σχολείο που κάνουμε μάθημα χωρίς βιβλία, πάτος τα μυαλά..Από αύριο ελπίζω καλύτερα, φιλια :love:
29-09-2011, 23:03 #830
katie σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...για να ειμαι ειλικρινης πιστευω οτι με πολυ κοπο και προσπαθεια ισως και να τα καταφερω μονο με διατροφη....αυτο που με αγγωνει δεν ειναι το τωρα αλλα το μελλον....γιατι τωρα ειμαι μικρη ακομα ειμαι 20 χρονων ..εαν προσεξω και το παρω στα σοβαρα μπορω να χασω τα κιλα..οπως περισυ καταφερα και εχασα 15..αλλα μεγαλονωντας δεν ξερω εαν ο οργανισμος μου θα μπορει να χανει τα παραπανω κιλα , ουτε εαν θα εχω καταφερει να διατηρησω τα κιλα μου και να μην παχυνω και αλλο...βασικα δεν ενδιαφερομαι για τωρα τοσο πολυ , οσο το να ενημερωθω για το μελλον..γιατι πιστευω οτι εαν δεν τα καταφερω με διατροφη και αρχισω να παχαινω ξανα , δεν θα περιμενω να φτασω τα 150 κιλα για να κανω κατι πιο δραστικο .....γι αυτο εκανα και την ερωτηση περι sleeve,,ωστε να ειμαι ενημερωμενη πανω στο θεμα...θα ηθελα να κανω μια τελευταια ερωτηση...γιατι λες οτι υπαρχει περιορισμος στο νερο που πινεις..? δεν επιτρεπεται να πιεις νερο η δεν μπορεις..??
29-09-2011, 23:09 #831
Το νεράκι πέφτει βαρύ σε ένα χειρουργημένο στομάχι και εξαρτάται το κάθε οργανισμό πόσο θα αντέχει να πίνει. Πολλοί δεν αντέχουν να πιουν μονομιάς πάνω απο μισό ποτήρι, μόνο γουλιά γουλιά. Η Katie έχει δίκιο, Μαρία, είσαι μικρή και έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις τώρα μια δραστική αλλαγή στη ζωή σου ώστε να μη χρειαστεί ποτέ να μπεις στη δυσάρεστη εμπειρία ενός χειρουργείου. Για όλους εμάς που το έχουμε κάνει, μπορεί να λέμε ότι μας άλλαξε τη ζωή αλλά σκέψου ότι όλοι μας θα θέλαμε να μην χρειαζόταν να έχει γίνει! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όσα θέλεις να πετύχεις!
30-09-2011, 09:02 #832
Καλημέρα παιδιά.....
Σήμερα ψυχολογία χάλια...
Χτες:
Πρ. τοστ με τυρί
Δεκ. Γάλα με νεσκουικ
Μες. 60 γρ ψάρι και 40 γρ σαλάτα
Απογ. Αναρή
Βρ. 1 λουκανικοπιτακι glutene free που έφτιαξα για δοκιμή για ένα μωρό που είναι αλεργικό στην γλουτένη και ο μπαμπάς έχει απελπιστεί που δεν έχουν τίποτα να τρώει το μωρό σαν σνακ...
30-09-2011, 09:07 #833
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
polinaki μου τι έπαθες?εσύ ήσουν μια χαρά τις τελευταίες ημέρες!
30-09-2011, 09:12 #834
Originally posted by aggeloydaki
polinaki μου τι έπαθες?εσύ ήσουν μια χαρά τις τελευταίες ημέρες!
30-09-2011, 12:08 #835
ψυχραιμία Πωλίνα , ότι και να γίνει θα πρέπει να στηρίξεις τον άντρα σου ψυχολογικά, που μάλλον αυτός θα είναι πιο χάλια από εσένα στην παρούσα φάση. Μακάρι να βγείτε γρήγορα από τις δυσκολίες . Τι κρίμα που όλοι μας στο στενο οικογενειακο περιβάλλον βιώνουμε ανάλογα προβλήματα.....
να πω και τα σχετικα μου για χθες
π-- ενα πολύ μικρο κομματι κεικ πορτοκαλι
δεκ- 1/2 γιαουρτι με 2 κσ βρωμη και δημητριακα
μεσ- 1/2 μπιφτεκακι βρωμης και 2 κσ ρυζι ( επιτέλους τελείωσε)
απ- τπτ
βρ- ενα μικρό μπολάκι νουντλς με λαχανικα και κοτοπουλο. το έκανε η αδελφή μου ήταν ότι πιο ωραίο έχω φάει , δεν θυμάμαι από ποτε. Εξαιρετικά υγειινό και πλήρες γεύμα. Μόλις πάρω την συνταγη θα σας την παραθέσω για να γευτείτε την πανδεσία και εσείς.
30-09-2011, 12:35 #836
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Πολινάκι μου,δυστηχώς εδώ σε εμάς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο κάποιος φίλος,γνωστός,συγγενης να μένει χωρίς δουλειά.και μην νομίζεις και όσοι δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα οι περικοπές που έχουν γίνει είναι πολύ μεγάλες ,για να μην σχολιάσω πως σχεδόν κανείς δεν πληρώνεται στην ώρα του και δεν παίρνει όλα τα λεφτά του.Κουράγιο και εύχομαι σύντομα να βρει κάτι άλλο
30-09-2011, 12:47 #837
To θέμα είναι κορίτσια πως δεν του είπαν τον λόγο που του είπαν πως σταματάει. και είναι ο μοναδικός στο δικό του πόστο, που πάντα τον χρειάζονται αφού τα μηχανήματα σπάνε συνεχώς, θέλουν νέα καλούπια κτλ. Ελπίζω όταν πάει το άλλο αφεντικό να του δώσει εξηγίσεις καθώς και να βρουν μια λύση.
Κατερινάκι μου, είμαι λάτρης των νούτλς αν και δεν έχω δοκιμάσει να φάω καθόλου ΄μετά το χειρουργείο!!! Περιμένω λοιπόν την συνταγή σου για να είναι η πρώτη μου απόπειρα να τα δοκιμάσω!
30-09-2011, 22:58 #838
good evening folks
π- 1 φρυγανιά με μέλι και βούτυρο
δ- μερικά μίνι κρακεράκια
μ- φακιές με φέτα και ξηρούς καρπούς
α- 1/4 κούπα τσάι
β- ένα τηγ. κεφτεδάκι μικρού μεγέθους
30-09-2011, 23:01 #839
σήμερα χάλια χάλια καιρό είχα να τα πάω τόσο χάλια....ειδού τα κατορθώματά μου
π-- 1/2 κρουασαν σοκολατα
δεκ- το αλλο 1/2 κρουασαν
μεσ- 3 μπουκιες αραβικη με κοτοπουλο και μερικές πατάτες τηγ.
απ-- 1/2 μικρό μπολακι ( περίπου 90γρ) νουντλς με λαχανικα και κοτοπουλο
βρ- 3 πηρουνιες ασπρα μακαρονια , 1κ.σ κιμα και 1/3 προφιτερολ
νιώθω πολύ άσχημα για σήμερα. μπορώ να πω ότι αυτη την εβδομάδα δεν τα έχω πάει καλά ....
εύχομαι από αύριο να μπω σε ρυθμό ξανά γιατί δεν με βλέπω καλά.
αύριο κάνω και εξετάσεις αίματος για την επάνεξετασή μου
30-09-2011, 23:10 #840
ʼστα Κατερίνα μου, και εγώ το έχω ρίξει στους ξηρούς καρπούς και ντρέπομαι αλλά νιώθω ότι κάπου πρέπει να ξεσπάσω...Θα δεις και την Ειρήνη φαντάζομαι εκτός του ότι θα κάνεις εξετάσεις.Θα ξημερώσουν πιο καλές μέρες διατροφικά, πρέπει μάλλον να κάνουμε ειρήνη με το γεγονός ότι που και που δεν θα είμαστε "κυρίες". Καλό βράδυ, κοριτσάκι:tumble:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή