Results 871 to 885 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
03-10-2011, 22:51 #871
Σήμερα λίγο καλύτερα, λίγο όμως.
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μικρό αμυγδαλωτό
μ- λίγο κοκκινιστό μοσχάρι, δυο πηρουνιές σπαγγέτι και την εναπομείνασα σακούλα lays δημητριακών
α- λίγο καρπούζι
β- μια μπουκιά μοσχάρι και άλλη μια σπαγγέτι
Κολυμβητήριο κανονικά. Την Παρασκευή αρχίζω και τους παραδοσιακούς χορούς, έχω 10 χρόνια να συμμετέχω σε ομάδα και είμαι και παλιά καραβάνα...
- 04-10-2011, 08:47 #872
Καλημέρα κορίτσια....
Δεν πρόκειτε να κάτσω να γράψω αναλυτικά το τι έφαγα αυτές τις μέρες, αλλά τα πατατακια/γαριδακια/σοκολατες ήταν πρώτα στις επιλογές μου..... Τις περισσότερες φορές κρατήθηκα με την πρόθεση ότι έλα μωρέ, άστα τα τρως πιο μετά, και κατέληγα σε κανένα τυράκι ή λίγο χαλούμι κτλ. Ομως ήταν και οι φορές που υπέκιψα...
Από ψυχολογία πιο χάλια δεν γίνετε. Αν και αυτό που προσπαθώ να κάνω με τις τούρτες φαίνετε να βαίνει καλώς, το γεγονώς ότι ο άντρας μου δεν έχει δουλιά με σκοτώνει...... Ανεργο δεν τον γραφουν γιατί λέει η άδια παραμονής του στην Κύπρο λέει πάνω το αφεντικό του, και αφού τώρα δεν έχει αφεντικό, θεωρείτε παράνομος και πρέπει να βγάλει άδια σαν επισκέπτης για να μπορέσει να γραφτεί άνεργος. Πόσο καιρό παίρνει να βγει αυτή η άδια όμως? 5-8 μήνες!!! Δεν ξέρω πως να τον αντιμετοπήσω και τι να του πω..... Νιώθω πως πρέπει πια να δουλεύω και για τους δύο μας, και ταυτόχρονα να μην του δείχνω πόσο χάλια είμαι με αυτή την κατάσταση... Α και η ζυγαριά έδειξε σήμερα 96.1. Αν και είμαι σίγουρη πως είναι πλασματικό αφού τουαλέτα έχει τόσες μέρες να πάω από το άνχος μου....
Τέλος πάντον, σας ζάλισα... Ελπίζω σήμερα να τα πάω καλύτερα διατροφικά, αν και δεντο νομίζω.
Α, έπαθα και μία πολύ ωραία ψύξη, που με άφησε στο σπίτι 2 μέρες, και μου πρόσφερε 2 ενέσεις και κάτι χαπάκια....
04-10-2011, 09:00 #873
Polinaki,
δυστυχώς καταλαβαίνω την αγωνία σου, το να μην έχεις δουλειά σε κάνει ράκος, το να αγωνίζεσαι επίσης εσύ με ένα μισθό να φέρεις βόλτα μια οικογένεια επίσης σε κάνει ράκος.. Τι να σου πω, περνάμε όλοι μας ζόρια , και οικονομικά και οικογενειακά, κάνε υπομονή, ο άντρας σου θα ψάξει για δουλειά και εύχομαι να βρει το συντομότερο, εσύ μόνο κράτα ψηλά το κεφάλι γιατί σε χρειάζονται, και δε βαριέσαι αν παρεκκλίνεις για λίγο καιρό από την καλή σου πορεία, μερικά πράγματα είναι πιο σημαντικά. Μερικές διατροφικές παρασπονδίες σε δύσκολες εποχές για μας δεν θα μας καταστρέψουν , θα επιστρεψουμε δριμύτερες με το που νιώσουμε ξανά μια ηρεμία. φιλιά
04-10-2011, 09:39 #874
To θέμα είναι Γιώτα μου, θα είναι μόνο μερικές διατροφικές παρασπονδίες, ή όλα θα παν στράφη?
04-10-2011, 10:10 #875
Πωλινάκι,
μπορώ να καταλάβω ότι περνάς δύσκολα, αλλά εγώ δεν συμφωνώ ότι πρέπει να αμελήσεις την διατροφή σου. Οκ ξέφυγες για λίγες μέρες λογικο και επόμενο με την αναμπουμπούλα αλλά τώρα παρόλα τα προβλήματα πρέπει να μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Πόσο έχεις παλέψει για να φτάσεις μέχρι εδώ? πολύ! Μην το αφήσεις σε παρακαλώ, τα δύσκολα θα περάσουν , ο άντρας σου θα ξαναβρεί δουλειά και εσύ θα μείνεις να μετράς τα κιλά που έβαλες απογοητευμένη που για ακόμη μια φορά έβαλες τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα.
Ενώ αν κάνεις την διατροφή σου και πιο δυνατή θα νιώθεις και καλύτερα για να στηρίξεις την οικογένειά σου που σε χρειάζεται. το φαγητό μόνο παραπάνω μελαγχολία θα σου δώσει όχι παρηγοριά.
Ξεκίνα από σήμερα και προτείνω ακόμη και τις κακές σου μέρες να τις γράφεις εδώ όχι μόνο τις καλές , σε βοηθά να απενεχοποιείς το πρόβλημα και όλοι εμείς καταλαβαίνουμε δεν είμαστε εδώ για να επιπλήξουμε αλλά για να βοηθηθούμε. Στο κάτω κάτω όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας αλλιώς δεν θα γράφαμε εδώ ,ούτε που θα ξέραμε την ύπαρξη του φόρουμ.
Προτείνω να γράψεις τι έφαγες εχθες και σήμερα να κάνεις μια προσπάθεια να τα πας καλύτερα , θα νιώσεις καλύτερα θα δεις. Μπορεί να μην τα καταφέρεις από την μια μέρα στην άλλη αλλά σε 3-4 ημέρες θα έχεις μπει στον ρυθμό σου ξανά.
04-10-2011, 10:16 #876
οκ λοιπόν...
Χθες:
Πρ. τίποτα
Δεκ. Λίγα σάντουιτς με φρατσολάκι, τυρί, ντομάτα, χαλούμι (περίπου 3 μπουκιές)
Μες. Κάρρυ λαχανικών με ρύζι και μισή κιντερ μπουένο
Απογ. 1 σακουλάκι γαριδάκια και 1 μίνι κέικ
Βρ. Κάρρυ λαχανικών με ρύζι και πιο μετά μερικές πατάτες τηγανιτές με κετσαπ και μαγιονέζα.
Κάπου στο ενδιάμεσο όλο αυτών τσιμπολογούσα και από την μηλόπιτα που είχα φτιάξει, συνολικά πρέπει να έφαγα 4 πηρουνιές...
04-10-2011, 10:30 #877
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
polinaki υποθέτω πως για εσάς το μεγαλύτερο ζόρι εκτός της ανεργίας είναι η παραμονή του άνδρα σου στην Κύπρο και να μην απελαθεί.Σχετικά με αυτά που λες πως έφαγες χτες,οκ δεν είναι μία πρότυπη διατροφική ημέρα αλλά αν εξαιρέσεις τα γαριδάκια και το κέικ είσαι σχετικά καλά.Μην απογοητεύεσαι και φορτώνεις τύψεις τον εαυτό σου πως δεν έφαγες καλά.Ένα στραβοπάτημα είναι,σιγά!Σκέψου πόσο απογοητευμένη και στεναχωρημένη θα είσαι αν συνεχίσεις να κάνεις παρασπονδίες και πας να φορέσεις να ρουχαλάκια που αγόρασες και σου είναι μικρά!Από ότι έχω καταλάβει για να είναι κάποιος καλά μέσα στον γάμο του πρέπει να είναι καλά και με τον εαυτό του,επομένως προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί μετά θα σε πάρει συνολικά η κατρακύλα
04-10-2011, 10:38 #878
Αγγελουδάκι μου δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον απελάσουν από την στιγμή που είναι παντρεμένος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μας αφήνουν ευκαιρίες να πάρει τα δικαιώματα που δικαιούτε, πχ το ανεργιακό επιδομα κτλ.....
Δεν είναι θέμα ποιότητας τόσο το πρόβλημα μου με την διατροφή ούτε και ποσότητας, όσο το θέμα του ψυχολογικού, το ότι ήμουνα όλη μέρα με το να ανοιγοκλίνω το ψυγείο και να βλέπω μέσα τί μπορώ να φάω κτλ. Πάντα κατέλειγα στο να παίρνω το μπουκαλάκι με το νερό και να πίνω, (γιατί ακόμα υποσυνήδητα υπάρχει και το καλό αγγελάκι που με καθοδιξεί, όσο και να τσιγκλάει το διαβολάκι) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ελένξω για πολύ....
04-10-2011, 11:41 #879
Πωλίνα μου ,συμφωνώ με την Ιωάννα ότι η μέρα σου χθες και θερμιδικά να την παρεις δεν είναι κακή. Απλά όχι ιδανική, τα δικά μου τα κρουασαν και τα προφιτερολ τα είδες την προηγούμενη εβδομάδα???
μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου και κράτα την δύναμη σου, το αξίζεις πραγματικά να τα καταφέρεις! όταν σε παίρνει από κάτω να προσπαθείς να βρίσκεις διεξόδους στο χόμπι σου, στο παιδι σου, σε μια βολτα στα μαγαζια να δοκιμάζεις ρουχαλακια χωρις να ψωνίζεις για να ανεβαίνεις , ένα καφε με μια φιλη κλπ . Το φαγητό δεν θα σου προσφέρει διέξοδο στο πρόβλημα αντίθετα . Σε νιώθω πολύ, μακάρι να ήμουν κοντά σου να βγαίναμε μια βολτίτσα έστω για κουβεντούλα και περπατηματάκι. τι ωραία που θα ήταν...
04-10-2011, 11:45 #880
Αχ μακάρι να γινόταν Κατερινάκι μου...... Κάτι θα βρω να κάνω και θα μου περάσει....
04-10-2011, 13:50 #881
Κορίτσια, άσχετο αλλά σας αρέσουν τα τρουφάκια? Αν ναι, δοκίμασα μια συνταγή μεστην προηγούμενη βδομάδα και είναι τέλια!
04-10-2011, 21:59 #882
Τρουφάκια? Μπααααα, απέχω από τη σοκολάτα και πρόσφατα που μου δόθηκε η ευκαιρία να φάω τούρτα σοκολάτα, έβαλα μια κουταλιά στο στόμα μου, τη γεύτηκα, ήταν πολύ γλυκιά και την έφτυσα!
Σήμερα πήγα μια χαρά σχετικά:
π- μια φρυγανιά με μέλι και μια με μαρμελάδα
δ- λίγα μίνι κρακεράκια
μ- μοσχαράκι κοκκινιστό με 2 πηρουνιές μακαρόνια
α- λίγο καρπούζι
β- ένα κομμάτι κριτσίνι, λίγο κίτρινο τυράκι και 3 στραγάλια
Καληνύχτες σας!
04-10-2011, 22:07 #883
χθες εφαγα
π- 2 παξιμαδακια και 50 γρ γραβιερα
δεκ- 1 αχλαδι και 5 βραζιλιανικα αμυγδαλα αναλατα
μεσ- σολωμος με ψητα λαχανικα και 1 κγ μαγιονεζα όλο 60 γρ
απ- 1/2 μπισκοτο βρωμης
βρ- 1 καλαμακι κοτοπουλο, 2 φετακια ντοματα , 2 δαγκωνιες πιτα
σημερα έφαγα
π-- 1 τοστ ζαμπον τυρι
δεκ- 1 νεκταρινι και 5 αναλατα βραζιλιανικα αμυγδαλα
μεσ- νουντλς με λαχανικα και μοσχαρι , ολο 50 γρ ( 4-5 πηρουνιες)
απ- 1 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
βρ- 1 παξιμαδακι, 1/2 ντοματα, 20γρ φετα, 1κγ λαδι ( ντακακι κοινώς)
χθες το βραδυνο το εφαγα σε 30 λεπτα ( 2 δοσεις) για πρωτη φορα όλο το καλαμακι , σήμερα το πρωι το τόστ το έφαγα όλο μεσα σε 20 λεπτα για πρωτη φορά. το βράδυ θα έτρωγα ανετα και δευτερο ντακακι αλλά αφού είχα ικανοποιήσει την πεινα μου συγκρατήθηκα. η περίοδος χάριτος τελειώνει κορίτσια για μένα μου φαίνεται..... ο κορεσμός έρχεται με μικρή ποσότητα ακόμη αλλά υπάρχει χώρος για να φάω και παραπάνω απο ευχαρίστηση. τώρα θα πρέπει να αρχίσω πέρα από τα απογορευμένα να έλεγχω και τις ποσότητες ..... αν θέλω να συνεχίσω να χανω.
Γιώτα δεν με βλέπω να χρειάζομαι την δίαιτα συντήρησης /παχυνσης της ειρήνης τα καταφέρνω και μόνη μου αν θέλω χαχαχαχαχαχα ( φτου κακα)
04-10-2011, 22:14 #884
Κατερίνα, δεν ξέρω, λες? Εγώ νομίζω ότι θα συνεχίσεις να χάνεις, σκέψου ότι όσα τρώς τώρα είναι σαφώς λιγότερα από μια νορμάλ δίαιτα,με τις παρασπονδίες συμπεριλαμβανόμενες, εε , δεν μπορεί να σταματήσει να χάνει το σώμα, απλά θα πηγαίνει αργά.
04-10-2011, 22:38 #885
ω δεν είπα ότι θα σταματήσω να χάνω απλά αντιλαμβάνομαι ότι αν θέλω μπορώ να φάω πολύ περισσότερο από πριν και θα πρέπει να προσέχω πιο πολύ να μην ξεφεύγω ενώ πριν με σταματούσε ο μικρός χώρος. το καλό είναι ότι χορταίνω με μικρή ποσότητα , το φαγητό λόγω ευχαρίστησης θα πρέπει να προσέξω και μην παρασυρθώ γιατί τότε θα σταμάτησω να χάνω.
Την Δευτέρα έχω και την επανεξέταση με Βαγγέλη και Ειρήνη , πήρα και τις εξετάσεις μου
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση