Results 916 to 930 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
10-10-2011, 23:19 #916
εδώ είμαι και εγώ! έχω πολύ καλά νέα από τον γιατρό. Το ποσοστο λίπους μου είναι στο 23% , το μέσο όρο του φυσιολογικού, με βρήκαν αδυνατισμένη και υγειή, μου είπαν ότι για τα κιλά μου το ποσοστό λίπους είναι χαμηλό και γι'αυτο φαίνομαι λιγότερα από 71 κιλά .Γι'αυτούς, όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί έχουν επιτευχθεί . Τώρα αν εγώ επιθυμώ να χάσω 2-3 κιλά ακόμη αυτό θα είναι καθαρά στο χέρι μου και για αισθητικούς λόγους μόνο Μου είπαν να μην αλλάξω το διατροφολόγιο μου και να συνεχίσω έτσι. Οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές , λίγο χαμηλη Β12 και φυλλικο οξύ ( μου δώσαν συμπληρώματα) , αιματοκρίτης λίγο χαμηλός ( αλλά πάντα ήταν λόγω στίγματος) , πρέπει να αλλάξω χάπι για τον θυροειδή γιατί η ποσότητα που παίρνω είναι μεγάλη για τα κίλά μου πια. Α!! και μου έδωσαν και μια μασκα για να δυναμώσουν τα μαλλιά. Ο γιατρός μου υπενθύμισε μακριά από γλυκά και αναψυκτικά , και για σένα Γιώτα προχώρα ελεύθερη στους ρυθμούς των χορών σου έχεις το "οκ" να ξεπατωθείς στον χορο!! ! Ρώτησα και για το νερό.... αυτό που δυσκολεύομαι να μην πίνω κοντά στο γεύμα μου και μου είπε η Ειρήνη μια δυο γουλίτσες να πίνω κανένα 5λεπτο μετά το φαι αλλά μην το ξεσκίσω και ο λόγος δεν είναι ότι ξεχιλώνει το στομάχι!!!Καμία σχέση είπε , μάλιστα γέλασε και πολυ όταν της το είπα , είναι για να έχουμε καλύτερη πέψη και να μην μας πιάνουν καούρες. κλαιν μαιν δλδ.!!!!! Επανεξέταση τώρα μόλις κλείσω χρόνο. Και εύχομαι να έχω φτάσει στον στόχο ( τον δικό μου πλέον) των 68 κιλών.
Επίσης θα πάω να δω και έναν πλαστικό για το στήθος μου που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει.
Και για να μην ξεχνιόμαστε σήμερα είχαμε
π-- 1/2 τοστ με τυρι
δεκ- το αλλο 1/2 και 1/2 ελληνική μπάρα
μεσ- 90γρ μακαρόνια με σάλτσα τομάτα και τριμμένο τυρί
απ- 1 κρακερ, μια μπουκιά τυρι , 4-5 αμύγδαλα
βρ- 3 δαγκωνιές μπιφτέκι και λίγο μαρουλι-ντοματα με σως
- 11-10-2011, 00:19 #917
Κατερινα συνχαρητηρια κοπελα μου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις γιατι αγωνιστηκες να φτασης στο ονειρο σου που το εκανες πραγματικοτητα.
11-10-2011, 08:42 #918
Originally posted by bigjason
Κατερινα συνχαρητηρια κοπελα μου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις γιατι αγωνιστηκες να φτασης στο ονειρο σου που το εκανες πραγματικοτητα.
11-10-2011, 09:31 #919
Καλημέρα σας!!
Κατερινάκι μου τέλια τα νέα σου!!!! Και εμένα μου είχαν πει πως το νερό απαγορεύετε και για τον λόγο που λες εσύ, λόγω πέψης, αλλά και λόγω του ότι διώχνει την τροφή πιο γρήγορα από το στομάχι με αποτέλεσμα να νιώθουμε πιο νορίς ότι θέλουμε να φάμε κάτι άλλο. και για να είμαι ηλικρηνής, το έχω δοκιμάσει, και όντως ένιωθα σε πολύ λίγο διάστημα ότι ήθελα να φάω ξανά!!!
Εχουμε και λέμε λοιπόν,
Χτες
πρ. γάλα + νεσκουικ
Μες. 2 ντολμαδάκια χωρίς το φύλλο περίπου 80 γρ σύνολο
Απογ. λίγη αναρή
Βρ. 1 κουταλιά φασολάδα, 1 φρυγανιά με αναρή
Αρχισα να μπαίνω σε καλούς ρυθμούς πιστεύω!!!! Και η ζυγαριά επέστρεψε στο 94.3, που νομίζω πως σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το 4!!!!
11-10-2011, 15:42 #920
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Κατερίνα μου πολύ όμορφα τα νέα σου μπράβο!!!άντε ακόμα και για τον δικό σου στόχο 3 μόνο κιλάκια σου απομένουν!H B12 γιατί είναι χαμηλή,είναι φυσιολογικό?Για πες μας και εμάς την μαγική μάσκα που σου είπαν για τα μαλλάκια μας,σου είπαν αν θα συνεχίσεις να έχεις τριχόπτωση για καιρό ακόμα?Σχετικά με το νερό και εγώ ξέρω πως δεν κάνει γιατί αραιώνει τα πεπτικά υγρά και δεν γίνεται σωστή πέψη καμία σχέση με "ξεχείλωμα" του στομαχιού .
11-10-2011, 18:09 #921
Η έλλειψη βιταμίνης Β12 παρουσιάζεται συχνά σε χειρουργημένους στο στομάχι, γιατί οι ποσότητες κρέατος και γαλακτοκομικών είναι σχετικά χαμηλές με αποτέλεσμα να προκαλείται μια αδυναμία στους μύες. Δεν ξέρω αν σε όλους μας θα παρουσιαστεί καποια στιγμή, σίγουρα δεν έχουμε περιθώρια να γίνουμε χορτοφάγοι! Κρεατάκι λοιπόν και συχνά τσεκαπ!
Όσο για τα μαλλάκια, ένα έχω να πω, αχ.....
11-10-2011, 20:21 #922
ευχαριστώ όλους για τις ευχές τους και εύχομαι οι προσπάθειες σας να ανταμοιφθούν και να απολαύσετε τους εαυτούς σας όπως επιθυμείτε!!
Τώρα για την μαγική μάσκα μαλλιών που πρέπει να την κάνετε μια φορα την εβδομαδα πριν το λούσιμο ( θα καταλάβετε παρακάτω)
3 ασπραδια αυγού ( αφού δεν μπορώ να το φάω ας το λουστώ καλύτερα χαχαχαχα) και λίγο ελαιόλαδο ή δυο αμπούλες λαδάκι eviol ( έτσι νομίζω ότι το είπε) . Πάνω στα πολύτιμα μαλλάκια μας και το τυλίγουμε με διάφανη ζελατίνα . Σε μισή ώρα πάτε για λούσιμο και από ότι μου είπε μετά από 2-3 φορές πτώση μαλλιών τέλος. Είδωμεν..... θα βάζω και τις αμπούλες και τις βιταμίνες της σολγκαρ και ελπίζω να έχω αποτέλεσμα.
ας γράψω και τα σημερινά
π-- τοστ με τυρι
δεκ- ελληνική μπάρα δαμασκηνο
μεσ- μακαρόνια με σαλτσα ντομάτας και τυρι τριμμένο 90γρ κλασσικα
απ- 1 κρακερ και 1/2 δαχτυλο γραβιερα
βρ- 6-7 μύδια ψιλοτηγανιτο-ψητα ( κατόπιν υπόδειξης διαιτολόγου για τα μαλλάκια και τον ψευδάργυρο) και 5-6 πατάτες τηγ. σπιτικές.
Από εδώ και πέρα νερό και ένα τσαγακι γιατι πάλι άσχημα τα πήγα με το νερό σήμερα.
11-10-2011, 20:27 #923
Originally posted by aggeloydaki
!H B12 γιατί είναι χαμηλή,είναι φυσιολογικό?
Μπράβο βρε Τζοάννα για το 81,5 άντε κορίτσι θα δεις και το 7 σε λίγο και μετά ποιός σε πιάνει!!! Εγώ θυμάμαι ότι χοροπηδούσα από την χαρά μου για μέρες και ανέβαινα και ξαναανεβαινα στην ζυγαριά για να το δω και να το χωνέψω. Εγώ κοντά στο 6 πια και περιττό να σας πω όταν το δώ τι θα γίνει ε?? της μαλλικουλής!!!!
11-10-2011, 21:07 #924
Κατερινα η ελληνική μπάρα δαμασκηνο τι ειναι?
11-10-2011, 21:54 #925
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
και σε εμάς ελέγχουν την Β12 και μάλιστα αν πέσει κάτω από το φυσιολογικό μας κάνουν μία ένεση που μας καλύπτει για έναν ολόκληρο χρόνο,απλά πίστευα πως συμβαίνει μόνο στους μπαι-πασαρισμένους λόγω της δυσσαπορόφησης!
σχετικά με την μάσκα ένα έχω να σας πω...η γιαγιά του άνδρα μου που ξέρει διάφορα ματζούνια μου είχε πει αυτή την μάσκα εδώ και καιρό αλλά εγώ σκεφτόμουν σιγά μην με σώσει αυτή αφού είναι ορμονικό το θέμα λόγω της επέμβασηςφυσικά τώρα θα την κάνω και δεν θα πω και τίποτα
αχ περιμένω πως και πως να δω το 7 μπροστά!Ελπίζω μην φάω κανένα κόλημα απροσδόκητο!Πάντως σήμερα επειδή μου φερανε μία πρόσκληση για έναν γάμο αρχές Νοεμβρίου άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχω οτιδήποτε που να φοριέται ακόμα και δοκίμασα ένα ωραιότατο φόρεμα που έχω το οποίο στα 85 κιλά το φόραγα και ασφυκτιούσα μέσα και το φόραγα και με καλσόν-λαστέξ για να χωρέσω
που το δοκίμασα σήμερα είναι μια χαρά!μάλιστα θα το βγάλω και φώτο αύριο-μεθαύριο να μου πείτε αν είναι πολύ καλοκαιρινό ή φοριέται
11-10-2011, 22:00 #926
Originally posted by bigjason
Κατερινα η ελληνική μπάρα δαμασκηνο τι ειναι?
12-10-2011, 08:43 #927
Καλημέρα σας!!!
Χθες είχαμε
Πρ. Καφέ με γάλα
Δεκ. Φρυγανιά + αναρή
μεσ. 100 gr φασόλια+φρυγανιά
απογ. 1 χυμό πορτοκάλι
βρ. 1 μικρό κομμάτι παστίτσιο (στο μέγεθος ενός αυγού ας πούμε!!!)
Και σήμερα 93.6 και χωρίς τουαλέτα!!!! Κορίτσια, πιστεύω θα σας έρθω 90αρα στην Αθήνα!!!!
12-10-2011, 15:03 #928
Originally posted by polinaki1983
Και σήμερα 93.6 και χωρίς τουαλέτα!!!! Κορίτσια, πιστεύω θα σας έρθω 90αρα στην Αθήνα!!!!
Όλα τα καλά μαζί δλδ. το Νοέμβριο! γιούπι!
12-10-2011, 15:09 #929
Ετσι ελπίζω Γιώτα μου!
12-10-2011, 21:10 #930
Καλησπέρα μανικάκια μου και μη!
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα λουκανικοπιτάκι σπιτικό
μ- ένα μικρό κομμάτι κοτόπουλο ψητό, ένα κολοκυθάκι βραστό και μια μπουκιά βραστά πατάτα με μια ιδέα μαγιονέζα light
α- τίποτα
β- μισή τορτίγια με γαλοπούλα καπνιστή και dirollo κίτρινο τυρί
Φιλιά!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια