Results 946 to 960 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
16-10-2011, 21:59 #946
Σημερα
πρ.- Τιποτα αργησα να ξυπνησω
δε.- 1 ποτηρι γαλα ασπρο 1.5%
με.- Ψαροσουπα λιγο ψαρι λιγη πατατα κ λιγη σαλατα μπροκολο
απ.- 1 ποτ ζομο ψαροσουπα και 1 φρουτοποτο συκο-δαμασκηνο
βρ.- Μισο γιαουρτι με μια κτσ κουακερ και μια κτγ μελι.
Το φρουτοποτο συκο δαμασκηνο βοηθησε πολυ στην καταπολεμιση τις δυσκοιλιοτητας.
- 17-10-2011, 08:59 #947
Καλημέρα σας!!!
Λοιπόν έχουμε
Παρασκευή:
Πρ. γάλα
Δεκ. φρυγανιά με αναρή
Μες. λίγο αυγό
Απογ. Λίγο μήλο
Βρ. γάλα με 2 μπισκότα digestive
Σάββατο:
Πρ. γάλα
Δεκ. 1 μικρό τυροπιτάκι
Μες. Σαλάτα με κοτόπουλο (περίπου 100 γρ συνολικά)
Απογ. 1 μπισκότο digestive
Βρ. Λίγα μακαρόνια κοχυλάκια (περίπου 60γρ)
Κυριακη:
Πρ. Γάλα
Δεκ. τίποτα
Μες. 1 κομματάκι σνίτσελ κοτόπουλο στον φούρνο και 2 πατατούλες τηγανητές
Απόγ. Μια μπουκιά κέικ μήλου
Βρ. γάλα και 2 μπισκότα digestive
Μια χαρά τα πήγα για σαββατοκυρίακο!!!!!
17-10-2011, 16:43 #948
καλησπερα κοριτσια εχω προβλημα με την δυσκοιλιοτητα.....κ εκτος απο αυτο δεν τρωω καθολου...κανω συνεχεια εμετους και αυτο ειχε ως συνεπεια να μπω στο νοσοκομειο με χαμηλο αιματοκριτη και σιδηρο κ σας στελνω απο εκει...οσο για την κρεμα μ συστησε μια της γιωτης χωρις χαζαρη...αλλα δεν κατεβαινει με την καμια....
17-10-2011, 16:48 #949
Νίνα μου τόσο καιρό και ακόμα κάνεις εμετούς? Αυτό δεν ειναι καθόλου λογικό. Ο γιατρός σου τί λέει? Θυμάμαι που το είχες ξαναπει πριν αρκετό καιρό ότι έκανες εμετούς. Δεν γίνετε να μην μπορείς να φας καλή μόυ, κάτι θα συμβαίνει, δεν μπορεί.....
Με την δυσκοιλιότητα λογικό να έχεις πρόβλημα, αφού δεν τρώς, τί να βγάλεις. Πάντος υπάρχουν κάπια υπόθετα για ενήληκες, τα βρήσκεις στα φαρμακία, δοκίμασέ τα, θα νιώσεις ανακούφιση.
17-10-2011, 17:44 #950
Νινα λυπάμαι που είσαι στο νοσοκομείο, ελπίζω η αγωγή που θα σου δώσουν να έχει αποτέλεσμα και να νιωσεις καλύτερα.
17-10-2011, 18:33 #951
θα ήθελα την βοηθεια σας/ γνώμη σας.
Δεν πίνω νερό.Σχεδόν καθόλου.Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Πίνω, καφέ τσάι, χαμομήλι, και καμία φορά αναψυκτικά, αλλά νερό μόνο καμία φορά απο νύχτα αλκοόλ και αυτό μέσα στον ύπνο μου.
Το ξέρω πως δεν είναι καλό.
Γενικά όμως δεν έχω παρατηρήσει τίποτα ανησυχητικό, αλλά αυτό δνε έχει σημασία το γνωρίζω!Μόνο αφυδάτωση στις γάμπες και λενα έντονο τράβηγμα στο πρόσωπο ανά καιρούς.
Μου αρέσει πολύ το ανθρακούχο νερό.Πάρα πολύ.Και μπορώ να πίνω αρκετό.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το ανθρακικό κάνει πολύ κακό, είμαι σίγουρη ότι κάνει αλλά εννοώ αν κάνει πολύ κακό και αν πρέπει να σταματήσω να πίνω και αν το ανθρακούχο νερό είναι μία χαζή λύση.Και επίσης, όλοι μου λένε πως είναι ακραία κακό και παράλογο να μην πίνω νερό, όμως πραγματικά δεν διψάω.Έχουν περάσει και 6 μέρες δίχως να πιώ νερό,φυσικά όπως είπα πίνω πολλά βότανα,.
ευχαριστώ πολύ
17-10-2011, 19:05 #952
Nina mou, περαστικά και γρήγορα σπιτάκι σου!
Lianka, το νερό είναι αυτονόητο ότι βοηθάει παντού, ενυδάτωση, λειτουργία του εντέρου κτλ. Το ανθρακούχο νερό ξέρω ότι λόγω του ανθρακικού που περιέχει , έχει την τάση να "ανοίγει" το στομάχι και να αυξάνει έτσι τη χωρητικότητά του. Γι'αυτό σε εμάς τους χειρουργημένους σληβ απαγορεύεται δια ροπάλου. Νομίζω όμως ότι κάθε ενήλικας που σκέφτεται την υγεία του, πρέπει να βάλει στο πρόγραμμα τοο νερό, κι ας μην διψάει.
17-10-2011, 19:33 #953
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Nina μου περαστικά και σύντομα! Αχ στο είχα πει πριν από καιρό που είπες πως έχεις ακόμα εμετούς να μιλήσεις με τον γιατρό σου δεν δικαιολογούνταν μετά από τόσο καιρό
για την κρέμα γιώτης που λες μάλλον μιλάς για την sweet and balance η οποία ναι μεν έχει σχετικά λίγες θερμίδες και όχι ζάχαρη ΑΛΛΑ δεν έχει πρωτείνες μέσα παρά πολύ μικρή ποσότητα.Για τις συγκεκριμένες είχα ρωτήσει και εγώ στο νοσοκομείο κ μου είπαν πως μόνο εφόσον έχω φάει την πρωτείνη της ημέρας επιτρέπεται και λίγη ποσότητα γιατί αλλιώς θα με φουσκώσει και δεν θα μπορώ να φάω ότι πρέπει
Γιώτα μου υποθέτω πως η Λιάνκα δεν είναι χειρουργημένη απλά κάνει μία φιλοσοφική ερώτηση περί νερού,γιατί αλλιώς δεν θα έπινε ούτε ανθρακούχο
17-10-2011, 19:38 #954
Κοριτσιααα σας ευχαριστω πολυυ ολες σας !!!!Αυτο που μου τα εκανε ολα αυτα συμφωνα με τους γιατρους ειναι οτι σηκωσαα πολυ βαρος στο γγυμναστηριο κ απο τοτε αρχισαν ολαα οσο για το φαγητο δεν μπορω να φαω με τπτ...ο γιατροσ μ ειπε σιγα σιγα πρεπει να τρωω γιατι θα μπαινω συνεχεια σ νοσοκομειο οσο για τη δυσκοιλιοτητα μ ειπε καποια υποθετα αυριο με τ καλο φευγωω με αντιβιωση βεβαια....Οσοο οι εμετοι ευθυνονται απο μια μολυνση που επαθα ο γιατρος μ ειπε να τον ενημερωνα πιο νωρις οτι και να χω κ απο τωρα αυτο θα κανω....Την επαθα κ εμαθα πλεον!!!
17-10-2011, 19:41 #955
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Σήκωσες βάρος???Μα καλά κανείς δεν σου είπε πως τους πρώτους μήνες ΔΕΝ πρέπει να σηκώνεις βάρη???
17-10-2011, 20:39 #956
Nina90 περαστικα και σιδερενια ευχομαι γρηγορα να επιστρεψεις στους κανονικου σου ρυθμους.
lianka στο εξωτερικο σε πολλες ευροπαικες χωρες πινουν ανθρακουχο νερο και ενας φιλος μου ελληνογερμανος στην οικογενεια του συνεχιζη και πινη εδω στην ελλαδα αλλα καλυτερα να ρωτησης τον γιατρο σου .
17-10-2011, 20:54 #957
Σήμερα η μέρα πήγε ως εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα κομμάτι κέικ
μ- λίγο σπαγγέτι με κιμά και τυρί, λίγη τορτίγια με γαλοπούλα και τυρί
α- χυμό
β- ένα μίνι παξιμάδι με ντομάτα και λευκό τυρί Flair 4%
17-10-2011, 21:36 #958
Σημερα
Πρ.- 1ποτηρι γαλα ασπρο 1,5%
Δε. - Τιποτα
Με.- Ψαροσουπα (λιγο ψαρι με λιγη πατατα) κ μποκολο βρ.
Απ.- 1 ποτηρι φρ. χυμο πορτοκαλι κ εναν καφε φιλτρου σκετο.
Βρ.- 1 κρακερ με μια φετα γαλοπουλα.
17-10-2011, 23:59 #959
nai..den exw kanei xeirurgeio!!apla psaxnw na vrw plhrofories kai mu arese afth h selida kai oi syzhthseis sas.menw edw kai ena xrono sth germania kai pinoun ontws poly anthrakuxo nero.etsi kai egw arxisa dioti einai kai arketa fthno (18 cents h fialh, kai kalhs poiothtas-etaireias)
to kalytero einai na rwthsw ton giatro mu pantws!exete dikio!! efxaristw gai tis apanthseis sas!!!
18-10-2011, 08:56 #960
Καλημέρα παιδιά!
Χτες είχαμε
Πρ. μισό τοστ
Δεκ. γάλα με νες
Μες. μισή πίτα με χαλούμι
Απογ. 1 φέτα του τοστ με λίγο βότυρο
Βρ. 1 κουταλιά κιμά με αυγό
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση