sleeve & διατροφή - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 218 FirstFirst ... 1656646566676876116166 ... LastLast
Results 976 to 990 of 3264
    Senior Member
    Καλημερα Πολινακι εκτος απο κοριτσακια υπαρχουν και αγορακια στην παρεα τι να πω και εγω με 1.92 υψος και στα 155 κιλα που κρυονω λες και ειμαι ψαρι εγω περασα στο παπλομα παντος εσυ που ακομη εισαι στο σταδιο τις κουβερτας μια χαρα σε βρισκω.
    Εβαλα και εγω το δερματινο μου ειχα να το βαλω δεν ξερω και εγω ποσο χρονια αλλα εκει που επαθα πλακα ειναι οταν ανεβηκα στη μηχανη μου με τα 25 κιλα που εχασα ειναι σαν να πηρα καινουργια μηχανη μου φαινεται οτι παει πιο γρηγορα.

Senior Member
    Τζέι μου συγνώμη, από θέμα συνήθειας πήγε το κορίτσια!!!!!!

Εσύ όμως μένεις Ελλάδα, εκεί από ότι έχω μάθει είναι πολύ πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες. Εγώ μένω Κύπρο και εδώ έχουμε περίπου 18-22 βαθμούς την μέρα. Κάποτε αυτή ήταν η τέλεια θερμοκρασία για μένα, τώρα πια κρυώνω!!!!

25??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαριτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πόσο καιρό χειρουργημένος είσαι? Αχ εσείς οι άντρες....... Με κάνετε και ανχόνομαι ότι εγώ δεν έχασα τίποτα....

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τζέι μου συγνώμη, από θέμα συνήθειας πήγε το κορίτσια!!!!!!

Εσύ όμως μένεις Ελλάδα, εκεί από ότι έχω μάθει είναι πολύ πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες. Εγώ μένω Κύπρο και εδώ έχουμε περίπου 18-22 βαθμούς την μέρα. Κάποτε αυτή ήταν η τέλεια θερμοκρασία για μένα, τώρα πια κρυώνω!!!!

25??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγχαριτήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πόσο καιρό χειρουργημένος είσαι? Αχ εσείς οι άντρες....... Με κάνετε και ανχόνομαι ότι εγώ δεν έχασα τίποτα....
    Δεν χρειαζεται να μου ζητας συγνωμη καταλαβα και εκανα πλακα το κακο με τον καιρο ειναι οτι χαθηκε το φθινοπωρο απο εκει που ειμασταν με τα κοντομανικα ξαφνηκα αλλαξε ο καιρος και εβγαλα μπλουζες μπουφαν αλλα το θεμα ειναι οτι και εγω πρωτη φορα κρυονω ετσι πριν την ενχυριση μες στο χειμωνα με κοντομανικα μπλουζακια ειμουνα να φανταστης για μπουφαν ειχα ενα αμανικο.
    Στις 13 του μηνα εκλεισα μηνα και ζυγιστικα στα -25 κιλα ολα πανε καλα δοξα το θεο οταν με επιβραδευουν νιοθω αβολα γιατι πραγματικα δεν νιοθω πεινα και οτι γινεται νομιζω οτι γινεται απο μονο του.

Senior Member
    Παρα πολύ καλά τα πας, μέχρι το 6μηνο θα έχεις πιάσει στόχο έτσι όπως πας!!!!!!

Τώρα τρως από όλα ή ακόμα δοκιμάζεις?

Εγώ είμαι 7μιση μήνες χειρουργημένη (είναι το δεύτερο μου βαριατρικό η σληβ) και έχω χάσει σχεδόν 32 κιλά. Αυριο θα ξέρω σίγουρα μιας και έχω ζύγισμα στην διαιτολόγο μου.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Παρα πολύ καλά τα πας, μέχρι το 6μηνο θα έχεις πιάσει στόχο έτσι όπως πας!!!!!!

Τώρα τρως από όλα ή ακόμα δοκιμάζεις?

Εγώ είμαι 7μιση μήνες χειρουργημένη (είναι το δεύτερο μου βαριατρικό η σληβ) και έχω χάσει σχεδόν 32 κιλά. Αυριο θα ξέρω σίγουρα μιας και έχω ζύγισμα στην διαιτολόγο μου.
    Μακαρι να συνεχιση η κατηφορα αν και πλεον δεν εχω αγχος καθολου εγω ακολουθω τις οδηγιες του γιατρου και αν δεν φτασω στο 6αμηνο στο στοχο και φτασω στο χρονο δεν με πειραζη μεχρι στιγμης οτι δοκιμαζω το εχω καταφερη αλλα σε μικρες ποσοτητες το μεσημεριανο μου δεν ξεπερναει τα 30 γραμμαρια συν τα λαχανικα.
    Ευχομαι αυριο να δεις τα αποτελεσματα που περιμενεις ειναι πολυ ωραιο να κανεις πραγματα που στερουμασταν λογο των κιλων που ειχαμε παραπανω ειδα και τις φωτο σου εισαι υπεροχη απολαυσε τους κοπους που εκανες μεχρι τωρα για να χασεις αυτα τα κιλα και μια συμβουλη οχι μονο προς εσενα αλλα και στις αλλες κοπελες του φορουμ ειναι οτι δεν χρειαζεται ξαφνικα να γινεται μοντελα θυμηθητε πως ησασταν και πως εχεται αλλαξη ακομη και με 10 κιλα μειων ειναι μεγαλη αλλαγη ειναι υπερβολικο πιστευω να ζητατε το 60 και το 55 .

Υ.Γ. Με συγχωριτε που βγηακα εκτος θεματος.

Senior Member
    Αχ Τζέι μου σε ευχαριστώ!!!!!! Οπως και να το κάνουμε είναι ωραίο να σου λέει ένας άντρας ότι είσαι υπέροχη!!!!!! Μα εγώ δεν θέλω να γίνω ούτε 60 ούτε 55!!!!!! Τί θα έχει μετά να πιάνει ο άντρας μου, κόκκαλα? εγώ θέλω γύρω στα 75 να φτάσω αν τα καταφέρω. είμαι 1.67 ύψος. Φυσικά και 80 δεν θα πω όχι, άλλωστε πού ειναι τα 125 και που τα 80!!!!

Εγώ αυτή την στιγμή τρώω περίπου 100γρ συνολικό φαγητό μαζί με τα λαχανικά. Πχ 50 γρ κοτόπουλο, 2 ντοματίνια που είναι άλλα 30 γρ και 1 μαρουλόφυλλο μικρό που είναι άλλα 10 γρ και 1 φρυγανιά. Αυτό είναι το μέγιστο που μπορώ να φάω. και μου αρέσει πολύ που τρώω τόσο λίγο. Το έχω συνιθήσει πια!!!!

Αυριο οτιδήποτε από 93 και κάτω για μένα είναι επίτευγμα, γιατί πια χάνω πολύ αργά. 2-3 κιλά τον μήνα αν χάσω είμαι υπέρ ευχαριστημένη. Τεέυταία φορά ήμουνα 95.4 πριν ακριβώς 1 μήνα. Αυριο θα το μάθουμε όλοι λοιπόν πως πήγε ο μήνας μου, καθώς και τον νέο στόχο που θα βάλω στον εαυτό μου, που δεν θα είναι το 85!!!!

Ασχετο, αλλά απόψε θα φτιάξω κοτόπουλο και δεν ξέρω με τί να το συνοδέψω....

Senior Member
    Εμενα η κοπελια μου εκανε φασολακια και εβαλε και λιγο μοσχαρι μεσα για πρωτεινη το κοτοπουλο εχεις πολλες επιλογες με λαχανικα και με πατατες ρυζι πουρε.

Senior Member
    Αχ το ξέρω, αλλά ξέρεις πόσα πράγματα έχω να φτιάξω απόψε? Εχω να φτιάξω ψωμί χωρις γλουτένη για ένα μωράκι που έχει πρόβλημα και του φτιάχνω κάθε βδομάδα, έχω να φτιάξω τούρτες και διακοσμητικά την τούρτας για μια βάφτιση που έχω στις 28 του μήνα, έχω να τελειώσω κάτι κατασκευές για την παρουσίαση που θα κάνω σπίτι μου, έχω να κάνω μια επείγουσα παραγγελία για νεογέννητο, και έχω και να μαγειρέψω, να συγιρίσω, να μπανιάρω τον μικρό γιατί τώρα τελευταία θέλει να τον κάνω εγώ μπάνιο και όχι ο μπαμπάς του, και όλα αυτά μετά τισ 6 που θα πάω σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβαλα το κοτόπουλο μέσα στο γιαούρτι και μουστάρδα dijon να μαριναριστεί, και μάλλον θα το πανάρω με corn fleiks και θα το βάλω στον φούρνο. Επομένως μπορώ να κάνω λίγες πατατούλες "τηγανητές" του φούρνου (τις κόβεις σαν τις τηγανητές, τους βάζεις 1 κουταλιά λάδι, αλάτι, ανακατεύεις καλά και βουρ στον φούρνο!!!) και τελείωσα.

Senior Member
    Πατατες jacket?Βαζεις και λιγη μαργαρινη μετα.Ειναι απο τις πιο ευκολες λυσεις νομιζω.

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Πατατες jacket?Βαζεις και λιγη μαργαρινη μετα.Ειναι απο τις πιο ευκολες λυσεις νομιζω.
    Ναι το ξέρω αλλά δεν τις τρώνε. Και εγώ μία ολόκληρη μόνη μου αποκλίετε να φάω..... Μάλλον τις τηγανητές του φούρνου θα τους κάνω. ετσι και αλιώς εγώ με τόσα που έχω να κάνω απόψε, δεν με βλέπω να μπορέσω να φάω κανονικό βραδυνό!

Senior Member
    Originally posted by bigjason

Στις 13 του μηνα εκλεισα μηνα και ζυγιστικα στα -25 κιλα ολα πανε καλα δοξα το θεο οταν με επιβραβευουν νιωθω αβολα γιατι πραγματικα δεν νιωθω πεινα και οτι γινεται νομιζω οτι γινεται απο μονο του.
    jason, και εγώ το νιώθω αυτό που λες, με συγχαίρουν και λεω από μέσα μου "τι μου λένε μπράβο , αφού με τον αυτόματο πιλότο πάει, εγώ δεν προσπαθώ ιδιαίτερα" . Όμως μετά το ξανασκέφτομαι, και νομίζω ότι μπορεί να μην πεινάμε αλλά δεν ήρθε χωρίς κόπο και πόνο το αδυνάτισμα, υποβάλαμε τους εαυτούς μας σε ένα χειρουργείο, περάσαμε εμετούς, αναγούλες, πόνους, ζαλάδες, καούρες, επανεκπαίδευση του μυαλού μας να τρέφει το σώμα με άλλο τρόπο, ακόμη και τώρα, 5 μήνες μετά, πρέπει κάθε μέρα να θυμάμαι ότι πια δεν έχω περιθώρια για βλακείες. Όλα αυτά θέλουν προσπάθεια. Αλλά εμείς επιμένουμε στο στόχο να αλλάξουμε ζωή!

Senior Member
    Όσο για τα διατροφικά, ορίστε:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- λίγα κράκερς
    μ- μισό καλαμάκι χοιρινό κα 4 τηγ. πατάτες
    α- τίποτα
    β- δυο κομματάκια χοιρινό μέσα σε μισή τορτίγια με μισή φέτα τυρί

Σήμερα άρχισα σύσφιξη, στην ουσία είναι παθητική γυμναστική, και πολύ χαίρομαι που θα σφίγγω χωρίς να κουράζομαι, είμαι λίγο τεμπέλα με τη γυμναστική!

Senior Member
    Σημερα
    Πρ.- 1 ποτηρι γαλα ασπρο
    Δε.- 1 καφε φιλτρου σκετο
    Με.- Φασολακια με χαντρες και μοσχαρι (30 γρ.)
    Απ.- 1 ποτ. φρ. χυμο πορτοκαλι κ 1 φετα τυρι μιλνερ συν 1 κρακερ
    Βρ.- Το ιδιο με το μεσημερι

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Όσο για τα διατροφικά, ορίστε:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- λίγα κράκερς
    μ- μισό καλαμάκι χοιρινό κα 4 τηγ. πατάτες
    α- τίποτα
    β- δυο κομματάκια χοιρινό μέσα σε μισή τορτίγια με μισή φέτα τυρί

Σήμερα άρχισα σύσφιξη, στην ουσία είναι παθητική γυμναστική, και πολύ χαίρομαι που θα σφίγγω χωρίς να κουράζομαι, είμαι λίγο τεμπέλα με τη γυμναστική!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ....ΩΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΕΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ :wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1::wink1:: wink1::wink1: ΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧ

Senior Member
    καλημέρα Μαρία! Όταν κάνεις σύσφιξη/παθητική γυμναστική είσαι ξαπλωτή σε ένα ωραίο κρεβάτι καλωδιωμένη στο μηχάνημα σύσφιξης και απλά- καθώς περνάει η ώρα- αυξάνεις την ένταση των παλμικών δονήσεων του μηχανήματος! Κάτι σαν και αυτό στη φωτογραφία που βρήκα στο ιντερνετ!