Results 1,036 to 1,050 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
31-10-2011, 08:59 #1036
Καλημέρα παιδιά! Τί μου κάνετε?
Εγώ άλλα των άλλων το τριήμερο, ότι έβρισκα μπροστά μου το έτρωγα, αλλά από σήμερα πίσω στο αυστηρό πρόγραμμα. Κυριακή έχω επείδιξη σπίτι με την δουλιά μου και πρέπει να είμαι μια Θεά!!!!!
Εν το μεταξύ μεγάλη κατακράτηση.... Και σήμερα έδειξε πάνω από 94 η ζυγαριά!! Αλλά ξέρω πως είναι όλα υγρά, ε δεν έφαγα και τόσο πολύ ώστε να πάρω 2 κιλά!!!
- 31-10-2011, 09:01 #1037
Βρε παιδιά, εγώ έχω ξεδκιστεί να τρωω κάθε μισή ώρα(προσπαθω υγιεινά). Βεβαια κρυώνω και ποολλλυυυυ και το αποδίδω και εκεί. Καμιά ιδέα από τους παλιούς για να το αντιμετωπίσω;
31-10-2011, 09:20 #1038
Originally posted by yannaki
Βρε παιδιά, εγώ έχω ξεδκιστεί να τρωω κάθε μισή ώρα(προσπαθω υγιεινά). Βεβαια κρυώνω και ποολλλυυυυ και το αποδίδω και εκεί. Καμιά ιδέα από τους παλιούς για να το αντιμετωπίσω;
31-10-2011, 10:13 #1039
Το περασα και περσι και έλεγα πως φέτος δεν θα ήταν τόσο έντονο αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο.....
Είναι όμως εκνευριστικό το να θες να φας συνέχεια και συνήθως θέλω αλάτι... Και επειδη έκανα εξετάσεις πριν μια εβδομάδα δε μου λείπει κάτι όλα μια χαρά ήταν(καλύτερα και πριν χάσω τα κιλά) δε μπορώ να βρω άλλη εξήγηση από το οτι ο οργανισμός μου ζητάει θερμίδες για να κάψει....
31-10-2011, 16:36 #1040
Originally posted by monahoiot
Originally posted by thanos 5%
Originally posted by bigjason
Εχθες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
Δε.- 1 φρυγανια και μια φετα του τοστ μιλνερ
Με.- 1/2 κουταλα φακες με εναν κυβο τυρι φετα κ 1 κρισινι απο πολυσπορο
Απ.- 1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ.- 1 κεφτεδακι με 2 κτσ φακες
Προχτες για 12 ωρες περασα μεγαλη ταλαιπωρια απο το πρωι που ξυπνησα ηθελα να παω τουαλετα αλλα δεν μπορουσα ειχα πονους και αφου δοκιμασα μονος μου τα παντα και δεν γινοτανε τιποτα κατεληξα στο νοσοκομειο για ισχυρο κλυσμα ετσι επανυλθα στο σπιτι απο εδω και στο εξης πρεπει να δοσω μεγαλη βαρυτητα σε αυτο το θεμα αν και πριν ετρωγα γιαουρτι ακτιβια,κουακερ μεχρι και στα κεφτεδακια εβαλα οταν τα ζημωσα αλλα ειχαν συσορευτη και ετσι δεν γλιτωσα το κλυσμα.
31-10-2011, 19:27 #1041
Καλησπερα προχτες δοκιμασα το συγκεκριμενο γαλα και μαλιστα την ιδια μερα ειχα παρει και δημητριακα και τα συνδιασα μαζι δεν προλαβε να περαση 1-2 ωρες και αμεσος με επιασε διαροια ετσι την αλλη μερα το πρωι το ξανασκεφτηκα για να ξαναδοκιμασω αλλα οπως το ειχα επανω στο τραπεζι τα ματια μου πεσανε πανω στα συστατικα και βλεπω οτι περιεχει Ασπαρταμη.
Το 2000 ειμουν 19 χρονον πηγα σε ενα γνωστο κεντρο αδυνατισματος και μεσα σε 6 μηνες εχασα 60 κιλα μετα πηγα στον στρατο και εχασα αλλα 14 απο εκει και περα ξεκιναη η οδυσεια μου διαρροιες βαριας μορφης πηγα σε πολλους ιατρους και μου δωσανε μεχρι και ηρεμιστικα για να ηρεμιση λεει το εντερο ωσπου εφτασα στο 2006 που πηγα σε εναν γιατρο να ναι καλα ο ανθρωπος και αφου τυ ειπα το ιστορικο η πρωτη ερωτηση που μου εκανε ηταν αν παιρνω γλυκαντικες ουσιες και εγω απο το 2000 μεχρι το 2006 στον καφε εβαζα ασπαρταμη και μου ειπε ο γιατρος να τις κοψω και αν δεν γινομουν καλα να ξαναπαω σε μια εβδομαδα για να κανουμε μια σειρα εξετασεων μολις εκοψα την ασπαρταμη οι διαρροιες σταματησανε . Τελος για να μην γινομαι και κουραστικος θελω να αναφερω οτι στην Αμερικη δεν κυκλοφορη γιατι την εχουν βγαλοι καρκινογονα αλλα εδω στην Ελλαδα κυκλοφορη κανονικα ρωτηστε τον γιατρο σας νας σας πει την αποψη του δεν θελω να επιρεασω κανεναν εγω παντος οτι περιεχει ασπαρταμη αποφευγω να το παιρνω.
31-10-2011, 21:31 #1042
Jason, νομίζω πολύ καλά κάνεις που την αποφεύγεις, είναι αμφιλεγόμενη ουσία και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Τα δημητριακά που σου πρότεινα ως λύση εγω τα συνδυάζω με άσπρο γάλα, όταν μίλησα με τη διατροφολόγο μου σχετικά με τα μιλκο φρι , μου πρότεινε ως εναλλακτική το σοκολατούχο από σόγια, το δοκίμασα , καλό ήταν, αλλά επειδή σύντομα δεν επιθυμούσα να πίνω κάτι τόσο γλυκό το γύρισα σε άσπρο γάλα.
31-10-2011, 22:01 #1043
Σήμερα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα
μ- μισό κουπάκι φακιές με φέτα
α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
β- μισή σακούλα lays δημητριακών κα ένα babybel
31-10-2011, 22:27 #1044
Originally posted by monahoiot
Jason, νομίζω πολύ καλά κάνεις που την αποφεύγεις, είναι αμφιλεγόμενη ουσία και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Τα δημητριακά που σου πρότεινα ως λύση εγω τα συνδυάζω με άσπρο γάλα, όταν μίλησα με τη διατροφολόγο μου σχετικά με τα μιλκο φρι , μου πρότεινε ως εναλλακτική το σοκολατούχο από σόγια, το δοκίμασα , καλό ήταν, αλλά επειδή σύντομα δεν επιθυμούσα να πίνω κάτι τόσο γλυκό το γύρισα σε άσπρο γάλα.
31-10-2011, 22:46 #1045
Σημερα
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα με 30 γρ. κονφλεηξ
Δε. - Τιποτα
Με. - 35 γρ. σουπια με δυο μπουκες χορτα κ σαλατα.
Απ. - Ενα χυμο ευζην με συκο
Βρ. - 1 βραστο αυγο με λιγη σαλατα.
ΥΓ. Ειναι η δευτερη μερα που φτιαχνω μια λιβανεζικη σαλατα τυπου ταμπουλε που μου την εδωσε ενας σλιβατος και ειναι πολυ νοστιμη και τρωγεται πολυ ευκολα μολις μπορεσω θα σας γραψω την συνταγη.
01-11-2011, 23:08 #1046
γεια σας μανικάκια και μη! έχω λείψει λόγω υποχρεώσεων αλλά και ασθενειών. Τώρα είμαστε όλοι καλά και επανήλθα να γράφω τι τρωω . Γενικά τον τελευταίο καιρό είχα καλές μερες αλλά και κακές διατροφικά. Γυμναστήριο συνεχίζω και θα τολμησω να κάνω και 2μηνη συνδρομή τώρα αφού κλείνω μήνα την άλλη εβδομάδα από τοτε που ξεκίνησα. έχουμε λοιπόν σήμερα
π-- 1 τοστ
δεκ- 1/2 μπανανα, 2αμυγδαλα,1 καρυδι
μεσ- 1 drumstick κοτοπουλο και 2 κσ ρυζι, 2φετες ντοματα
απ- 2 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
βρ- γαλα με δημητριακα
και 1 ώρα γυμναστήριο. Τα κιλά λίγο κολλημένα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου, σύντομα θα δω το 6 δεν είναι στο χέρι του..:spin::spin:
02-11-2011, 18:19 #1047
Κατερίνα μου περαστικά στη γλυκούλα σου, φυσικά το 6 δεν είναι στο χέρι του! Μια ανάσα μακριά! Όσο για μένα, τρώω ψιλοχαζά τις τελευταίες μέρες αλλά κάνω υπομονή με τον εαυτό μου και τα καπρίτσια του...Η μαμά μου λέει ότι είμαι χλωμή, εγώ με βλέπω καλά, πάντως από βδομάδα έχω τις εξετάσεις 6μήνου και κατόπιν τη συνάντηση με γιατρό και διατροφολόγο, εκείνοι θα μου πουν!
02-11-2011, 19:12 #1048
Καλησπερα και καλο μηνα
Εχτες
Πρ: 1 ποτηρι γαλα με 30 γρ. δημητριακα
Δε.: 2 καστανα
Με.: 1κτσ κοφτο μακαρονι κ 2κτσ κιμα κοκκινιστο κ σαλατα
Απ.: 1 φρεσκο χυμο πορτοκαλι, 1φετα γαλοπουλας κ 1 κρακερ Βρ.: Το ιδιο με το μεσημερι
Σημερα
Πρ.: 1 ποτηρι γαλα
Δε.: Δυο καρυδια
Με.: 35γρ. τονο και σαλατα
Απ.: 1 καφε φιλτρου σκετο κ 1 τριγωνακι τυρι μιλνερ light με 1 μινι κριτσινι απο πολυσπορο
Βρ.: 1 βραστο αυγο με σαλατα
Κατερινα περαστικα στο περιβαλον μου ολοι ειναι η κρυομενοι η με καπια ιωσουλα εγω προσωπικα κρυονω και εχω συναχι δεν βαζω μυαλο ομος πρεπει να κλειδοσω την μηχανη στο γκαραζ.
03-11-2011, 08:11 #1049
Χτες:
π- γάλα με δημητριακά
δ- μια μπάρα δημητριακών
μ- μισό μπιφτέκι με κατίκι Δομοκού, 70 γρ. πασατέμπο
α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
β- ένα babybel και ένα μίνι παστέλι αμυγδάλου
Καλημέρα σας!
07-11-2011, 10:17 #1050
τι έγινε βρε παιδιά έλειψα λίγο και το διαλύσαμε το μαγαζί??:lol: :lol::lol:
θα σας πω τι έφαγα εχθες
π-- 1/2 τοστ με τυρι
δεκ- καφε και 1/4 αχλαδι
μεσ- 1/2 μπιφτεκι με βρωμη αντι ψωμι και 3 κομματακια πατατας ψητης , λίγο ντοματοσαλατα
απ- μια γκοφρετα και ενα κομματακι σοκολατα ( το γλυκό της εβδομάδας)
βρ- το ίδιο με το μεσημέρι
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία