sleeve & διατροφή - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 218 FirstFirst ... 2464727374757684124174 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 3264
    Senior Member
    αυτό που με φόβησε περισσότερο είναι ότι ανακάλυψα μετά απο συζήτηση με τον εαυτό μου ότι οδηγήθηκα σε υπερφαγικό επειδή ανέβηκα στην ζυγαριά και εδώ και κάποιο καιρό έχω κολλήσει και μάλιστα επειδή (μάλλον ) έχω να πάω και τουαλέτα3 μέρες με έδειξε και 1/2 κιλό παραπάνω. Όλο αυτό πρέπει να λειτούργησε αρνητικά και οδηγήθηκα σε αυτή την συμπεριφορά....
    οι κακοί μου δαίμονες επιστρέφουν :no::no::no:

Senior Member
    Κατερινάκι, αυτό με τη ζυγαριά που όταν κολλάει μας ρίχνει στα βαριά το φοβάμαι και εγώ γι'αυτό έχω επιστρατεύσει υπομονή κα κάθε φορά που βλέπω ότι κολλάω μερικές μέρες ή ακόμη χειρότερα παίρνω και βάρος, κάνω ότι δεν υπάρχει, απλά το αποθηκεύω βαθιά μέσα μου, ασχολούμαι με άσχετα και περνάει η μέρα ή οι μέρες μέχρι να ξεκολήσει η ζυγαριά. Αν δεν το κάνω αυτό ,είναι 100% σίγουρο ότι θα οδηγηθώ σε υπερφαγικό.. Μην το μεγαλώνεις μέσα σου περισσότερο, μια χαζομέρα ήταν , πέρασε. Μέρα με τη μέρα το παλεύουμε, και μακροχρόνια εμείς θα το νικήσουμε, όχι αυτό εμάς. Σε φιλώ.

Senior Member
    Ιωάννα και Γιώτα σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνά η μέρα νιώθω καλύτερα και έχω τηρησει και το πρόγραμμά μου σήμερα . Αποφάσισα να κρατηθώ μακριά από την ζυγαριά για όσο μπορέσω. Διότι νιώθω ευάλωτη . Μια χαζομέρα ήταν και πέρασε ελπίζω.....

Senior Member
    Εχτες 13/11/11
    Πρ: 1 ποτηρι γαλα
    Δε: 2 καστανα
    Με: 2 καραβιδες ψητες και 2κτσ σαλατα
    Απ: 1ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
    Βρ: 1/2 γιαουρτι με 1 κτγ μελ κ 1 κτσ κουακερ

Σημερα 14/11/11
    Πρ:1ποτηρι γαλα και 20 γρ κονφλεηξ
    Δε: 2 αμυγδαλα
    Με:30γρ κοτοπουλο με 2 κτσ σαλατα
    Απ:1μανταρινι
    Βρ:Το ιδιο με το μεσημερι

ΥΓ. Κατερινα μου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα κοιτα μπροστα και μην σε νοιαζη τιποτα αυτο που πετυχες ειναι μεγαλο κατορθωμα και δεν προκειται να μας το παρει πισω κανεις επειδη παραστρατισες μια μερα δεν σημαινη τιποτα.:starhit:

Senior Member
    γεια σας παιδιά!

π- γάλα με δημητριακά
    δ- τρία κρακεράκια
    μ- λίγο χοιρινό με τυρί
    α- 80 γραμ. ηλιόσπορους
    β- λίγο λικέρ , 5-6 αμύγδαλα και ένα babybel

Έχω κουραστεί λίγο με τη μανούλα μου η οποία- μέ ολη την καλή της πρόθεση- με πρήζει ότι δεν τρώω αρκετά και όλες τις τροφές που πρέπει, ότι δεν τρώω αρκετό κρέας, πορτοκάλια, κτλ. Εγώ πάλι νομίζω ότι αρκετά καλά τα πάω με την ποιότητα των τροφών τον περισσότερο καιρό. Αύριο θα βγουν και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων εξαμήνου και θα δούμε αν όλα είναι καλά με την πρόσληψη τροφής που κάνω ως τώρα..

Senior Member
    καλημέρα, χθες εφαγα

π-- 1 τοστ
    δεκ- μικρη μπανανα και 5 αναλατους και αψητους ξηρους καρπους
    μεσ- ψαρι 70γρ λίγο αγγουρι και ενα κομματακι πατατα φουρνου
    απ- μπαρα δημητριακων και 1/2 μηλο
    βρ- 1 drumstick κοτοπουλο ψητο, 2κομματακια πατατα φουρνου

και πιο βραδυ εκανα την παρασπονδια 4 digestive , ελπιζω σήμερα να τα παω καλύτερα. Σημερα τριτη μερα που απεχω απο την ζυγαρια.

Γιώτα και εγώ το έχω ακομη αυτό με την μανούλα. Οταν εχεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων πες της με αποδείξεις πια οτι δεν χρειαζεται να ανυσυχει και να προσπαθει να μην σαμποταρει αθελα της την τεράστια προσπάθεια σου. Και να φανταστεις οτι αυτες είναι που μας τα πρήζανε να τα χάσουμε τα κιλά. Δεν τις καταλαβαίνω ώρες ώρες τις μανουλες.

Senior Member
    γεια σας μανικοπαιδα!
    δεν σας εχω διαβασει καθολου! τρεχω τρεχω και ξανατρεχω (ευχαριστα οπως καταλαβαινετε)
    σε λιγες μερες μπαινω στον μηνα μου και απο εκει και περα περιμενω να γεννησω :love:
    η διατροφη παρεμεινε ιδια με πριν μονο που αναγκαστικα προσθεσα ημερισιως 3 ποτηρια γαλα και μισο γιαουρτι :dork:
    κλεινω τον 8ο και μπαινω 9ο, εχω παρει 4,5 κιλα ολα στην κοιλιτσα :love: χωρις πρηξιματα χωρις τιποτα

μου λειπουν μερικα ατομα απο εδω και εννοειτε δεν σας ξεχναω, ελπιζω να ειστε ολοι καλα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    μιτσοκολάκι μου :love: αχ περάσανε οι μέρες!!!Καλή λευτεριά να έχεις και να προσέχεις εσένα και το μωράκι σας!!!ΑΑΑα και θέλουμε φώτο με την τέλεια κοιλίτσα σου πριν γεννήσεις!!

Senior Member
    αγγελουδακι μου!!! τι κανεις κοριτσαρα μου! αν περασαν λεει! μετραω αντιστροφα! εχει γεμισει το σπιτι μπεμπεδομπουγαδα :love:
    σευχαριστω πολυ! εννοειτε θα βαλω μια φωτο με κοιλουμπα! χαχαχα
    εσεις καλα ειστε? πως πατε με την διατροφη? απ οτι βλεπω ετσι στα γρηγορα χαλαρα ε? :thumbup:

Senior Member
    αχ λατρεύω μυρωδιές από τα μπεμπεδίστικα!!Εγώ μια χαρά είμαι!
    Όλες λίγο-πολύ καλά πάμε με την διατροφή μας και τα κιλά μας,ψιλοκολάει το μυαλό μας μερικές φορές αλλά όλα καλά!:thumbup:

Senior Member
    mitsokolaki, μας έλειψες! Αλλά καταλαβαίνω ότι η απουσία σχετίζεται με το φοβερό γεγονός που ετοιμάζεσαι να βιώσεις και χαίρομαι κ γω μαζί σου! Φιλιά!

Senior Member
    γεια σου Γιωτουλα μου και μενα μου λειψατε! η αληθεια ειναι οτι σιγα σιγα αρχιζει και γεμιζει η μερα μου με ευχαριστες υποχρεωσεις και που εισαι ακομα!!!! χιχιχι

φιλια σε ολες και ολους και ευχαριστω πολυ! καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας/μας!

Senior Member
    αχ οχι γμτ δεν προλαβα το μιτσοκολάκι που ήρθε στα πεταχτα ! αααα! Ακουω ευχαριστα όμως και αυτο έχει σημασία. Μπραβο κοριτσακι μου απολαυσε την κάθε στιγμη ,εγώ αναπολώ πού αυτη την περίοδο πριν γεννήσω με τις αγορές και όλα τα σχέδια και όνειρα που κάνεις. Να έχεις καλό υπολοιπο και μια εύκολη και γρήρορη γέννα. Μας λείπεις αλλά καταλαβαίνουμε . Φιλια μελλοντική μανουλά!!!!

Senior Member
    σημερα έφαγα

π-- 1 τοστ και μανταρινι
    δεκ- 1/2 μπαρα δημητριακων, 1 μανταρινι, 5 αναλατους αψητους ξηρους καρπους
    μεσ- 100γρ περιπου πεννες με λαχανικα στο φουρνο ( περισσοτερο λαχανικα )
    απ- 1/2 μπαρα δημητριακων, 1 κρακερ
    βρ- 1 φ.τυρι , 1 φ.ζαμπον και μιση φετα ψωμι

Νιωθω να ξαναπερνω τον έλεγχο σήμερα στο φαγητό μου, πεινούσα αρκετά το πρωι αλλά δεν με ενοχλεί να τρωω παραπανω το πρωι διοτι ξερω οτι το καίω. Τώρα μετά το βραδυνο μου νιώθω χορτασμένη και ψυχικά ήρεμη. Εύχομαι αύριο να είναι ακόμη καλύτερα.

Αύριο πάω να δω ξανά τον πλαστικό χειρ. στο νοσοκομείο και να δώσω το εισητήριο στο γραφείο κίνησης για να δούμε αν θα πάρω έγκριση για την εγχείρηση. Χλωμό αλλά κάντε μια προσευχή , ποιός ξέρει καμία φορά μπορεί και να είναι τυχερή.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Νιωθω να ξαναπερνω τον έλεγχο σήμερα στο φαγητό μου,
    :thumbup::thumbup::thumbup:

εύχομαι αύριο να πάρεις μόνο καλά νέα από τον πλαστικό!