sleeve & διατροφή - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 218 FirstFirst ... 2969777879808189129179 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 3264
    Senior Member
    Look μου θα πρέπει να προσπαθήσεις να περιορίσεις το τσιμπολόγημα και κατα την άποψη μου να σταματήσεις να μετράς θερμίδες ( αν το έκανες μέχρι τώρα) . Είναι αρκετά ψυχανακαστικό και μπορεί να σε ωθήσει σε υπερφαγικά επεισόδια. Προσπάθησε να τρως υγειινά και να κάνεις οπωσδήποτε 5 ή 6 γεύματα την ημέρα. Από άποψη διατροφής δεν χρειάζεσαι τπτ άλλο , η επέμβαση θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Αν βάλεις δε και λίγο άσκηση μέσα στην συνταγή ποιός σε πιάνει!!! Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς την κατηφόρα σου.

Από δική μου εμπειρία , μέχρι τα 85 ήταν καθαρά θέμα επέμβασης , πήγαινε με αυτόματο πιλότο, μετά χρειάστηκε να κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κατέβω πιο κάτω. Δεν το συζητώ για κάτω από 75, αν ξεφύγω λίγο δεν χάνω τπτ , άσε που θεωρώ ότι μπορώ και να βάλω αν αφεθώ εντελώς.

Επίσης αν μου επιτρέπεις , προσπάθησε να μην τρως τόσα πολλά κριτσίνια και άλλαξε τα με συνδυασμό πρωτεινης- υδατανθρακα-λαχανικο ή φρουτο ειδικά για τα κυριως γεύματα , τα ενδιάμεσα είσαι οκ .

Senior Member
    Bigjason σε διαβάζω και σε φτυνω μην σε ματιάξω. Τρως κατά την άποψη μου πολύ σωστά και ισορροπημένα. Συγχαρητήρια για τα ψάρια , τις πρωτεινες, φρούτα όλα. Αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση. Αλήθεια , γυμνάζεσαι κιόλας?
    Τι διατροφικές συνήθειες είχες προ επέμβασης, πως έβαλες τα κιλα?

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Bigjason σε διαβάζω και σε φτυνω μην σε ματιάξω. Τρως κατά την άποψη μου πολύ σωστά και ισορροπημένα. Συγχαρητήρια για τα ψάρια , τις πρωτεινες, φρούτα όλα. Αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση. Αλήθεια , γυμνάζεσαι κιόλας?
    Τι διατροφικές συνήθειες είχες προ επέμβασης, πως έβαλες τα κιλα?
    Κατερινα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια η ιστορια μου ξεκιναει απο 8χρονον που επαθα πνευμονια και χρειαστηκε να παρω κορτιζονη σε μεγαλη ποσοτητα και αργοτερα χρειαστηκε να ξαναπαρω και αλλη ετσι απο τα 8 και μετα αρχισα να περνω βαρος να φουσκονω και αρχισε η οδυσσεια με τις διαιτες με αποκορυφοση στα 19 μου που πηγα σε γνωστο κεντρο αδυνατισματος και απο 160 εφτασα 86 μετα απο ενα χρονο αρχισα να τα παιρνω και στην πορεια μεχρι τα τριαντα μου που εκανα την ενχυριση τα κιλα μου ηταν σαν ασανσερ εχανα 30 επαιρνα 40 οπου αποφασισα να κανω την επεμβαση στα 180κιλα για να σοθω με παροτρινανε συγγενεις και φιλοι.
    Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ποτε δεν ειμουνα λεμαργος οσοι με γνωριζανε παθαινανε πλακα οταν εβλεπαν οτι ετρωγα λιγοτερο απο αυτους και με τα γλυκα δεν ειχα καλη σχεση.
    Τωρα μετα επεμβασεως δεν μπορω να καταλαβω τι φλασια εχω φαει και με ενδιαφερη αυτο που θα φαω να εχει πρωτεινη και ολες τις βιταμινες να τις παιρνω απο τις τροφες δεν μου αρεσουν τα χαπια και ακομη δεν εχω παρει συμπληροματα βεβαια αυτο θα εξαρτηθη κατα ποσο σωστο ειναι απο τις εξετασεις που εκανα για την επανεξεταση τριμηνου. Και το καλυτερο ειναι οτι εκοψα μαχαιρι το τσιγγαρο μεχρι και το βραδυ πριν την επεμβαση καπνιζα αλλα απο τοτε μεχρι σημερα δεν το εβαλα στο στομα μου και ευχομαι να μην το ξαναβαλω ποτε..
    Μεχρι στιγμης το μονο που κανω απο γυμναστηκι ειναι το περπατημα πρωι -απογευμα μιας και ειμαι ανεργος χρονος υπαρχει αλλα εχει αρχιση και μου αρεσει τρελα δεν κουραζονται τα ποδια δεν λαχανιαζω οπος παλια και ο γιατρος μου ειχε πει οτι μολις φτασω 130-135 κιλα θα μου επιτρεψει και ποδηλατο. :starhit:

Ενα μεγαλο ευχαριστω οφειλω σε εσενα Κατερινα και στα παλιοτερα μελη του φορουμ γιατι εσεις με τις συμβουλε σας με βοηθησατε πολυ και με βοηθατε οποτε χρειαστη.

Senior Member
    Κatie ναι! το πρόσεξα κ εγώ και σήμερα προσπάθησα να με ξαναεντάξω στο πλάνο μου!
    Μου δημιουργεί συναισθηματική αστάθια όταν χάνω τον έλεγχο.....πόση δουλειά θέλει θεέ μου!!!
    Πάντως katie από τα 115 μέχρι και τα 80 που εχω φτάσει τώρα δε μου φάνηκε τπτ εύκολο! μερικές φορές κιόλας αναρωτιόμουν μα έχω κάνειο χειρουργείο??? πολύ κόπος ...πολύ αυτοπειθαρχία....
    Ίσως εκεί να το έχασα....'οτι πιέστηκα πολύ!

monahoiot! οι εξετάσεις εντάξει?? αλήθεια γιατί πλήρωσες?? επειδή και γω στο χώρο υγείας εργάζομαι όταν στέλνουμε προεχγειρητικό και χωρίς εισαγωγή να είναι τις καλύβει το ταμείο!!!!

Σήμερα:

Π: 2 μίνι παξιμαδάκια με κότατζ + καφέ
    Δ:1 ποτήρι γάλα + καφέ
    Μ: 50gr κοτόπουλο με λίγα ανάμεικτα λαχανικά
    Α: μισό γιαούρτι 1,5% με 1 ακτινίδιο και μισή μπανάνα
    Β: γάλα με λίγα φίτνες

Senior Member
    καλησπέρα και από μένα!

look, είμαι ασφαλισμένη στο δημόσιο και έπρεπε να έχω σφραγίδα από τον ΟΠΑΔ για να τις κάνει το νοσοκομείο δλδ, φέξε μου και γλυστρησα, θα έπρεπε να τρέχω σε όλη την Αθήνα, προτίμησα να τις πληρώσω και μετά να καταθέσω τα χαρτιά και αν τα δεκτεί τα δέχτηκε το ταμειο μου...

Γιατί άραγε νιώθεις ότι απαιτεί τόσο κόπο μέχρι τώρα, κανονικά αυτή είναι η "εύκολη" φάση και μετά που μπορούμε να φάμε περισσότερο αρχίζει το ζόρι. Σου είπε ο γιατρός σου πόσα ml είναι τώρα το στομάχι? Εμένα μου άφησε 40 ml.

Σήμερα πήγε χάλια διατροφικά:

π & δ- τίποτα(ήμουν στον προ-εγχειρητικό)
    μ- λίγο κοτόπουλο που το έβγαλα
    α- ένα babybel ,ένα κομμάτι κέικ
    β- 1/4 κομμάτι σπανακόπιτα

Senior Member
    διαβαζω τις ποσοτητες που τρωτε κ νομιζω οτι τρωω πολυ σε σχεση με εσας! να τις ελλατωσω? ειμαι ακομα στην αρχη.1 μηνας κ μια βδομαδα απο το χειρουργειο κ ποτε δε δυσκολευτηκα να φαω κατι εκτος απο τον κιμα που προσπαθησα κ δε πηγαινε κατω. κ ενω αρχικα δεν ενιωθα πεινα τωρα νιωθω! κ δε μου αρεσει καθολου μετρισα λιγο τις θερμιδες κ η μερα παει αναλογως απο 400 ως κ 750 η μερα με τις περισσοτερες ομως νομιζω εσεις τρωτε τοσες κ λιγοτερες πολους μηνες μετα! ετσι δεν ειναι?

Παιδιά τι έγεινε με αυτά τα Πωλινομπισκότα, που βρίσκονται να φάω και εγώ ένα??? Μοναχούλα μου και συμπατριώτισσα μου έχω την εντύπωση πως κάνεις λάθος για την χωρητικότητα που έχεις, μάλλον σου έχει αφήσει 40 cc γιατί αν ήταν ml δεν θα μπορούσες ούτε μισο γιαούρτι να φάς.

Senior Member
    αν δε κανω λαθος 1cc δεν ειναι ισο με ενα 1ml?

Το cc είναι άλλη ομάδα μέτρησης και ανήκει σε στερεές μετρήσεις ενώ τα ml ανήκουν σε υδραείς μετρήσεις, 40 cc φαντάσου οτι είναι 40 στιβαγμένα ζάρια και καλύπτουν ένα συγκεκριμένο όγκο, αυτή είναι η χωρητικότητα όσο αναφορά π.χ το μπιφτέκι που είναι στερεά τροφή, τώρα η υγρή τροφή επειδή κατεβαίνει πιο γρήγορα στον πυλωρό και στην συνέχεια στο λεπτό έντερο αφήνει περισσότερο χόρο πιο πάνω για αυτό τρώμε περισσότερη σούπα ή γάλα απο οτι ρύζι π.χ.

Senior Member
    αααααα χιχιχ ειχα την απορια!!! απο το παιδικο συροπακι που ειχα δει κ ελεγε οτι ειναι το ιδιο ειχα την εντυπωση οτι ετσι παει. παντως χτες δοκιμασα ρυζι που το ανεφερες πρωτη φορα! εφαγα 60 γραμμαρια κ μετα απο λιγο αλλα 30 κ κ δεν ειχα προβλημα! ενω σε φασολακια σημερα 40 γραμαρια με το ζορυ,περιεργο δεν ειναι αυτο?

Senior Member
    Καλημέρες.

7 μήνες μετά το χειρουργείο, η ποσότητα αυξήθηκε ελάχιστα. Τώρα μπορώ να φάω 4μισι μπουκιές χαχα.

Πρωί: Μισό τοστ τυρί-ζαμπόν. (το άλλο μισό αγνοείται, μάλλον το όρμηξε ο αλήτης ο μικρός )
    Δεκατιανό: 1 ασπράδι αυγού.
    Μεσημέρι: Κιμαδόπιτα. (την έφτιαξα μόνος μου και τη ζύμη για να είμαι σίγουρος τι έχει μέσα). 1 μικρό κομμάτι με 1 κουταλιά σαλάτα λάχανο, καρότο, ντομάτα, πιπεριά.
    Απόγευμα: 2 ποτήρια χυμό (1 ώρα τους κατάφερα τους άτιμους.
    Βράδυ: 2 κουταλιές κιμά με 1 φρυγανιά και λίγη ντομάτα.

Πέρασα μια βόλτα απ'το Ιπποκράτειο για να δώσω κάτι χαρτιά και πέτυχα τη χειρουργό που ήταν στο χειρουργείο. Θυμήθηκε να μου πει ότι τελικά δε ξεκίνησα 144 κιλά αλλά 147.
    Όσοι κάναν εκεί την επέμβαση, θα ξέρουν ότι η ζυγαριά εκεί είναι με τις μέρες της.
    Η αλήθεια είναι έστω τα 3 κιλά, εγώ πλέον το χαίρομαι

Senior Member
    Kαλημέρα! Για το 40 είμαι σίγουρη, τώρα ml ή cc, θα σε γελάσω! Θα τον ρωτήσω!
    Αλινα, μην ανησυχείς για το αίσθημα πείνας, το ένιωθα και εγώ περίπου την ίδια εποχή και μου την έδινε αλλά με καθησυχασε τότε η Katie που επίσης το είχε βιώσει με τη σειρά της την αντίστοιχη εποχή, θα κρατήσει καποιο διάστημα και θα φύγει!

Senior Member
    Good morning. look μηπως νομιζεις οτι αυτο που νιωθεις ειναι πεινα ενω στην πραγματικοτητα ισως ειναι βαρεμαρα αγχος η κατι τετοιο?
    εγω ακομα πασχιζω να φαω καθομαι με τις ωρες και μασαω σαν την κατσικα και αυριο κλεινω 6 μηνες.πεινα δεν νιωθω ουτε για πλακα.μερικες μερες ξεχναω να φαω και αρχιζει η μανα μου και γκρινιαζει "εφαγες? αντε σηκω θα πεσεις παλι στο κρεβατι".

χτες
    πρ μισο τοστ
    δεκ μια κουπα γαλα
    μεσ 2κουταλιες γιγαντες
    απ 1μικρο πορτοκαλι
    βρ μια κουπα τραχανα με το ζορι γιατι η μανα μου καθοταν απο πανω μου ετοιμη να με σφαξει

Senior Member
    look παίζει πολύ να είναι συναισθηματική πείνα, τώρα το θυμήθηκα που το είπε η Γιώτα. Τουλάχιστον εγώ και η Monahoiot το είχαμε νιώσει περίπου μετά τους 2 μήνες και διήρκησε για 2 μηνες σίγουρα. Φρόντισε να τρως πολλά συχνα μικρα γευματακια , εγώ αν θυμάμαι έτρωγα 2-3 μπουκιες απο κατι κάθε 1-1,5 ωρα. Απλά φρόντισε να είναι και λίγο ποιοτικό από άποψης θρεπτικών συστατικών. Αν τα μαζέψεις οι θερμίδες είναι για γέλια αλλά εσυ νιώθεις ότι τρως συνέχεια και πολύ. Μην αγχώνεσαι πάνω απο όλα.

Senior Member
    καλημερα σας! αχ μακαρι να φυγει γιατι με φοβιζει θελω κ εγω πραγματικα αναμιαμιση ωρα κατι να βαζω στο στομα μου.προσπαθω να ειναι με λιγες θερμιδες κ ευτυχως δεν εχω ορεξη για βλακιες! μια μπουκια ψωμακι η λιγο φρουτο κ ειμαι καλα. ισως να φταιει το σπιτι! που ειμαι ολη μερα μεσα! θα το παλεψω οσο μπορω.