sleeve & διατροφή - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 218 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 3264
    Senior Member
    χαχαχαχα καλα καλα κοριτσια! καθηστε να φτασετε σε αυτο το σταδιο και θα νοσταλγητε τα κουταλακια! βεβαια εγω ειμαι και λιγο κερβερος με το φαι δεν με αφηνω να ξεφευγω, οχι οτι αμα θελω μπορω.. αλλα οκ, υπαρχει ποικιλια γευσεων πλεον, αντε υπομονη υπομονη και ο ουρανος θα βρεξει κ αλλες γευσεις οσονουπω κοριτσια!
    μπορει να με πειτε μαζοχα αλλα πολυ την εβρισκα με τα κουταλακια :lol: :lol:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αχ μην μιλάς για ζεστό μυρωδάτο ψωμί,ζύμωσε προχτες η μάνα μου με προζύμι κ τα είδα όλα,αχ θέλω ψωμάκιιιιιιιιιιιι.Και το ίδιο έπαθα με τα λαχανικά από τον κήπο μας που τρώει ο άντρας μου,όλα μοσχομυρίζουν τα άτιμα!!
    ηθικό ακμαιότατο αλλά βαρέεεεεεεεθηκα τα ίδια κ τα ίδια!άντε μία βδομαδούλα μου έμεινε για την επανεξέταση κ θα αρχίσω να έχω κάποια ποικιλία !!!

γιώτα μου καλά τα αλεσμένα αλλά εμάς μας αφήνουν να φάμε μόνο κρέας,ψαρι,κοτόπουλο σε εσένα από ότι διάβασα έχετε μαγαλύτερη ποικιλία!μέχρι προχτές δεν με ενοχλούσε η γεύση τους,δεν με ενοχλούσε η υφή τους ,ξαφνικά μου έστριψε η βίδα και τα βαρέθηκα το κοτοπουλάκι και το ψάρι πλέον δεν τα αλέθω τα μασάω πολύ καλά και μετά τσουπ κάτω!το κρέας επειδή έχει πολλές ίνες το λιώνω ακόμα! Από απώλεια ότι και να σου πω θα είναι ψέμμα δεν έχω ζυγαριά (επίτηδες για να μην ανεβαίνω κάθε λίγο και λιγάκι) απλά βλέπω πως το πρόσωπό μου απέκτησε πάλι γραμμές και λίγο προγούλι που είχα αρχίσει να κάνω χάθηκε σε μια βδομαδούλα θα ζυγιστώ και θα δούμε

Senior Member
    τι εφαγα χθες:

πρωινο-δεκατιανο: 1/2 μπαγκετα με τυρι-γαλοπουλα-ντοματα-μαγιονεζα και 1/2 φρεντο μετριο
    μ: 50γρ κρεας και 2 κ.σ κριθαρακι ( γκιουβετσι)
    απ: 1 λεπτη φετα μωσαικο της μαμας
    βρ: μια φετα φρυνισμενο ψωμι με μια φετα ντοματα και 1 φετα τυρι τοστ

τα φρουτακια σημερα πηγαν περιπατο...

Senior Member
    Xθες:
    1 φέτα ψωμι με βούτυρο μαρμελάδα
    1/2 μπολάκι μακαρονια με κιμά
    1 ρυζόγαλο
    60γρ ψάρι 3 πηρουνίες χορτα αρμύρα
    1 λίτρο νερό

Σήμερα:
    1 φετα ψωμί με βουτυρο-μαρμελαδα
    60γρ ψαρι ψητο και 1/2 φέτα ψωμι
    λίγο καρπουζι
    πατατακια( η γνωστή χούφτα)
    και για βράδυ τυρι με φρυγανιά
    1 λίτρο νερό και συνεχίζω

Senior Member
    σημερα λοιπον τα πηγα νομιζω λιγο καλυτερα

πρωινο και δεκατιανο:1/2 φρεντο μετριο και 1/3 τυροκουλουρο απο τον "γρηγορη"
    μεσημερι: 1 μικρο γεμιστο ( πιπερια) και 1 σπιρτοκουτο φετα
    απογευμα: μια φετα τυρι τοστ και 1/2 γαλοπουλα
    βραδυ: κοτοπουλο με κοκκινη σαλτσα 60γρ περιπου ( 3 κυβακια) και 2 κ.σ. μπασματι

και απο εδω και περα επιδιδωμε στο μαραθωνιο νερου

Senior Member
    μπράβο Katie!

Να και το δικό μου:
    Πρωί: αλεσμένο ροδάκινο(4 κ.γ)
    Δεκατιανό: 1/3 κεσεδάκι γιαούρτι +λίγο μέλι
    Μεσημεριανό: 4 κ.γ. φακιές αλεσμένες
    Απογευματινό: μια φρυγανιά
    Βραδυνο: 4 κ.γ. φακιές αλεσμένες

Να ρωτήσω κάτι? Πόσο καιρό μετά την επέμβαση σταματούν οι καούρες? Γιατί με έχουν ταράξει τέσσερις μέρες τώρα...

Senior Member
    καλή μου οσπρια; Εγώ μετά τους 2 μήνες επιτρεπόταν και παλι μετά τους τρεις που έφαγα τελικά τρελάθηκα στις καούρες!

Senior Member
    yannaki, η διατροφολόγος μου είπε οκ αν είναι αλεσμένες οι φακιές γι'αυτό και τις ενέταξα στο διατροφολόγιο μου, βέβαια το ότι μου λες ότι είχες καούρες με βάζει σε σκέψεις... λες αυτές να φταίνε? Σήμερα που αλλάζω και βάζω ψάρι, θα το τσεκάρω!

Senior Member
    γιωτα υπολογισε κανα 3μηνο -συνηθως- οι καουρες, οχι ομως με την ιδια ενταση και παντα με τη βοηθεια του laprazol εγω μετα το τριμηνο δεν ξαναειχα ποτε μεχρι και τωρα καουρες
    ειναι λιγο πακετακι στην αρχη αλλα θα περασει
    Παντως μου κανει φοβερη εντυπωση που τρως φακες-εστω αλεσμενες- πεφτουν απιστευτα βαριες στο στομαχι-
    μηπως σε πειραξε αυτο?
    πινε λιγο δροσερο γαλατακι για τις καουρες , αν σου αρεσει :yes:

Senior Member
    Απολογισμός ημέρας:
    πρωί: αλεσμένο ροδάκινο
    δεκατιανό: χυμος μπανάνα
    μεσημεριανό: πουρές πατάτας με πρωτεινικό συμπλήρωμα μέσα
    απογευματινο: χυμός ανάμεικτος
    βραδυνό: πουρές πατάτας με πρωτεινικό συμπλήρωμα

Σήμερα λιγότερες καούρες!

Senior Member
    δοκιμασα το ζελε sweet & balance πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!! ! πολυ καλο ! κερασακι περικαλω! :lol:

Senior Member
    ρε μητσο εχει τη διπλασια τιμη απ τα συμβατικα κ δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα...κ τα 2 ζελατινη ειναι...

Senior Member
    εννοεις το φακελακι σκονης που το κανεις εσυ? βασικα εγω ελεγα για τα κυπελακια το πηρα επειδη ημουνα στο δρομο για ευκολια, απλα για ''ετοιμο'' δεν ηταν σχεδον καθολου γλυκο και μαρεσε :tumble:

Senior Member
    Τα ζελέ 0% δεν έχουν καθόλου ζάχαρη, είναι αρκετά γλυκά χωρίς να έχουν ζάχαρη και ξεκινάνε από αρκετά προσιτές τιμές. Δεν προσφέρουν κάτι θρεπτικό, αλλά η Νάνσυ, η διαιτολόγος μας, τα επιτρέπει αν νιώσουμε την ανάγκη για γλυκάκι. Θυμάμαι που τα επέτρεψε από το δεύτερο μήνα, όταν ξεκινήσαμε τις μαλακές τροφές.

Senior Member
    μια χαρα ειναι τα ζελε, αν δεν εχουν ζαχαρη εχουν καποια γλυκαντικη ουσια που προσωπικα τις αποφευγω...αλλα σαν εναλλακτικη για γλυκο ειναι σουπερ επιλογη, συμφωνω...

Page 8 of 218 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast