sleeve & διατροφή - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 218 FirstFirst ... 3474828384858694134184 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 3264
    Senior Member
    Φτηνά τη γλύτωσες,Λούκυ μου!
    Η αλήθεια είναι πως έχω κόσμο στην Κρήτη κι έχω χρόνια να πάω!
    Ως και κολλητή μου βάφτισε το παιδί της στα Χανιά και δεν πήγα!
    Για να μην πω για την πριγκίπισσα μου που έκανε πρόσφατα τρίτο!
    Πάνε οι καλές παλιές εποχές...Έμπλεξα με την Πελοπόννησο τώρα
    κι όλο εκεί στροφογυρνάω...ʼντε το πολύ πολύ καμιά Αθήνα,όπου
    έρχεται η Πελοπόννησος εκεί.ʼντε...έλα από τις Ναταλένιες άμα είναι
    να τα λέμε,μη μας χρεώσουν κι εδώ πως το κάναμε Αμέρικαν Μπαρ!
    Φιλάκιαααααααααα

Senior Member
    Σημερα
    Πρ:1/3 μπανανα
    Δε: 2 καρυδια
    Με:30γρ. τορτεληνια με γεμιση κρεας κ 2κτσ σαλατα τις ΤΖΙΝΑ
    Απ:1 καφε
    Βρ:το ιδιο με το μεσημερι σε μικροτερη ποσοτητα

ΥΓ. ΤΖΙΝΑ πολυ νοστιμη η σαλατα σου να σε ρωτησω αντι για κουσκουσακι πηρα πληγουρι το ιδιο ειναι?

Senior Member
    Συνεχίζεται -προς μεγάλη μου απογοήτευση- αυτή η τάση προς τα γλυκά... Ευτυχώς που δεν βάζω στο στόμα μου κανονικά γλυκά παρά μόνο ό,τι έχει μαύρη σοκολάτα...
    Χτες:
    π- δυο φρυγανιές με μέλι
    δ- μια μπουκιά κέικ
    μ- ένα μίνι παξιμάδι, ελαιόλαδο, φέτα και ντομάτα
    α- δυο ελίτσες μαύρης σοκολάτας
    β- 100 γρ. πασατέμπο και δυο μίνι γκοφρετίνια μαύρης σοκολάτας

Ελάχιστη πρωτείνη χτες και γι'αυτό σκοπεύω σήμερα να αναπληρώσω, μοσχαράκι στο μενού!

Senior Member
    Originally posted by bigjason
    Σημερα
    Πρ:1/3 μπανανα
    Με:30γρ. τορτεληνια με γεμιση κρεας κ 2κτσ σαλατα τις ΤΖΙΝΑ
    Απ:1 καφε
    Βρ:το ιδιο με το μεσημερι σε μικροτερη ποσοτητα

ΥΓ. ΤΖΙΝΑ πολυ νοστιμη η σαλατα σου να σε ρωτησω αντι για κουσκουσακι πηρα πληγουρι το ιδιο ειναι?
    Το κουσκουσάκι το προσθέτω στη σαλάτα για υδατάνθρακα οπότε και το πληγούρι που έβαλες εσύ υποθέτω ότι είναι ο.κ. γιατί εκτός από τους υδατάνθρακες που έχει είναι και πιο θρεπτικό από το κουσκουσάκι.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Συνεχίζεται -προς μεγάλη μου απογοήτευση- αυτή η τάση προς τα γλυκά... Ευτυχώς που δεν βάζω στο στόμα μου κανονικά γλυκά παρά μόνο ό,τι έχει μαύρη σοκολάτα...
    Χτες:
    π- δυο φρυγανιές με μέλι
    δ- μια μπουκιά κέικ
    μ- ένα μίνι παξιμάδι, ελαιόλαδο, φέτα και ντομάτα
    α- δυο ελίτσες μαύρης σοκολάτας
    β- 100 γρ. πασατέμπο και δυο μίνι γκοφρετίνια μαύρης σοκολάτας

Ελάχιστη πρωτείνη χτες και γι'αυτό σκοπεύω σήμερα να αναπληρώσω, μοσχαράκι στο μενού!
    Με τα γλυκά έχω κι εγώ ένα θέμα. Προσπάθησε να παίρνεις γλυκά που δεν σου αρέσουν και πολύ ώστε να τρως λιγότερο. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν πολύ τα μπισκότα digestive και γι'αυτό τα παίρνω και τρώω μόνο ένα κάθε δύο τρεις μέρες. Αν έπαιρνα μπισκότα πτι μπερ ή γεμιστά με σοκολάτα μπορεί να έτρωγα και όλο το πακέτο!

Senior Member
    Το περίεργο είναι Τζίνα μου ότι τα γλυκά δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά μου, τα αλμυρά όμως είναι το μεγάλο μου θέμα! Εκεί παίζεται όλος ο αγώνας! Τώρα γιατί ξύπνησε ο γλυκός δράκος, θα δείξει η ιστορία!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Με τα γλυκά έχω κι εγώ ένα θέμα. Προσπάθησε να παίρνεις γλυκά που δεν σου αρέσουν και πολύ ώστε να τρως λιγότερο. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν πολύ τα μπισκότα digestive και γι'αυτό τα παίρνω και τρώω μόνο ένα κάθε δύο τρεις μέρες. Αν έπαιρνα μπισκότα πτι μπερ ή γεμιστά με σοκολάτα μπορεί να έτρωγα και όλο το πακέτο!
    Εμένα πάλι που δεν μου αρέσουν τα γλυκά, έτσι και με αφήσεις με ένα πακέτα γεμιστά με σοκολάτα θα τα ξαναβρεις όπως τα άφησες, ενώ τα digestive τα τσακίζω στο πι και φι!

Senior Member
    Εγώ πάλι ζω για τα γλυκά αν και από την επέμβαση δεν έχω φάει καθόλου ζάχαρη. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια ένα καλοκαίρι ολόκληρο (52 μέρες για την ακρίβεια) έτρωγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γλυκά και παγωτά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και όχι δε με λιγώνουν :P Τώρα τα έχω αντικαταστήσει με τα γλυκά της s&b και συγκεκριμένα τη μαύρη σοκολάτα. Θέλω όμως να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα ειδικά την κρέμα!

Senior Member
    Καλημέρες

Πρωί: Μισό τοστ.
    Δεκατιανό: 1 ασπράδι αυγού.
    Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο με 1 μπουκιά ρύζι και 2 μπουκιές σαλάτα (47 λεπτά χρονομετρημένα).
    Απόγευμα: Καφέ και μπόλικο νερό.
    Βράδυ: 1 φέτα γαλοπούλα με 3 μπουκιές σαλάτα.

Senior Member
    Καλημερα
    Εχτες
    Πρ: 1 ποτηρι γαλα
    Με:35γρ μαυροματικα με καπνιστο σολομο κ 2κτσ σαλατα
    Απ:καφε κ 1ποτ χυμο πορτοκαλι
    Βρ:το ιδιο με το μεσημερι

Senior Member
    παιδακια έχω αρχίσει να νιώθω λίγο περιττη σε αυτό το τόπικ μιας και η διατροφή μου πια είναι πιο πλήρης και ομοιάζει με κανονικου ανθρώπου. Από την άλλη δεν θέλω να σας παραπλανώ με τις ποσότητες μου διότι είμαι και ενα χρονο χειρουργημένη ( αύριο έχω επαίτιο ) και φυσικό ειναι να τρωω παραπάνω. Οπότε σας παραδίδω την σκυτάλη και να είστε σιγουροι ότι θα σας διαβάζω καθημερινά. Εννοείτε οτι θα είμαι εδώ και ότι απορίες υπάρχουν με πολύ χαρά θα απαντώ και θα συμμετέχω.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και εύχομαι όλων ο στόχος να είναι πρώτα από όλα η καλή υγεία και μετά όλα τα άλλα.

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση , επόμενος στόχος μου η καλή υγεία και διατήρηση αυτής.
    Να ξέρετε ότι κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Κατερινάκι μου, εμένα θα μου λείψεις παρόλο που συναντιόμαστε και σε άλλο τόπικ.. παρόλο που σε βλέπω και από κοντά...I can't have enough of you!
    Χτες έζησα μια κωμικοτραγική μέρα, το μυαλό μου είχε ξεφύγει εντελώς, δεν κατάφερα να φάω ούτε μια μπουκιά κανονική τροφή γιατί όλη μέρα , και το εννοώ όλη μέρα, μασουλούσα σοκολάτα υγείας σε καθε μορφή και σχήμα, σοκολατάκια, γκοφρετάκια, ελίτσες κτλ. Ήταν α π ί σ τ ε υ τ ο και φυσικά δεν θα επαναληφθεί. Μου ήρθε και η καταραμένη η περίοδος οπότε μάλλον θα ηρεμήσω..
    Το ιλαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ζυγαριά έδειξε απώλεια... την οποία νιώθω ότι δεν αξίζω αφού δεν έκανα τίποτα θετικό διατροφικά..

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    παιδακια έχω αρχίσει να νιώθω λίγο περιττη σε αυτό το τόπικ μιας και η διατροφή μου πια είναι πιο πλήρης και ομοιάζει με κανονικου ανθρώπου. Από την άλλη δεν θέλω να σας παραπλανώ με τις ποσότητες μου διότι είμαι και ενα χρονο χειρουργημένη ( αύριο έχω επαίτιο ) και φυσικό ειναι να τρωω παραπάνω. Οπότε σας παραδίδω την σκυτάλη και να είστε σιγουροι ότι θα σας διαβάζω καθημερινά. Εννοείτε οτι θα είμαι εδώ και ότι απορίες υπάρχουν με πολύ χαρά θα απαντώ και θα συμμετέχω.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και εύχομαι όλων ο στόχος να είναι πρώτα από όλα η καλή υγεία και μετά όλα τα άλλα.

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση , επόμενος στόχος μου η καλή υγεία και διατήρηση αυτής.
    Να ξέρετε ότι κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου :starhit::starhit::starhit:
    Κατερινα αν κα με στενοχωρη η αποφαση που πηρες θελω να σε ευχαριστησω γιατι απο εσενα και απο αλλα παλλαιοτερα μελη μιμιθηκα στην διατροφη τις sleeve εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να σταματισης να μας γραφεις αν θες ομος δημιουργησε ενα καινουργιο τοπικ να γραφεται εσεις που εχεται κλειση χρονο ωστε σε λιγο να ειναι χρησιμο και σε εμας. :starhit:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Το ιλαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ζυγαριά έδειξε απώλεια... την οποία νιώθω ότι δεν αξίζω αφού δεν έκανα τίποτα θετικό διατροφικά..
    Η απώλεια προφανώς οφείλεται στην περίοδο και είναι αναμενόμενη. Το θέμα είναι ότι παρότι πήραμε την απόφαση να κάνουμε επεμβάση και να αλλάξουμε σώμα και ζωή, νιώθουμε "τύψεις" και "ενοχές" για τις τυχόν μικρές ή μεγαλύτερες παρασπονδίες μας. Απόλαυσε monahoiot την μικρή απώλεια, ή ακόμη καλύτερα πέταξε τη ρημάδα τη ζυγαριά, και βάλε στόχο να τη συναντάς κάθε βδομάδα, ή και πιο αραιά. Πρόσεξε τις ατασθαλίες, μην ξανακυλίσεις σε παλιές κακές συνήθειες, αλλά πάνω από όλα ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ. Τόσο αγώνα έκανες, και δεν ακυρώνεται με μια μέρα παρασπονδίας.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας. Πάει πολύ καιρός να σας γράψω, άλλωστε που διάθεση για ΄να κρατάω αρχείο με το τί τρώω...

Εδώ και 1 μήνα είμαι κολλημένη στο 91.7 με 92.2. Όλο εκεί παίζω και έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση ότι το 8 δεν το βλέπω μπροστά μου.... Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά βλέπω το κατέβασμά μου να σταματάει κάπου εδώ...