Results 1,246 to 1,260 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
07-12-2011, 21:21 #1246
Φτηνά τη γλύτωσες,Λούκυ μου!
Η αλήθεια είναι πως έχω κόσμο στην Κρήτη κι έχω χρόνια να πάω!
Ως και κολλητή μου βάφτισε το παιδί της στα Χανιά και δεν πήγα!
Για να μην πω για την πριγκίπισσα μου που έκανε πρόσφατα τρίτο!
Πάνε οι καλές παλιές εποχές...Έμπλεξα με την Πελοπόννησο τώρα
κι όλο εκεί στροφογυρνάω...ʼντε το πολύ πολύ καμιά Αθήνα,όπου
έρχεται η Πελοπόννησος εκεί.ʼντε...έλα από τις Ναταλένιες άμα είναι
να τα λέμε,μη μας χρεώσουν κι εδώ πως το κάναμε Αμέρικαν Μπαρ!
Φιλάκιαααααααααα
- 07-12-2011, 23:45 #1247
Σημερα
Πρ:1/3 μπανανα
Δε: 2 καρυδια
Με:30γρ. τορτεληνια με γεμιση κρεας κ 2κτσ σαλατα τις ΤΖΙΝΑ
Απ:1 καφε
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι σε μικροτερη ποσοτητα
ΥΓ. ΤΖΙΝΑ πολυ νοστιμη η σαλατα σου να σε ρωτησω αντι για κουσκουσακι πηρα πληγουρι το ιδιο ειναι?
08-12-2011, 08:56 #1248
Συνεχίζεται -προς μεγάλη μου απογοήτευση- αυτή η τάση προς τα γλυκά... Ευτυχώς που δεν βάζω στο στόμα μου κανονικά γλυκά παρά μόνο ό,τι έχει μαύρη σοκολάτα...
Χτες:
π- δυο φρυγανιές με μέλι
δ- μια μπουκιά κέικ
μ- ένα μίνι παξιμάδι, ελαιόλαδο, φέτα και ντομάτα
α- δυο ελίτσες μαύρης σοκολάτας
β- 100 γρ. πασατέμπο και δυο μίνι γκοφρετίνια μαύρης σοκολάτας
Ελάχιστη πρωτείνη χτες και γι'αυτό σκοπεύω σήμερα να αναπληρώσω, μοσχαράκι στο μενού!
08-12-2011, 10:48 #1249
Originally posted by bigjason
Σημερα
Πρ:1/3 μπανανα
Με:30γρ. τορτεληνια με γεμιση κρεας κ 2κτσ σαλατα τις ΤΖΙΝΑ
Απ:1 καφε
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι σε μικροτερη ποσοτητα
ΥΓ. ΤΖΙΝΑ πολυ νοστιμη η σαλατα σου να σε ρωτησω αντι για κουσκουσακι πηρα πληγουρι το ιδιο ειναι?
08-12-2011, 10:53 #1250
Originally posted by monahoiot
Συνεχίζεται -προς μεγάλη μου απογοήτευση- αυτή η τάση προς τα γλυκά... Ευτυχώς που δεν βάζω στο στόμα μου κανονικά γλυκά παρά μόνο ό,τι έχει μαύρη σοκολάτα...
Χτες:
π- δυο φρυγανιές με μέλι
δ- μια μπουκιά κέικ
μ- ένα μίνι παξιμάδι, ελαιόλαδο, φέτα και ντομάτα
α- δυο ελίτσες μαύρης σοκολάτας
β- 100 γρ. πασατέμπο και δυο μίνι γκοφρετίνια μαύρης σοκολάτας
Ελάχιστη πρωτείνη χτες και γι'αυτό σκοπεύω σήμερα να αναπληρώσω, μοσχαράκι στο μενού!
08-12-2011, 13:02 #1251
Το περίεργο είναι Τζίνα μου ότι τα γλυκά δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά μου, τα αλμυρά όμως είναι το μεγάλο μου θέμα! Εκεί παίζεται όλος ο αγώνας! Τώρα γιατί ξύπνησε ο γλυκός δράκος, θα δείξει η ιστορία!
08-12-2011, 13:14 #1252
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Με τα γλυκά έχω κι εγώ ένα θέμα. Προσπάθησε να παίρνεις γλυκά που δεν σου αρέσουν και πολύ ώστε να τρως λιγότερο. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν πολύ τα μπισκότα digestive και γι'αυτό τα παίρνω και τρώω μόνο ένα κάθε δύο τρεις μέρες. Αν έπαιρνα μπισκότα πτι μπερ ή γεμιστά με σοκολάτα μπορεί να έτρωγα και όλο το πακέτο!
08-12-2011, 22:02 #1253
Εγώ πάλι ζω για τα γλυκά αν και από την επέμβαση δεν έχω φάει καθόλου ζάχαρη. Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια ένα καλοκαίρι ολόκληρο (52 μέρες για την ακρίβεια) έτρωγα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γλυκά και παγωτά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και όχι δε με λιγώνουν :P Τώρα τα έχω αντικαταστήσει με τα γλυκά της s&b και συγκεκριμένα τη μαύρη σοκολάτα. Θέλω όμως να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα ειδικά την κρέμα!
09-12-2011, 01:22 #1254
Καλημέρες
Πρωί: Μισό τοστ.
Δεκατιανό: 1 ασπράδι αυγού.
Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο με 1 μπουκιά ρύζι και 2 μπουκιές σαλάτα (47 λεπτά χρονομετρημένα).
Απόγευμα: Καφέ και μπόλικο νερό.
Βράδυ: 1 φέτα γαλοπούλα με 3 μπουκιές σαλάτα.
09-12-2011, 09:09 #1255
Καλημερα
Εχτες
Πρ: 1 ποτηρι γαλα
Με:35γρ μαυροματικα με καπνιστο σολομο κ 2κτσ σαλατα
Απ:καφε κ 1ποτ χυμο πορτοκαλι
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
09-12-2011, 12:02 #1256
παιδακια έχω αρχίσει να νιώθω λίγο περιττη σε αυτό το τόπικ μιας και η διατροφή μου πια είναι πιο πλήρης και ομοιάζει με κανονικου ανθρώπου. Από την άλλη δεν θέλω να σας παραπλανώ με τις ποσότητες μου διότι είμαι και ενα χρονο χειρουργημένη ( αύριο έχω επαίτιο ) και φυσικό ειναι να τρωω παραπάνω. Οπότε σας παραδίδω την σκυτάλη και να είστε σιγουροι ότι θα σας διαβάζω καθημερινά. Εννοείτε οτι θα είμαι εδώ και ότι απορίες υπάρχουν με πολύ χαρά θα απαντώ και θα συμμετέχω.
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και εύχομαι όλων ο στόχος να είναι πρώτα από όλα η καλή υγεία και μετά όλα τα άλλα.
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση , επόμενος στόχος μου η καλή υγεία και διατήρηση αυτής.
Να ξέρετε ότι κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου :starhit::starhit::starhit:
09-12-2011, 14:06 #1257
Κατερινάκι μου, εμένα θα μου λείψεις παρόλο που συναντιόμαστε και σε άλλο τόπικ.. παρόλο που σε βλέπω και από κοντά...I can't have enough of you!
Χτες έζησα μια κωμικοτραγική μέρα, το μυαλό μου είχε ξεφύγει εντελώς, δεν κατάφερα να φάω ούτε μια μπουκιά κανονική τροφή γιατί όλη μέρα , και το εννοώ όλη μέρα, μασουλούσα σοκολάτα υγείας σε καθε μορφή και σχήμα, σοκολατάκια, γκοφρετάκια, ελίτσες κτλ. Ήταν α π ί σ τ ε υ τ ο και φυσικά δεν θα επαναληφθεί. Μου ήρθε και η καταραμένη η περίοδος οπότε μάλλον θα ηρεμήσω..
Το ιλαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ζυγαριά έδειξε απώλεια... την οποία νιώθω ότι δεν αξίζω αφού δεν έκανα τίποτα θετικό διατροφικά..
09-12-2011, 15:55 #1258
Originally posted by *Katie
παιδακια έχω αρχίσει να νιώθω λίγο περιττη σε αυτό το τόπικ μιας και η διατροφή μου πια είναι πιο πλήρης και ομοιάζει με κανονικου ανθρώπου. Από την άλλη δεν θέλω να σας παραπλανώ με τις ποσότητες μου διότι είμαι και ενα χρονο χειρουργημένη ( αύριο έχω επαίτιο ) και φυσικό ειναι να τρωω παραπάνω. Οπότε σας παραδίδω την σκυτάλη και να είστε σιγουροι ότι θα σας διαβάζω καθημερινά. Εννοείτε οτι θα είμαι εδώ και ότι απορίες υπάρχουν με πολύ χαρά θα απαντώ και θα συμμετέχω.
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας και εύχομαι όλων ο στόχος να είναι πρώτα από όλα η καλή υγεία και μετά όλα τα άλλα.
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση , επόμενος στόχος μου η καλή υγεία και διατήρηση αυτής.
Να ξέρετε ότι κατέχετε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου :starhit::starhit::starhit:
09-12-2011, 16:30 #1259
Originally posted by monahoiot
Το ιλαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ζυγαριά έδειξε απώλεια... την οποία νιώθω ότι δεν αξίζω αφού δεν έκανα τίποτα θετικό διατροφικά..
09-12-2011, 16:46 #1260
Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας. Πάει πολύ καιρός να σας γράψω, άλλωστε που διάθεση για ΄να κρατάω αρχείο με το τί τρώω...
Εδώ και 1 μήνα είμαι κολλημένη στο 91.7 με 92.2. Όλο εκεί παίζω και έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση ότι το 8 δεν το βλέπω μπροστά μου.... Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά βλέπω το κατέβασμά μου να σταματάει κάπου εδώ...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή