sleeve & διατροφή - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 218 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 3264
    Senior Member
    Αλίνα συμφωνώ με την Γιώτα. Επιμένω ότι οι ποσότητες σου είναι οσο θα έπρεπε για τον μηνα που είσαι. Η συχνότητα αναμενόμενη λόγω τις ελάχιστης ποσότητας που καταναλώνεις. Επειδή νιώθω ότι σε έχει καταβάλει άγχος, αν έχεις πρόσβαση στον γιατρό σου ή σε κάποιο διατροφολόγο της ομάδας του, μίλα του για να καθυσηχαστεις. Τα παραπάνω δεν ξεπερνούν τις 550 θερμίδες!!!!!!

Senior Member
    monahoiot περαστικουλια σου,ναi μαλλον πρεπει να παψω να ασχολουμε με τα κιλα κ απλα να κανω αυτο που πρεπει! γλυκακι δεν εχω δικιμασει κ ουτε εχω σκοπο γιατι με φοβαμαι μη κατρακιλησω. ετσι μου τα εχω απαγορεψει για παντα! παγωτακι 0 τις εκατο εφαγα μονο κ μπισκοτακι χωρις ζαχαρη κ τα καταχαρηκα,πιστευω οτι μια χαρα θα τη βγαλω με αυτα.οσο για το περπατημα το καθιερωσα 2 φορες την ημερα εστω λιγο.χιχιχ βελπω το μικρουλη μου να να χασει κ αυτο κανενα κιλακι το κουραζω λιγο το γλυκουλι μου αλλα του αρεσει! μονο μια φορα ειπε κουραστηκα! χιχιχ ενω εγω το λεω σε καθε ανηφορα

Senior Member
    Γιώτα είσαι πολύ γλυκούλα αν και πυρετούλα ! :starhit::starhit: Να ξέρεις ότι εσύ ήσουν το 50% που γύρισα πίσω για να γράφω. Και σκέφτηκα όταν θα κλεισεις χρόνο με το καλό τον Μαιο θα ανοίξουμε τοπικ για διατροφη σληβάτων 12μηνες+ γιατι τώρα μόνη μου θα γράφω και βαριέμαι θελω παρέα!!!

Senior Member
    Originally posted by Alina
    monahoiot περαστικουλια σου,ναi μαλλον πρεπει να παψω να ασχολουμε με τα κιλα κ απλα να κανω αυτο που πρεπει! γλυκακι δεν εχω δικιμασει κ ουτε εχω σκοπο γιατι με φοβαμαι μη κατρακιλησω. ετσι μου τα εχω απαγορεψει για παντα! παγωτακι 0 τις εκατο εφαγα μονο κ μπισκοτακι χωρις ζαχαρη κ τα καταχαρηκα,πιστευω οτι μια χαρα θα τη βγαλω με αυτα.οσο για το περπατημα το καθιερωσα 2 φορες την ημερα εστω λιγο.χιχιχ βελπω το μικρουλη μου να να χασει κ αυτο κανενα κιλακι το κουραζω λιγο το γλυκουλι μου αλλα του αρεσει! μονο μια φορα ειπε κουραστηκα! χιχιχ ενω εγω το λεω σε καθε ανηφορα
    Κάνεις την καλύτερη δουλειά!! Το περπάτημα είναι κορυφαίο και άκρως βοηθητικό σε αυτή την φάση που είσαι. Συνέχισέ το , μου αρέσει που το κάνεις με παρέα!!

Senior Member
    χιχιχ με την καλυτερη παρεα *Katie. για τις θερμιδες ετσι ειναι κοιταω μερικες μερες κ ειναι περιπου απο 450 μεχρι κ 650.θα παρω τηλ την διαιτολογο μολις κλεισω το διμηνο γιατι ενω ειχαμε πει να παω στο 3μηνο τελικα δε θα ανεβω παρα μονο στο 6μηνο. ο γιατρος μου ειπε δε χρειαζεται νωριτερα.αρα θα την ενοχλησω σιγουρα για μερικες συμβουλες κ να ηρεμησω κ λιγο.σκεφτομαι να ξαναπαω κ στη διαιτολογο εδω στο νοσοκομειο που με παρακολουθουσε κ πριν,δε ξερω μονο αν με δεχτει.,θα ρωτησω ομως δε εχω να χασω τιποτα.μονο κ η ιδεα οτι καποιος θα με σιγουρευει οτι τα κανω σωστα θα ειναι βοηθεια για εμενα

Senior Member
    Αλίνα να προσέχεις να μην πέφτεις κάτω από 400 θερμίδες την ημέρα, μου το είχε πει η διατροφολόγος του γιατρού μου αυτό για να μην κοιματε ο μεταβολισμός και να μην έχεις μεγάλο υποσητισμο. Κατά την ταπεινή μου άποψη είσαι μια χαρά:yes:

Senior Member
    με ανακουφιζεις! χιχιχ κ ιδιατερα που το λες εσυ που καταφερες αυτο το υπεροχο αποτελεσμα!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια. Βρε Αλινάκι μου, γιατί δεν λες στην Κατερίνα ότι έχετε τον ίδιο γιατρό και διατροφολόγο? Αφού στο ξαναείπα πως εσύ, η Κατερίνα και η Γιώτα έχετε τον ίδιο γιατρό και διατροφολόγο!!!! Αρα να ακούς τα κορίτσια, μιας και είχαν ακριβώς τις ίδιες οδηγείες με σένα!!

Senior Member
    ααααα!!! δεν το ήξερα!!! Μην ανυσυχείς τότε Αλίνα μου όλα καλά

Senior Member
    Προσπαθώ να βρω την δύναμη να ξαναρχήσω να γράφω το τί τρώω καθημερινά...

Ας αρχίσω με τα σημερινά λοιπόν

Πρ. 1 φέτα του τοστ με τυράκι
    Δεκ. τίποτα
    Μεσ. ψάρι φούρνου και λίγο ρύζι (συνολικά 100 γρ)
    ΑΠογ. προγραμματίζω για λίγο μήλο
    Βρ. φακές
    Προ ύπνου γάλα

Senior Member
    πωλινα μου ειχα μπερδευτει νομιζα οτι μου ειχες πει για την γιωτα,χιχι αλλιως θα το ειχα πει στην *Katie οτι εχουμε τον ιδιο . σημερα ως τωρα εχω φαει βλακιες, αλλα με τον ηλιο δε μπορω να κατσω σπιτι να μαγειρεψω,με εχει πιασει ταση φυγης... ολο βολτουλα ειμαστε με το μικρο. μεχρι στιγμης εχω φαει
    μιση μικρη μπανανα
    κουλουρι περιπου 1/4 ,αγγουρακι
    για το απογευμα λεω γιαουρτακι
    κ το βραδυ λιγο κοτοπουλο ψητο με αγγουρακι

Junior Member
    Καλησπέρα. Καινούργια στο κλαμπ και ειπα να γράψω κι εγω τι τρώω. Οχι οτι βγαζουμε και πολύ άκρη, αλλα κατι είναι κι αυτό. Ειμαι λοιπόν στην 33η μέρα μετα το χειρουργειο και σήμερα

Πρωινο: μισή κρέμα γιώτης.
    Δεκατιανο: 1 ζελέ
    Μεσημέρι: 3 ιταλικα κριτσίνια ιταλικα (χωρις σπόρια και σουσαμια) και ένα κομματάκι κασέρι.

Είδωμεν για τη συνέχεια της ημέρας. Πως το βλέπετε?

Πριν την επέμβαση δεν είχα θέμα με το νερο, αλλά δεν μου είναι ευκολο πλεον να πινω τα τρια λίτρα που έπινα πριν. Ενα λίτρο και είναι και πολυ. Αυτό με προβληματίζει λίγο. Κατα τα άλλα είμαι σουπερ.

Senior Member
    Originally posted by Jory

Πριν την επέμβαση δεν είχα θέμα με το νερο, αλλά δεν μου είναι ευκολο πλεον να πινω τα τρια λίτρα που έπινα πριν. Ενα λίτρο και είναι και πολυ. Αυτό με προβληματίζει λίγο. Κατα τα άλλα είμαι σουπερ.
    Όλοι οι σλιβάτοι έχουν θέμα με το νερό. Όσο περνάει ο καιρός θα μπορείς να πίνεις πιο εύκολα και μεγαλύτερες γουλιές κάθε φορά. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα μπουκαλάκι με νερό συνέχεια μαζί σου και να πίνεις λίγο λίγο όλη μέρα.

Senior Member
    τρεχω και δεν φτανω και εχω χαθει ομως τα διαβαζω ολα καθημερινα.
    χτες
    πρ μισο τοστ
    δεκ εναν ελληνικο
    μεσ λιγο ψαρι και μια πηρουνια χορτα βραστα
    απογ ενα μουστοκουλουρο
    βρ 50γρ χοιρινο και μια πηρουνια χορτα

σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ εναν ελληνικο
    μεσ 50γρ τονο και μια χουφτα μαρουλι-καροτο-φινοκιο σαλατα χωρις λαδι
    απογ ενα μουστοκουλουρο και μιση κουπα χυμο πορτοκαλι
    βρ σκοπευω να φαω μισο τοστ

Senior Member
    Καλησπέρα σας

π- δυο κριτσίνια σπανακιού
    δ- μισό αμυγδαλωτό παστέλι και 4-5 αμύγδαλα
    μ- ένα μπουτάκι κοτόπουλο με τυροσαλάτα
    α- ένα καφέ
    β- ένα μικρό κομμάτι κοτόπουλο και λίγη μυζήθρα Κρήτης(που έφεραν σήμερα τα κρητικόπουλα ξαδέρφια μου!), μια κουταλιά cheesecake και μια ελίτσα υγείας