sleeve & διατροφή - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 218 FirstFirst ... 42829091929394102142192 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 3264
    Senior Member
    προσπαθησα να φαω λιγο κοτοπουλο 30γρμ κ παλι το εκανα εμετο το κρεας σε ολες του τις μορφες εκτος γαλοπουλα αλαντικο δε το δεχεται το στομαχακι κ ειναι κ το μονο πραγμα που δε δεχεται!

Senior Member
    Βρε συ Αλινάκι, τι κρίμα που δεν το αντέχεις το κρέας, και είναι και το Α και το Ω της διατροφής των σλιβάτων! Όμως πιστεύω με τον καιρό θα μπορέσεις να το καταναλώνεις καλύτερα.
    Σήμερα:
    π- τρία λουκουμαδάκια γιάμι γιάμι!
    δ- τπτ
    μ- ένα μπουτάκι κοτόπουλο, ένα μπισκότο
    α- μία χούφτα lays δημητριακών
    β- ένα babybel

Να σας καταθέσω ότι πια μπορώ και τρώω μεγαλύτερες ποσότητες και ότι δεν φουσκώνω τόσο εύκολα όσο μέχρι το εξάμηνο. Επίσης μου έχει επιστρέψει η επιθυμία για γλυκό οπότε νομίζω τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για μένα, δλδ. ο έλεγχος πάνω στην πρόσληψη τροφής ώστε να είναι ισορροπημένη και όχι ό,τι νά΄ναι. Ο θεός βοηθός!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Βρε συ Αλινάκι, τι κρίμα που δεν το αντέχεις το κρέας, και είναι και το Α και το Ω της διατροφής των σλιβάτων! Όμως πιστεύω με τον καιρό θα μπορέσεις να το καταναλώνεις καλύτερα.
    Δυστυχώς ούτε εγώ το αντέχω το κρέας. Μοσχάρι τρώω δυό μπουκιές το μήνα και με το ζόρι τρώω μπιφτέκι με κιμά χοιρινό ή δυό μπουκιές κοτόπουλο. Το ξέρω ότι δεν πρέπει αλλά νοιώθω σα να τρώω τσιμέντο και περνάει τουλάχιστον μισή ώρα για να μου περάσει η δυσφορία με αποτέλεσμα να βλέπω κρέας και να ανακατεύομαι. Επίσης δεν αντέχω και τα τυριά κίτρινα και άσπρα. Μόνο γάλα και γιαούρτι. Γιώτα, σου έχει πει ο γιατρός σου αν κάποια στιγμή θα επανέρθει το στομάχι μας και θα μπορούμε πάλι να τρώμε τα πάντα; Γιατί αν και μου αρέσει το κρέας αν συνεχίσει έτσι το στομάχι μου στο τέλος θα γίνω χορτοφάγος!

Senior Member
    θελω να πιστευω ΤΖΙΝΑ οτι σιγα σιγα θα στρωσει κ θα μπορουμε να φαμε κρεατακι.
    σημερα ολη μερα ημουν στο ποδι κ δεν εφαγα σχεδον τιποτα
    καφε με γαλα
    κοτοπουλο με πατατουλα 30γρμ που τα εβγαλα
    ενα κριτσινι
    ενα δαμασκηνο κ ενα βερικοκο ξερο

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Δυστυχώς ούτε εγώ το αντέχω το κρέας. Μοσχάρι τρώω δυό μπουκιές το μήνα και με το ζόρι τρώω μπιφτέκι με κιμά χοιρινό ή δυό μπουκιές κοτόπουλο. Το ξέρω ότι δεν πρέπει αλλά νοιώθω σα να τρώω τσιμέντο και περνάει τουλάχιστον μισή ώρα για να μου περάσει η δυσφορία με αποτέλεσμα να βλέπω κρέας και να ανακατεύομαι. Επίσης δεν αντέχω και τα τυριά κίτρινα και άσπρα. Μόνο γάλα και γιαούρτι. Γιώτα, σου έχει πει ο γιατρός σου αν κάποια στιγμή θα επανέρθει το στομάχι μας και θα μπορούμε πάλι να τρώμε τα πάντα; Γιατί αν και μου αρέσει το κρέας αν συνεχίσει έτσι το στομάχι μου στο τέλος θα γίνω χορτοφάγος!
    Tzina μου, βασικά δεν το έχω συζητήσει το θέμα του κρέατος με το γιατρό γιατί δεν ηταν κάτι που με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα. Από τότε που ξεκίνησα τις μαλακές τροφές, δλδ. στο 40ήμερο, έβαλα το κρέας όλων των ειδών στη διατροφή μου, δοκίμασα τα πάντα από λίγο για να δω ποιο με πειράζει, έφαγα τότε και βραστό και ψητό και τηγανητό ακόμη! Σε ελάχιστη ποσότητα που αυξανόταν σταδιακά. Τώρα τρώω σχεδόν κάθε μέρα λίγο κρέας, με φουσκώνει πάρα πολύ είναι αλήθεια και ο κορεσμός έρχεται άμεσα, σε αντίθεση με άλλες τροφές που δεν νιώθω και πολύ κορεσμό.
    Πάντως το ότι δεν αντέχεις και τα τυριά, είναι ένα θέμα γιατί το τυράκι αντικαθιστά κάπως το κρεατάκι..Μην το βάλεις κάτω, μαγείρεψε τα διαφορετικά και δοκίμασε, ίσως να βρεις έναν τρόπο μαγειρέματος που να μην σε ανακατεύει.
    Προσωπικά, το μόνο πράγμα που δεν αντέχω καθόλου -και είμαι στους 7 μήνες χειρουργημένη- είναι το ψωμί. Ακόμη και πρόσφατα είχα δυσάρεστες εμπειρίες με εμετό όταν προσπάθησα να φαώ τοστ με κανονικό ψωμί. Μάλλον οι διογκωτικές ύλες που βάζουν μέσα δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Senior Member
    Καλημερα
    Εχτες
    Πρ: 1/2 μπανανα
    Δε:1κριτσινι και μια φετα τυρι μιλνερ
    Με:Φασολες με σολομο καπνιστο κ κουνουπιδι
    Απ:Μισο μελομακαρονο
    Βρ:Καπνιστο σολομο με σαλατα κουνουπιδι

Καλα Χριστουγγενα μανηκακια με υγεια και πολλα χαμογελα γιατι η ζωη ειναι ΩΡΑΙΑ.............

Senior Member
    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Γιώτα μου δοκιμάζω διάφορους τρόπους για το κρέας αλλά το στομάχι μου αντιστέκεται το άτιμο. Έχω παρατηρήσει δε ότι δεν με ενοχλούν τα τηγανητά! Το αυγό βραστό μου πέφτει βαρύ ενώ τηγανητό το τρώω άνετα. Τα τυριά μπορώ να τα φάω τηγανητά σαγανάκι. Η πατάτα μου πέφτει βαριά ενώ τηγανητή την τρώω άνετα. Τι να το κάνω όμως αφού τα τηγανητά πρέπει να τα αποφεύγω γιατί δεν είναι καλή διατροφή. Όσον αφορά το ψωμί κι εγώ δεν μπορώ να το φάω γι' αυτό τρώω παξιμαδάκια. Τελικά είναι πολλά αυτά που δεν μπορώ να φάω. Δυστυχώς παρόλο που είχα πολύ γερό στομάχι, έτρωγα τα πάντα χωρίς πρόβλημα και δεν έκανα σχεδόν ποτέ εμετό τώρα με το χειρουργείο άλλαξαν πολλά. Ευτυχώς τουλάχιστον συνεχίζω να μην κάνω εμετό. Αν το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα δεις το γιατρό σου ρωτησέ τον σε παρακαλώ, όχι ειδικά για το κρέας, αλλά γενικά αν η δυσανεξία που παρουσιάζει ο καθένας μας σε διαφορετικές τροφές κάποια στιγμή θα φύγει ή αν από εδώ και πέρα όντως δεν θα μπορούμε να τρώμε κάποιες τροφές για όλη μας τη ζωή.

Senior Member
    Θα τον δω ξανά μέσα στον Ιανουάριο που θα με χειρουργήσει στη χολή και θα τον ρωτήσω σίγουρα!

Senior Member
    καλο μεσημερι κ καλα χριστουγεννα να εχουμε. Τζινα ειναι πολλες οι τροφες που σε πειραζουν θα ειναι πολυ δυσκολο για εσενα. εγω στο ψωμι κ γενικα στο αμυλο σε ολες τις μορφες του δεν εχω θεμα.παει πολυ ευκολα κατω κ σε περισσοτερες ποσοτητες απο τα αλλα τροφημα δυστηχως. γενικα τιποτα δε με εχει ενοχλησει εκτος απο το κρεατακι κ λιγο ο τονος.λογικα ομως με το καιρο θα πρεπει να περασουν αυτα.πιστευω λιγο μετα το χρονο θα εχει βρει τους ρυθμους του το νεο στομαχακι,τουλαχιστον στις περισσοτερες τροφες

Senior Member
    καλημερα και καλα χριστουγεννα σε ολους μας!!!!!!!!
    χτες
    πρ μισο τοστ
    δεκ ενα φλυτζανι γαλα
    μεσ 3/4 της κουπας φακες μια δαγκωνια τυρι
    απ μια φετα τυρι του τοστ και μια γαλοπουλα αργοτερα 2-3 μπανανες αποξηραμενες γιατι εκανα πολλες δουλειες και εξαντληθηκα οποτε ηθελα δεν ηθελα επρεπε να φαω 2 φορες το απογευμα
    βρ μισο τοστ

alina και τζινα εγω ειχα τεραστιο προβλημα με το κρεας ομως τωρα μονο το κοτοπουλο μου πεφτει βαρυ.το χοιρινο φιλετο ειναι τρομερα μαλακο και δεν εχει και λιπος.ο κιμας απο μοσχαρι αν τον ζυμωσεις με αρκετο νερακι αντι για λαδι και τριψεις και λιγο κολοκυθακι μεσα γινεται πολυ μαλακο και κατεβαινει καλα.εμενα αυτο που μου πεφτει καλυτερα απο ολα ειναι το αρνι το οποιο ρωτησα τη διαιτολογο μου και μου ειπε οτι σε τοσο μικρες ποσοτητες και χωρις πετσες και λιπη δεν πειραζει να τρωω μια φορα στο τοσο.ο κιμας ειναι ωραιος και μαγειρεμενος οπως για τα μακαρονια με κιμα.εμενα με πειραζουν ολα τα ζυμαρικα και το ρυζι τα οποια ουτε καν ακουμπαω.μονο πατατα μπορω να φαω η οποια ειναι ωραια γεμιστη με κιμα και λιγο τυρι απο πανω.τρωω μιση μεσαια πατατα.γιωτα το ψωμι το τρως οπως ειναι απο το φουρνο η το φρυγανιζεις?εγω για να φαω πρεπει να ειναι καλα φρυγανισμενο αν και το αποφευγω εκτος απο το τοστ.
    πολυλογια με επιασε????????????αυτα απο τη δικη μου εμπειρια ελπιζω κατι να σας βοηθησει.

Senior Member
    eleni , όταν δοκιμάζω ψωμί από το φούρνο, με το τίποτα δεν κατεβαίνει πάνω από μπουκιά, την περασμένη βδομάδα θέλησα να με "εκπαιδεύσω" γι'αυτό και με υποχρέωσα να φάω ένα μικρό τοστάκι από ψωμί φούρνου και κίτρινο τυρί, μου έκατσε στον οισοφάγο! Στη μισή ώρα το είχα βγάλει.. Φρυγανιές, παξιμάδια , κρακεράκια κτλ μια χαρά τα τρώω! Η διατροφολόγος μου είπε ότι δεν πειράζει καθόλου μου δεν παίρνω άμυλο από το ψωμί αφού μπορώ και τρώω που και που μακαρόνια, ρύζι ή πατάτα, οπότε δεν χολοσκάω! Απλά που και που με πιάνει μια νοσταλγία για τοστάκι!

Senior Member
    εγω το ψηνω πολυ καλα στην τοστιερα μαζι με το τυρι αν θελω να φαω τοστ μονο του και το αφηνω να παγωσει αν θελω να κανω παγωμενο σαντουιτσακι ο θεος να το κανει και εχω παρατηρησει οτι τα μαυρα ψωμια κατεβαινουν πιο ευκολα.εγω δεν μπορω ουτε να σκεφτω ζυμαρικο η ρυζι και να μην με πονεσει το στομαχι μου.ευτυχως τρωω οσπρια και καμια φορα λιγο πατατα.

Senior Member
    χρονια πολλα σε ολους.χαθηκαμε ολοι βλεπω αυτες τις μερες ευχομαι να μην τρωμε χαζομαρες ενεκα οι γιορτες.
    χτες
    πρ μισο τοστ
    δεκ ενα φλυτζανι γαλα
    μεσ λιγο αρνι βραστο και 3 κουταλιες ζουμι
    απογ ενα μπισκοτο
    βρ λιγο κρεας βραστο

σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ ενα φλυτζανι γαλα
    μεσ κρεας και μια πηρουνια σαλατα μια μπουκια ψωμι
    απογ ενα καπουτσινο και μια μπουκια απο τα ρολα κανελας που εφτιαξα
    βρ λιγο κρεας

Senior Member
    χρονια πολλα!!! πιτευω οτι τα πηγα καλα στη διατροφη αυτες τις μερες το μονο που δοκιμασα 2 κουταλακια λεμονοπιτα! το πρωτο μου γλυκο,μου αρεσε αλλα μετα ενιωσα αηδια κατευθειαν.
    σημερα προσπαθησα να πιω πολλα υγρα γιατι εχω αφυδατοθει τελειως ετσι εφαγα ελαχιστα
    καφε ελληνικο
    μανταρινι
    μανταρινι
    τσαι
    μια κουταλια ρυζι με κιμα
    πορτοκαλι
    τσαι
    λιγο αθοτυρο με κρακερακι
    τα φρουτα μονο το ζουμι τους δε μπορω ακομα να τα φαω κανονικα.νιωθω ομως καπως καλυτερα.νερο δε καταφερα μονο μερικες γουλιες αλλα οχυμος κ τα υπολοιπα υγρα βοηθησαν

Senior Member
    καλημέρα μανικάκια μου και ξανα χρόνια πολλά!
    Δεν θα γράψω αναλυτικά τι έχω φάει τις τελευταίες μέρες, ήταν πολλά και κυρίως διάφορα! Υπέροχα κρεατικά και λοιπά χριστουγεννιάτικα εδέσματα, αλλά και αρκετά γλυκάκια σε μικρές αλλά ικανοποιητικές ποσότητες...Όντως οι μέρες αυτές είναι πειρασμός αφού κουβαλιόμαστε από τραπέζι σε τραπέζι!
    Από σήμερα ξαναρχίζω το πρόγραμμα με τα 5 γεύματα γιατί μας περιμένει και η πρωτοχρονιά! Φιλιά!