sleeve & διατροφή - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 218 FirstFirst ... 488896979899100108148198 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 3264
    Kαλημέρα, Ιάσονα γιατί πάντα γράφεις τα γραμμάρια που τρώς?, τρώς συγκεκριμένη ποσότητα ή όσο πάρει? με ανγχώνει να το κάνω εγώ αυτό γιαυτό και όποτε έκανα διαιτα έτρωγα απεριοριστη ποσότητα σε σαλάτα και πρωτείνη, δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με γραμμαρια, τώρα μετά την επέμβαση ακόμα τρώς ζυγισμένα?

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas
    Kαλημέρα, Ιάσονα γιατί πάντα γράφεις τα γραμμάρια που τρώς?, τρώς συγκεκριμένη ποσότητα ή όσο πάρει? με ανγχώνει να το κάνω εγώ αυτό γιαυτό και όποτε έκανα διαιτα έτρωγα απεριοριστη ποσότητα σε σαλάτα και πρωτείνη, δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με γραμμαρια, τώρα μετά την επέμβαση ακόμα τρώς ζυγισμένα?
    Καλημερα Χριστινα μετα την επεμβαση στις οδηγιες που μου εδωσαν ελεγαν να τροω 70-80 γρ. κρεας,κοτοπουλο,ψαρι και οτα αγορασα ζηγαρια και αρχισα να τα ζυγιζω ειδα οτι δεν μπορουσα να τροω πανω απο 35γρ. τωρα πλεον δεν τα ζυγιζω απλα με το ματι καταλαβαινω την ποσοτητα που βαζω και αν τυχον βαλω παραπανω καμια φορα δεν μπορω να το φαω.
    Το μονο που δεν μπορω να συνηθησω ακομη ειναι να τροω σε κανονικο πιατο (τροω σε μπολακι του παγωτου) και να καθομαι στο τραπεζι για φαγητο. Τα βαζω στα μπολακια και πηγαινω στον υπολογιστη και στην τηλεοραση.

Senior Member
    ιασονα ουτε εγω τρωω σε κανονικο πιατο τρωω στου φρουτου.προσπαθησε να φας στο τραπεζι ακομα και αν σου παρει πολυ ωρα η ακομα και αν οι αλλοι βαρεθουν να σε περιμενουν να φας.

Senior Member
    Σήμερα έφαγα τα εξής:

π- ένα αμυγδαλωτό παστέλι
    δ- τπτ
    μ- ένα μικρό κομμάτι γουρουνόπουλο , μια πατάτα φούρνου και σαλάτα πράσινη
    α- έναν κουραμπιέ και μια φέτα τσουρέκι
    β- δεν θα φάω γιατί νιώθω τύψεις για τα απογευματινά γλυκά :lol::lol:

Senior Member
    σημερα
    γαλα με παξιμαδακι
    καφε σκετο
    σουβλακι με αλαδωτη πιτα,μαρουλι,ντοματα κ φιλετο κοτοπουλο(το εφαγα σε 3 δοσεις .μεσημερι,απογευμα,βραδυ)
    2 κουταλιες ρυζι με λαχανικα
    πιο μετα ισως κανενα μανταρινι
    το καλο ειναι οτι κρατησα το κρεας! ετσι ανακατεμενο δε μου επεσε βαρυ

Senior Member
    Originally posted by Alina

το καλο ειναι οτι κρατησα το κρεας! ετσι ανακατεμενο δε μου επεσε βαρυ
    Αλινα, αυτό είναι καλή εξέλιξη! keep going!

Senior Member
    χιχιχ ειδες γιωτα μου το ατιμο το στομαχακι ηθελε σουβλακι! η αληθεια ειναι οτι το χαρηκα κιολας κ γευστικα

Senior Member
    σημερα
    πρ ενα αντιδωρο και λιγο τυρι
    δεκ μια κουπα γαλα
    μεσ δυο μπουκιες αρνι δεν ειχα καθολου ορεξη
    απογ εναν ελληνικο και 3 κουταλιες του γλυκου παστα ειχα παει σε επισκεψη
    βρ αλλες δυο μπουκιες αρνι

Senior Member
    αχ αλινα σε ζηλευω για το σουβλακι με την πιτα.εγω μονο μισο καλαμακι μπορω να φαω πιτα καθολου ενω ψωμι τρωω αν δεν ειναι μαλακο.αντε και σε αλλα κρεατακια τωρα.

Senior Member
    ελενη μου νομιζω καλυτερα που δε μπορεις την πιτα κ το ψωμι πολυ.εγω απο αυτα μπορω να φαω ανετα οση ποσοτητα θελω! κ με τρομαζει μη ξαναπαρω τα κιλα.ετσι προσπαθω να τρωω οσο λιγοτερη ποσοτητα γινεται οσο κ αν τα δεχεται ευχαριστα το στομαχακι

Senior Member
    Alina σε καταλαβαίνω απόλυτα με το σουβλάκι γιατί κι εγώ που δεν μπορώ το κρέας μία μέρα έφαγα χάμπουγκερ. Μισό το απόγευμα και μισό το βράδυ και δεν με πείραξε καθόλου. Προφανώς το μπιφτέκι του χάμπουγκερ δεν είναι πραγματικό κρέας γι'αυτό δεν με πείραξε χιχιχι.

Bigjason γιατί αγχώνεσαι για το πιάτο; Κι εγώ σε μπωλάκια παγωτού τρώω ή σε πιατάκι φρούτου. Δεν υπάρχουν κανόνες, όπως σε ευχαριστεί κι όπως νοιώθεις καλύτερα. Και δεν πειράζει που δεν κάθεσαι στο τραπέζι με τους δικούς σου, αυτό είναι το λιγότερο σε τέτοιο αγώνα που κάνεις για μία νέα αρχή, θα το συνηθίσουν σιγά σιγά.

Senior Member
    Εχτες
    Πρ:-------------
    Δε: 1 αντιδορο,1καφε
    Με: 1αβγο βραστο 7& 2κτσ σαλατα
    Απ: 2 καρυδια
    Βρ: 1φιλετακι κοτοπουλου με 2κτσ πουρε & 2κτσ σαλατα

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Bigjason γιατί αγχώνεσαι για το πιάτο; Κι εγώ σε μπωλάκια παγωτού τρώω ή σε πιατάκι φρούτου. Δεν υπάρχουν κανόνες, όπως σε ευχαριστεί κι όπως νοιώθεις καλύτερα. Και δεν πειράζει που δεν κάθεσαι στο τραπέζι με τους δικούς σου, αυτό είναι το λιγότερο σε τέτοιο αγώνα που κάνεις για μία νέα αρχή, θα το συνηθίσουν σιγά σιγά.
    Κανενα ανχος που τροω σε μπολακια παγωτου ισα ισα το εχω συνηθησει κιολας και μου αρεσει.
    Οσο για τριτους δεν δινω καθολου σημασια και οταν καθομουνα στο τραπεζι και ξεχνουσα να σηκοθω τα ακουγα γιαυτο και τωρα που δεν καθομαι δεν με απασχολη τι θα πουν οι αλλοι.
    Μια φορα καθησα στο τραπεζι για να κανω το χατηρι του πατερα μου και τις προην κοπελας μου και επαθα (δεν θυμαμαι πως το λετε εσεις εδω εφαγα δυο μπουκες πιο γρηγορα αποτι επρεπε και για να σταματηση ο πονος αναγκαστικα να βαλω δαχτυλο για προκαλεσω εξαγογη αυτη ηταν και η μοναδικη φορα)

Senior Member
    καλημερα σας! σημερα γιορταζει ο μικρουλης μου κ παλι γλυκο θα κανω,ευχομαι να μπορεσω να κρατηθω να μην δοκιμασω.αντε να φυγει αυτος ο μηνας γιατι ολο γιορτες κ γενεθλια εχουμε.γενικα σημερα εχω χαλια διαθεση.. θελω να κλαιω χωρις σπουδαιο λογο αυτες τι μερες γενικα ειχε πεσει η διαθεση μου αλλα σημερα παρα πολυ. λετε να ειναι απο την επεμβαση που τα βιωνω ολα τοσο εντονα? το ειχετε παθει κ εσεις?

Senior Member
    Καλημέρα. Alina να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου. Γιατί να μην δοκιμάσεις από το γλυκό που θα φτιάξεις; Αν φας και δυο κουταλιές γλυκάκι τι έγινε; Εμένα δεν μου έχει πέσει η διάθεσή μου αλλά ξέρω ότι μπορεί να συμβεί αυτό μετά την επέμβαση. Επειδή αλλάζουν τα δεδομένα σε πολλά πράγματα, για κάποιους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν και μέχρι να συνηθίσουν η ψυχολογία τους είναι πεσμένη. Με στενοχωρείς γιατί με το να κλαις δεν αλλάζει τίποτα, αντιθέτως με υπομονή και επιμονή κάτι μπορείς να καταφέρεις. Εγώ λέω να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό από το να κλαις σήμερα που γιορτάζει και το μπουμπούκι σου, να φτιάξεις το ωραίο γλυκό!! :love: