sleeve & διατροφή - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 218 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 3264
    Senior Member
    ναι τζινα μου ετσι σκεφτομαι κ εγω αλλα πραγματικα ζοριζω τον εαυτο μου να το κανει.γενικα μετα την επεμβαση ενιωθα πολυ καλυτερα! τωρα επεσα κ ευχομαι να μην κρατησει.

Senior Member
    Δυστυχώς τίποτα δεν μας χαρίζεται. Θέλει προσπάθεια και επιμονή για να καταφέρουμε ότι επιθυμούμε. Η επέμβαση μας κάνει ευάλωτους και με τα προβλήματα που έχουμε όλοι μας είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία μας. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πάλι τον τρόπο να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά και να συνέλθεις.

Senior Member
    αλινακι, μη στεναχωριέσαι, έχει συμβεί σε πολλές από εμάς αυτή τη τάση για κλάμμα, ναι οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι παρελκόμενο της τεράστιας αλλαγής στη ζωή μας που φέρνει η επέμβαση και τις βιώνουμε χωρίς πανικό, περιμένοντας να περάσουν.. Εγώ δεν ήμουν καλά ψυχολογικά μέχρι και τον τέταρτο μήνα, μετά ανέβηκα απότομα!
    Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να απολαύσεις τη γιορτή του!

Senior Member
    αλινα εγω απο το 2ο μεχρι τον 4ο μηνα εκλαιγα με τα παντα χωρις λογο.φταινε οι ορμονες μας που εχουν αναστατωθει.αν θες να κλαψεις κλαψε μην το κρατας μεσα σου.ο ψυχιατρος που εκανα ψυχοθεραπεια λεει πως βγαζουμε τα συσσωρευμενα συναισθηματα μας.χρονια πολλα στο μικρουλη σου.

Senior Member
    σημερα ειπα να ανεβω στη ζυγαρια για να δω τι χαζομαρες εκανα τωρα που εφαγα 1-2 γλυκακια στις γιορτες.ε λεω θα εχω μεινει σταθερη η θα εβαλα και κανενα γραμμαριακι γιατι πλεον με τρομαζει η ζαχαρη και ακομα και μια κουταλια να φαω νομιζω θα παρω κιλο(χαζη:lol.απο 115.5 τωρα ειμαι 113.4 !!!!!εχασα 2 κιλακια χωρις να προσεχω καθολου στις γιορτες????????

Senior Member
    Μπράβο Eleni. Είναι υπέροχη η αίσθηση του και τρώω και αδυνατίζω. Γι'αυτό sleeve και ξερό ψωμί!!!

Senior Member
    μπραβοοοο ελενη μου ειδες τελικα τα γλυκακια με μετρο δε σταματανε την απωλεια. τωρα ειμαι κ εγω στο τριτο μηνα η αληθεια ειναι οτι με το που εκλεισα τον 2 αρχησα να νιωθω πιο πεσμενη.αν ειναι να συνερθω στο τεταρτο οκ! αν κ πραγματικα νιωθω τοσο χαμενη! ενω δε θα επρεπε. απογοητευτηκα απο ενα φιλο που πιστευα αληθινο κ αποδηχτηκε το αντιθετο.ειναι λογικο να στεναχωρηθω απλα πριν την επεμβαση νομιζω δε θα εκλαιγα γιαυτο.δε ξερω η αληθεια ειναι οτι νιωθω σοκαρισμενη! κ με αυτο που εμαθα αλλα κ με την αντιδραση μου.

Senior Member
    αλινα εβλεπα μια διαφημιση ταινιας και αρχισα να κλαιω μην το ψαχνεις.οχι μονο θα περασει μετα θα νιωθεις και πολυ καλυτερα θα πετας.εγω με τα μαλλια μου επαθα τρελη πλακα.

Senior Member
    τι εννοεις? οτι δεν αντεχες την απωλεια των μαλλιων κ σε ερηξε? παντως δε μπορω να ειμαι ετσι.μου θυμιζει ολη η φαση τοτε μετα τη γεννα που με επρναν να μου ευχηθουν για τα γενεθλεια μου κ εκλεγα με λιγμους.τωρα οκ κρατιεμαι κ δε κλαιω αλα οταν μου λενε τις ευχες κ ρωτανε τι κανω!! με το ζορυ κρατιεμαι να κλαψω παλι

Senior Member
    ναι με τα μαλλια μου επαθα σοκ γιατι επεφταν πολυ.δεν εκλαιγα ομως για αυτο εκλαιγα με οτιδηποτε ακομα και αν μου εκανε ο αδερφος μου θυμωνα και εκλαιγα.τωρα εχουν σχεδον σταματησει να πεφτουν.

Senior Member
    κ εμενα πεφτουν πολυ αλα αυτο δε με εχει σοκαρει.απο πριν την επεμβαση ειχα αυτο το προβλημα με τα μαλλια αρα δε νιωθω οτι αλλαξε κατι. το κακο ειναι οτι ετσι οπως ειμαι το παραμικρο που κανει ο μικρος με ενοχλει κ του φωναζω... ουφ ασ πουμε κατι αλλο!
    λοιπον σημερα το μενου
    γαλα με παξιμαδακι
    καφε σκετο
    μαυροματικα μια κουταλα με αθοτυρο
    μετα σκεφτομαι μανταρινι
    κ για βραδυ να δοκιμασω 2 μπουκιες απο τη πορτοκαλοπιτα κ λιγο γαλα.

Senior Member
    εμενα με γυροφερνει ιωση σημερα και ειμαι καπως.

Senior Member
    ουπς! αυτες οι ιωσεις δε λενε να τελειωσουν.περαστικουλια ελενη

Senior Member
    thanks.το κακο ειναι οτι δεν ειναι βηχας η συναχι ειναι οπως φαινεται γαστρεντεριτιδα οποτε ευχομαι να τελειωσει γρηγορα.

Senior Member
    προσεχε πολυ τι τρως αυτες τις μερες κ θα περασει γρηγορα θα δεις.λαπαδακι δοκιμασε