sleeve & διατροφή - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 218 FirstFirst ... 1725262728293777127 ... LastLast
Results 391 to 405 of 3264
    Senior Member
    καλημερα στην πιο ομορφη παρεα!!!!λοιπον γιωτουλα μου αυτο ολος τυχαιος το εχω και εγω δεν μπορω να φαω πολυ αλλα πειναω πηρα τηλ λοιπον και τον γιατρο και τον διατροφολογο γιατι και εγω φοβηθηκα οτι αυτο ηταν οτι εχασα εχασα και επαθα σοκκκκκκ αλλα δεν ειναι ετσι καταρχην δεν πειναει το στομαχι μας αλλα ο εγκεφαλος μας που ειναι λεμαργος χαχαχαχαχαα δεν μας εκαναν και λοβοτομη απλα επειδη ειναι μικρες η ποσοτητες που καταναλωνουμε κανουμε λιγοτερο χρονο πεψης οποτε και νιωθουμε οτι πειναμε ασε που με αυτο που τρωμε δεν χορτενει και το ματι....καταλαβαινεις παντως μου ειπε η διατροφολογος δεν υπαρχει λογος ανησυχιας για να βαλουμε η να μην χασουμε κιλα αφου η ποσοτητα ειναι αμελητεα σε σχεση με το παρελθον αρκει να μην τρωμε χαζουλακια

Senior Member
    χθες εφαγα
    1 μουστοκουλουρο το πρωι
    μεσημεριανο 70γρ στραπατσαδα
    απογευματινο μισο ροδακινο
    και βραδινο το αλλο μισο

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Και εγω το ειχα αυτο μεχρι το 3μηνο, δεν πεινουσα απλα ενιωθα το στομαχι μου περιεργα αδειο και ενα συναισθημα οχι πολυ ευχαριστο.
    Αυτό ακριβώς Κατερίνα!! Δεν νιώθω την πείνα που ήξερα προ σληβ, είναι αυτό που περιγράφεις, ένα περίεργα άδειο στομάχι και ένα συναίσθημα δυσφορίας εξαιτίας του.. Τι καλά, που υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν περάσει (ή τα περνάν τώρα )και μπορούν να μας καθησυχάζουν..Thanks darling!

Senior Member
    Καλημέρα σας. Γιώτα μου αυτό το πράγμα το νιώθω και εγώ. Οταν το συζήτησα τις προάλλες με τιν διατροφολόγο μου είπε πως αν θέλω μπορώ να κρατάω κάτι πίσω από τα γεύματα μου, πχ αντί να τρώω με το γεύμα μου 2 φρυγανιές, να τρώω μία, και να τρώω την άλλη στην 1μιση ώρα που θα το νιώθω αυτό. Ετσι δεν τρώω κάτι παραπάνω και ξεγελάω το μυαλό. Επίσεις μου είπε όταν το νιώθω αυτό, μπορώ να πίνω νερό, ή ακόμα και χυμούς σκουός Robinson που είναι μόνο 8 θερμίδες το ποτήρι και σου δίνουν την αίσθηση ότι ήπιες κάτι πολύ πιο ωραίο από το νερό.

Για δοκίμασέ τους. Ειναι και πολύ δροσεροί, και κατεβένουν πολύ πιο εύκολα από το σκέττο νερό! Λογικα στα σουπερμαρκετ θα τους βρεις εκεί που είναι οι λεμοναδεσ/πορτοκαλάδες που αραιώνεις με το νερό.

Senior Member
    Ευχαριστώ Πωλίνα! Δεν τους ξέρω αυτους τους χυμούς, θα τους ψάξω.
    Σήμερα να φας περισσότερο από χτες, ελπίζω να διψας και λιγοτερο!

Senior Member
    Γειά σας. Παρατήρησα ότι στη διατροφή σας συμπεριλαμβάνετε που και που ξηρούς καρπούς. Μπορείτε να μου πείτε γι΄αυτό, μήπως πρέπει να το κάνω και γω.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γειά σας. Παρατήρησα ότι στη διατροφή σας συμπεριλαμβάνετε που και που ξηρούς καρπούς. Μπορείτε να μου πείτε γι΄αυτό, μήπως πρέπει να το κάνω και γω.
    Αν πας στη σελίδα 8 νομίζω αυτου του τοπικ, θα βρεις που εχω ποσταρει αναλυτικα για το καλο των ξηρων καρπων, τι προσφερουν και ποσες θερμιδες εχουν. Η δικια μου διατροφολογος μου επιτρεπει μια χούφτα την ημέρα ξηρους καρπους, τους θεωρει πολυ καλη πηγη θρεπτικων συστατικων.Θα σου προτεινα να τους ξεκινησεις αλλα οχι μια χουφτα, παρε κανα-δυο και μασα τους, να δεις σε αυτη τηφαση αν τους αντεχεις και μετα αυξησε τη δόση.
    Επίσης , αν τρως ηλιοσπορους, ειναι τρεις χουφτες την ημερα (λογω ότι εχουν τσοφλι, ειναι μικροτερος καρπος)
    Στη δική μου περιπτωση που έχω χαμηλο νάτριο, ειναι το καλυτερο μου που μου επετρεψε ξηροκαρπια γιατι τα λατρεύω!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ευχαριστώ Πωλίνα! Δεν τους ξέρω αυτους τους χυμούς, θα τους ψάξω.
    Σήμερα να φας περισσότερο από χτες, ελπίζω να διψας και λιγοτερο!
    καλημέρα καλη μου. Είναι χυμοί που διαλύεις σε νερό. Πολύ ωραίοι. Εγώ τους κάνω και γρανίτα - Διαλύω τον χυμό σε ένα ποτήρι, τον βαζω σε παγοκυψέλες, παγωνεί και μετα τα παγακια στο μπλέντερ με λίγο χυμό (λίγο χυμό και νερό σύνολο 1/4 ποτηριού) και γίνετε τέλεια γρανιτα χωρις τυψεις!

Senior Member
    Λοιπον χτες έχουμε

Πρ. 1 φρυγανιά με αναρή
    1 γαλα σοκολατούχο
    Μεσ. σαλάτα με κοτόπουλο (μαρούλι, ντοματίνια, αγγουράκι, κοτοπουλο και 1 κγλ λάδι)
    Απογ. γρανίτα (όπως πιο πάνω)
    Βρ. μπιφτεκάκι πιπεράτο και λίγη ντομάτα και αγγουράκι και 1 κγλ γιαουρτι (μιλάμε τα μπιφτέκια πρώτη φορα τα έκανα έτσι και μου βγήκαν θεϊκά!!!! Και έχουν και τον συνδιασμό κρέατος και πατάτας που θέλει η διατροφολόγος!!!!)

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Λοιπον χτες έχουμε

Βρ. μπιφτεκάκι πιπεράτο και λίγη ντομάτα και αγγουράκι και 1 κγλ γιαουρτι (μιλάμε τα μπιφτέκια πρώτη φορα τα έκανα έτσι και μου βγήκαν θεϊκά!!!! Και έχουν και τον συνδιασμό κρέατος και πατάτας που θέλει η διατροφολόγος!!!!)
    Για πες για πες! Θέλω συνταγή!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by polinaki1983
    Λοιπον χτες έχουμε

Για πες για πες! Θέλω συνταγή!
    Θα στην γράψω απόψε για να φέρω μπροστά μου όοοοοοοοοοοοοολα τα μπαχαρικά που έβαλα μέσα, μήπως και ξεχάσω κάπιο!!!! Πάντος θα ξετρελλαθείς!!!!!! Ο άντρας μου που δεν είναι και πολύ του κρέατος, έφαγε 3 και ήθελε και 3 σήμερα!!!!!!!

Senior Member
    παιδια θελω απεγνωσμενα να φαω ξηρους καρπους μπορω να τους φαω αλεσμενους στο μπλεντερ μου?εεεε μπορωωωωωω

Senior Member
    ax Ιωάννα, μιλάω ως λάτρις των ξηροκαρπίων: μακάρι να μπορούσαμε εμείς να σου δώσουμε το οκ!!! Ο γιατρός σου λέει ναι? Εγώ τρώω ξηρούς καρπούς από τότε που μπήκα στα μαλακά, δυο-δυο στην αρχή με πολύ μάσημα, τώρα πια αρκετούς περισσότερους.

Senior Member
    αχ ποιος ξερει αν με αφηνει περιμενω πως και πως να τον ρωτησω το απογευματακι παντως ευχαριστω πολυ κοριτσακι μουυυυυ:love::love:

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να μου στειλει τ διαιτολογιο που χρησιμοποιει η χρησιμοποιησε μετα τσ 2 μηνες της επεμβασης ευχαριστω!!