sleeve & διατροφή - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 218 FirstFirst ... 2028293031324080130 ... LastLast
Results 436 to 450 of 3264
    Senior Member
    Το κατίκι Δομοκού το τρώει η αδερφή μου και μου το πρότεινε αλλά δεν μου αρέσει πολύ. Πήρα όμως σήμερα το λογάδι και εκτός του ό τι είναι νόστιμο δεν με ενόχλησε στο στομάχι. Thanks. :starhit:

Senior Member
    Τζίνα μου, να ξέρεις πως κάτι που σε ενοχλεί τώρα, δεν συμαίνει πως θα σε ενοχλεί πάντα. Εμένα η διατροφολόγος μου μου είχε πει δοκιμάζεις, αν δεν σε πειράξει, το βάζεις στο μενού, αν σε πειράξει, το αφήνεις και το ξαναδοκιμάζεις τον επόμενο μήνα.

Senior Member
    Μενού της ημέρας:

π-2 φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
    δ-μισή μπανάνα και λίγους ηλιόσπορους
    μ- τρία κομματάκια χοιρινό
    α-ένα μικρό ντάκο
    β-τρία κομματάκια χοιρινό και λίγο πεπόνι

Senior Member
    πρωι 1 κριτσινι
    δεκατιανο γιαλουρτακι 60γρ
    μεσημεριανο ξηρους καρπους (ευχαριστω θεε μου που τους εφαγα ειναι τελειοι)
    απογευματινο μισο ροδακινο
    και βραδινο ξηρους καρπους

Senior Member
    Ιωαννίτσα, τέλειοι οι ξηροί καρποί, ε?? Θα σε μαλώσω όμως, που είναι το κρεατάκι στο μενού? Σήμερα για να σε τιμωρήσω για χτες θα σε βάλω να φας διπλή μερίδα! :wink2:

Senior Member
    Καλημέρα σας.

Ιωάννα μου, από πότε οι ξυροί καρποί αποτελούν γεύμα? Τώρα για ενδιάμεσο ναι, αλλά κούκλα μου αυτό δεν είναι μενού που θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα. Που είναι το κρεατάκι σου? έστω το αυγουλάκι σου? λίγο τυράκι? κάτι τέλος πάντον!!!!

Λοιπόν εγώ χθες 27/7/2011
    Πρ. 1 φρυγανιά + αναρή
    Μεση. 2 κουταλιές αυγό με ντομάτα + 1 φρυγανιά
    Απόγ. Μισή φορμόζα
    Βρ. 1/2 μπιφτέκι κοτόπουλο + 2 κγλ ρύζι με λαχανικά + 2 ντοματίνια

Senior Member
    Πωλινακι τι ειναι η φορμοζα?

Senior Member
    Originally posted by gkate

Χμμμμμ Είναι ένα φρούτο που μιάζει με ροδάκινο, αλλά είναι γυαλιστερό, δεν είναι χνουδοτό σαν το ροδάκινο.

Senior Member
    Originally posted by gkate
    H βανιλια ειναι.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Ιωάννα μου, από πότε οι ξυροί καρποί αποτελούν γεύμα? Τώρα για ενδιάμεσο ναι, αλλά κούκλα μου αυτό δεν είναι μενού που θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ιωαννίτσα, τέλειοι οι ξηροί καρποί, ε?? Θα σε μαλώσω όμως, που είναι το κρεατάκι στο μενού? Σήμερα για να σε τιμωρήσω για χτες θα σε βάλω να φας διπλή μερίδα! :wink2:
    χαααααααχχχ θα φαω κρεατακιιιι σημεραα κοτοπουλακιιιιιιι εντατσει??????? :starhit::starhit:

Senior Member
    Καλημέρα σας.

Ιωάννα μου, από πότε οι ξυροί καρποί αποτελούν γεύμα? Τώρα για ενδιάμεσο ναι, αλλά κούκλα μου αυτό δεν είναι μενού που θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα. Που είναι το κρεατάκι σου? έστω το αυγουλάκι σου? λίγο τυράκι? κάτι τέλος πάντον!!!!
    οταν δεν τρωω κρεατακι περνω την πρωτεινη σε σκονη οποτε ζεν πειλαζειιι παντως χανω κιλα κανονικα βρε φιλεναδα μου φτου φτου χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by iwanna 24
    Καλημέρα σας.

οταν δεν τρωω κρεατακι περνω την πρωτεινη σε σκονη οποτε ζεν πειλαζειιι παντως χανω κιλα κανονικα βρε φιλεναδα μου φτου φτου χαχαχα
    Η σκόνη είναι συμπλήρωμα κούκλα μου, δεν είναι αντικατάσταση!!!!! Χάνεις τώρα που είσαι στην αρχή, για συνέχισε να τρώς για κυρίως γέυμα ξυροκάρπια και τα λέμε σε 3 μήνες ξανά!!!!!

Senior Member
    Επισης, νομιζω το ολο θεμα οταν χανουμε κιλα(ειτε με εγχειρηση ειτε με διαιτα)ειναι να αλλαξουμε ΚΑΙ διατροφικες συνηθειες.Και γω αν τρωω δρακουλινια μονο και οχι το γευμα μου θα αδυνατιζω κανονικα,δεν κανω καλο στον οργανισμο μου ομως.:starhit:

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Επισης, νομιζω το ολο θεμα οταν χανουμε κιλα(ειτε με εγχειρηση ειτε με διαιτα)ειναι να αλλαξουμε ΚΑΙ διατροφικες συνηθειες.Και γω αν τρωω δρακουλινια μονο και οχι το γευμα μου θα αδυνατιζω κανονικα,δεν κανω καλο στον οργανισμο μου ομως.:starhit:
    γλυκια μου σουρκουνα θα ερθω να διαφονισω μαζι σου γιατι τα δρακουλινα δεν εχουν καμια σχεση με τους ξηρους καρπους η διατροφολογος μου εχει σε καθημερινη βαση γιατι εχει απιστευτα θρεπτικες αξιες και μην τρελαθω να μην συγκρινουμε τα δρακουλινια με τους ξηρους καρπους αλλωστε φυσικα και δεν κα;νουμε την επεμβαση για να τρωμε οτι σαβουρα βρουμε αλλα υγειηνα και για μενα αυτο ειναι που μετραει η σωστη διατροφη αλλωστε αυτο ειναι κανονας για να χασουμε κιλα οσο για το αν χανω γρηγορα η αργα και αν χανω οντως θα φανει αργοτεραααα χιχιχιχιχ