Results 601 to 615 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
06-09-2011, 12:33 #601
Σήμερα αγόρασα με φόβο θεού για πρώτη φορά κάτι που μου φαίνεται σαν τις παλιές μου αμαρτωλές αγάπες..πολυδημητριακά πατατάκια της lays !! Τα δοκίμασα, συμπαθητικά και νόστιμα τα βρήκα, αλλά ρε κορίτσια, φοβάμαι πολύ, και αν με πιάσουν υπερφαγικές τάσεις και στροφή προς το σκουπιδοφαγητό αν αρχίσω σιγά σιγά και ενδίδω σε μικροαπολαύσεις?
Κατερινάκι, αύριο έχω ραντεβού με τη διατροφολόγο μας, πιστεύω θα την ευχαριστησω με την απώλεια μου, μακάρι να είναι και ο γιατρός εκεί, να τον ρωτήσω και για την πλαστική στήθους που θέλω.
- 06-09-2011, 12:36 #602
Γιώτα μου, όσο και να θες, τα υπερφαγικά που έκανες δεν μπορείς να τα κάνεις. Επίσεις, τουλάχιστον σε μένα, το αίσθηκα της ικανοποίησης με ελάχιστη σκουπιδοτροφή λειτουργεί πλήρως. Πριν έφευγαν ολόκληρες μπάρες σοκολάτας και σακούλια πατατάκια έτσι στην πλάκα. Τώρα το 1 κομματάκι σοκολάτα ή η μια χούφτα πατατάκια μου προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση από ότι πριν !!! και αυτο το χαίρομαι!
06-09-2011, 12:43 #603
Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω υπερφαγικά παλαιού τύπου αλλά δεν θα ήθελα καθόλου να μπαίνω σε πειρασμό, αν αυτό είναι δυνατόν. Και φοβάμαι ότι αν αρχίσω να τρώω έστω και λίγο απο τα παλιά αγαπημένα, θα τα εντάξω σε καθημερινή βάση και αυτό δεν το θέλω με κανέναν τρόπο.
06-09-2011, 13:03 #604
Πιστεύω πως από σένα εξαρτάτε καλή μου. Θα το πιστέψεις πως είχα φτιάξει γλυκά για την γιορτή μου, και το μόνο που έφαγα ήταν ένα πολύ μικρό κομματάκι μπραουνι? Και ακόμα έχω στο ψυγείο αλλά δεν με συγκινούν καθόλου. Αντίθετα, θέλω να τρώω σαλάτες(μαρούλι ντομάτα αγγουρακι) που πριν ούτε από δίπλα μου δεν τις ήθελα!!!!
07-09-2011, 06:49 #605
Polinaki, και μένα τα γλυκά δεν με συγκινούν, όμως τα αλμυρά είναι μια άλλη υπόθεση. Και τελικά είχα δίκιο, το έφαγα χτες όλο το σακουλάκι με τα πολυδημητριακά πατατάκια. Μπορεί να μην κατανάλωσα τεράστια ποσότητα θερμίδων αλλά μου θύμισα τον παλιό κακό μου εαυτό και αυτό με έριξε.
Σήμερα θα συναντήσω τη διατροφολόγο, οι εξετάσεις μου φαίνονται σχετικά καλές αν και έχω χαλκό πολύ περισσότερο από το κανονικό, δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό. Anyway:
χτες έφαγα
π- γάλα με δημητριακά
δ- πολυδημητριακά πατατάκια
μ-πολυδημητριακά πατατάκια και ελάχιστη φακή με φέτα
α-τίποτα
β- λίγη χοιρινή μπριζόλα
07-09-2011, 08:43 #606
Αχ νιώθω υπευθυνη ότι με την πατατοσυζητηση ξυπνησαμε στην Γιωτα τις παλιες κακες αγαπες. Γιωτα δεν πειραζει κοριτσι, μια φορα ήταν σιγα τα αυγα!! Να έχεις καλή συνάντηση με την Ειρήνη και πολλά χαιρετίσματα.
χθες εφαγα
π-- 1 κρουασινια με κανελα και σταφιδες
δεκ- το ιδιο
μεσ-- 60γρ ψητο σολωμο, 2κ.σ πουρε πατατας με ροκα και καπαρι
απ-- 2 μικρα κουλουρακια κανελας ( μα τι με επιασε με την κανελα χθες , τωρα το συνηδητοποιω τι έφαγα χθες)
βρ- μισο καλαμακι χοιρινο σουβλακι, 2 πατατες τηγ. 2 φετακια ντοματα
Η πιτα είναι πολυ δυσκολο ακόμη να την φάω, έστω και λίγο
07-09-2011, 09:00 #607
Καλημέρα κορίτσια μου. Ούτε εγώ ξέρω τί μπορέι να συμαίνει ο χαλκός Γιώτα μου. Οταν πας στο ραντεβού σου μας λες (τόσο για τον χαλκό όσο και γενικά για το ραντεβού!).
Εγώ χθες από την άλλη είχα μια χάλια μέρα.... Ενώ διατροφικά πήγα πολύ καλά, μετά είχα μια απρόσμενη λυποθυμία στο μπάνιο.... Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Χθες:
ΠΡ. Γάλα
δεκ. Φρυγανιά + χαλούμι
λίγο χυμό λεμόνι
Μεσ. 50 γρ μαυρομάτικο + 50 γρ κολοκύθι + 1 κγλ λάδι
Απ. 1 φρούτο
Βρ. 1 τσιμπιά κοτόπουλο και 1.5 κουταλιά κριθαράκι και 1/2 κουταλιά γιαούρτι
χυμό πορτοκάλι
Που λέτε, χθες ένιωθα όλη μέρα σχετικά αδύναμη αλλά δεν έδωσα συμασία. Πήγα σπίτι στις 6, άλλαξα ρούχα και έβαλα την φορμίτσα μου και πήγα για περπάτημα με τον μπαμπά μου. Για πρώτη φορά κάναμε 2 γύρους του πάρκου και όχι 1μιση όπως συνήθως. Δεν ένιωθα κουρασμένη όμως. Πήγαμε σπίτι, φάγαμε αν και δεν είχα όρεξη, αλλά μουρμουρούσαν μην μίνω νυστική και μετά πήγα για μπάνιο. Εκεί λιποθύμησα..... Δεν ξέρω πως βρήκα την δύναμη να κτυπίσω το κουδούνι (ευτυχώς που έβαλα κουδούνια μέσα στις ντουσιέρες μου) και ήρθε ο άντρας μου και με βρήκε εκεί. με βοήθησε να σηκοθώ, και φώναξε την μαμά. ντύθηκα, έκατσα στον καναπέ και με το ζόρι με πότησαν 1 χυμό πορτοκάλι. Εβαλα και το πιεσόμετρο, 9,5 με 5,5. Ηρθε ο μπαμπάς πάνω και μου λέει τί είναι αυτά, είναι πολύ χαμιλή η πίεσή σου, και σου έλεγα να μην κάνουμε 2 γύρους του πάρκου κτλ κτλ. Δεν τρως, εξαντλεις τον οργανισμό σου κτλ κτλ κτλ... Τρώω του λέω και μου λέει δεν τρως για να διατηρείς ενέργεια για ένα σώμα 96 κιλών, τρως για ένα σώμα 10 κιλών... Και μου απαγόρευσαν να πάω για περπάτημα μέχρι την Κυριακή...... Σήμερα το πρωί η πίεσή μου πάλι υπερβολικά χαμηλή, 9 με 5... με το ζόρι η μαμά με τάισε ένα λουκανικοπιτάκι....
07-09-2011, 09:15 #608
Πωλίνα πολύ στενοχωρήθηκα με αυτά που σου συνέβησαν. Χτύπησες?
Μίλα αν μπορείς με τον γιατρό σου και πες για την χαμηλη πίεση. . Τρώγε όσο το δυνατον αλμυρά , τα ξινα ρίχνουν την πίεση !!!! Λεμόνια , ξυδι , πορτοκάλια. Το περπάτημα σου ανέβασε την πίεση και μετά έπεσα απότομα όταν χαλάρωσες. Ευτυχώς που σε έβαλαν να φας έστω και λίγο μετά το περπάτημα. Δεν ξέρω τι άλλη συμβουλή να σου δώσω. Και εγώ θεωρώ ότι μέχρι να σταθείς δυνατή θα πρέπει να αποφύγεις την άσκηση ( δυστυχως)
Η αναρή είναι αλμυρή? αν όχι βγάλτην τρώγε κάποιο αλμυρό τυρι. Σου αρέσουν τα παστά ψάρια ?
07-09-2011, 09:16 #609
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
πολινάκι καλημέρα,το 9-9.5 δεν είναι υπερβολικά χαμηλή πίεση,εγώ πάντα περίπου τόσο έχω!σχετικά με το 5.5 είναι ελάχιστα πιο χαμηλό από το φυσιολογικό!ίσως να μην ευθυνεται η πίεση για την λιποθυμία σου,καλό θα ήταν να το ψάξετε με τον γιατρό σου να δείτε τι συμβαίνει!εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί εύκολα!σχετικά με όσα σου είπαν οι δικοί σου....μάλλον ακόμα δεν έχουν κατσλάβει πως λειτουργεί το χειρ σου κ τι πρέπει κ πόσο πρέπει να τρως!
07-09-2011, 09:28 #610
Κατερινάκι μου, όχι ευτυχώς δεν κτύπησα... Η αναρή είναι αλμυρή, αλλά αυτές τις μέρες ξεκίνησα το χαλούμι που είναι ακόμα πιο αλμυρό. Τα παστά ψάρια όχι δεν μου αρέσουν..... Τον γιατρό τον παίρνω στο γραφείο του αλλά είναι χειρουργείο και δεν ξέρω αν η ηλίθια η γραμματέας του δώσει το μύνημα.... Η διαιτολόγος δεν απαντάει ούτε στο κινητό ούτε στο σταθερό...
Ιωάννα μου, εγώ πάντα είχα 13 με 9. Αρα το 9+9,5 με 5+5,5 για μένα είναι πολύ χαμηλό... Ασε που κανονικά το 9 με 6 είναι το κατώτερο όριο που δικαιούσε να έχεις.... και είναι και το ότι οι παλμοί μου και χτες το βράδυ και σήμερα ήταν στους 120-125. το όριο είναι 70-95... Αρα είχα ταυτόχρονα ταχυπαλμία... Μάλλον γιαυτό μου απαγόρευσαν οι γιατροί το γυμναστήριο....
Με τον γιατρό που είχα πάει μέσα στον Αυγουστο και του είπα για τις ζαλάδες μου είπε και κάναμε αναλύσεις. Αλλά περιμένω να πάω στις 21 του μήνα για να τις δούμε....
Χθες κάπου μέσα σε κάτι ξένα σάιτ, διάβασα πως ο οργανισμός όταν πέσει κατω από τα κιλά που θεωρεί φυσιολογικά (και τα οποία συνήθως είναι αυτά που ήταν τα πιο πολλά χρόνια της ζωής του) αντιδράει με διάφορους τρόπους πχ λυποθυμίες, λιγούρες, αδυναμία, κτλ κτλ κτλ....
07-09-2011, 09:29 #611
Πωλινακι μου καλημερα κ χρονια πολλα για την γιορτη σου (ειδα οτι εφτιαξες γλυκα)αλλα δεν ηξερα ποτε ακριβως ειναι κ περαστικα σου.Προσεξε με την πιεση σου.Να ξεκουραζεσαι κ προσθσε αλατι στο φαγητο σου.θαπινεις κ πιο πολυ νερο.Στο γυμναστηριο μας το ελεγαν παντα ειδικα το καλοκαιρι που ιδρωνουμε πολυ.Η αναρη ειναι τελειως αναλατη.Κανε οπως σου λεει η Κατια,πιο αλμυρο τυρι κ το πρωι χυμο πορτοκαλι κ καφε που ανεβαζουν την πιεση.Κατια τι μου θυμησες?Παλιοτερα που ημουν υποτασικη η μαμα μου μου εδεινε ατζουγιες παστες!Απο τοτε εχω να φαω1καταπληκτικες ειναι.Πωλινακι να προσεχεις!!
07-09-2011, 09:41 #612
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by polinaki1983
Ιωάννα μου, εγώ πάντα είχα 13 με 9. Αρα το 9+9,5 με 5+5,5 για μένα είναι πολύ χαμηλό... Ασε που κανονικά το 9 με 6 είναι το κατώτερο όριο που δικαιούσε να έχεις.... και είναι και το ότι οι παλμοί μου και χτες το βράδυ και σήμερα ήταν στους 120-125. το όριο είναι 70-95... Αρα είχα ταυτόχρονα ταχυπαλμία... Μάλλον γιαυτό μου απαγόρευσαν οι γιατροί το γυμναστήριο....
07-09-2011, 10:20 #613
Originally posted by Γλαύκη
Πωλινακι μου καλημερα κ χρονια πολλα για την γιορτη σου (ειδα οτι εφτιαξες γλυκα)αλλα δεν ηξερα ποτε ακριβως ειναι κ περαστικα σου.Προσεξε με την πιεση σου.Να ξεκουραζεσαι κ προσθσε αλατι στο φαγητο σου.θαπινεις κ πιο πολυ νερο.Στο γυμναστηριο μας το ελεγαν παντα ειδικα το καλοκαιρι που ιδρωνουμε πολυ.Η αναρη ειναι τελειως αναλατη.Κανε οπως σου λεει η Κατια,πιο αλμυρο τυρι κ το πρωι χυμο πορτοκαλι κ καφε που ανεβαζουν την πιεση.Κατια τι μου θυμησες?Παλιοτερα που ημουν υποτασικη η μαμα μου μου εδεινε ατζουγιες παστες!Απο τοτε εχω να φαω1καταπληκτικες ειναι.Πωλινακι να προσεχεις!!
07-09-2011, 10:35 #614
Αγγελουδάκι μου συμφωνώ, γιαυτό άλλωστε πήγα και 2 φορές στο νοσοκομείο για να μου δώσουν τις εξετάσεις ότι τάχα τις ήθελε ο παθολόγος μου που είναι ιδιώτης γιατρός, και δεν μου τις έδειναν, μου είπαν μόνο οι γιατροί του νοσοκομείου μπορούν να τις δουν μέσα στον υπολογιστή τους. Και μου είπαν πως ούτως ή άλλως δεν ήταν έτοιμες ακόμα και μέχρι τις 10/9 θα ήταν έτοιμες όλες λόγω διακοπών.
07-09-2011, 13:30 #615
Polinaki, περαστικά , εύχομαι να δυναμώσεις άμεσα και να μην γίνει ποτέ κάτι που να σε κάνει να ξανατρομάξεις. Μα γιατί αργούν τόσο οι εξετάσεις? Δλδ αν επείγει κάτι, τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος, να περιμένει πότε θα ξυπνήσουν τα νοσοκομεία να τις δώσουν?
Κατιε, πραγματικά το ξέχασα ήδη αυτό που έκανα χτες, δλδ το σακουλάκι μετα πολυδημητριακα πατατακια, στα κομμάτια να πάει, άλλη σελίδα σήμερα!
Σήμερα με τη δική μου ζυγαριά είμαι ακριβώς 90 που σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα αλλάζω δεκάδα και πολύ χαίρομαι!
Οι φίλες και η οικογένεια μου κάνουν δώρα ρούχα, κάτι που τους το είχα απαγορεύσει ρητά σε παλαιότερες εποχές, τώρα το ευχαριστιέμαι. Μερικά είναι μικρά μου αλλά και αυτό το χαίρομαι γιατί ξέρω ότι πια θα μπω σε αυτά σύντομα, είμαι στο δρόμο χωρίς επιστροφή!:bouncy:
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία