Results 721 to 735 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
20-09-2011, 10:20 #721
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
επείδη εγώ είμαι και τα έκαψα την πρώτη φορά γιαυτο το είπα χαχαχα :bigsmile::bigsmile:
- 20-09-2011, 10:30 #722
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by *Katie
επείδη εγώ είμαι και τα έκαψα την πρώτη φορά γιαυτο το είπα χαχαχα :bigsmile::bigsmile:
20-09-2011, 21:13 #723
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
σήμερα έφαγα
π-- 1/2 κρουασαν με σοκολατα
δεκ- το αλλο μισο
μεσ- 4 κσ ζυμαρικα με λίγο σαλτσα και τριμμενο τυρι
απ-- 1 παξιμαδακι και 20γρ γραβιερα και 5 φουντουκια
βρ- 1/2 γιαουρτι με 2κσ δημητριακα
μεθαύριο περιμένω να αδιαθετήσω και αν δεν έτρωγα γλυκό θα έτρωγα τον τοίχο σίγουρα. Συμβουλή που μου την έχει πει διαιτολόγος , αν είναι να την κάνετε την "ζημιά" κανετε την πρωι και σπάστε το στα 2 ή φατε το μισο από ότι διαλέξετε και αν αντεχεται στον δεκατιανό κανονικά το πρόγραμμα σας. έτσι έχουμε λιγότερες επιπτώσεις στην δίαιτα μας.
20-09-2011, 21:17 #724
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλησπέρα.....
Σήμερα
Πρ. cup cake μισό
Δεκ. γάλα + νες
Φρυγανιά + τυρό
Μεσ. αυγοσαλάτα+φρυγανιά
απογ. 2 κομμάτια brownies (και μετά ακολούθησε ένας ωραιότατος εμετός....... )
Βρ. γάλα
Πιο χάλια δεν γινόταν.......... Αστε που όταν έφαγα τα brownies το έκανα μηχανικά... και μετά ένας πόνος, μια ζαλάδα και ....
20-09-2011, 21:47 #725
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
αχ βρε Πωλινά πως την πάτησες έφαγες γρήγορα? Είσουν σπίτι σου τουλάχιστον? πως είναι το στομάχι σου τώρα?? άσε και εγώ σήμερα να δεν έτρωγα το γλυκό .... άστα.
Πάντως καλά έκανες και είπες γάλα για βράδυ να σου καταπραυνει το σύστημα.
20-09-2011, 21:58 #726
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
Polinaki, τη βλακεία μας όλοι θα την κάνουμε που και που, κατά την άποψή μου, αυτές οι βλακειούλες είναι υπέροχα μαθήματα που μας κάνουν να θυμόμαστε τις κακοτοπιές που πρέπει να αποφεύγουμε την επομενη φορά! Να είσαι σίγουρη ότι θα κανεις καιρό να ξαναπλησιάσεις brownies!
Σήμερα λόγω βροχής δεν πήγα για απλωτές στο κολυμβητήριο. Έφαγα τα εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- 1 φρυγανιά
μ- μισό κουπάκι κιμά
α- δυο κομμάτια πεπόνι
β- λίγους ξηρούς καρπούς
20-09-2011, 22:55 #727
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Καλησπέρες
Σήμερα λοιπόν:
Πρωί: 1 ασπράδι αυγού με μισό κριτσίνι.
Δεκατιανό: Τίποτις.
Μεσημέρι: 20γρ μπιφτέκι, 2 φέτες αγγουράκι, 1 κουταλιά κοφτό μακαρονάκι.
Απόγευμα: Τίπουτις.
Βράδυ: 20γρ μπιφτέκι με λίγη ντομάτα και 1/3 κριτσίνι.
20-09-2011, 23:23 #728
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Καλώς τον απεργό πείνας!Αφήνεις και μούσι ή ξυρίζεσαι;
Δεν ξέρω...διαβάζω τι τρώτε και παραξενεύομαι...Όχι μόνο για τις ποσότητες...
Σκέτος κιμάς;Είναι αυτό τώρα ωραίο;Εγώ πάντως μόνο στην αρχή έτρωγα ελάχιστα.
Εδώ και καιρό πολύ θεωρώ πως τρέφομαι κανονικότατα τόσο σε είδος όσο και σε ποσότητες.
21-09-2011, 08:32 #729
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Ναταλάκι τι ποσότητες δλδ? περιέγραψέ μας ένα γεύμα σου σε ποσότητα. Το θέμα είναι, πεινάς και τρως την ποσότητα που τρως ή χορταίνεις με λιγότερο και συνεχίζεις διότι , πχ ενα σουτζουκάκι θεωρείται μηδαμινή ποσότητα αντικειμενικά?
21-09-2011, 08:33 #730
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Γιώτα σκέτος κιμάς κοριτσάκι μου είναι λίγο μπλιαχ. κάνε το λίγο πιο ενδιαφέρον. Μακια
21-09-2011, 09:43 #731
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
Ax, κορίτσια μου,
πριν την επέμβαση δεν έτρωγα τον κιμά , ούτε σε μουσακά, ούτε σε παστίτσιο, ούτε καν με μακαρόνια. Τώρα το καλοκαιράκι η αδερφή μου η χρυσοχέρα μου έφτιαξε κιμά και δοκιμάζοντάς τον κατάλαβα τι νόστιμος που ήταν και συνειδητοποίησα ταυτόχρονα ότι τόσα χρόνια δεν μου άρεσε γιατί η μαμα μου τον έφτιαχνε...νοσοκομειακό! Τώρα κάνω και εγω τη συνταγή της αδερφής με μπόλικα μυρωδικά κτλ. και του δίνω και καταλαβαίνει, ειδικά μαζί με κατίκι Δομοκού, είναι ο τέλειος συνδυασμός.
Να σας θυμίσω επισης ότι ήμουν ένα άτομο που σχεδόν δεν έτρωγε κανονική τροφή πριν χειρουργηθώ, τρεφόμουν σχεδόν αποκλειστικά με junk food, ελάχιστες κανονικές τροφές μου άρεσαν, οπότε σιγά σιγα με εκπαιδεύω να τρωω και σαν κανονικός άνθρωπος. Για να φανταστείτε μελιτζάνες και κολοκύθια τρώω δυο τρια χρονια τώρα, ίσως και λιγότερο, τι έχανα τόσο καιρό!:eureka:
21-09-2011, 09:49 #732
- Join Date
- Dec 2002
- Location
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
- Posts
- 1,698
Μιας και λέτε για κιμά
φτιάχνει καμία κοπέλα κιμά με κριθαράκι?ο άνδρας μου με έχει ζαλίσει πως η γιαγιά του τον φτιάχνει έτσι και είναι μούρλια
πάντως και εμένα μου αρέσει μόνο ο κιμάς που φτιάχνω εγώ με μπόλικα μπαχαρικά κλπ, έξω όποτε έχει τύχει να φάω κάτι που τον περιλαμβάνει ποτέ δεν μου άρεσε.Γιώτα νομίζω πως είσαι τυχερή που "εκπαιδεύεσαι" πάλι από την αρχή,θα ανακαλύψεις γεύσεις που πιθανόν ποτέ δεν θα πίστευες πως θα σου αρέσαν
21-09-2011, 10:18 #733
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Γιώτα ΜΠΡΑΒΟ! που σου φαίνονται τώρα τα κανονικά φαγητά? πως βρίσκεις την γεύση του, σου προσφέρουν ευχαρίστηση?
21-09-2011, 10:24 #734
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
Παράπονο δεν έχω! Εντάξει , ακόμη δεν τα τρώω τα περισσότερα αλλά επειδή μου αρέσει το κρέας, δεν προβληματίζομαι για την καθημερινή λήψη πρωτεινών. Με τρελαίνουν γευστικά οι μελιτζάνες, ειδικά συνδυασμένες με τυρί, αγάπησα τα μανιτάρια, ανέπτυξα στενές σχέσεις με τη ρόκα! Καλά πάει!
21-09-2011, 10:32 #735
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Originally posted by aggeloydaki
Μιας και λέτε για κιμάφτιάχνει καμία κοπέλα κιμά με κριθαράκι?ο άνδρας μου με έχει ζαλίσει πως η γιαγιά του τον φτιάχνει έτσι και είναι μούρλια
Λεπόν:
Τσιγαρίζεις σε ελάχιστο λάδι τον κιμά. Ρίχνεις ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι μέτριο, 2 σκελίδες σκόρδου, αλάτι, πιπέρι.
Συνεχίζεις το τσιγάρισμα, προσθέτεις λίγο λάδι και ρίχνεις μέσα το κριθαράκι.
Ανακατεύεις συνέχεια και ρίχνεις μισό ποτήρι ζωμό κοτόπουλο ή λαχανικών.
Μόλις απορροφήσει λίγο το ζωμό, προσθέτεις μισό ποτήρι ακόμα, ρίχνεις ένα φύλλο δάφνης μέσα, φρέσκο θυμάρι και φρέσκο βασιλικό.
Συνεχίζεις το ανακάτεμα.
Μόλις απορροφήσει το ζωμό, προσθέτεις λίγο ακόμα ζωμό, συνεχίζεις το ανακάτεμα.
Η διαδικασία με το ζωμό θα γίνεται, μέχρι να ψηθούν όλα καλά.
5 λεπτά πριν τελειώσει, αφαιρείς τη δάφνη.
Αν θες να βάλεις σάλτσα ντομάτας, αυτό θα γίνει 10 λεπτά πριν τελειώσει, απλά για να δέσει.
Με λίγα λόγια, είναι σαν να φτιάχνεις ριζότο, αλλά με κριθαράκι.
Cheers.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση