Results 751 to 765 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
22-09-2011, 11:20 #751
Ναταλία μου , η αδελφή μου παντως που παλεύει με το βάρος της και αυτή , κατάφερε με γυμναστήριο 3 -4 φορες την εβδομάδα να χάσει πάνω από 30 κιλά χωρίς να χαλαρώσει και η διατροφή της ήταν απλά προσεγμένη χωρίς υπερβολές. Είχε ξεκινήσει με 40 λεπτα την προπόνηση και την είχε φτάσει 2,5 ώρες. Και τότε περνούσε και φάση χωρισμου και το είχε ριξει και λίγο στα ξίδια. Το γυμναστήριο σώζει . Θυμάμαι μου έλεγε , πάω γυμναστήριο γιατί δεν μπορώ να απαρνηθω το φαγητό και να τρωω σαν σπουργιτι.
- 22-09-2011, 15:21 #752
Συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα, δεν έχω ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό το κολυμβητήριο αλλά βλέπω σαφή διαφορά στο ρυθμό απώλειας!
Κατερίνα παιδί μου, το Σάββατο θα στενάξει η Ερμού και τα περιχωρα, θα τρίξουν τα μάρμαρα, θα σπάσουν βιτρίνες! Ακόμη και αν δεν ψωνίσω, οφθαλμόλουτρο στις χαρές που έρχονται (βλέπε φορεματάκια) θα κάνω! See you dear! :lol:
22-09-2011, 21:44 #753
Ναταλάκι, ήταν για μένα μεγάλη υπόθεση η αγορά αυτού του καθρέφτη, ελπίζω όντως να βλέπω ωραία πράγματα εκεί μέσα από εδώ και πέρα!
π- 1 φρυγανιά με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη και 1 φρυγανιά με μέλι (και στις δυο είχε βούτηρο)
δ- δυο δαγκωνιές κουλούρι θεσσαλονίκης
μ- δυο μπουκιές χοιρινό με σαλάτα μαρούλι+κατίκι+κρουτόν+μπα� �σάμικο
α- λίγο πεπόνι
β- ένα crispie με κατίκι και ένα κουπάκι lays δημητριακών
22-09-2011, 22:51 #754
εγώ το μαμησα επειικώς σήμερα και θα το γράψω για να με κράξετε και να ντραπώ!!
αντε να μου έρθει επιτέλους αυτή η περιόδος διότι εχω ξεφύγει
π-- 2 παξιμαδακια με 50 γρ γραβιερα
δεκ- 1/2 μπισκοτο βρωμης
μεσ- 1/2 green burger απο τα goodys και 5-6 πατατες τηγ.
απ- το υπόλοιπο μισο μπεργκερ
βρ- 1 κ.γ μελι, 30γρ μαυρη σοκολατα και λίγο χυμο χωρίς ζαχαρη ( αυτό με μαρανε)
και να φανταστείτε παρακαλούσα τον αντρα μου να παει να μου παρει γλυκο και δεν πηγε ( ευτυχως) και την έβγαλα με λίγο κουβερτουρα που είχα να κανω τα μπισκοτα βρωμης ....αθλιότητες τςτςτς
23-09-2011, 00:03 #755
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by monahoiot
Συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα, δεν έχω ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό το κολυμβητήριο αλλά βλέπω σαφή διαφορά στο ρυθμό απώλειας!
Κατερίνα παιδί μου, το Σάββατο θα στενάξει η Ερμού και τα περιχωρα, θα τρίξουν τα μάρμαρα, θα σπάσουν βιτρίνες! Ακόμη και αν δεν ψωνίσω, οφθαλμόλουτρο στις χαρές που έρχονται (βλέπε φορεματάκια) θα κάνω! See you dear! :lol:
αχ κορίτσια πόσο σας ζηλέυω που θα πάτε βολτούλα!!το μόνο που μου λείπει από την Αθήνα είναι τα ατελείωτα μαγαζιά που έχει!!!
Γιώτα μου και εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω πως το κολυμβητήριο βοηθάει απίστευτα στο χάσιμο των κιλών,2 εβδομάδες τώρα που πάω και διαπιστώνω αυτό τον μήνα απώλεια 5 κιλών και είμαι και αδιάθετη,άρα ελπίζω να πέσω και κανένα μισόκιλο ακόμα μέχρι να τελειώσω
23-09-2011, 06:15 #756
Originally posted by aggeloydaki
αχ κορίτσια πόσο σας ζηλέυω που θα πάτε βολτούλα!!το μόνο που μου λείπει από την Αθήνα είναι τα ατελείωτα μαγαζιά που έχει!!!
Γιώτα μου και εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω πως το κολυμβητήριο βοηθάει απίστευτα στο χάσιμο των κιλών,2 εβδομάδες τώρα που πάω και διαπιστώνω αυτό τον μήνα απώλεια 5 κιλών και είμαι και αδιάθετη,άρα ελπίζω να πέσω και κανένα μισόκιλο ακόμα μέχρι να τελειώσω
Όσο για το κολυμβητήριο, δεν πίστευα στα μάτια μου αυτές τις μέρες βλέποντας πόσο ξεκόλησε η ζυγαριά! Και εγω περιμένω περίοδο αυριο μεθαύριο, παρόλα αυτά συνεχίζει να κατεβαίνει, γιούπι!
23-09-2011, 06:17 #757
Originally posted by *Katie
....αθλιότητες τςτςτς
23-09-2011, 08:34 #758
Καλημέρα σας!!! Αχ θέλω και εγώ βόλτα στην Αθήνα............. Αν είχα κάπου να μείνω θα κατεύενα πολύ συχνά ειδικά για ψώνια.....
Τέλος πάντον...'
Χθες έχουμε
Πρ. Φρυγανιά + τυρί
Δεκ. Γάλα με νες ζεστό
Μεσ. 80 γρ ρύζι με λαχανικά (καλαμπόκι, αρακά, καρότο)+ 20 γρ μπιφτέκι
Απογ. 1 μικρό γιαουρτάκι 100 γρ (πιο εύκολα τρώω το φαγητό παρά το γιαούρτι ρε κορίτσια...Αλλά πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα...)
Βρ. Το ίδιο με το μεσημέρι σε 2 δόσεις όμως.
Νομίζω τα πήγα αρκετά καλά!!!!!
23-09-2011, 21:56 #759
σήμερα δεν νιώθω και πολύ καλά ... έχω υποθερμία όλη την ήμερα και ανορεξία.
σήμερα έφαγα:
π-- 2 μπουκιες κουλούρι με μυζύθρα
δεκ- τπτ κοιμομουν
μεσ-- 2 παξιμαδακια με 50 γρ γραβιερα και λιγο ντοματα
απ-- λίγο χυμο
βρ-- 30γρ κοτοπουλο ψητο και λιγο ντοματα
νιωθω ατονια και κρυώνω παρα πολυ.
23-09-2011, 22:38 #760
Σήμερα όχι πολύ καλά αλλά δε βαριέσαι
π- γάλα με δημητριακά
δ- 1 φρυγανιά με μαρμελάδα
μ- ελάχιστο κοτόπουλο με δυο τηγανητές πατάτες
α- μισό πακετο lays δημητριακών
β- λίγα κράκερς
23-09-2011, 23:06 #761
Καλησπερα σε ολους σημερα επισκευτικα τον διαιτολογο μου και ζυγιστηκα επειτα απο 11 μερες που εγχυριστηκα εχασα 17 κιλα απο 180 επεσα στα 163 ολα καλα το μονο οτι και σημερα πηγα στο κεντρο τις πολης με τα ποδια και γυρισα κιολας σπιτι αλλα δεν νιοθω δυνατος και ο διαιτολογος μου συστησε το fortimel τις nutricia ειναι γαλα που περειεχει αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες μηπως γνωριζεται κατι? Αν το εχει παρη καπιος-α να μου γραψη τις εντυποσεις και αν το σκευασμα αυτο βοηθησε.
23-09-2011, 23:35 #762
Originally posted by bigjason
Καλησπερα σε ολους σημερα επισκευτικα τον διαιτολογο μου και ζυγιστηκα επειτα απο 11 μερες που εγχυριστηκα εχασα 17 κιλα απο 180 επεσα στα 163 ολα καλα το μονο οτι και σημερα πηγα στο κεντρο τις πολης με τα ποδια και γυρισα κιολας σπιτι αλλα δεν νιοθω δυνατος και ο διαιτολογος μου συστησε το fortimel τις nutricia ειναι γαλα που περειεχει αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες μηπως γνωριζεται κατι? Αν το εχει παρη καπιος-α να μου γραψη τις εντυποσεις και αν το σκευασμα αυτο βοηθησε.
23-09-2011, 23:37 #763
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
jason το φορτιμέλ είναι συμπλήρωμα πρωτεινών που εμένα μου είχε φανεί αηδία σαν γεύση κ μου βρώμαγε κιόλας
η γεύση βανίλια είναι λίγο καλύτερο από την σοκολάτα,είναι λογικό να νιώθεις κουρασμένος,μόλις 11 μέρες πέρασαν.Είτε το φορτιμέλ είτε κάποια πρωτείνη σε σκόνη θα σε βοηθήσει πολύ αυτο τον πρώτο μήνα
εδιτ εμένα από το νοσοκομείο μου είχαν δώσει μία βεβαίωση και με αυτή το ικα μου δικαιολογούσε όλα τα πρωτεινικά ροφήματα για ένα μήνα (απλά εγώ δεν την χρησιμοποίησα ποτέ για άλλο λόγο)
24-09-2011, 00:08 #764
παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για την απώλεια ρεκορ bigjay!!!!
24-09-2011, 00:22 #765
Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας πηρα τηλεφωνο εναν φιλο μου φαρμακοποιο να μου φερει αυριο να δοκιμασω το μονο που σκεφτομαι ειναι μη τυχον πιω απο αυτα τα σκευασματα και δεν χασω κιλα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....