sleeve & διατροφή - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 218 FirstFirst ... 343515253545563103153 ... LastLast
Results 781 to 795 of 3264
    Senior Member
    polinaki! τι καλα που ψωνισες!!! εγω πηγα σημερα αγορα για να μπανισω ρουχα που θα ψωνισω μολις αδυνατισω!!!
    μιλαμε οτι η αγορα αποτελει το μεγαλυτερο κινητρο για μενα!

καλε πες μας λιγο αναλυτικα αν θελεις, τι αλλο πηρες??? να κανουμε κι εμεις χαρες!!!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by polinaki1983
    Ιάσονα,απόγονε του Αιόλου,αναθρεμένε στο Πήλιο,συν τοις άλλοις να χαίρεσαι και το μπόι σου!
    Κάποτε είχαμε τα ίδια κιλά(εγώ κάποιες δεκάδες εκατοστών κοντύτερη)και σε βλέπω να τρώω τη σκόνη σου
    πριν προλάβω να δω τι πέρασε.Στο εξής θα σε λέω Μπιπ Μπιπ!--->http://www.youtube.com/watch?v=f5EnI6GohZU

Αυτά τα σχετικά-όπως πάντα-με το τόπικ είχα να σχολιάσω,όσο προσπαθώ να χωνέψω τα γεμιστά μου...Καλό απόγευμα!
    Τι μου θυμησες NADINE το κογιοτ ηταν απο τα αγαπημενα μου καρτουν ευχομαι η τριανταετη περιπετεια μου να λαβει τελος σε αυτα τα 30 χρονια το μονο που θυμαμε απο τον εαυτο μου ηταν ενα αναιβοκατεβασμα τον κιλων σαν ασανσερ γιαυτο ευχομαι να χαθουν αλλα να μην ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    Και σε εσας ολους οτι επιθυμητε να το αποκτησεται .
    Πολινακι συνχαρητηρια για τα νεα σου ψωνια .

Senior Member
    Τελικά όμως το κογιότ κατάφερε κι έπιασε το μπιπ-μπιπ! Η συνέχεια εδώ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iWJjsVitHhQ#!
    Είναι πολύ παιδαγωγικό!

Senior Member
    Πολύ κινητικότητα σήμερις στο τόπικ!
    Πωλίνα μεγειά τα ρούχα, να τα χαρείς και παρόλο που έδωσες τόσα χρήματα, εγώ θα σου ευχηθώ να μην σου κάνουν σύντομα και ας πέσουν στην αχρηστία! Θα έχεις χάσει λεφτά, αλλά το σημαντικότερο θα έχεις χάσει κιλά! Χαλάλι σου!

Κάπου άκουσα ότι ζηλέψατε μερικές μερικές Βορείου, Νοτίου, Κεντρικής Ελλάδος αλλά και Κύπρου για τη σημερινή μας βόλτα με την Katie, με το καλό να μας ορίσετε και θα σας ξεπατώσουμε στην μαγαζότσαρκα!

Τώρα στο προκείμενο:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα crispie με κατίκι
    μ- μισό bregel με φέτα, ντομάτα και πάστα ελιάς (το άλλο μισό το έφαγε η Κατερίνα:bouncy: )
    α- μισό καλαμάκι χοιρινό
    β- τυράκι αμφιλοχίας

Ναταλάκι, σου έκλεψα τη φωτό από το τόπικ σου αλλά μου αρέσει πολύ! Μη με μαλώσεις!

Senior Member
    Πωλινα καλοφόρετα!!! Θα ανέβει και η ψυχολογία τώρα με τα καινούργια!!!

εγω σήμερα πέρασα ΤΕΛΕΙΑ με την φίλη μας Γιώτα και ρούχα δοκιμάσαμε και σε μαγαζιά μπήκαμε και 4 ώρες καφέ ήπιαμε!

σήμερα έφαγα:

π-γαλα με δημητριακα
    δεκ-- 4-5 ξηρούς καρπούς
    μεσ- το 1/2 bagel πού λέει η Γιώτα πάνω
    απ-- 1/2 μικρή κυπριακη πίτα με ψητα λαχανικα και τυρί λιωμένο στο φούρνο
    βρ- 1/2 καλαμακι κοτοπουλο ,λίγο ντοματα

Senior Member
    Originally posted by *Katie

εγω σήμερα πέρασα ΤΕΛΕΙΑ με την φίλη μας Γιώτα και ρούχα δοκιμάσαμε και σε μαγαζιά μπήκαμε και 4 ώρες καφέ ήπιαμε!
    Τέσσερις ώρες καφέ;Πού να πηγαίνατε και για φαγητό δηλαδή!Ημερήσια!
    Η χαρά του καταστήματος ήσασταν!Τουλάχιστον αφήσατε καλό pour boir?
    Εκτός αν καφέ λέμε τις μπύρες και τα cosmopolitan...Τσαπερδόνες! Χικ!

Senior Member
    ποιές μπύρες ,μπορούμε να πιούμε τάχα? τπτ ενα καφε και το bagel και αυτό ήταν.
    Τώρα μόλις το σκέφτηκα , που να πηγαίναμε για φαγητό ? τι θα παραγγέλναμε ?? το φαντάζεστε τι γέλιο είχε να πέσει ???? αν μας έβλεπε ο σερβιτόρος πόσο θα τρώγαμε οι δυο μας, που θα το έβλεπε γιατι δεν θα είχαμε κανένα μη σληβατο στην παρέα να καμουφλάρει την κατάσταση ( και να φεύγει με βαρυστομαχιά) θα μας έκανε παράπονα ότι δεν μας άρεσε το φαι... άντε να του εξηγήσεις. :bouncing::bouncing:

Senior Member
    Ωραία εικόνα: 2 ή 3 ή 4 σληβάτοι να βγουν για φαγητό βρε αδερφέ, να τα πουν πάνω από ....ένα μπιφτεκάκι και μια σαλατίτσα... θα τα καταφέρουν και τα δυο πιάτα οι τέσσερις τους? χιχιχ:lol:
    Κατερινάκι, και εγώ πέρασα τέλεια και δεν κατάλαβα πως πέρασαν τόσες ώρες!:thumbup:

Senior Member
    Κορίτσια, σληβάτες ξεσληβάτες, άμμα κανονίσω με την φαμίλια μου να κατέβουμε αθήνα, θέλω να πάμε τουλάχιστον μία φορά σε ένα καλό εστιατόριο όλες μαζί!!!!

Senior Member
    Kατερινακι κ Γιωτουλα κ οποια αλλη, θα ερθω Αθηνα στις 7 κ 8 του Οκτωβριου για ενα γαμο αλλα δεν νομιζω οτι θα βρω χρονο για καφεδες γιατι θα ειμαστε οικογενειακως.Την επομενη φορα,που θα ειναι μαλλον απο 28-30 ετοιμαστειτε!κ θα μπορεσουμε να παμε κ για φαγητο αφου εγω ειμαι ανευ σληβ κ θα καθαρισω κ τα δικα σας μην παρεξηγηθουν στο μαγαζι....Φιλια...

Senior Member
    Μέσα, Γλαύκη!

Senior Member
    Σήμερα:
    π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα κριτσίνι
    μ- μισό ψητό σουτζουκάκι και λίγη κολοκυθόπιτα
    α- 100 γρ. ηλιόσπορους (το παράκανα νομίζω εδώ)
    β- λίγο κουνέλι με σαλάτα λάχανο

Senior Member
    Γλάυκη ουουου !!!! σε περιμένουμε με τρέλλα!

δεν είμαι πολύ καλά γενικά, με έχει πιάσει ενα μπούκωμα στην μύτη, νιώθω αδυναμία και πονοκέφαλο. μάλλον με κόλλησε κάτι το καμάρι μου.

χθες:
    π- γαλα με δημητριακα και βρωμη
    δεκ- ενα παξιμαδακι και 25γρ γραβιερα
    μεσ- 3 κσ. κριθαρακι με κιμα ( του Πάρη και είναι τέλειο) και 20γρ φέτα
    απ- τπτ κοιμόμουν
    βρ- 40γρ χοιρινό ψητό στην σχάρα και λίγο γιαουρτι και ντοματα/αγγουρι

το κριθαρακι με τον κιμά έκανε πάταγο , η κόρη μου έσκασε στο φαί μεσημέρι -βράδυ και ήταν χθες από τα ελάχιστα βράδια της ζωής της που κοιμήθηκε σερί όλο το βράδυ χωρίς κιχ. Πάρη ευχαριστω!!! το είχα ανάγκη μιας και είμαι και αρρωστούλα

Senior Member
    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους θελω την βοηθεια σας απο σημερα ειναι η μερα που ξεκιναω τα αλεσμενα μπορειτε να μου δωσεται μερικες πληροφοριες οι τροφες πρεπει να ειναι κρεμοδης η απλα λιγο περασμενες απο το μπλεντερ σε κοματακια.
    Ευχαριστω εκ προτερων.

Senior Member
    Καλημέρα!!!!

Χτες εγώ

Πρ. λίγη αναρή
    Μες. ρύζι με κιμά και σαλάτα
    Απογ. 1 τυροπιτάκι
    Βρ. γάλα και 2 μπισκότα

Τζέι, τα αλεσμένα πρέπει να είναι σαν πουρέ αλεσμένα. Ξέρω, δεν τρώγονται αλλά θα περάσει και αυτό. Για πόσο καιρό θα τρως αλεσμένα? Εμένα ήταν 10 μέρες αλεσμένα και μετά 10 μέρες πατημένα με το πιρούνι και μετά κανονικά.