Results 961 to 975 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
18-10-2011, 10:25 #961
εχουν περασει 3 μηνεσ aggeloudaki και ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θα υπηρχε καποιο προβλημα ετσι κ γω ακολουθησα αθτο που μου ειπε κ εκανα...αλλα ο οραγνισμος μ ειναι αρκετα αδυναμος...κ την επαθα σας ευχαριστω ολες σας κοριτσια..!!
- 18-10-2011, 10:47 #962
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Νίνα μου εγώ που είμαι περισσότερο καιρό από εσένα χειρουργημένη ο γιατρός μου έχει απαγορεύσει ρητά τόσο τα βάρη όσο και τους κοιλιακούς!Θυμάμαι που έλεγες πριν από αρκετό καιρό πως κάνεις εμετούς και δεν μπορείς να φας,άρα πολύ πριν κλείσεις τρίμηνο
Τα ράμματα που έχουμε εσωτερικά επουλώνονται σταδιακά (τόσο στους μπαι-πασαρισμένους όσο και στους σληβάτους ) για αυτό και θα έπρεπε ίσως να σου έχει δώσει πιο σαφής οδηγίες για το τι επιτρέπεται και τι όχι.Δεν πιστεύω πως είναι θέμα ότι ο δικός σου οργανισμός είναι πιο αδύναμος,αλλά ούτως ή άλλως ο οργανισμός όλων μας χρειάζεται τον χρόνο του για να επανέλθει πλήρως.Ίσως θα μπορούσες να περπατάς κάθε μέρα σαν άσκηση,ούτε πολύ κουραστικό είναι ούτε σε επιβαρύνει.εγώ σκέψου περπατάω καθημερινά από την ημέρα που βγήκα από το νοσοκομείο,και στην αρχή έκανα 100 μέτρα και τα έφτυνα και τώρα κάνω άνετα 5-6χλμ/ώρα χωρίς να κουράζομαι .Εύχομαι όλα να είναι περαστικά και να μην υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα
18-10-2011, 10:56 #963
ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ, ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΤΟΣΟ???????????? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ 100ΜΕΤΡΑ...ΟΛΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-10-2011, 11:03 #964
axaxxaxaxaxxaxaxa Μαρία είναι μέχρι να το παρεις απόφαση!Φεύγοντας από το νοσοκομείο ο γιατρός μου είχε τονίσει πως πρέπει οπωσδήποτε να περπατάω καθημερινά,τις πρώτες μέρες πέρα από πλάκα περπάταγα 50-100 μέτρα να επέστρεφα σπίτι σαν κοτόπουλο,μέχρι την επανεξέταση του μήνα είχα φτάσει να περπατάω μισή ώρα χωρίς να κουράζομαι (μην φανταστείς καμία μεγάλη απόσταση ) και μετά περπάταγα συστηματικά 1 ώρα την ημέρα,ακόμα και με τον καύσωνα εγώ έβγαινα για περπάτημα στις 10 το βράδυ ,και σταδιακά απόκτησα μεγαλύτερη αντοχή και ψιλο-πορώνεσαι κιόλας.Όλο το καλοκαίρι πήγαινα είτε για περπάτημα είτε για μπάνιο ούτε όση ώρα έμενα μέσα στην θάλασσα έκανα διάφορες ασκήσεις.Τώρα είτε πάω μία ώρα περπάτημα την ημέρα είτε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κολυμβητήριο για aqua aerobic.Τώρα δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή θα πηγαίνω αερόμπικ που κάνει ο πολιτιστικός μου σύλλογος και τις υπόλοιπες ημέρες θα πηγαίνω για το κλασσικό μου περπάτημα.Μουσικούλα με ακουστικά και δώσμου δρόμους
(και για να μην λέω βλακείες είναι πολύ σημαντικό που δεν μένω στο κέντρο της πόλης και τριγύρω έχει χωράφια,λουλουδάκια και γειτονιές)
18-10-2011, 11:03 #965
ας γραψω τι έφαγα εχθες μετά απο λίγες ημέρες απουσίας ( είχα τους κουμπάρους μου από Κρήτη)
π-- 1/2 τοστ
δεκ- 2 κρακερ και λίγο σταφυλι
μεσ-- χοιρινο ψητο και πατατες φουρνου ολο 70γρ
απ-- 1 μπισκοτο βρωμης , 1/2 ποτηρι χυμο ροδακινο χ.ζαχ.
βρ-- ντοματα και 3 δαγκωνιες μπιφτεκι
με το γυμναστηρο έσπασα την ζυγαρια που είχε καθησει 2 βδομαδες ακουνητη. Εύχομαι να συνεχίσει. Σήμερα πάω ξανα αερόμπικ!!! χθες δεν πηγα είχαμε ενημέρωση στο σταθμο που πάει το παιδάκι μας. Σημειοτέον μια ανάσα απο το 6 και τρελαίνομαιιιιιιιι
18-10-2011, 11:06 #966
Katie μου είσαι μισή ανάσα από το 6αράκι!!!!!είμαι σίγουρη πως η ζυγαριά θα σου κάνει την χάρη και θα κατηφορίσει!
18-10-2011, 11:08 #967
Originally posted by aggeloydaki
axaxxaxaxaxxaxaxa Μαρία είναι μέχρι να το παρεις απόφαση!Φεύγοντας από το νοσοκομείο ο γιατρός μου είχε τονίσει πως πρέπει οπωσδήποτε να περπατάω καθημερινά,τις πρώτες μέρες πέρα από πλάκα περπάταγα 50-100 μέτρα να επέστρεφα σπίτι σαν κοτόπουλο,μέχρι την επανεξέταση του μήνα είχα φτάσει να περπατάω μισή ώρα χωρίς να κουράζομαι (μην φανταστείς καμία μεγάλη απόσταση ) και μετά περπάταγα συστηματικά 1 ώρα την ημέρα,ακόμα και με τον καύσωνα εγώ έβγαινα για περπάτημα στις 10 το βράδυ ,και σταδιακά απόκτησα μεγαλύτερη αντοχή και ψιλο-πορώνεσαι κιόλας.Όλο το καλοκαίρι πήγαινα είτε για περπάτημα είτε για μπάνιο ούτε όση ώρα έμενα μέσα στην θάλασσα έκανα διάφορες ασκήσεις.Τώρα είτε πάω μία ώρα περπάτημα την ημέρα είτε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κολυμβητήριο για aqua aerobic.Τώρα δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή θα πηγαίνω αερόμπικ που κάνει ο πολιτιστικός μου σύλλογος και τις υπόλοιπες ημέρες θα πηγαίνω για το κλασσικό μου περπάτημα.Μουσικούλα με ακουστικά και δώσμου δρόμους(και για να μην λέω βλακείες είναι πολύ σημαντικό που δεν μένω στο κέντρο της πόλης και τριγύρω έχει χωράφια,λουλουδάκια και γειτονιές)
18-10-2011, 11:12 #968
Katie μου είσαι μισή ανάσα από το 6αράκι!!!!!είμαι σίγουρη πως η ζυγαριά θα σου κάνει την χάρη και θα κατηφορίσει!
18-10-2011, 11:18 #969
Originally posted by Maria Hope
axaxxaxaxaxxaxaxa Μαρία είναι μέχρι να το παρεις απόφαση!Φεύγοντας από το νοσοκομείο ο γιατρός μου είχε τονίσει πως πρέπει οπωσδήποτε να περπατάω καθημερινά,τις πρώτες μέρες πέρα από πλάκα περπάταγα 50-100 μέτρα να επέστρεφα σπίτι σαν κοτόπουλο,μέχρι την επανεξέταση του μήνα είχα φτάσει να περπατάω μισή ώρα χωρίς να κουράζομαι (μην φανταστείς καμία μεγάλη απόσταση ) και μετά περπάταγα συστηματικά 1 ώρα την ημέρα,ακόμα και με τον καύσωνα εγώ έβγαινα για περπάτημα στις 10 το βράδυ ,και σταδιακά απόκτησα μεγαλύτερη αντοχή και ψιλο-πορώνεσαι κιόλας.Όλο το καλοκαίρι πήγαινα είτε για περπάτημα είτε για μπάνιο ούτε όση ώρα έμενα μέσα στην θάλασσα έκανα διάφορες ασκήσεις.Τώρα είτε πάω μία ώρα περπάτημα την ημέρα είτε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κολυμβητήριο για aqua aerobic.Τώρα δευτέρα-τετάρτη-παρασκευή θα πηγαίνω αερόμπικ που κάνει ο πολιτιστικός μου σύλλογος και τις υπόλοιπες ημέρες θα πηγαίνω για το κλασσικό μου περπάτημα.Μουσικούλα με ακουστικά και δώσμου δρόμους(και για να μην λέω βλακείες είναι πολύ σημαντικό που δεν μένω στο κέντρο της πόλης και τριγύρω έχει χωράφια,λουλουδάκια και γειτονιές)
18-10-2011, 11:22 #970
Κατερινάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!! Μια ανάσα πριν το 6!!!!!!!!! ουαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βλέπω όταν έρχομαι να έχεις πιάσει τον στόχο σου!!!!!!!!!!!! χεχεχε
Θέλω και εγώ να πάω γυμναστήριο................
18-10-2011, 11:26 #971
Originally posted by *Katie
Originally posted by Maria Hope
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΩΩΩΩΩΩΩ......................:smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
18-10-2011, 11:30 #972
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΟΧΟΥ:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smil egrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin: :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
18-10-2011, 21:56 #973
Σημερα
Πρ.- Τιποτα (αργησα να ξυπνησω)
Δε.- 1 ποτηρι γαλα σπρο
Με.- 30 γρ ψητο κοτοπουλο και δυο φετες ντοματα εναν capoutsino frento σκετο με αφρογαλο.
Απ.- 1 ποτ φρε. χυμο πορτοκαλι και 1 φετα τυρι μιλνερ με 1 κρακερ .
Βρ.- 1/2 γιαουρτι ακτιβια με 1 κτσ κουακερ και 1κτγ μελι
18-10-2011, 22:01 #974
Ιωάννα και Κατερίνα, είστε φοβερές με τη γυμναστική, όταν λέμε το πήρατε πατριωτικά, το εννοούμε! Εγώ πάλι, έκανα ένα μήνα κολυμβητήριο αλλά κρυώνω και σταμάτησα, η Κατερίνα με έχει προειδοποιήσει ότι με το χάσιμο του λίπους , έχω να τραβήξω μεγάλα κρύα φέτος! Τώρα κάνω μια φορά την εβδομάδα χορό, μια ώρα προς το παρόν αλλά σιγά σιγά θα το αυξήσω στις δυο, και επιπλέον από αύριο αρχίζω σύσφιξη με μηχάνημα (παθητική γυμναστική).
Όσο για τη διατροφή μου σήμερα, χαζομαρούλες:
π- γάλα με δημητριακά
δ- λίγα κρακεράκια
μ- δυο μίνι παξιμάδια με ντομάτα και λευκό τυρί Flair 4%
α- μια σοκολάτα ρόφημα και δυο κουφέτα
β- ένα babybel και μια χούφτα στραγάλια
19-10-2011, 08:58 #975
Καλημέρα κορίτσια.
Αχ Γιώτα μου, με το κρύο εγώ φέτος την έπαθα. πιος? εγώ? που μέχρι πέρισι, κυκλοφορούσα με 3/4 μανικάκια μεστον χειμώνα, αντε και στο τσακίρ κέφι ένα λεπτό ζακετάκι για τα κρύα βράδια όταν έβγαινα έξω, και φέτος κρυώνω πάρα πολύ!!! Εζω ήδη βάλει ζακετούλες, μακρυμάνικα, χειμωνιάτικες πιτζάμες, το Σαββατοκυρίακο λέω να βάλω και κουβέρτες στο κρεβάτι!!!!!!!!!!!!!!!! Ολοι με βλέπουν και ρωτάν τί έπαθα!!!! Η απάντηση μου φυσικά είναι πάντα να λέω "Τίποτα, απλά αδυνάτισα!!!". Πάντος αυτό που με χαροποιεί είναι ότι φέτος θα φορέσω παλτουδάκι, πάντα το είχα καϊμό που δεν κρύονα για να φορέσω (και δεν έβρισκα και στο μέγεθος μου έτσι και αλιώς!!!!)!!!!
Λοιπόν χθες έχουμε
Πρ. Γάλα+νεσκουικ
Δεκ. φρυγανιά+τυράκι
Μες. κιμά με αυγό (50γρ περίπου)+φρυγανιά
Απογ. 1 κουτάκι πατατάκια λάιτ (158 θερμίδες)
Βρ. 1 μίνι γκοφρετάκι και γάλα
Ηρθε η περίοδος χτες και μια ήθελα αλμυρό και μια γλυκό!!!!
Σήμερα φόρεσα ένα υπέροχο κοντό φορεματάκι (με κολάν εννοείτε, μιας και δεν βρήκα ακόμα πολύ χοντρό καλτσόν να πάρω) και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Αυριο έχω ζύγισμα με διαιτολόγο το πρωί!!! Για να δούμε τί θα δούμε!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....