sleeve & διατροφή - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 218 FirstFirst ... 2060686970717280120170 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 3264
  1. #1036
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Καλημέρα παιδιά! Τί μου κάνετε?
    Εγώ άλλα των άλλων το τριήμερο, ότι έβρισκα μπροστά μου το έτρωγα, αλλά από σήμερα πίσω στο αυστηρό πρόγραμμα. Κυριακή έχω επείδιξη σπίτι με την δουλιά μου και πρέπει να είμαι μια Θεά!!!!!

    Εν το μεταξύ μεγάλη κατακράτηση.... Και σήμερα έδειξε πάνω από 94 η ζυγαριά!! Αλλά ξέρω πως είναι όλα υγρά, ε δεν έφαγα και τόσο πολύ ώστε να πάρω 2 κιλά!!!

  2. #1037
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    258
    Βρε παιδιά, εγώ έχω ξεδκιστεί να τρωω κάθε μισή ώρα(προσπαθω υγιεινά). Βεβαια κρυώνω και ποολλλυυυυ και το αποδίδω και εκεί. Καμιά ιδέα από τους παλιούς για να το αντιμετωπίσω;

  3. #1038
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Originally posted by yannaki
    Βρε παιδιά, εγώ έχω ξεδκιστεί να τρωω κάθε μισή ώρα(προσπαθω υγιεινά). Βεβαια κρυώνω και ποολλλυυυυ και το αποδίδω και εκεί. Καμιά ιδέα από τους παλιούς για να το αντιμετωπίσω;
    Γιάννα μου καλημέρα. Και εγώ το έχω πάθει αυτό αυτές τις μέρες, και η μόνη λύση που βρήκα ήταν ένα σακουλάκι special K σαν κρακεράκια που είναι 99 θερμίδες το σακουλάκι, και το είχα εκεί και έτρωγα όποτε ένιωθα πως θέλω να φάω κάτι. Επίσεις εγώ να δεις πόσο κρυώνω!!! Εκεί που ήμουνα χειμώνες με τα κοντομάνικα, τώρα βάζω σακάκια και ζακέτες!

  4. #1039
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    258
    Το περασα και περσι και έλεγα πως φέτος δεν θα ήταν τόσο έντονο αλλά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο.....
    Είναι όμως εκνευριστικό το να θες να φας συνέχεια και συνήθως θέλω αλάτι... Και επειδη έκανα εξετάσεις πριν μια εβδομάδα δε μου λείπει κάτι όλα μια χαρά ήταν(καλύτερα και πριν χάσω τα κιλά) δε μπορώ να βρω άλλη εξήγηση από το οτι ο οργανισμός μου ζητάει θερμίδες για να κάψει....

  5. #1040
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by thanos 5%
    Originally posted by bigjason
    Εχθες
    Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
    Δε.- 1 φρυγανια και μια φετα του τοστ μιλνερ
    Με.- 1/2 κουταλα φακες με εναν κυβο τυρι φετα κ 1 κρισινι απο πολυσπορο
    Απ.- 1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
    Βρ.- 1 κεφτεδακι με 2 κτσ φακες

    Προχτες για 12 ωρες περασα μεγαλη ταλαιπωρια απο το πρωι που ξυπνησα ηθελα να παω τουαλετα αλλα δεν μπορουσα ειχα πονους και αφου δοκιμασα μονος μου τα παντα και δεν γινοτανε τιποτα κατεληξα στο νοσοκομειο για ισχυρο κλυσμα ετσι επανυλθα στο σπιτι απο εδω και στο εξης πρεπει να δοσω μεγαλη βαρυτητα σε αυτο το θεμα αν και πριν ετρωγα γιαουρτι ακτιβια,κουακερ μεχρι και στα κεφτεδακια εβαλα οταν τα ζημωσα αλλα ειχαν συσορευτη και ετσι δεν γλιτωσα το κλυσμα.
    Μια καλη λυση ειναι milko free ή ακομα καλυτερο enjoy free,δοκιμασε το και θα σε βοηθησει
    Όταν είχα ρωτήσει τη διατροφολόγο για αυτού του τύπου σοκολατούχα γάλατα, μου είχε πει ότι θερμιδικά δεν επιβαρύνουν αλλά επειδή μέσα βάζουν το χειρότερο γάλα για να τα παρασκευάσουν, καλύτερα να μην τα προτιμούμε. Έχουμε ένα παρθένο στομάχι ειδικά το πρώτο καιρό μετά την επέμβαση , γιατί να το κακομεταχειριζόμαστε με προϊόντα τρίτης κατηγορίας?
    Μπορει η διατροφολογος να θεωρει 3ης κατηγοριας το συγκεκριμενο γαλα,αλλα κανεις δεν ειπε καθε μερα να πινεις,εαν δεν σου χρειαζεται για τον σκοπο που το θες.Υπαρχει ομως και κατι αλλο:ειναι καλυτερα να παιρνει φαρμακα τα οποια ειναι χημικα(αυτα και αν σου πειραζουν το παρθενο στομαχι,αφου και για αντιβιωση πρεπει να ενημερωσεις τον γιατρο σου!) για να σου φυγει η δυσκοιλιοτητα???

  6. #1041
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    ΒΟΛΟΣ
    Posts
    210
    Καλησπερα προχτες δοκιμασα το συγκεκριμενο γαλα και μαλιστα την ιδια μερα ειχα παρει και δημητριακα και τα συνδιασα μαζι δεν προλαβε να περαση 1-2 ωρες και αμεσος με επιασε διαροια ετσι την αλλη μερα το πρωι το ξανασκεφτηκα για να ξαναδοκιμασω αλλα οπως το ειχα επανω στο τραπεζι τα ματια μου πεσανε πανω στα συστατικα και βλεπω οτι περιεχει Ασπαρταμη.
    Το 2000 ειμουν 19 χρονον πηγα σε ενα γνωστο κεντρο αδυνατισματος και μεσα σε 6 μηνες εχασα 60 κιλα μετα πηγα στον στρατο και εχασα αλλα 14 απο εκει και περα ξεκιναη η οδυσεια μου διαρροιες βαριας μορφης πηγα σε πολλους ιατρους και μου δωσανε μεχρι και ηρεμιστικα για να ηρεμιση λεει το εντερο ωσπου εφτασα στο 2006 που πηγα σε εναν γιατρο να ναι καλα ο ανθρωπος και αφου τυ ειπα το ιστορικο η πρωτη ερωτηση που μου εκανε ηταν αν παιρνω γλυκαντικες ουσιες και εγω απο το 2000 μεχρι το 2006 στον καφε εβαζα ασπαρταμη και μου ειπε ο γιατρος να τις κοψω και αν δεν γινομουν καλα να ξαναπαω σε μια εβδομαδα για να κανουμε μια σειρα εξετασεων μολις εκοψα την ασπαρταμη οι διαρροιες σταματησανε . Τελος για να μην γινομαι και κουραστικος θελω να αναφερω οτι στην Αμερικη δεν κυκλοφορη γιατι την εχουν βγαλοι καρκινογονα αλλα εδω στην Ελλαδα κυκλοφορη κανονικα ρωτηστε τον γιατρο σας νας σας πει την αποψη του δεν θελω να επιρεασω κανεναν εγω παντος οτι περιεχει ασπαρταμη αποφευγω να το παιρνω.

  7. #1042
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Jason, νομίζω πολύ καλά κάνεις που την αποφεύγεις, είναι αμφιλεγόμενη ουσία και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Τα δημητριακά που σου πρότεινα ως λύση εγω τα συνδυάζω με άσπρο γάλα, όταν μίλησα με τη διατροφολόγο μου σχετικά με τα μιλκο φρι , μου πρότεινε ως εναλλακτική το σοκολατούχο από σόγια, το δοκίμασα , καλό ήταν, αλλά επειδή σύντομα δεν επιθυμούσα να πίνω κάτι τόσο γλυκό το γύρισα σε άσπρο γάλα.

  8. #1043
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Σήμερα:

    π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα
    μ- μισό κουπάκι φακιές με φέτα
    α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
    β- μισή σακούλα lays δημητριακών κα ένα babybel

  9. #1044
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    ΒΟΛΟΣ
    Posts
    210
    Originally posted by monahoiot
    Jason, νομίζω πολύ καλά κάνεις που την αποφεύγεις, είναι αμφιλεγόμενη ουσία και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί. Τα δημητριακά που σου πρότεινα ως λύση εγω τα συνδυάζω με άσπρο γάλα, όταν μίλησα με τη διατροφολόγο μου σχετικά με τα μιλκο φρι , μου πρότεινε ως εναλλακτική το σοκολατούχο από σόγια, το δοκίμασα , καλό ήταν, αλλά επειδή σύντομα δεν επιθυμούσα να πίνω κάτι τόσο γλυκό το γύρισα σε άσπρο γάλα.
    Και εγω με ασπρο γαλα τροω τα δημητριακα.

  10. #1045
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    ΒΟΛΟΣ
    Posts
    210
    Σημερα

    Πρ.- 1 ποτηρι γαλα με 30 γρ. κονφλεηξ
    Δε. - Τιποτα
    Με. - 35 γρ. σουπια με δυο μπουκες χορτα κ σαλατα.
    Απ. - Ενα χυμο ευζην με συκο
    Βρ. - 1 βραστο αυγο με λιγη σαλατα.

    ΥΓ. Ειναι η δευτερη μερα που φτιαχνω μια λιβανεζικη σαλατα τυπου ταμπουλε που μου την εδωσε ενας σλιβατος και ειναι πολυ νοστιμη και τρωγεται πολυ ευκολα μολις μπορεσω θα σας γραψω την συνταγη.

  11. #1046
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,639
    γεια σας μανικάκια και μη! έχω λείψει λόγω υποχρεώσεων αλλά και ασθενειών. Τώρα είμαστε όλοι καλά και επανήλθα να γράφω τι τρωω . Γενικά τον τελευταίο καιρό είχα καλές μερες αλλά και κακές διατροφικά. Γυμναστήριο συνεχίζω και θα τολμησω να κάνω και 2μηνη συνδρομή τώρα αφού κλείνω μήνα την άλλη εβδομάδα από τοτε που ξεκίνησα. έχουμε λοιπόν σήμερα

    π-- 1 τοστ
    δεκ- 1/2 μπανανα, 2αμυγδαλα,1 καρυδι
    μεσ- 1 drumstick κοτοπουλο και 2 κσ ρυζι, 2φετες ντοματα
    απ- 2 κρακερ και 1 φ.τυρι τοστ
    βρ- γαλα με δημητριακα

    και 1 ώρα γυμναστήριο. Τα κιλά λίγο κολλημένα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου, σύντομα θα δω το 6 δεν είναι στο χέρι του..:spin::spin:

  12. #1047
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Κατερίνα μου περαστικά στη γλυκούλα σου, φυσικά το 6 δεν είναι στο χέρι του! Μια ανάσα μακριά! Όσο για μένα, τρώω ψιλοχαζά τις τελευταίες μέρες αλλά κάνω υπομονή με τον εαυτό μου και τα καπρίτσια του...Η μαμά μου λέει ότι είμαι χλωμή, εγώ με βλέπω καλά, πάντως από βδομάδα έχω τις εξετάσεις 6μήνου και κατόπιν τη συνάντηση με γιατρό και διατροφολόγο, εκείνοι θα μου πουν!

  13. #1048
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    ΒΟΛΟΣ
    Posts
    210
    Καλησπερα και καλο μηνα
    Εχτες
    Πρ: 1 ποτηρι γαλα με 30 γρ. δημητριακα
    Δε.: 2 καστανα
    Με.: 1κτσ κοφτο μακαρονι κ 2κτσ κιμα κοκκινιστο κ σαλατα
    Απ.: 1 φρεσκο χυμο πορτοκαλι, 1φετα γαλοπουλας κ 1 κρακερ Βρ.: Το ιδιο με το μεσημερι

    Σημερα
    Πρ.: 1 ποτηρι γαλα
    Δε.: Δυο καρυδια
    Με.: 35γρ. τονο και σαλατα
    Απ.: 1 καφε φιλτρου σκετο κ 1 τριγωνακι τυρι μιλνερ light με 1 μινι κριτσινι απο πολυσπορο
    Βρ.: 1 βραστο αυγο με σαλατα

    Κατερινα περαστικα στο περιβαλον μου ολοι ειναι η κρυομενοι η με καπια ιωσουλα εγω προσωπικα κρυονω και εχω συναχι δεν βαζω μυαλο ομος πρεπει να κλειδοσω την μηχανη στο γκαραζ.

  14. #1049
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    2,656
    Χτες:

    π- γάλα με δημητριακά
    δ- μια μπάρα δημητριακών
    μ- μισό μπιφτέκι με κατίκι Δομοκού, 70 γρ. πασατέμπο
    α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
    β- ένα babybel και ένα μίνι παστέλι αμυγδάλου

    Καλημέρα σας!

  15. #1050
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,639
    τι έγινε βρε παιδιά έλειψα λίγο και το διαλύσαμε το μαγαζί??:lol: :lol::lol:

    θα σας πω τι έφαγα εχθες

    π-- 1/2 τοστ με τυρι
    δεκ- καφε και 1/4 αχλαδι
    μεσ- 1/2 μπιφτεκι με βρωμη αντι ψωμι και 3 κομματακια πατατας ψητης , λίγο ντοματοσαλατα
    απ- μια γκοφρετα και ενα κομματακι σοκολατα ( το γλυκό της εβδομάδας)
    βρ- το ίδιο με το μεσημέρι

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •