Results 1,186 to 1,200 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
30-11-2011, 12:06 #1186
λεω να σας γραψω κ εγω τι εφαγα χτες.μαλλον ειναι πολλες οι ποσσοτητες για ενα μονο μηνα χειρουργειου.
μπισκοτο χωρις ζαχαρη ,ψωμι του τοστ με 20γρ μιλνερ
60γρ φασολακια κοκκινιστα
ψαρι
μισο γιαουρτι
μισο τοστ με τυρι μιλνερ
ενα κρασοποτηρο γαλα
ενα τσαι με γευση καραμελα κ 750ml νερο
- 30-11-2011, 12:10 #1187
Originally posted by Alina
καλημερα σας! αχ μακαρι να φυγει γιατι με φοβιζειθελω κ εγω πραγματικα αναμιαμιση ωρα κατι να βαζω στο στομα μου.προσπαθω να ειναι με λιγες θερμιδες κ ευτυχως δεν εχω ορεξη για βλακιες! μια μπουκια ψωμακι η λιγο φρουτο κ ειμαι καλα. ισως να φταιει το σπιτι! που ειμαι ολη μερα μεσα! θα το παλεψω οσο μπορω.
30-11-2011, 12:17 #1188
μόλις διάβασα τι έφαγες χθες , μια χαρά τα πας !!!! μια χαρα ποσότητες για ενα μηνα και 7 γευματα , σουπερ! και νερό και τσαι υπεροχα!!! για βάλε τις θερμίδες κάτω να πάρεις μια ιδέα ουτε 1000 δεν φτανεις. εμένα ο διαιτολόγος που πήγα εχθες μου έβαλε 7-8 γεύματα την ημέρα!!! θα τα γράφω να τα βλέπετε.
30-11-2011, 12:29 #1189
*Katie με εκανες να ηρεμησω αρκετα! νιωθω οτι ολη μερα τρωω! κ νομιζα οτι το παρακανω... τα 7 ,8 γευματα τα ειχαν οι σημειωσεις μου στα αλλεσμενα αλλα τωρα που μπηκα στο κανονικο φαγητο νομιζα οτι δεν επρεπε.
30-11-2011, 13:24 #1190
katie!
καλημέρα!
Σε ευχαριστώ! καταλαβαίνεις πως μας βοηθάς όλες!!
είμαι στους 5,5 μήνες και με έχει πιάσει ένας φόβος ( όχι ότι πριν δεν τον είχα!) ότι αυτό ήταν ....
θα το παλέψω όμως!!
30-11-2011, 18:43 #1191
Εχτες
Πρ:Μισο γιαουρτι με 1κτγ μελι κ 2 καρυδια
Δε:2 καστανα
Με: γαριδες (τηγανισμενες σε τεφλον τηγανι με νερο) κ ψαρι ψητο ολα μαζι 35γρ. με 2κτσ σαλατα
Απ:1ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ:Το ιδιο με το μεσημερι
Σημερα
Πρ:1ποτηρι γαλα
Δε: 1μανταρινι
Με:2κτσ φασολες με 20γρ καπνιστο σολομο κ 2κτσ σαλατα
Απ:1καφε,1/3 μπανανας και 1ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ: το ιδιο με το μεσημερι
30-11-2011, 21:43 #1192
Θυμάμαι την περίοδο που βίωσα με το αίσθημα πείνας, εκεί γύρω στον δεύτερο μήνα (όπως και της Κατερίνας), δεν ξέρω αν ήταν
συναισθηματική ή όχι, σίγουρα ήταν ενοχλητική! Ένιωθα ότι το στομάχι άδειαζε πολύ γρήγορα και μετά σφιγγόταν και ζητούσε τροφή.
Και ανατωτιόμουν αν έχω κάνει κάτι λάθος, αν πίνω νερό πιο γρήγορα από όσο πρέπει και έχει "ανοίξει" το στομάχι και κάτι τέτοια!
Φυσικά το στομάχι δεν ανοίγει με το νερό και ευτυχώς μετά από λίγο καιρό, επιμένοντας να κάνω πολλά και συχνά γεύματα,χωρίς να
με πιάνει το άγχος ότι δήθεν τρώω πολύ, το αίσθημα αυτό της πείνας μειώθηκε ώσπου και εξαφανίστηκε. Τώρα καταλαβαίνω απλά
πότε το στομάχι είναι άδειο και σπεύδω και το τροφοδοτήσω, δεν είναι πείνα η αίσθηση που έχω και σίγουρα δεν με εκνευρίζει όπως
εκείνον τον καιρό..
Μην πανικοβαλόμαστε!
π- γάλα με δημητριακά
δ- δυο μπουκιές κουλούρι θεσσαλονίκης
μ- δυο κουταλιές φακιές και λίγο φέτα, δυο μπουκιές σπανακόπιτα της μαμάς μου
α- έναν καφέ
β- λίγα lays δημητριακών (μου αρέσουν πολύ και τα αναζητώ συνέχεια!)
30-11-2011, 22:17 #1193
monahoiot
θα ακολουθήσω και εγώ τις συμβουλές σου!!!!!!!
no panic λοιπον!!!!!-)))))
Σήμερα:
π: 2 mini παξιμαδάκια με κοτατζ + καφέ
δ: 1 ποτήρι γάλα + καφέ
μ: 1 μικρή κονσέρβα τόνου σε νερό με λίγα ανάμεικτα λαχανικά
α: μισό γιαούρτι, μισή μπανάνα, μισό ακτινίδιο
β: 1 ποτήρι γάλα
01-12-2011, 00:43 #1194
λοιπον κ εγω σημερα με αφησα ελευθερη,οταν ηθελα κατι μου το επετρεπα! αν κ με τον τονο που δοκιμασα πρωτη φορα δε καταφερα κ πολλα πραγματα.με τσαντιζει που το αμυλο παει κατω πιο ευκολα...
ψωμι του τοστ με μια κουταλια αθοτυρο
κρακερακι
φασολακια 15γρ τονος 15γρ
50γρ μηλο ,1 κρακερακι
τονο 10γρ,φασολακια15 ,1κρακερακι
1 κρασοποτηρο γαλα με κακαο κ ζαχαρινι
κρακερακι (παλι! βρηκα καποια που τουλαχιστον εχουν 25 θερμιδες το ενα)
2 τσαγακια ενα με γευση καραμελα κ ενα με γευση μηλο,1 ποτηρι νερο
01-12-2011, 09:04 #1195
να σας γράψω τι έφαγα και εγώ χθες που ξεκίνησα την νέα διατροφη με την συμβουλή διαιτολόγου
π- 2 μινι παξιμαδακια κριθαρενια και 40γρ γραβιερα, 2 δαγκωνιες μπανανα ( σε μια ωρα)
ενδ- 2 δαγκωνιες μπανανα και 5-6 μουλιασμενους αναλατους και αψητους ξηρους καρπους
ενδ- ενα σπιτικο μπισκοτο βρωμης ( η συνταγη ειναι στα ΔΙΑΦΟΡΑ στο φορουμ)
μεσ- μισο φιλετο γλωσσας με ψητα λαχανικα στον φουρνο
ενδ- 1/2 μπισκοτο βρωμης
βρ- μικρο ντακο σικαλης με 1/2 ντοματα τριμμενη και 2 κσ φετα, 1κγ λαδι
και παρελειψα και ενα ενδιαμεσο γευμα φρουτου με ξηρους καρπους ξανα . Σημερα θα προσπαθησω καλυτερα.
Ο στόχος με αυτη την διατροφη είναι να χασω λιπος, να αυξησω την μυικη μαζα και να δημιουργησω χημικη ισορροπια στον οργανισμο μου για να μην εχω υπερφαγικα και υπογλυκαιμιες.
Μετρησεις σε 2 εβδομαδες που θα παω στον διατροφολογο οπου και θα σας ενημερωσω για την πορεία.
01-12-2011, 09:16 #1196
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
katerinaki μου καλημέρα,κάθε πόσες ώρες θα πρέπει να τρως?ο οργανισμός μας δεν χρειάζεται κάποιο κενό ανάμεσα στα γεύματα για να ενεργοποιείται?Πω-πω πρέπει να είναι απίστευτα δύσκολο να κάνεις τόσα γεύματα!
01-12-2011, 09:35 #1197
καθε 2 -3 ώρες. τα ενδιαμεσα γευματα είναι πολυ μικρα και γρηγορα. σκοπος τους είναι να κρατουν την γλυκοζη σε καλα επιπεδα (γιαυτο και δεν ειναι αλμυρα σνακ ) ετσι ωστε να εχω ενεργεια και οχι υπογλυκαιμιες . Τα κυριως γευματα είναι τριαδα πρωτεινη-υδατανθρακας-λαχανικο για παραγωγη σεροτονινης και κορεσμου. τελος οπως θα δεις δεν τρωω τπτ επεξεργασμενο , τπτ λαιτ και όλα ολικης αλεσης.
είναι πολυ δυσκολο να τα τηρω αλλα μου ειπαν με τον καιρο θα το συνηθησω και θα το κανω αυτοματα. προς το παρον κανω αγωνα δρομου με το ρολοι.
01-12-2011, 12:00 #1198
Καλημερα! καλο μηνα! εγω θα μπορουσα ανετα να το ακολουθησω *Katie το προγραμμα σου,πραγματικα δε θεωρω δυσκολο ανα2 ωρες να τρως κατι μικρο. βεβαια εσυ εχεις χασει τα κιλα κ σε περνει περισσοτερο απο εμας να το κανεις! λεω σημερα να προσπαθησω να κανω πιο λιγα γευματα.για να δουμε! *αγγελουδακι εμεις εχουμε το αναποδο προβλημα! αχ μακαρι να μην ηθελα κ εγω να φαω. σκεφτομουν να παλεψω πιο μεγαλες ποσοτητες για να μην θελω να τσιμπαω.αλα ειναι κ στη μεση το νερο που δε κανει μαζι με τα γευματα! ετσι με 3 κουταλιες γιαουρτι χορταινω αλλα διψαω κιολας! αν περιμενα 20 λεπτα να φαω αλλες 3! δε θα μπορουσα να πιω νερο! ετσι πινω το νερακι αλλα μετα απο καμια ωρα θελω παλι κατι να φαω! ουφ χαλια τα εχω κανει,πολυ μπερδεμα :P
01-12-2011, 12:10 #1199
Καλημερα και καλο μηνα ειπα σημερα να σας γραψω για την υπεροχη σαλατα που μου συστησε ενας φιλος μου σληβατος και απο τοτε που την εβαλα στο ημερησιο μενου μου δεν λυπει απο τα γευματα μου με τιποτα περισσοτερη ορεξη εχω για την συγκεκριμενη σαλατα παρα για φαγητο και με βοηθησε πολυ στο θεμα τις δυσκιλοιοτητας.
Υλικα:1ντοματα,αγγουρι,πιπε ρια καροτο και μαιδανο(αυτα τα κοβουμε σε μικρα κυβακια)
Ριχνουμε 1 με 2 λεμονια λαδι αλατι και 2κτσ σουσαμι τελος ψηνουμε μια πιτα αρραβικη και την τριβουμε μεσα στην σαλατα.
Το λεμονι και το λαδι αναλογος την ποσοτητα που κανεται εγω φτιαχνω περισσοτερη γιατι την τρωνε και ο πατερας μου με την κοπελια μου εγω τροω 2κτσ το μεσημερι και 2κτστο βραδυ. Καθε μερα πρεπει να φτιαχνουμε καινουργια γιανα μην την αφηνουμε μερες στο ψηγειο και φευγουν οι βιταμινες.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θελει 10 λεπτα προετοιμασια γιατι αργεις να κοψεις τα λαχανικα σε κυβακια.
Τωρα ο καθενας μπορει να την προσαμοση στα γουστα του στν θεση τις ντοματας μπορει να βαλουμε κολοκυθι ομο λαχανο,μαρουλι, να προσθεσουμε ανιθο και σεληνο.
Αν την δοκιμασεται περιμενω να μου πειτε την γνωμη σας.
ΥΓ.Σημερα ξυπνησα και ειπα προτομηνια σημερα δεν ριχνω ενα ζυγισμα αν και ζηγυζομαι και 13 του μηνος που χειρουργειθηκα και η ζυγαρια μου ειχε εκπληξη 139 κιλα δηλαδη σε 17 μερες 7 κιλα ειχα βαλει στοχο μεσα μου μεχρι τα χριστουγεννα να ειμαι 135 κιλα πιστευω να τον πετυχω. :starhit:
01-12-2011, 12:26 #1200
bigjason καλο μηνα κ μπραβο για την απωλεια! απιστευτα τοσα πολλα κιλα σε λιγες μερες! η σαλατα ακουγεται πολυ καλη! μολις αρχησω τα ωμα λαχανικα θα την δοκιμασω σιγουρα.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....