sleeve & διατροφή - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 218 FirstFirst ... 3676848586878896136186 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 3264
    Senior Member
    για οσους αγαπούν το ψάρι δοκιμάστε το αξίζει!!!

διαλέγεις ότι ψάρι θες κατα προτίμηση φιλέτο. το μαρινάρεις σε μια σαλτσουλα η οποία γίνεται από ελαιόλαδο ( περιπου 1κσ ανα 100 γρ ψαρι) , λεμόνι, μουσταρδα , αλατι πιπερι και μυροδικά πχ βασιλικο,δυοσμο, θυμαρι κλπ. ψιλοκόβεις πατάτες και λαχανικά πχ καροτα, κολοκύθι,πιπεριες ή ότι άλλο σου αρέσει, τα βάζεις όλα σε μια λαδόκολα στο ταψακι βάζεις πρώτα τα λαχανικά και τις πατάτες και από πάνω το ψάρι ρίχνεις και την υπόλοιπη σαλτσα και μισο ποτηρι νερό και κάνεις την λαδόκολα σαν πουγκι να κλεισει. Το ψήνεις για μία ώρα περίπου στους 180 στον αέρα και γίνεται μούρλια. Αυτο μπορείτε να το κάνετε και με κρεας και μονο σκετα λαχανικά είναι υπέροχος τρόπος μαγειρέματος και το σημαντικό ...δεν λερώνεται το ταψι.
    Καλή επιτυχια.

Senior Member
    μετά από την απόφαση μου να μην γράφω σε αυτό το τοπικ, μου εκφράστηκαν παραπονάκια από μέλη ( Monahoiot, Bigjay) και η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και εμένα και με βοηθά , δεν μου πήγε καρδιά να γράφω στο αλλο τόπικ " τι έφαγα σήμερα" και λοιπόν επιστρέφω ελπίζοντας να μην σας μπερδεύω με τις ποσότητες μου και την συχνότητα των γευμάτων μου. Σκέφτηκα από την άλλη οτι ίσως για κάποιους είναι χρήσιμο να βλέπουν τι τρώει κάποιος μη φρεσκοχιερουργημένος.

έχουμε για χθες

π-- τοστ ( μικρο)
    δεκ- 1/2 κουλουρι θεσσ/νικης και μια δαγκωνια μπανανα
    ενδ- το ιδιο
    μεσ- 1 ελληνικη μπαρα wish
    ενδ- 1/2 κριτσινι ολικής , 10γρ γραβιερα μια φετα ζαμπον
    ενδ- 3 ξηρους καρπους αναλατους και αψητους
    βρ- 60γρ μπριζολα, 20γρ φετα, 4 κομματακια αγγουρι ,1 μινι παξιμαδακι κριθινο ( σε διαστημα 1 ωρας)

έφαγα καλά το πρωι διοτι το μεσημέρι πήγα 1,5 ώρα γυμναστήριο γιαυτο και δεν έφαγα μεσημεριανό παρά μονο μια μπαρα μετα το gym.

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα,σας ξαναγραφω τι τρωω μηπως με αρχησετε οτι τρωω πολυ! κ το το κοψω.πραγματικα θελω καθε 2 ωρες να τρωω κατι.λιγο αλλα κατι θελω ξεκινησα περπατημα πρωι ,απογευμα για να ξεχνιεμαι λιγο αλλα πεινα υπαρχει δυστυχως .
    κρακερακι με 1/4 τυρι του τοστ μιλνερ
    μπουκια ψωμι
    30γρμ κοτοπουλο,αγγουρι,κουταλια γλυκου ρυζι
    μπισκοτο χωρις ζαχαρη
    6 κουταλιες σουπα κνορ με μια φρυγανια
    25γρμ ψαρι,αγγουρι
    κρακερακι με 1/4 τυρι
    η απωλεια μετα το πρωτο 15θημερο που ειχα χασει αρκετα κιλα, ειναι πια στανταρ ενα κιλο τη βδομαδα.λιγο δεν ειναι? μηπως πρεπει να ελλατωσω κ αλλο το φαγητο? γιατι ενω ακολουθω τις οδηγιες που εχω γραμμενες νιωθω οτι κατι κανω λαθος?μαλλον το λαθος ειναι στα 7 γευματα πρεπει να τα κανω 4,τι καλα θα ηταν να μην ενιωθα πεινα οπως εσεις

Senior Member
    Ρε συ Αλίνα θα μας τρελλάνεις? 4 κιλά τον μήνα είναι λίγα? πας καλά κορίτσια μου? Η μήπως θες να σου κατεύω Κρήτη και να φας 2 σφαλιάρες να συνέλθεις?

Senior Member
    πωλινα μα ειμαι στο δευτερο μηνα μονο κ σε 19 μερες εχω χασει μονο 3. τον αλλο μηνα τι θα γινει? θα χασω 2? χιχιχ παντως αν ειναι να ερθεις κρητη ας φαω κ σφαλιαρες! χιχιχ θα το χαρω! :P

Senior Member
    αν μπορεις αλλαξε μου κ το τικερακι 101 πια χιχιχ βρηκες το μπελα σου μαζι μου

Senior Member
    1 κιλο τη βδομαδα λιγο???Μακαρι να εχαναν ολοι 1 κιλο τη βδομαδα.Μια χαρα πας ,μη βιαζεσαι γιατι αυτο ειναι το χειροτερο.Οπου να 'ναι θα βλεπεις διψηφιο...αυτο δε σε κανει να χαιρεσαι?

Senior Member
    με κανει asteropi μου να χαιρομαι απλα φοβαμαι μηπως κανω κατι λαθος.βλεπω οτι αλλα παιδια τρωνε πολυ λιγοτερο απο εμενα κ οτι χανουν κ πολυ περισσοτερο! κ αυτο με τρομαζει για το μελλον. πραγματικα νιωθω οτι δεν εχω κανει επεμβαση κ οτι αν αφαιθω θα μπορω να τρωω κανονικοτητατα.δε το κανω βεβαια.προσεχω κ δε δοκιμαζω καν τιποτα απαγορευμενο. οτι ομως εχω δοκιμασει στα στα επιτρεπομενα παει μια χαρα κατω.κ το ψωμακι κ τα λαχανικα κ τα φρουτα ακομα κ το κρεατακι.απορω που αλλοι ζοριζονται κ που δε νιωθουν πεινα!

Senior Member
    alinaki, κάνε εσύ το πρόγραμμα σου έτσι όπως πρέπει να γίνεται, 5 τουλάχιστον γεύματα, με όσο πιο πολλά θρεπτικά συστατικά γίνεται, και άσε το σώμα σου να πάρει το χρόνο του για να κάνει τις καύσεις. Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!Μια φίλη που γνωρίσαμε στη μεγάλη συνάντηση των ναταλένιων ,τότε που ανέβηκε η Πωλίνα Ελλάδα, μας έλεγε ότι τους πρώτους μήνες δεν έχανε καθόλου ικανοποιητικά και είχε νιώσει μεγάλη ανησυχία και μετά το εξάμηνο άρχισε να χάνει σαν τρελή! ʼλλοι χάνουν στην αρχή και κολάνε μετά. Και εγώ χάνω 1 κιλό τη βδομάδα και αυτό συμβαίνει σταθερά από το δεύτερο μήνα, έχασα 10 τον πρώτο και μετά σταθερα 1 ανά βδομάδα, είδες?Τρεις διαφορετικές περιπτωσεις!Μην απογοητεύεσαι και κυρίως προσπάθησε να κρατιέσαι μακριά από πειρασμούς! Όντως, τα άτιμα τα γλυκάκια και τα σκατουλάκια κατεβαίνουν ανετότατα! Τα δοκίμασα και μου ήρθε νταμπλάς πόσο εύκολα τρώγονται, γι'αυτό μακριά και αγαπημένοι!

Senior Member
    Εχτες 12/12/11
    Πρ:1 ποτηρι γαλα
    Δε:1 μανταρινι
    Με:30γρ. σηκοτι μοσχαρησιο ψητο κ 2κτσ σαλατα
    Απ:καφε κ 1ποτ φυσικο χυμο πορτοκαλι
    Βρ:Μισο γιαουρτι και 1κτγ μελι με 1κτσ κουακερ

Σημερα 13/12/11
    Πρ:1 ποτηρι γαλα
    Δε: 2 καρυδια
    Με:35γρ ψητο κοτοπουλο με 2κτσ σαλατα
    Απ:1 καφε
    ΒΡ: Το ιδιο με το μεσημερι

Senior Member
    Σήμερα είμαι λίγο αρρωστούλα αλλά προσπάθησα και νομίζω έφαγα αρκετά σωστά:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα αμυγδαλωτό παστέλι
    μ- λίγο κιμά με φέτα, 2 ελίτσες υγείας
    α+β- ένα μπωλάκι με λίγο γιαούρτι+κομματάκια μήλου+φουντούκια+σταφίδες+� �λάχιστο μέλι (τέλεια φρουτο-καρποσαλάτα!!)

Senior Member
    Γιώτα!!!! Με εκπλήσσεις τόσο θετικά σήμερα! Και μιας που είσαι αρρωστούλα πρόσεξες πιο πολύ τον εαυτό σου σήμερα, μπράβο κορίτσι μου και περαστικά σου εύχομαι σύντομα και ανώδυνα :love:

Senior Member
    monahiot μου περαστικούλια!!! :love::love::love::love:

Senior Member
    Γιωτούλα περαστικά, εύχομαι να είναι κάτι που να μην σε ταλαιπωρήσει και αύριο να νιώθεις καλύτερα.

εγώ σήμερα έφαγα

π-- τοστ
    δεκ- 1 μπισκοτο βρωμης και 1 μανταρινι
    μεσ- 1 ελληνικη μπαρα
    απ- 1/2 κριτσινι ολικης με ηλιοσπορους , 1 φ.ζαμπον απαχο και 1/2 τυρι, 2 κομματακια αγγουρι
    βρ- 2κσ σπανακόρυζο, 40γρ φετα 1 παξιμαδακι

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Γιωτούλα περαστικά, εύχομαι να είναι κάτι που να μην σε ταλαιπωρήσει και αύριο να νιώθεις καλύτερα.

εγώ σήμερα έφαγα

π-- τοστ
    δεκ- 1 μπισκοτο βρωμης και 1 μανταρινι
    μεσ- 1 ελληνικη μπαρα
    απ- 1/2 κριτσινι ολικης με ηλιοσπορους , 1 φ.ζαμπον απαχο και 1/2 τυρι, 2 κομματακια αγγουρι
    βρ- 2κσ σπανακόρυζο, 40γρ φετα 1 παξιμαδακι