sleeve & διατροφή - Page 109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 109 of 218 FirstFirst ... 95999107108109110111119159209 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 3264
    Senior Member
    good morning people.
    παει ενα κιλακι και κατι ακομα.χριστινα μην σκας για το τι εφαγες στο τραπεζι δεν θα το κανεις και καθε μερα αλλωστε.εγω διαπραγματευομαι με τον ευατο μου αν πρεπει ή οχι να φτιαξω cheesecake.

Senior Member
    Μπράβο Ελένη, να πάει το κιλάκι και να μην ξαναγυρίσει!! Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι αν θα φτιάξεις το cheesecake αλλά το πόσο γρήγορα θα το φας!! Με φειδώ και σύνεση που λένε, με φειδώ και σύνεση.

Senior Member
    μπραβοο για το κιλακι! ζητωωωω!!!! αν σου εχει μπει φτιαξε το οσο πιο λαιτ γινεται κ μετα κανε το δωρο καπου να μην υπαρχει σπιτι! :P

Senior Member
    κορες διαπραγματευομαι να φτιαξω το cheesecake και να κρατησω ενα κομματι για εμενα(κομματι λεμε τωρα) και ενα για τη μαμα μου.το υπολοιπο παει βολτα στη νονα μου απεναντι.θα ειναι coffee cheesecake.

Senior Member
    χιχιχ μια χαρα ελενη,το εφτιαξες? βγηκε καλο? χιχιχ μου εβαγες ιδεα κ για πρωινο εφαγα ενα digestive χωρις ζαχαρη με μια κουταλια αθοτυρο κ ελαχιστο μελι.χιχιχ τη ζηλιαρα που ειμαι

Senior Member
    Αλινα αυριο θα το φτιαξω γιατι σημερα απο τον καιρο με επιασε μαυριλα και αρνουμαι να κανω οτιδηποτε.ρε συ νομιζω τα χωρις ζαχαρη εχουν περισσοτερες θερμιδες απο τα κανονικα επειδη εχουν επιπλεον λιπαρα.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γιώτα καούρες γιατί έχεις; Μετά από φαγητό ή και νηστική;
    Tzina, καούρες έχω γενικά και μάλλον απροσδιόριστα, έχω κάνει λεπτομερειακή παρατήρηση στην πρόσληψη τροφής μου για να δω αν με πειράζει κάτι συγκεκριμένο και δεν βγηκε πόρισμα, με πιάνουν κάθε δυο με τρεις μέρες σε άσχετες ώρες της ημέρας ή της νύχτας! Ό,τι του καπνίσει!

Senior Member
    Γιωτα ισως φταιει το θεμα με τη χολη σου για τις καουρες.ρωτα το γιατρο σου.

Senior Member
    Μπορεί Eleni να είναι και αυτό, αλλά έτσι όπως το πάει ο γιατρός προβλέπω να περιμένω πολύ να μου περάσουν , γιατί έχω διαγνωστεί εδώ και δυο μήνες για τη χολή και το νοσοκομείο ακόμη δεν με έχει καλέσει! Ευτυχώς που δεν πονάω δλδ!

Senior Member
    ελενη δε ξερω ποσες θρμιδες εχουν τα κανονικα αυτα εχουν 49 το ενα. κ ειδα αυτες τις μερες που τα εφαγα οτι μπορεσα να παω κ τουαλετα! αρα λεω να α συνεχισω.εξαλου λιπαρα απο οτι ειδα δεν εχουν τραγικα κ απο την υπολοιπη διατροφη δε περνω κ πολλα λιπαρα.

Senior Member
    λαθος 59 οχι 49

Senior Member
    59 θερμιδες ειναι οκ.γιωτα γιατι στο καθιστερουν τοσο το χειρουργιο?

Senior Member
    Θα χειρουργηθώ στο Ιπποκράτειο (δημόσιο) και με έχουν βάλει στη λίστα αναμονής του γιατρού μου ο οποίος χειρουργεί εκεί μόνο Τετάρτες, γενικά πνίγονται όπως ακούω και περιπτώσεις σαν τη δικιά μου που δεν έχω πόνους, δεν τις θεωρούν επείγουσες μάλλον.

Senior Member
    Γιώτα κι εγώ που χειρουργήθηκα στο Ιπποκράτειο είχαν μεγάλη λίστα αναμονής. Με είχαν κι εμένα βάλει στη λίστα του γιατρού μου αλλά όταν πέρασαν 3,5 μήνες αποφάσισα και πήγα μόνη μου στο νοσοκομείο κι έτσι συννενοήθηκα και με κάλεσαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα για να κάνω το sleeve. Αν δεις ότι περνάει καιρός ίσως σε βοηθούσε και σένα αν μιλούσες και με το νοσοκομείο. Στον 5ο όροφο είναι το γραφείο των ιατρών κι εκεί κρατάνε και τους φακέλους του προεγχειρητικού ελέγχου και γνωρίζουν και τα σχετικά τι και πως για τις επεμβάσεις. Μιλάω πάντα για το μικρό Ιπποκράτειο (το παράρτημα).

Senior Member
    λογικα τζινα η γιωτα δεν μιλαει για το παραρτημα τωρα που θα κανει τη χολη της.